aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere Fossumsvingen 149!

SØRUMSAND Fossumsvingen 149

Nyere (2021) 3-roms gjennomgående leilighet med trivelig balkong og garasjeplass - Lave felleskostnader!

 • kr 3 750 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 750 000
 • Omkostningerkr 106 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 856 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 62 m²
 • Felleskostnaderkr 1 710
 • Tomt6 185.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 93 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000)) 106 792 (Omkostninger totalt) 3 856 792 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Aktiv Eiendomsmegling ved Iris Therese Asak har gleden av å presentere en flott og gjennomgående 3-roms leilighet i firemannsbolig. Leiligheten var ferdigstilt i 2021 og det gjenstår tre år med garanti. Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder entré, kjøkken og stue i åpen løsning, et delikat og flislagt bad samt 2 soverom av god størrelse. Fra stuen er det utgang til trivelig balkong på ca. 7 kvm. For lagring er det en innvendig bod og en utvendig sportsbod i tilknytning inngangspartiet. Det medfølger en garasjeplass. Fra eiendommen er det kort vei til Sørumsand sentrum hvor du finner gode kollektivmuligheter med tog og buss. Med tog når du Oslo på knappe 30 minutter. Videre har du dagligvarebutikker, et hyggelig nærsenter og treningssenter. Vel møtt til visning!

Fossumsvingen 149, Viken

 • Tomt
  6185.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets fellesarealer er pent opparbeidet med grøntarealer, asfalterte og grusede internveier og beplanting.

  Beliggenhet
  I Sørumsand utvikles en ny bydel hvor det legges ekstra vekt på å skape et moderne bosamfunn med mange attraktive møteplasser for et sosialt og inkluderende nabolag. Her blir det liv både i og mellom husene. Med beplanting, gangstier og minimalt med asfalt skapes det et frodig nabolag for deg som liker å bo tett på naturen samtidig som du har storbyen kun 30 minutter unna. Her kan du la bilen stå igjen hjemme mens du spaserer de 10 minuttene ned til tog-stasjonen på morgenen. Når du bor i Sørumsvingen er jobben i storbyen kun en halvtimes togtur unna. Med den nye gang- og sykkelstien helt fra bydelen og ned til Sørumsand sentrum er veien til tog-stasjonen både rask og sikkert. Er du en av dem som elsker følelsen av å gli lydløst langs vannskorpa - sittende i kajakken din - langt vekk fra stressende bystøy og tidsfrister? Fra Sørumsvingen er det bare å følge gangstien noen hundre meter så er du fremme ved idylliske Glomma som ligger der og blinker i kveldssola. Her er også koselige badestrender og hyggelige turstier - perfekt for alle som liker en aktiv hverdag. På vinterstid lokker skiløypene i Sørumsand-marka deg med ut på tur. Løypene kjøres opp jevnlig så lenge det er nok snø. Og på søndager er det veldig populært å legge familieturen innom Sørumsand Idrettsforening sin hytte hvor du kan kjøpe både litt mat og drikke. Har du små barn? Da er det kjekt å vite at Læringsverkstedet, en av Norges største barnehageaktører, har planer om å bygge en helt ny barnehage i Sørumsvingen med plass til inntil 120 barn. Allerede våren 2019 startet arbeidet med å etablere ny infrastruktur i området. Det ble bygget ny rundkjøring og splitter ny gang- og sykkelvei helt inn til Sørumsand sentrum. Det bygges også planundergang slik at alle barn sikres en trygg og god skolevei. Fra din nye bolig i Sørumsvingen er det litt over en kilometer til Bingsfoss ungdomsskole og 2,5 kilometer til Sørumsand skole. Det er kun en liten kilometer inn til sentrum hvor du finner et godt servicetilbud og attraktive forretninger. I Sørumsvingen skal det i løpet av de nærmeste årene bygges opp mot 600 boliger i en fin blanding av rekkehus og leiligheter/blokk.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Området er under utvikling og vil bestå av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Har du små barn? Da er det kjekt å vite at Læringsverkstedet, en av Norges største barnehageaktører, har planer om å bygge en helt ny barnehage i Sørumsvingen med plass til inntil 120 barn. Allerede våren 2019 startet arbeidet med å etablere ny infrastruktur i området. Det ble bygget ny rundkjøring og splitter ny gang- og sykkelvei helt inn til Sørumsand sentrum. Det bygges også planundergang slik at alle barn sikres en trygg og god skolevei. Fra din nye bolig i Sørumsvingen er det litt over en kilometer til Bingsfoss ungdomsskole og 2,5 kilometer til Sørumsand skole. Det er kun en liten kilometer inn til sentrum hvor du finner et godt servicetilbud og attraktive forretninger.

  Byggemåte
  Utvendig: Bolig med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i reisverk utvendig fasade kledd med panel. Etasjeskillere i trebjelkelag. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Laminatgulv. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater. Etasjeskille av trebjelker og er trolig med påliggende selvbærende plater/tregulv med påliggende overflategulv. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Entré Det første som møter deg er en lysmalt entré hvor det er downlights i himling og fliser med varmekabler i gulv. I direkte tilknytning til entreen har du tilkomst til leilighetens bad og et soverom. Det er god plass til garderobeløsning og/eller tilsvarende møblement. Kjøkken Leiligheten har kjøkkeninnredning fra Sigdal og består av slette fronter med hvite takhøye skap samt grå skuffer og skapdører. Det er lagt laminat benkeplate og kjøkkenet har integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin, ovn og induksjonstopp. Kjøkkenet er i åpen løsning med stue og det er satt opp en kjøkkenøy for et fint skille. Stue Som forlengelse av kjøkkenet er stuen møblert med en spisedel og en sofagruppe. Fra stuen er det utgang til solrik balkong på ca. 7 kvm. Stuen byr på flere ulike møbleringsmuligheter. Bad Flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet er innredet med heldekkende servant på underskap, speil, vegghengt toalett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i egen nisje. Badet fremstår som moderne og har tidløse fliser. Soverom Leiligheten har 2 soverom av god størrelse. Soverommene er lysmalte og har flotte skyvedørsgarderober. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverom 2 passer fint som et barnesoverom, gjesterom eller kontor. Leiligheten har en innvendig bod samt en utvendig bod i tilknytning til inngangspartiet.

  Standard
  Forhold som har fått TG2 Overflater, gulv: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Se vedlagte tilstandsrapport t iht. NS3600 av "Takstportalen Aleksander Olsen AS" for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligeten har 1 garasjeplass hvor infrastruktur til elbil-ladning er klargjort. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Påkobling av ladestasjon skal skje i samarbeid med styret, og må utføres av godkjente fagfolk. Alle påkoblede ladestasjoner skal til enhver tid benytte sameiets styre- og administrasjonssystem. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

  Diverse
  Det skal på sikt opprettes en felles velforening på utbygningsområdet til drift av interne felles anliggende. Velforeningen er foreløpig ikke opprettet, sameiet må innbetale sin del til drift av velforeningen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 93 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000)) 106 792 (Omkostninger totalt) 3 856 792 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Boligen har vannbåren varme til gulv via felles varmesentral. Det er felles varmtvannbereder i sameiet. Det er egen måler i hver seksjon for fjernvarme. Fjernvarme blir fakturert den enkelte direkte fra leverandør.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7129

  Info kommunale avgifter
  I tillegg til kommunale avgifter kommer forbruk til vannverk, ca 2 x 1450kr pr år. De kommunale avgiftene omfatter avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning er ikke blitt oppgitt fra kommunen. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  739774

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2663186

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 739 774 per 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 663 186 per 31.12.21

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester

  Sameiebrøk
  655/30402

  Felleskostnader pr. mnd
  1710

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inkluderer bl.a.: Tv- og internett standardpakke Telenor Byggforsikring Vaktmestertjenester Avsetning til vedlikehold

  Om sameiet
  Sameiets navn er Sørumsvingen Boligsameie. Sameiet er opprettet ved seksjoneringsbegjæring tinglyst 27.01.2021. Sameiet består av 40 boligseksjoner fordelt på 22 rekkehus med garasje og 18 leiligheter, fordelt på 3 stykk 6-mannsboliger, på gnr. 324, bnr. 229 i Lillestrøm kommune. Felles gjesteparkering, carportanlegg, interne stikkveier og søppelanlegg på tomten. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Dyrehold
  Det er ikke kjent at det foreligger regler som tilsier at dyrehold ikke er tillatt. Ta kontakt med styret ved spørsmål om dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/324/229/33: 14.02.1977 - Dokumentnr: 980 - Rettighet Rettighetshaver: Akershus Energi Vannkraft AS Org.nr: 976 542 622 LEIEAVTALE Vannfall- og demningsrettigheter Bingsfoss - Rånåsfoss iflg. skjøte Overført fra: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:229 Gjelder denne registerenheten med flere 22.05.2018 - Dokumentnr: 782274 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:224 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:225 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:226 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:227 Overført fra: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:229 Gjelder denne registerenheten med flere 22.05.2018 - Dokumentnr: 782274 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:224 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:225 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:226 Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:227 Overført fra: Knr:3030 Gnr:324 Bnr:229 Gjelder denne registerenheten med flere 02.02.2021 - Dokumentnr: 129138 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Lillestrøm Kommune Org.nr: 820 710 592 Bestemmelser om kommunaltekniske anlegg Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelser om private anlegg i nærheten av anlegg/ledninger Gjelder denne registerenheten med flere 02.02.2021 - Dokumentnr: 129138 - Erklæring/avtale Endring av utvendig farge skal ha samtykke fra sameiets styre Gjelder denne registerenheten med flere 27.01.2021 - Dokumentnr: 109031 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 33 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 655/30402

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen ligger til privat vei. Offentlig avløp. Tilknytning privat vannverk, Blaker Vannverk.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område som er regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Sameiets styre skal underrettes skriftlig om leieforhold.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 750 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 93 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000)) 106 792 (Omkostninger totalt) 3 856 792 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  106792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon kr 48 000 Markedsføringspakke kr 22 000 Tilrettelegging kr 16 000 Oppgjør kr 6 500 Inneståelsesgebyr kr 6 500 Innhenting opplysninger forretningsfører kr 2 000 Innhenting opplysninger kommune kr 4 500 Visningshonorar per visning kr 2 500 Overtakelsesgebyr kr 2 500 Elektronisk grunnbok kr 300 Panterett med urådighet kr 540 Alle beløp er inkl. mva.

Iris Therese Asak

Megler

Iris Therese Asak

97 59 80 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev