aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling presenterer Fossumsvingen 33 - Et flott og gjennomført rekkehus fra 2021

Sørumsand Fossumsvingen 33

Gjennomført rekkehus fra 2021 med 3 soverom, 2 stuer, garasje og overbygget balkong. Vannbåren gulvvarme.

 • 5 250 000
 • BRA 115 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING5 250 000
 • OMKOSTNINGER143 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 393 392
 • EIENDOMSTYPERekkehus
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 108 m²
 • FELLESKOST./MND2 300
 • TOMT3 749 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 5 250 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-))
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  143 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 393 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Entré, stue/kjøkken, wc og teknisk rom/bod.
2. etasje: Stue, bad/wc/vaskerom og 3 soverom.

Annet: Tilhørende garasje på 24 kvm inkl bod. Boden er ca 7 kvm.

Fossumsvingen 33, Viken

 • Kort fortalt
  - Delikat rekkehus oppført i 2021.
  - Fin planløsning over to etasjer.
  - Parkettgulv og malte veggflater.
  - Parkering i tilhørende garasje.
  - Velkomstterrasse ved inngangen.
  - Overbygget balkong i andre etasje.
  - Entré med garderobeskap.
  - Sigdals-kjøkken med kjøkkenøy.
  - Samtlige hvitevarer er integrert.
  - Stue og kjøkken i åpen løsning.
  - Stue med el-peis og spiseplass.
  - Koselig tv-stue i andre etasje.
  - Pent, flislagt bad med gulvvarme.
  - Opplegg for vaskemaskin på badet.
  - Tre gode soverom.
  - Et teknisk rom og bod i garasjen.
  - Vannbåren gulvvarme i flere rom.
  - Balansert ventilasjonsanlegg.
  - Meget fin intern beliggenhet.
  - Ingen andre boliger i forkant.

  Entré
  Velkomstterrassen skaper en hyggelig adkomst til boligen. Ytterdøren er hvitmalt og har glassfelt. Vel inne er det en romslig entré som gir et representativt førsteinntrykk. Her er det parkettgulv med vannbåren gulvvarme, malte vegger i en lun beigefarge og downlights. En knaggrekke og garderobeskap gjør det lett å holde orden på yttertøy og sko. Det er plass til en kommode, og litt lengre inn er det en trapp med tette trinn opp til andre etasje.

  Kjøkken
  I første etasje har boligen et stilig, klassisk kjøkken fra Sigdal med stor kjøkkenøy med spiseplass og åpen løsning mot en tiltalende stue. Kjøkkenøya har godt med skapplass, lift for kjøkkenmaskin og egen stikkontakt. Her kan man lage mat og være sosial på samme tid. Kjøkkenet har hvite, profilerte fronter og mørk laminatbenkeplate med induksjonstopp og nedfelt, dobbel oppvaskkum og kran i sortfarge.

  Over deler av benken er det benkelys i form av pendler og rustikke teglsteinsfliser på veggen i bakkant. Stekeovn og micro er innfelt i høyskap, mens oppvaskmaskin og kjøl/frys er helintegrert. Over koketoppen er det avtrekk fra ventilator.

  Stue
  Den tiltalende stuen ligger videre forbi kjøkkenet og her er det plass til sofa og spisebord. Både kjøkkenet og stuen har parkettgulv med gulvvarme og malte vegger i en behagelig beigefarge. Vinduer fra gulvet og nesten helt opp gir fine lysforhold, og på samme side er det utgang til fransk balkong. Stuen har også en elektrisk peis som skaper lun stemning i rommet.

  Tv-stue
  I andre etasje er det en koselig tv-stue som gir mer fleksibilitet i hverdagen. Her er det plass til tv-løsning, kontorplass eller lignende. På gulvet er det parkett over vannbåren gulvvarme og veggene er malt i en varm beigefarge. Vinduer fra gulvet og nesten helt opp gir gode lysforhold og utsikt mot fellesareal.

  Bad/wc/vaskerom
  Boligen har et pent bad i andre etasje og et toalettrom i tilknytning til entreen i første etasje. Baderommet er helfliset og har et nøytralt uttrykk som lett kan krydres med farger på håndklær, badematter og annet tilbehør. Veggflisene er hvite og gulvflisene er lysegrå. Videre har badet downlights, vannbåren gulvvarme, vegghengt toalett og opplegg for vaskesøyle.

  Ved siden av toalettet er det dusjhjørne skjermet av rette, innfellbare glassdører. Baderomsinnredningen er i mørk, grå utførelse. Den består av romslige skuffer, heldekkende servant og et speilskap med integrert belysning.

  Toalettrom
  Toalettrommet har grå gulvfliser med vannbåren gulvvarme, glatte, beigemalte veggflater og vegghengt toalett. Det er videre innredet med et hvitt servantskap toppet med heldekkende servant og speil med belysning.

  Soverom og garderobe
  I andre etasje har rekkehuset tre gode soverom. Alle soverommene har parkettgulv, glatte, malte vegger i en dus beigetone og fine vindusløsninger. Av oppbevaringsplass har rekkehuset garderobeskap på to av soverommene og i entré. Det er også gode lagringsmuligheter i innvendig bod/teknisk rom hvor det er god plass for blant annet hyllesystemer, samt i bod på 7 kvm i bakkant av garasjen.

  Uteområde
  I forbindelse med inngangspartiet er det noe gress som eier disponerer og en hyggelig velkomstterrasse. Velkomstterrassen blir overbygget av en lun, overbygget balkong som har utgang fra tv-stuen i andre etasje. Begge uteplassene har tredekke, utelys og plass for møblement. Balkongen i andre etasje har også utestikk, levegger på sidene og et glassrekkverk som gjør det luftig og fint. På motsatt side har rekkehuset en fransk balkong utenfor stuen i første etasje.

  Fellesområdet er opparbeidet med asfalterte internveier, gress og små frukttrær som etterhvert vil vokse seg store og fine. På området er det også husker og disse kan sees fra velkomstterrassen og balkongen.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig og nyetablert område i Sørumsand i Lillestrøm kommune. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter.

  Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter.

  Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Sørumsand og Extra Sørumsand. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Fossumsvingen rett ved boligområdet. I Sørumsand sentrum er det togstasjon. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

  Fra eiendommen er det 3 km til Sørumsand barneskole, ca. 900 meter til Bingsfoss ungdomsskole og 1,5 km til Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med malt trekleding. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdørog malt balkongdør i tre. Etablert overbygget balkong utgang fra stue i 2
  etasje. Etablert med tregulv og glass i rekkverk. Etablert fransk balkong i stue 1 etasje.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 28.11.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring.

  Ingen TG2 eller TG3 på boligen.

  Følgende fremkommer av selgers egenerklæring:

  Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja. Rett etter innflytting, ved bygging av annen bolig i komplekset kom det opp vann i sluk i bod. Umiddelbart løst ved at rørleggere som arbeidet med bygget ordnet problemet. Ikke skjedd etter hendelsen. Ingen vannskader.

  Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut i kjeller eller loft eller andre deler av boligen? Ja. Ved kjøp av boligen ønsket jeg at det 3. soverommet (opprinnelig 3 soverom) ikke skulle bygges, for å øke størrelsen på loftstuen. I ettertid har jeg angret. Veggen med dør til soverommet er bygd opp, og har dermed gjenopprettet det 3. soverommet.

  Er innredning/utbyggingen godkjent hos bygningsmyndighetene? Ja, boligen inneholdt 3 soverom opprinnelig ved salg fra utbygger. Veggen med dør ble oppbygget av Boligpartners snekker på stedet.

  Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Nabovarsel: Utbygger på andre side av Fossumsvingen, mot Sørumsand, har søkt om å få heve bakkenivået noe. Kjenner ikke til utfallet av saken. Ingen konsekvenser for bruk av eiendommen, usikker på konsekvenser for omgivelsene, men neppe noen konsekvenser slik jeg ser det.

  Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Hørte snakk om svartsopp nederst på en vegg (av ufarlig type), i en garasje i kjelleretasjen. Ikke i min garasje. Utbedret. Montert lufteluker på alle garasjedører.
 • 1.etg: 58 kvm bra.
  2. etg: 57 kvm bra.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etg: Entre, stue/kjøkken og wc.
  2. etg: Stue, 3 soverom og bad.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Eier har etablert soverom i 2 etasje som er tegnet inn på opprinnelig tegninger.
 • Et sunt inneklima sikres med et balansert ventilasjonssystem. Sikringsskap har automatsikringer.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Rekkehuset har vannbåren gulvvarme som oppvarming i de fleste oppholdsrommene, foruten soverommene. I tillegg er det en elektrisk peis i stuen.
 • Til rekkehuset tilhører det en garasje med bod i bakkant. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: Internt v/ Oxana Piskounova
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets vedtekter.
 • LY forsikring
 • Det foreligger ikke opplysninger om formuesverdi i Skatteetatens register

  Formuesverdi som primærbolig kr 1 249 364 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 497 710 per 31.12.21

  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.
 • 2 300 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer TV/internett, bank/regnskap, revisjon, bygningsforsikring (innbo ikke inkl.), snørydding/salt/sand, fellesstrøm ute/fellesgangene, drift og vedlikehold på fellesområder
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 9 051 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer avfallsbrønn, vann og avløp.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m
  Eiendomsskatt kr. 2.040,- i året.
 • Det er utstedt midlertidig brukstillatelse, datert 25.03.2021.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  2021/371689-1/200 Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening
  29.03.2021 21:00
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/65997-1/200 Seksjonering
  18.01.2021 21:00
  Opprettet seksjoner:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Tillegsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 115/2384
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 324 Bnr. 226 Snr. 6 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.10.585,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto, panterett med urådighet og opplysninger fra forretningsfører. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Tove Reppen Brekke
Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev