aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å kunne presentere en moderne 3-roms hjørneleilighet i Skranevegen 109 med stor balkong og garasjeplass!

SØREIDGREND Skranevegen 109

Stilren og moderne leilighet fra 2017 med stor balkong og arealeffektiv planløsning! Fast garasjeplass med elbillader.

 • kr 3 590 000
 • BRA 77 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 590 000
 • Omkostningerkr 106 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 696 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 2 517
 • Tomt5 289.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å presentere en lekker 3-roms hjøreleilighet i Skranevegen 109! Leiligheten ble oppført i 2017, er lys og moderne og ligger fint til i byggets 4.etasje hvor du har enkel tilkomst via heis. -Arealeffekiv planløsning -Åpen løsning mellom stue og kjøkken på 37 m² -Stor og solrik balkong på 12 m² -Lekkert bad og kjøkken -Balansert ventilasjon -Energieffektiv -Innvendig bod på ca. 3,3 m² og ekstern bod -Fast garasjeplass m. elbillader -Veldrevet sameie -Gangavstand til dagligvare, buss - og bybanestopp -Kort vei til butikk - og servicetilbud på Lagunen Storsenter -Nærhet til fine turområder rundt Skranevannet og opp mot Storrinden -Kort vei til store arbeidsplasser på Kokstad, Sandsli og Flesland Velkommen til visning - husk påmelding

Skranevegen 109, Vestland

 • Tomt
  5289.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer, internveier, lekeplass og parkering.

  Beliggenhet
  Attraktiv og sentral beliggenhet med kort vei til alle hverdagsfasiliteter. Nærmeste dagligvarebutikker ligger like i næreten og er Meny og Rema 1000. Like ved Meny ligger Dolvik Terminal. Herfra er det hyppige avganger til Oasen Terminal, Lagunen, Flesland og Bergen Sentrum. I tillegg er det apotek, bank, Rema 1000 og andre spesialbutikker i bydelssenteret på Fanatorget. Det er også kort vei til både Aurdalslia og Skranevatnet skole. Like ved Skranevatnet skole finner man også Sandslibanen, Sandslihallen og Ytrebygda kulturhus. Området dekkes av Idrettsalget Gneist, som er et av norges største idrettslag og tilbyr et variert tilbud til barn, ungdom og voksne. For et utvidet butikk - og servicetilbud er det ca. 10 minutter med bil til Lagunen Storsenter. Her ligger flere dagligvarebutikker, apotek, vinmonopol, cafèer, restauranter, kino og Sats m.m Til Bergen Sentrum bruker man ca.15 minutter med bil. Det er også kort vei til store arbeidsplasser på Kokstad, Sandsli og Flesland Fine turområder finner man rundt Skranevannet og opp mot Storrinden.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Grunnmur av betong. Takkonstruksjonen er utvendig tekket med takbelegg. Bygningen har yttervegger av trekonstruksjoner. Utvendige fasader er bekledd med fasadeplater og murpuss. Bygningen har en flat takkonstruksjon av tre som er utvendig tekke

  Innhold
  4.etg: P-rom 74 m² / BRA 77 m² Totalt: P-rom 74 m²/ BRA 77 m² Aktiv Eiendomsmegling v/ Fabian Haukedal har gleden av å kunne presentere en moderne 3-roms hjørneleilighet i Skranevegen 109 med stor balkong og garasjeplass! Leiligheten ble bygget i 2017 og har flotte kvaliteter. Her kan nevnes en stor overbygget balkong med gode solforhold og utsikt over nærområdet. Leiligheten ligger høyt og fint byggets fjerde etasje og har trappefri adkomst fra garasjen via heis. Alle flater er malt i behagelige og tidsriktige farger, gulvet er moderne, lys parkett i hele boligen forutenom bad som har fliser. Dette gir leiligheten et helhetlig og gjennomført preg. Planløsningen er smart, og leiligheten er godt utnyttet. Meget stilrent og lekkert bad og kjøkken. Leiligheten har høy kvalitet på innredning og utstyr - bør oppleves! Romslig entrè med stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Fra entréen er det adkomst til alle rom i leiligheten. Leiligheten har åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gir en god luftighet og flyt i rommet. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp og en luftig atmosfære, i tillegg til flott utsikt nærområdet. Moderne og stilrent kjøkken med slette hvite fronter og benkeplate av laminat med nedfelt vask. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin, kjøl- og fryseskap. Her er rikelig med skap - og benkeplass for matlaging og oppbevaring. Praktisk kjøkkenøy sørger for ekstra skapplasser såvel som gode arbeidsflater. Fra kjøkken er det utgang til en deilig balkong på ca. 12 m² med plass til sittegruppe. Balkongen er overbygget og kan således nytes selv på grå regnværsdager. Stuen lar seg enkelt møblere med sofa - og tvmøbler, samt stor spisebordsgruppe og annet ønskelig møblement. Begge soverommene er lyse og luftige med plass til ønsket møblering - stor seng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet er utstyrt med stor skyvedørsgarderobe. Baderommet er pent helfliset og har varmekabler i gulv. Det er innredet med en flott servant med lagring under, høyskap, dusjhjørne med innfellbare glassdører og vegghengt toalett. Badet har opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Leiligheten har en praktisk bod på ca. 3,3 m². for ytterligere lagringsmuligheter medfølger det også en ekstern bod.

  Standard
  Entrè (7,6 kvm): 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. Soverom 1 (8,2 kvm): 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. Bod (3,3 kvm): 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. Soverom 2 (12,8 kvm): 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. Bad: Areal: 5,5 kvm. Badet er helfliset og har en slett malt himling. Innfelte downlights i himling og varmekabler i gulv. Badet er innredet med: Dusj m/glassvegger, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og baderomsinnredning. Kjøkken: Areal: 37,8 kvm. 3-stavs eikeparkett på gulv, slette malte vegger og himling. Kjøkkeninnredning med slette fronter, halvøy og laminat benkeplate med nedfelt vask av stål. Integrerte hvitevarer: * Stekeovn. * Platetopp. * Ventilator. * Oppvaskmaskin. * Kjøl- og fryseskap. TEKNISKE INSTALLASJONER: Leiligheten har vannrør av rør-i-rør. Leiligheten har avløpsrør av plast/støpejern. Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og sentralvarme. - Konvektorovn i stue. - Varmekabler på bad. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sikringsskap er plassert i bod. Inneholder: Automatsikringer. Hovedsikring på 63 ampere. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Fast parkeringsplass i garasje med elbillader.

  Radonmåling
  Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og sentralvarme. - Konvektorovn i stue. - Varmekabler på bad. - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

  Info strømforbruk
  Selgerne har brukt ca. 8000 kwh årlig. Inkludert el-billader.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16058

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Inkluderer vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Opplysningene om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi, som ikke har latt seg fremskaffe. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi per kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger, herunder boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmeterprissatser. Disse satsene utgjør henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA). For fritidseiendom settes formuesverdi til 30% av eiendommens markedsverdi.

  Andre utgifter
  Antatt løpende kostnader beløper seg til anslagsvis kr. 46 262,- for denne boligen pr. år. Kostnadene er fordelt på felleskostnader, kommunale avgifter og eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at kostnadet for strøm og innboforsikring ikke er hensyntatt.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  77/4410

  Felleskostnader pr. mnd
  2517

  Felleskostnader inkluderer
  Dekker utvendig byggforsikring, tv og internett, avsetning til vedlikehold, styrehonorar, strøm og renhold fellesarealer.

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  24915

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Sameiets vedtekter begrenser ikke adgangen til dyrehold. Vanlige naborettslige regler gjelder.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/35/707/56: 30.11.2011 - Dokumentnr: 997919 - Bestemmelse iflg. skjøte Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av private fellesanlegg.
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:35 Bnr:707
  Gjelder denne registerenheten med flere
  30.11.2011 - Dokumentnr: 997919 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Bergen Tomteselskap AS
  Org.nr: 928 655 547
  Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
  Bestemmelse om hydranter og sluk
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:35 Bnr:707
  Gjelder denne registerenheten med flere
  19.08.2016 - Dokumentnr: 748002 - Bestemmelse om vannledn. Rettighetshaver: Bergen Kommune
  Org.nr: 964 338 531
  Bestemmelse om reparasjon og vedlikehold
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:4601 Gnr:35 Bnr:707
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.10.2016 - Dokumentnr: 955926 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Bkk AS
  Org.nr: 976 944 801
  Rett til å bygge, drive, vedlikeholde og fornye et jordkabelanlegg
  Bestemmelse om adkomstrett
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere
  21.09.2016 - Dokumentnr: 859470 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 56
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 77/4410


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Nybygg boligblokker med tilhørende infrastruktur, datert 24.01.2018.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner på grunnen: Plannavn: Ytrebygda. Gnr 35, Søreide/Søvik/Steinsvik, Planområde 8, Felt XV/XVI PlanID: 8080000 Dekningsgrad: 96,8% Reguleringsformål: Blokkbebyggelse 91,5%, Felles avkjørsel 4,1%, Frittliggende småhusbebyggelse 0,6%, Felles gangareal 0,6%, Felles lekeareal < 0,1 % (0,0 m²) Plannavn: Ytrebygda. Søreide/Søvik/Steinsvik, Veg 1 Etappe 3, Veg 2 Etappe 1. PlanID: 8010000 Dekningsgrad: 2,5% Reguleringsformål: Annen veigrunn 2,5%, Plannavn: Ytrebygda/Fyllingsdalen/Laksevåg. Ringveg Vest. PlanID: 16280000 Dekningsgrad: 0,7% Reguleringsformål: Annen veigrunn 0,7 % Plannavn: Ytrebygda. Gnr 34 Bnr 13, Skranevegen. PlanID: 808002 Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²) Reguleringsformål: Konsentrert småhusbebyggelse < 0,1 % (0,0 m²). Kommuneplan: Plannavn: Kommuneplanens Arealdel 2018 PlanID: 6527000 Arealformål: Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone. Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: Vei støy - gul sone 65,0 % Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: Vei støy - Rød sone 35,0 % Bestemmelsesområder i kommuneplanen: Forhold som skal avklares og belyses 100,0 % Andre opplysninger Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 590 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  89 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000))

  106 792 (Omkostninger totalt)

  3 696 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  106792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt et fast vederlag på kr. 50.000,- for gjennomføringen av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 11.400,-, oppgjørshonorar kr. 6900,-, markedspakke kr.17.900,-, grunnpakke kr.13.000,- og visninger kr. 2000,-. Det er avtalt ingen salg - ingen regning - ingen bindingstid.

Fabian Haukedal

Megler

Fabian Haukedal

90 63 57 28

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev