aktiv-eiendomsmegling

SØREIDGREND Nordeidstraumen 11

Noreidstraumen - Stilrene, lekre og innholdsrike eneboliger i solrike, barnevennlige omgivelser.

 • kr 10 950 000 - 11 600 000
 • Priser fra og tilkr 10 950 000 - 11 600 000
 • Andel Fellesgjeld fra og tilkr 0 - 0
 • Andel Innskudd inkl. fellesgjeld fra og tilkr 10 950 000 - 11 600 000
 • Omkostninger fra og tilkr 63 740 - 63 740
 • Total inkl omkostninger fra og tilkr 11 013 740 - 11 663 740
 • Felleskostnader per måned fra tilkr 0 - 0
 • Areal primærareal - fra og til0 - 0 m²
 • Areal bruksareal - fra og til174 - 186 m²
 • Tomt -
 • EierformEiet
 • MatrikkelGNR. 36 BNR. 641
 • Informasjon om meglerforetaketAktiv Prosjektmegling Vestland AS Strandgaten 53 5004 BERGEN
 • OppdragsansvarligLena Leikvoll
 • Oppdragsnummer1508245002
 • Hus A 10 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 0,00))   63 740,- (Omkostninger totalt)   11 013 740,- (Totalpris inkl. omkostninger) Hus B 11 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 500 (Tinglysningsgebyr skjøte) 500 (Tinglysningsgebyr pantedokument) 240 (Panteattest kjøper) 62 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 0,00))   63 740,- (Omkostninger totalt) 11 663 740,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding

Nordeidstraumen 11, Vestland

 • Om prosjektet
  Moderne innholdsrike eneboliger i flotte solrike omgivelser nær sjø. Sentral og attraktiv beliggenhet i etablert boligområde i Noreidstraumen i Søreidsgrend. Omgivelsene er meget barnevennlige og uten gjennomgangstrafikk da dette er en blindvei fra Ytrebygdsveien. Det er kort gangavstand til barnehage og Søreide skole med flerbrukshall/idrettshall. Så her er det enkel hverdagslogistikk for de minste både med skole og fritidsaktiviteter. Kort vei til busstopp og Dolviken bussterminal, dagligvarebutikker og sentrale arbeidsplasser på Sandsli, Kokstad og Flesland. Få min. med bil til knutepunktet ved Knappentunnellen, her når du alle bydeler raskt og effektivt. Det er planlagt familievennlige boliger med 4 soverom, Tv- stue, flere bad, eget vaskerom og romslig stue/kjøkken med god plass til både familie og venner. Det er selvsagt gode muligheter for å tilpasse boligen etter eget ønske og behov. Det er noe annerledes ved å flytte inn i en splitter ny bolig og ikke minst mange fordeler!

  Priser fra og til
  kr 10950000 - 11600000

  Omkostninger fra og til
  kr 63740 - 63740

  Garasje/parkering
  Carport som leveres med en lader til elbil.

  Boder
  Sportsbod Hus B har utvendig sykkelbod i tillegg.

  Fremdriftsplan og ferdigstillelse
  Eiendommen er forventet ferdigstilt 4.kvartal 2025 basert på byggestart 3. kvartal 2024. Tidspunktet er et estimat og ikke bindende eller dagmulktutløsende. Eiendommen skal dog senest være ferdigstilt innen 18 mnd. etter antatt byggestart. Tidspunktet er dagmulktutløsende. Dersom selger fullfører eiendommen i god tid før ovennevnte frist, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen for overtakelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Kopi av varsel om overtakelse skal selger sende megler.        Dersom selger fullfører eiendommen i god tid før ovennevnte frist, kan selger kreve overtakelse inntil fire måneder før den avtalte fristen for overtakelse. Selger skal skriftlig varsle kjøper om dette minimum to måneder før det nye overtakelsestidspunktet. Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 dagers skriftlig varsel. Kopi av varsel om overtakelse skal selger sende megler.   Overtakelse skjer straks boligen er ferdigstilt og bør skje etter at ferdigattest foreligger, dog vil overtakelse skje ved midlertidig brukstillatelse dersom kommunen utsteder slik midlertidig brukstillatelse. Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest/midlertidig brukstillatelse. Kjøper har heller ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør uten at ferdigattest/midlertidig brukstillatelse foreligger.    Eiendommen skal overtas ved overtakelsesforretning hvor begge parter deltar. Kjøper skal varsle om ev. forhold som påberopes som mangel ved eiendommen. Det påpekes at dette gjelder alle forhold kjøper avdekker eller med rimelighet burde avdekket ved gjennomgangen. Ev. reklamasjoner og selgers standpunkt til disse skal protokolleres og overtakelsesprotokollen skal signeres av begge parter.   Selger skal overlevere eiendommen i byggrengjort stand, og fellesarealer i ryddet stand.   Kjøper aksepterer at alle utbedringer, overtakelser og ettårsbefaringer avholdes innfor normal kontortid.   Kjøper kan nekte overtakelse dersom eiendommen på overtakelsestidspunktet har feil og/eller mangler som gir rimelig grunn for nektelsen. Selger forplikter seg da til innen rimelig tid å utbedre alle feil og/eller mangler som blir protokollert under befaringen.   Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt eiendommen. Hvis eiendommen ikke overtas til avtalt tid, og årsaken ligger hos kjøper, har kjøper risikoen fra det tidspunkt eiendommen kunne vært overtatt. Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

  Forsikringsselskap
  Boligene er forsikret av utbyggers byggforsikring frem til overtakelse.

  Tomteareal
  nullm²

  Fellesareal/utomhus/infrastruktur
  Utomhusanlegg etableres med ferdigplen der dette er hensiktsmessig, murer av naturstein og støpt betong. Tilkomstvei asfalteres. Rundt husene gruses det 1 meter fra veggliv. Se veiledende utenomhus plan som er vedlagt i salgsoppgave. Hus A har en tomt på 522,5 kvm. Hus B har en tomt på 1093,9 kvm.

 • Kjøkken
  Det leveres lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal, type Amfi Eik 4 valgfrie farger, integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys type Siemens, integrert komfyr og induksjonstopp. Benkeplate laminat 30mm (34 valgfrie farger). Avtrekk. Separat kjøkkenventilator Røros Slide sense 80cm ? Tilluft i stue

  Bad
  Bad 1: 1 stk veggtoalett med veggskål med hardt sete ? 1 stk dusjbatteri med dusj garnityr ? 1 stk "Linn Hilde" (60cm) baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/lys og blandebatteri ? Dusjvegger i glass (90cm). Sluk i gulv. Bad 2: Dusjbatteri med dusjgarnityr ? Veggtoalett m/hardt sete ? 1 stk "Linn Hilde" (80cm) baderomsmøbel med heldekkende servant, speil m/sidelys og blandebatteri ? Opplegg for badekar ? Dusjvegger i glass (90cm) ? Sluk i gulv På salgstegninger hvor det er tegnet inn badekar, er dette ikke en del av leveransen. Badekar og røropplegg for dette er tilleggsbestilling som må gjøres tidlig i kjøps- og byggeprosessen.

  Garderobe-fasiliteter
  Det leveres ikke garderobeløsninger. Det er illustrert på tegninger hvor det er egnet plass til garderobeløsninger. Kan bestilles som tilvalg.

  Diverse
  Leveransebeskrivelsene er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Selger tar et generelt forbehold om mindre endringer i beskrivelse, men da uten at dette skal forringe den forutsatte standard og kvalitet. Det kan forekomme avvik mellom prosjektbeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid denne prosjektbeskrivelsen og romskjemaet som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegnings- og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer på fellesareal, beplantning etc. Møbler, badekar og garderobe er tegnet med stiplede linjer for å illustrere at det ikke er inkludert i leveransen men at det er plass og en mulighet å bestille dette som tilvalg. Toleransekrav for utførelse er iht NS3420-1, toleranseklasse 2, gammel standard. For utførelse våtrom bygges det etter Byggebransjens våtromsnorm prinsipper. I tilfeller hvor det er relevant, velges løsninger i NBI?s byggdetaljer.

  Konstruksjon
  Vegger: Tradisjonell bindingsverksoppbygging med luftet tre-kledning type Gran grunnet med 1 mellomstrøk ytterst og gipsplater innvendig (se vedlagt romskjema) Veggene isoleres og det monteres diffusjonstetting etter TEK17 Innvendige lettvegger leveres i ulike tykkelse avhengig av teknisk utstyr. Veggene isoleres og leveres med overflater av malt gips i henhold til romskjema. Bad/vaskerom leveres fliset/malt i henhold til romskjema. Etasjeskillere leveres med I-bjelker dimensjonert etter gjeldende standard og sponplater. Parkett/flis i henhold til romskjema.

  Fasade
  Fasadevegger utføres i hovedsak med isolert bindingsverk, men med enkelte vegger i betong som er isolert utvendig med Eps isolasjon. Utvendig består veggene hovedsakelig av type Gran grunnet med 1 mellomstrøk.

  Yttertak
  Yttertak er utført med I-bjelker dimensjonert etter gjeldende standard, fallskåret polystyren-/mineralullisolasjon og tekket med takpapp utvendig. Det vil bli ned lektede himlinger. Over disse himlingene vil det være tekniske føringer som elektro, rør og ventilasjon. Over kjøkkenskap vil det være en innkassing av ventilasjons¬kanal for avtrekksvifte på kjøkken. Tekniske rørføringer vil også i noen grad bli montert i taket og langs vegger. Slike rørføringer vil bli skjult bak innkassinger. En horisontal innkassing av rør ved tak frem til vertikal innkassing langs vegg vil derfor kunne forekomme i enkelte rom. Nevnte konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert.

  Balkonger/terrasser/uteplasser
  Rekkverk leveres med stål / aluminium stående spiler og glassrekkverk etter gjeldende forskrifter i henhold til tegning. Dekke i 28x120mm trykkimpregnert terrassebord. Balkonger leveres med trykkimpregnert bærekonstruksjon og dekke i 28x120mm trykkimpregnert terrassebord.

  Trapper
  Hvitmalt trapp, se romskjema for ytterligere opplysninger.

  Ventilasjon
  Det monteres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Med et balansert ventilasjonsanlegg tilføres temperert og filtrert friskluft i hjemmets oppholdsrom (stue, soverom etc), samtidig som fukt og dårlig luft trekkes ut fra rom med høy belastning (kjøkken, bad, WC og bod). I boliger benyttes vanligvis såkalt «omrøringsventilasjon», med overstrømning fra rom med tilluft til rom med avtrekk via spalte i dørkarm. Det leveres varmekabler i 1.etg med unntak av soverom (ref leveransebeskrivelse/romskjema)

  Brannsikring
  Seriekoblede røykvarslere.

  Dører og vinduer
  Utvendige dører leveres fra Swedoor, eller tilsvarende. I henhold til gjeldende krav. Innvendiger dører leveres av Swedoor, hvitmalt overflate. Vinduer: Utvendig aluminium belagt trevinduer, innvendig tre. Sikkerhetsglass der det er nødvendig og i henhold til prosjektering

  Overflater og kledning
  Innvendige vegger som i entre, stue/kjøkken og soverom leveres med overflater av malt gips. Veggfarge kan endres kostnadsfritt så lenge det er samme farge på alle vegger pr. rom og malingtype Scotte 7 fra Beckers.

  Kabel-tv/bredbånd
  Det er lagt opp til fiber/TV.

  El-anlegg
  Det leveres elektrisk anlegg i alle boenheter i henhold til NEK400.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt beregnes og fastsettes av kommunen etter ferdigstillelse. 

  Info om formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig".   Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

 • Tinglyste heftelser/rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/36/641: 06.10.1941 - Dokumentnr: 304063 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.10.1941 - Dokumentnr: 304312 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.11.1942 - Dokumentnr: 304754 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.01.1943 - Dokumentnr: 300314 - Elektriske kraftlinjer Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.11.2021 - Dokumentnr: 1504440 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:642
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  30.11.2021 - Dokumentnr: 1504440 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Rettighetshaver: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:642
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  30.11.2021 - Dokumentnr: 1504424 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  30.11.2021 - Dokumentnr: 1504440 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
  30.11.2021 - Dokumentnr: 1504462 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:1
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
  06.01.2022 - Dokumentnr: 20918 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:4601 Gnr:36 Bnr:89
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger og kummer
  Bestemmelse om solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av felles privat ledningsnett


  Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest
  Det er ulovlig å ta boligen i bruk uten ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, og selger plikter å fremlegge minimum midlertidig brukstillatelse til kjøper og megler før overtakelse.  Selger skal sørge for ferdigattest. Dersom kommunen utsteder midlertidig brukstillatelse kan kjøper overta og bebo boligen. Gjenstående arbeider skal ferdigstilles av selger innen den frist som er satt av kommunen. Dersom gjenstående arbeider ikke blir utført innen fristen, kan kommunen gi selger pålegg om å ferdigstille, ev. gi tvangsmulkt og/eller forelegg.    Dersom overtakelse skjer ved midlertidig brukstillatelse, oppfordres kjøper til å sette seg inn i hva som gjenstår for at ferdigattest skal bli stilt. Kjøper har rett til å holde tilbake et beløp av oppgjøret på meglerforetakets klientkonto, som sikkerhet for utstedelse av ferdigattest. Beløpet kan frigis på bakgrunn av garanti etter bustadoppføringslova § 47, eller ved utstedelse av ferdigattest.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Vann, vei og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eiendommen har adkomst via privat vei. 

  Reguleringsplan og rammetillatelse
  Kommuneplan: Planid: 65270000 Plannavn: Kommuneplanens arealdel 2018 Dato: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100% Arealformål: Bebygelse og anlegg Beskrivelse: Ytre fortetningssone   Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. 

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Salgsbetingelser og kjøpetilbud
  Boligene selgers for prisantydning eller høyere. Skriftlig, bindende bud på prisantydning må være levert inn til megler innen mandag 29.4 klokken 14.00. Bud må ha en akseptfrist på minimum en time. Gi bud digitalt via Finn.no og tjenesten "Trygg budgivning". Dette gjøres enkelt ved å gå inn på den boligen du ønsker å legge inn bud på. Legg inn personalia på alle som skal stå som kjøpere. Oppgi din plan for finansiering og oppgi kontaktdetaljer til din kontakt i banken. Er det innen mandag 29.4 klokken 14.00 mottatt flere bud på samme bolig, vil det i etterkant bli gjennomført en lukket budrunde kun mellom disse slik at ingen nye budgivere eller interessenter slipper til. Eventuelle boliger som ikke er solgt etter salgsstart, selges etter prinsippet "første mann til møllen" på oppgitt prisantydning Avtale anses inngått når kjøper har levert meglerforetaket bud/skriftlig bindende bekreftelse på kjøp, og aksept er meddelt. Selger står fritt til å godta eller forkaste ethvert bud selv om det er fastpris. Budgiver er bundet av sitt bud når dette er videreformidlet til selger. Det gjelder altså ingen angrerett når bud først er meddelt. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsoppgaven med vedlegg og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/supplerende opplysninger er ønskelig eller noe er uklart, bes kjøper henvende seg til meglerforetaket før bindende avtale inngås. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper har blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Inneholder salgsoppgaven og kontraktsdokumentene bestemmelser som strider mot hverandre, gjelder yngre bestemmelser foran eldre, spesielle foran generelle, og bestemmelser utarbeidet særskilt for handelen, foran standardiserte bestemmelser. Det gjøres oppmerksom på at illustrasjoner i salgsoppgaven og på nett ikke er bindende for boligens detaljutforming slik som farger, materialer, innredninger mv. Opplysninger gitt i salgsoppgaven kan fravikes dersom selger anser det nødvendig eller ønskelig, dog slik at endringene ikke skal ha innvirkning på den angitte standard. Det samme gjelder i forhold til situasjonsplanens og utomhusplanens angivelse av detaljer. Alle illustrasjoner, skisser, ?møblerte? plantegninger m.m. er ment å danne et inntrykk av den ferdige boligen, og kan inneholde materiell og vise detaljer som ikke medfølger i handelen. Slike avvik kan ikke påberopes som mangel fra kjøpers side. Videre kan illustrasjonene være en kombinasjon av 3D-illustrasjoner og fotomontasje, hvor utsikt/beliggenhet etc. ikke nødvendigvis stemmer. Det gjøres derfor oppmerksom på at bebyggelse og trær på naboeiendommer ikke nødvendigvis er korrekt illustrert. Dersom det er avvik mellom tegninger i salgs- og nettpresentasjon og leveransebeskrivelse og romskjema, er det leveransebeskrivelse og romskjema som gjelder og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Prosjektets standard fremkommer av leveransebeskrivelsen, dette uavhengig av ev. uttrykk i prospekt og annonsering som ?god standard? etc.

  Betalingsbetingelser
  Det skal betales et forskudd på 10% av kjøpesum ved aksept. Resten av kjøpesummen sammen med omkostninger skal innbetales til meglers klientkonto ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. I henhold til bustadoppføringslova vil kjøpers innbetaling være å anse som forskudd inntil eiendommen er overtatt og skjøtet er tinglyst. Selger kan velge å stille garanti etter bustadoppføringslova § 47 som sikkerhet for forskuddsinnbetalingen. Dette innebærer at utbygger kan disponere forskuddsinnbetalingen fra kjøper fra det tidspunkt garantien foreligger. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst på kjøper.

  Salg av kontraktsposisjoner
  Kontraktsposisjonen kan kun selges om selger samtykker. Et samtykke vil kun skje under forutsetning av at selger får en tilfredsstillende dokumentasjon på at ny kjøper trer inn med de samme rettigheter og forpliktelser som opprinnelig kjøper. Tilfredsstillende dokumentasjon innebærer som et minimum at det inngås en skriftlig kjøpekontrakt om salg av kontraktsposisjon mellom opprinnelig kjøper og ny kjøper. Transport mellom nærtstående kan i enkelte tilfeller løses med en erklæring som inneholder de nødvendige opplysninger for transport. Transport før selgers forbehold er frafalt vil ikke bli akseptert. Selger forbeholder seg retten til i samtykket å fastsette nærmere vilkår for gjennomføring av transporten og oppgjøret for dette. Selger vil kreve et transportgebyr stort kr 50 000,- for å samtykke til transport. Det vil i tillegg påløpe et administrasjonsgebyr til megler pålydende kr 25 000 inkludert mva. Dette gjelder også mellom nærtstående og transport av deler av kjøpsforpliktelsen. Det gjøres oppmerksom på at kostnader til meglerforetaket knyttet til et oppdrag om salg av kontraktsposisjon, kommer i tillegg til dette. Selger/meglerforetaket påberoper seg opphavsrettighetene til alt markedsmateriell for boligprosjektet, herunder bilder og illustrasjoner. Kjøper kan ikke benytte boligprosjektets markedsmateriell i sin markedsføring for transport av kjøpekontrakt uten selgers/meglerforetakets samtykke.       

  Avbestilling
  Kjøpers adgang til å avbestille følger av bustadoppføringslova §§ 52 - 54. Ved avbestilling må kjøper betale vederlag for utført arbeid og erstatning basert på individuell erstatningsutmåling. Selger kan alternativt i det konkrete tilfellet velge å tilby et fast og endelig avbestillingsgebyr.

  Hvitvaskingsloven
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr  118 750,- per enhet for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke markedsføring kr  37 500,- oppgjørshonorar kr 4 750,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

  Kjøpekontrakt
  Utkast til kjøpekontrakt følger som vedlegg til salgsoppgave. Etter avtaleinngåelse vil kjøper få tilsendt akseptbrev med utkast til kjøpekontrakt. Avtalen inngås på bakgrunn av opplysninger i salgsoppgaven med vedlegg og eventuelle forbehold i bud og salgsbetingelser fra selger. Salgsoppgaven med tilhørende vedlegg forutsettes lest og akseptert av kjøper. Kjøper og selger vil senere inngå fullstendig kjøpekontrakt med endelige vedlegg. Kjøper aksepterer at detaljbestemmelser først kan bli avklart i kjøpekontrakt.


Dokumenter

Lena Leikvoll

Megler

Lena Leikvoll

48 08 13 61

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev