aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Øysanglia 50!

SØNDELED Øysanglia 50

Stilig funkishytte med 3 soverom, takterrasse og gode solforhold!

 • kr 2 575 000
 • BRA 86 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 575 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 575 000
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 79 m²
 • Tomt528.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 575 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 370 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 575 000))

  80 512 (Omkostninger totalt)

  2 655 512 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Øysanglia 50! Flott funkishytte over to plan. ?1. etasje: Bad, wc-rom og 3 soverom. ?2. etasje: Stue/kjøkken med utgang til veranda og oppgang til takterrasse. Det er også utvendig bod i tilknytning til hytta. Fritidsboligen ligger idyllisk og sjønært til på Øysang. Hytta ligger i tilknytning til Jegertunet Feriesenter, som tilbyr overnatting, landhandel og fasiliteter som badebasseng, tennisbane, treningssenter, kafé osv. Det er gode bademuligheter i sjøen ved Vindvika og i ferskvann i Skarvann. Vindvika er en barnevennlig offentlig badeplass, ca 20 min gange fra hytta. Skarvann er et stort ferskvann beliggende noe få hundre meter nord for eiendommen, hit er det ikke mer enn drøye 10 min gange.

Øysanglia 50, Agder

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsbolig
  Bruksareal
  1. etasje: 45 kvm
  2. etasje: 35 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 44 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Gang, 2 bad/wc og 3 soverom.
  2. etasje: 35 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Stue/kjøkken.  Tomt
  528.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 528 kvm i følge matrikkelbrev fra Risør Kommune. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst fra øst, og platting ved inngangsparti. Ellers naturtomt.

  Beliggenhet
  Fritidsboligen ligger idyllisk og sjønært til på Øysang. Øysang er et område bestående av både spredt- og tettbebygd fritidsbebyggelse. Hytta ligger i tilknytning til Jegertunet Feriesenter, som tilbyr overnatting, landhandel og fasiliteter som badebasseng, tennisbane, treningssenter, kafé osv. Det er gode bademuligheter i sjøen ved Vindvika og i ferskvann i Skarvann. Vindvika er en barnevennlig offentlig badeplass, ca 20 min gange fra hytta. Skarvann er et stort ferskvann beliggende noe få hundre meter nord for eiendommen, hit er det ikke mer enn drøye 10 min gange til en flott barnevennlig badeplass. Til populære og innholdsrike Kragerø Resort er det ikke mer enn ca 20 minutters kjøring. Her finner du en av Norges flotteste golfbaner, tennisbane, restauranter, spaavdeling og treningssenter. Herfra er det også ferjeleie med kort overfart til Kragerø. Tvers over fjorden ligger Risør - "sørlandsperlen" hvor den karakteristiske trehusbebyggelsen fremdeles er godt ivaretatt. De koselige serveringsstedene, festivaler og diverse markeder viser seg fra sin beste side hver sommer. Øysangferga går i rute over til Risør fra fergeleiet noen hundre meter fra hytta. Fra Øysang er det ca 50 minutter med bil inn til Kragerø - " Perlen blant kystbyene" som på sommeren er et yrende ferieparadis, hvor det arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Området byr også på en rekke aktiviteter for hele familien på Skarvann aktivitetspark: Hvor det tilbys aktiviteter som klatring, fisking, padling, sykling, trekking, paintball med mer.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Området består av hovedsakelig hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Grunn av synlig grunnfjell. Drenering av overvann/takvann til grunn. Fundamenter av søyler av betong. Tomt av kuppert fjellterreng.Flatt tak overbygget med terrasse av tre. Taket er tekket med shingel under tremmegulv av terrassebord. Takrenner, nedløp og beslag av plastbelagt stål. Veggkonstruksjon av bindingsverk av tré med stående bordkledning. Flat takkonstruksjon av tre. Vinduer av pvc med innsatt isolérglass. Malte hovedytterdører av tré. Terrassedør av pvc. Terrasse av impregnert trelast på taktekking/yttertak over stue/kjøkken. Trapp av tre, adkomst til takterrasse

  Innhold
  Flott funkishytte over to plan. Hytta inneholder: 1. etasje: Gang, 3 soverom og 2 bad/wc samt bod under trapp. 2. etasje: Stue/kjøkken med utgang til veranda. Utvendig oppgang til takterrasse. Det er i tillegg laget en utvendig bod i tilknytning til hytta. 2 meter båtplass kan fritt benyttes av kjøper i 2023

  Standard
  Stilig funkishytte oppført i 2017. Overflater har laminat på gulv og panel på vegger/himlinger, innfelte lysspotter i himling oppe. Begge bad/wc har flislagte gulv med varmekabler. Oppe er det åpen løsning med et moderne kjøkken med laminert benkplate, og hvite glatte fronter. Det er integrert komfyr/platetopp og oppvaskmaskin. Her er det store vindusflater på vegg mot vest, nord og sør som strekker seg fra gulv til himling, og slipper inn rikelig med lys. Hytta har tre uteplasser, en ved inngangsparti, en ved utgang fra kjøkken/stue i 2. etg. Fra denne er det oppgang til en stor herlig takterrasse med sjøglimt og fantastiske solforhold! Alle soverom, samt begge bad er beliggende i 1. etg. Hovedsoverom har "eget" bad. Hovedbadet er smidig plassert rett ved inngangsdør, i bunn av trapp til 2. etg. Det er bod under trapp med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel, dør til bod fra hovedsoverom. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Forhold som har fått TG2 (vesentlige avvik og mindre avvik, som kan kreve tiltak eller ikke som ikke krever umiddelbare tiltak): UTVENDIG - Veggkonstruksjon: Det er ingen lusing/musebånd i nedre kant av konstruksjon. Tiltak: Musebånd/lusing må etableres. - Dører: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke Tiltak: Dører må justeres. - Trapper: Det er for stor åpning i trinn i trapp. Trappa bør ha håndløper på vegg. Tiltak: Åpninger i trinn bør minskes. Det bør monteres håndløper på vegg. INNVENDIG - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. - Trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Tiltak: Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet. - Dører: Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører. Tiltak: Enkelte dører må justeres. - 1. etasje, bad 2, overflater gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. - Bad, 1. etasje, overflater gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket. Det må foretas utbedring av fallforhold. TEKNISKE INSTALLASJONER - Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Tiltak: Rørkurser på rør-i-rør system bør merkes Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Kragerø Takst AS ved Kevin Nielsen, datert 23.08.2022. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er praktisert parkering for en bil rett utenfor fritidsboligen. Iht. reguleringsbestemmelsene er det ikke tillatt med parkering ved hyttene, parkering skal gjøres på felles parkeringstomter.

  Forsikringsselskap
  IF

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 575 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 370 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 575 000))

  80 512 (Omkostninger totalt)

  2 655 512 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Det er varmekabler i bad, wc og gang.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  10494

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjør ca. kr. 10 494,- pr år/2022. Disse omfatter vann-og avløp, samt eiendomsskatt.

  Formuesverdi sekundær
  567000

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Kommunale avgifter, forsikringer og strøm. Renovasjon utgjør kr. 2 865,- pr. 2022.

  Velforening
  Det er pliktig medlemsskap i velforeningen. Årlig velavgift utgjør kr. 2000,- pr. år. 2022.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4201/25/239: 11.02.2014 - Dokumentnr: 119616 - Bestemmelse iflg. skjøte Det er pliktig medlemskap i velforening. Velforeningen har ansvar for drift og vedlikehold av feltets veier og tekniske anlegg. 05.01.2022 - Dokumentnr: 13874 - Jordskifte Agder jordskifterett Sak 19-11325RFA-JAGD/JARD Øysang Regler om sambruk (bruksordning) Gjelder denne registerenheten med flere Det foreligger jordskifte, avsluttet 29.10.21 som omfatter etablering av veilag. Denne eiendom har andel i vei med de rettigheter og forpliktelser som følger. Hovedpunktene i det tinglyste dokumentet fremgår i salgsoppgave side 53. 17.12.2013 - Dokumentnr: 1097468 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0901 Gnr:25 Bnr:99 01.01.2020 - Dokumentnr: 1239264 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0901 Gnr:25 Bnr:239 29.03.2019 - Dokumentnr: 376619 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:57 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:275 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:276 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:277 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:278 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:286 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:287 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:288 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:294 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:295 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:296 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:297 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:298 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:299 Gjelder personbil. Gjelder denne registerenheten med flere 29.03.2019 - Dokumentnr: 376619 - Bestemmelse om parkering Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:57 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:275 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:276 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:277 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:278 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:286 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:287 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:288 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:294 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:295 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:296 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:297 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:298 Rettighet hefter i: Knr:4201 Gnr:25 Bnr:299 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest, datert: 26.04.2017. Det foreligger tegninger som stemmer godt med dagens bruk. Tegningene viser 1. etasje med en litt annen løsning, her er det tegnet inn 4 soverom (hvor det minste er på 3 kvm), samt kun 1 bad. Det antas at denne differansen er uten praktisk betydning for kjøper.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp. Privat vei. Veiavgift med brøyting er inkludert i velavgiften.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til fritidsformål og er en del reguleringsplanen "Limkjerrheiene, felt B2 og B3". Reguleringsplanen har følgende formål: byggeområder, friområde, spesialområde og fellesområde. Det ligger ubebygde tomter i umiddelbar nærhet til eiendommen, se reguleringskart. Eiendommen ligger i felt B3 og vist som tomt 7-05 i planen. Iht. bestemmelsene kan det oppføres hytter i 2 etasjer med inntil 7 meter gesimshøyde, max 80 kvm bruksareal eksklusiv utvendig bod. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt. Iht. reguleringsbestemmelser skal parkering skje på felles parkeringstomter.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 575 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  64 370 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 575 000))

  80 512 (Omkostninger totalt)

  2 655 512 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,6 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. (Oppdragsgiver betaler oppgjørshonorar kr. 3 800,-). I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke en markedsføringspakke på totalt kr 12 500, som omfatter bl.a. annonser i Kragerø Blad, fotograf, utstillinger og prospekter. Markedsføringspakken inneholder element av vederlag. Minimumsprovisjon er avtalt til kr 50 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dekning av utlegg og vederlag med totalt kr 16 177,-. Alle beløp er inkl. mva.

Wenche Eileen Solheim Johnsen

Megler

Wenche Eileen Solheim Johnsen

94 08 40 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev