aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Fru Natvigs vei 6 , Det er åpen løsning mellom kjøkken og spisestue.
Velkommen til Fru Natvigs vei 6 , Det er åpen løsning mellom kjøkken og spisestue.

SØRUMSAND Fru Natvigs vei 6

Nyoppusset enebolig med høy standard og trendy stil. 2 kjøkken, 2 stuer og 3 bad. Solrike uteplasser og dobbelgarasje.

  • kr 6 950 000
  • BRA-i 172 m²
  • 3 soverom
  • Prisantydningkr 6 950 000
  • Omkostningerkr 174 990
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 124 990
  • ObjektstypeEnebolig
  • EierformSelveier
  • Byggeår1954
  • Soverom3
  • Tomt545 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 6 950 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 173 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 174 990 Omkostninger totalt 190 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 192 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 124 990 Totalpris. inkl. omkostninger 7 140 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 142 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning - 1. etasje
Dette er en nyoppusset enebolig med høy standard og trendy stil. Boligen går over to plan og har en svært familievennlig planløsning. Det er blant annet et flott kjøkken fra Sigdal, stue med peis, tre lekre bad og et gjestetoalett. Dessuten er det utvendig adkomst til kjelleren som har entré, kjøkken, stue og bad - perfekt til egen ungdomsavdeling. Det bys på en solfylt terrasse, takterrasse med fint utsyn og en dobbelgarasje. Stuen deles naturlig i tre soner og har plass til spisebord. Kjøkkenet er nytt i 2023, ligger i egen sone, og har integrerte hvitevarer. Kjellerstuen gir ytterligere boltreplass. Alle våtrommene ble renovert i 2023, hvorav ett bad har badekar og to har deilig regnfallsdusj. Det er tre gode soverom, vannbåren gulvvarme, moderne farger og utstrakt bruk av LED-spotter
Det er adkomst ut til terrassen fra stue.

Fru Natvigs vei 6, Akershus

  • Tomt
    545m²

    Beskrivelse av tomt
    Tomten er seksjonert og naboboligen har adkomstrett over innkjørsel. Det er gode solforhold, gårdsplassen er gruset og det er pent opparbeidet rundt huset med skjermende hekk mot naboer, plen og diverse beplantninger. I første etasje har stuen utgang til en romslig markterrasse med paviljong - en fin løsning som gjør at man også kan nyte utvendig hygge på varme sommerdager med yr i luften. I andre etasje har det ene soverommet utgang til en takterrasse med fint utsyn over området. Det er god plass for sittegrupper, grilling og sosiale sammenkomster. Det er gitt IG på en en ramme med å sette opp en bolig og seksjonere eiendommen. Tomten blir på ca 545 kvm, men pr dags dato ikke endelig oppmålt. Kjøper kan derfor ikke klage og be om kompensasjon om det skulle vise seg at tomten blir litt mindre eller litt større ved endelig oppmåling.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et meget sentralt og barnevennlig området på Sørumsand i Sørum kommune, bare et steinkast fra dagligvarebutikker og Sørumsand vgs. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. Fra eiendommen er det ca. 360 meter til Sørumsand stasjon, og det er også kort gangavstand til skoler, barnehager og spisesteder. I sentrum finner du også utgangsstasjonen til «Tertitten», en museumsjernbane som er i drift fra juni til september. På Frogner skole- og kultursenter, som ble åpnet i 2017, er det både filmvisning, konserter, teater og andre spennende oppsetninger. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Bunnpris, Kiwi og Extra Sørumsand. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm by og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde og har et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog, og holdeplass til begge ligger bare 360 meter unna. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Boligen ligger bare et steinkast fra Sørumsand videregående skole, og det er kort gangavstand til Sørumsand barneskole og Bingsfoss ungdomsskole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Byggemåte
    Konstruksjon: Enebolig er bygget 1952 og bygget etter forskrift fra 1949. Taktekkingen er av betongtakstein. Nedløp og beslag av metall Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Nymalt fasade. Det opplyses om at det er lektet ut 5cm med isolasjon i yttervegger i 1 etasje, samt utforet vegger i kjeller med isolasjon. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Fiberduk og dobbel lekter i undertak. Bygningen har trevinduer med koblet glass. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har teak hovedytterdør. Bygningen har malt balkongdør i tre. Etablert terrasseplatting og takterrasse utgang soverom. Trekonstruksjon. Ny utetrapp i tre. Det er byggegrunn av leirholdige masser. Dreneringen er fra 2022. Synlig grunnmursplast. Bygningen har betonggrunnmur. Støpt såle mot grunnforhold. Det er senket gulv i kjeller og lagt isolasjon, plastsperre og vannbåren varme i gulv. Forstøtningsmurer er av betongstein. Skrående tomt. Utvendige avløpsrør er av plast og utvendige vannledninger er av plast (rør i rør). Det er offentlig avløp via private stikkledninger og offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Utvendige avløpsledninger er fra 2022. Utvendige vannledninger er fra 2022. Rør fra 2022 er frem til stoppekran i hagen og kum. Derfra og ned til offentlig kum er nyere enn byggeår, men alder på disse er ikke kjent. Vurdering for disse rørene er fra 2022. Lovlighet Enebolig ? Det foreligger ikke tegninger Innredet kjeller med utleiedel er ikke med godkjent bruksendring. Garasje ? Det foreligger ikke tegninger For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 08.08.24 og rapportdato 19.08.24 utarbeidet av takstingeniør Øyvind Nåmo Rønning.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja. Alle bad er nye. Redegjør for årstallet og hva som ble gjort: - 2023, Alt er nytt Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? - Ja. Nytt Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. - Svoger Bygg, Bare rør & Service AS, Elektro-Team. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? - Ja. Overgang, gammel mur mot ny ved kjeller inngang. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? - Ja. Var noe fukt ved luftekanal loft. Har det vært utført arbeid på taktekking/takrenner/beslag? Hvis ja; beskriv hvilke tiltak som er utført. - Nytt nedløp ved kjeller inngang. Hvem er arbeidet utført av? Eventuelt firmanavn og navn på håndverker opplyses. - Egen innsats Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner - Ja. Nytt Anlegg. Arbeid utført av Elektro - Team AS Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Nytt sikringsskap i garasje m/ mulighet for El-lader. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser? - Ja. Tomten skal seksjoneres. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel e.l.? - Ja. Hvis ja, er ovenfor nevnte godkjent for utleie hos bygningsmyndighetene? - Klatgjort for søknad. Er det foretatt radonmåling? - Ja. MHI-Des ca. 35/des -april ca. 70. Kjenner du til om det er innredet/bruksendret/bygget ut kjeller eller loft eller andre deler av boligen? - Ja. Bygget ut gammel bod til inngangsparti i kjeller. Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? - Ja. Har ikke søkt om inngangsdør kjeller.

    Innhold
    1. etasje: Entré, wc-rom, trapperom og kjøkken/stue. 2. etasje: Trapperom, bad og 3 soverom. U. etasje: Entre, trapperom, bad, vaskerom/bad, kjøkken og stue. Kort fortalt - Nyoppusset bolig m/høy standard. - Kjøkken og våtrom er nye i 2023. - Utvendig adkomst til kjelleren. - Kjøkken, stue og bad i kjelleren. - Dobbelgarasje med motorisert port. - Solrik markterrasse med paviljong. - Takterrasse med fint utsyn. - Flislagt entré med dør til toalett. - Kjøkken med integrerte hvitevarer. - Stue med peisovn og spiseplass. - En kjellerstue gir ekstra spillerom. - Tre flislagte bad og et gjestetoalett. - Opplegg for vaskemaskin på bad. - Tre soverom i boligens andre etasje. - Sikringsskap med automatsikringer. - Vannbåren varme i gulvene. - Fliser, laminat og innfelte spotter. - Tak, renner og nedløp nytt i 2011. - Drenering og rør er nye i 2022. - Varmtvannsbereder var ny i 2023. - Fasaden lektet ut 5 cm og nylig malt. Entré Fra gruslagt gårdsplass går det trapp opp til et overbygget inngangsparti med belysning. Trappen var ny i 2022 og en solid teakdør fører inn i entreen. Entreen og trappegangen gir et meget godt førsteinntrykk og en liten smakebit på den gjennomførte stilen som preger boligen. Entreen har lyse fliser, slette vegger malt i en moderne farge og innfelte LED-spotter i himlingen. Det er dør til toalettrom og åpen løsning inn til trappegangen. Her er det lyst laminatgulv og for øvrig samme stil som i entreen. Vannbåren varme i gulvene tørker opp etter våte klær og sko. Trappeløpet svinger seg opp til andre etasje og ned i kjelleren. Det er verdt å merke seg at kjelleren har utvendig adkomst på siden av boligen. Ytterdøren fører inn i en entré, holdt i akkurat samme stil som første etasje. Kjøkken Kjøkkenet ligger i egen sone, er nytt i 2023 og har en velutstyrt innredning fra Sigdal i U-form. Dette gir svært god benke- og lagringsplass. Det er lyse, stilrene fronter, påkostede benkeplater i granitt og en underlimt oppvaskkum i kompositt med sort armatur. Det er integrert stekeovn i god arbeidshøyde, samt induksjonstopp, oppvaskmaskin og et kjøl/frys. Ventilatoren er vegghengt. Sonen har lyst laminatgulv med flytende overgang til stuen, vannbåren gulvvarme, vegger malt i en moderne farge og innfelte LED-spotter i himlingen. Kjøkken 2 Kjøkkenet i kjelleren er nytt i 2023. Innredningen har lyse, slette fronter, laminerte benkeplater i lys utførelse og en nedfelt oppvaskkum i kompositt med sort blandebatteri. Hvitevarer er foreløpig ikke montert og det er naturlig avtrekk. For øvrig har rommet lyst laminatgulv, vannbåren gulvvarme, vegger malt i en moderne farge og innfelte LED-spotter i himlingen. Stue Boligen har en romslig stue som naturlig deles i tre soner. Dette gir god plass for sofagruppe, tilhørende møblement og et spisebord. En hyggelig møteplass hvor en moderne peisovn lager kos og varme på kjølige dager. Vannbåren gulvvarme skaper ytterligere komfort. Stuen har rikelig med vinduer, slik at det hele blir lyst og trivelig. I den ene enden er det tofløyet dør til en terrasse hvor de gode solforholdene kan nytes fullt ut. Stuen har lyst laminatgulv med flytende overgang mellom sonene. Veggene er malt i en moderne farge og det er innfelte LED-spotter i himlingen. Kjellerstue Underetasjen har utvendig adkomst, samt entré, kjøkken, stue og bad. Her ligger alt til rette for egen ungdomsavdeling eller et mer privat krypinn for overnattingsgjester. Stuen har god plass for sofa og tv-møblement. Det er lyst laminatgulv, vannbåren gulvvarme, veggene er malt i en moderne farge og det er innfelte LED-spotter i himlingen. Bad/wc/vaskerom Boligen har to bad, et bad/vaskerom og et toalettrom. Alle rommene er renovert i 2023 med et lekkert resultat. Hovedbadet ligger i andre etasje og har adkomst fra soveromsgangen. Det er gulvfliser med historisk mønster, kledelige veggfliser, varmekabler i gulvet og innfelte LED-spotter i himlingen. Rommet har mekanisk avtrekksvifte. Det er speil med integrert belysning, heldekkende servant i sort utførelse og underskuffer i treimitasjon. Videre er det vegghengt toalett, samt et frittstående designbadekar med hånddusj. Sorte detaljer på badekaret gjør det lille ekstra. Bad 2 Det andre badet ligger i kjelleren og har adkomst fra kjøkkenet. Badet har samme fliser som hovedbadet, vannbåren varme i gulvet og innfelte LED-spotter i himlingen. Rommet har mekanisk avtrekksvifte. Det er speil, heldekkende servant på hvitt skuffemøblement og et vegghengt toalett. Det er også et dusjhjørne med innsvingbare dører, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Sort dusjarmatur og sorte detaljer på dusjhjørnet setter prikken over i-en. Badet har opplegg for vaskemaskin. Toalettrom Toalettrommet ligger i første etasje og har adkomst fra entreen. En kjærkommen løsning for familier med små barn. Det er flislagt gulv, elektrisk gulvvarme, lysmalte vegger og servant på hvitt skapmøblement. Toalettet er vegghengt. Vaskerom/bad Vaskerom/bad ligger i kjelleren og har adkomst fra trappegangen. Her er det lyse fliser på gulv og vegg, vannbåren gulvvarme og innfelte LED-spotter i himlingen. Rommet har mekanisk avtrekksvifte. Langs den ene siden i rommet er det speil med integrert belysning og heldekkende servant på hvitt skuffemøblement. I tillegg er det et stilig dusjhjørne med mosaikkflis, innsvingbare glassdører, hånddusj og deilig regnfallsdusj. Også dette med sorte detaljer. På motsatt vegg er det en lang arbeidsbenk med underskap og nedfelt kum. Det er opplegg for vaskemaskin. Soverom Eneboligen har tre gode soverom. Rommene ligger i andre etasje, har lyse laminatgulv, vegger malt i en moderne farge og innfelte LED-spotter i himlingen. Dessuten har ett av rommene utgang til en balkong med fint utsyn over området.

    Standard
    Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å lese rapporten i sin helhet. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Veggkonstruksjon Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Nymalt fasade. Det opplyses om at det er lektet ut 5cm med isolasjon i yttervegger i 1 etasje, samt utforet vegger i kjeller med isolasjon. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Det er synlig 3 panelbord ved terrassedør med enderåte. Blemmer er stedvis i maling da det er malt med linolje tidligere. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Punktet må sees i sammenheng med Taktekking Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Fiberduk og dobbel lekter i undertak. Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Takkonstruksjon/kryploft er av typen sperrekonstruksjon. Bordet under tak, der det er brukt tidligere forskalingsbord fra støping av grunnmur eller lignende. Det er flis og innblåst isolasjon som isolering av konstruksjonen. Utvendig > Vinduer Bygningen har trevinduer med koblet glass. Vurdering av avvik: ? Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Etablert terrasseplatting og takterrasse utgang soverom. Trekonstruksjon. Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran. Sinkbeslag på takterrassen er eldre og trolig fra byggeår. Innvendig > Pipe og ildsted Boligen har mursteinspipe og vedovn fra 2023 Vurdering av avvik: ? Pipevanger er ikke synlige. Innvendig > Innvendige trapper Boligen har malt tretrapp. Vurdering av avvik: ? Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Kjøkken > Kjeller > Kjøkken > Avtrekk Det er naturlig avtrekk fra kjøkken. Vurdering av avvik: ? Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkkenet. Spesialrom > 1.Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon Toalettrom med malte flater på vegg og fliser på gulv. Servant med underskap. Vegghengt toalett med innebygget sisterne.   Forhold som har fått TG3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Utvendig > Nedløp og beslag Nedløp og beslag av metall Vurdering av avvik: ? Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Tomteforhold > Terrengforhold Skrående tomt. Vurdering av avvik: ? Terreng faller inn mot bygning.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    Parkering
    Det er parkering i en dobbelgarasje på ca. 38 kvm med dobbel leddport i tre og motorisert åpner. Garasjen har nytt elektrisk inntak, nytt sikringsskap og det har nylig vært service på portåpneren. Øvrig parkering skjer på gårdsplassen og etter områdets gjeldende bestemmelser.

    Radonmåling
    Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier. Boligen ligger i ett område som anses som moderat/lav.

    Diverse
    Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Tomten er seksjonert og naboboligen har adkomstrett til sin tomt via innkjørsel.

    Prisantydning inkl. omkostninger
    6 950 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 173 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 174 990 Omkostninger totalt 190 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 192 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 124 990 Totalpris. inkl. omkostninger 7 140 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 142 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

  • Oppvarming
    Boligen varmes opp med elektrisitet, vannbåren gulvvarme og vedfyring. Det er vannbåren varme i kjeller og første etasje, samt varmekabler på badet i andre etasje. Det suppleres med en peisovn fra 2023 i stuen. Det er installert varmepumpe type luft til vann. Luftbehandling skjer ved naturlig og mekanisk ventilasjon. Varmepumpen får helt ny innerdel. Varmtvannsbereder er på ca. 200 liter og var ny i 2023. Utvendige avløpsledninger, utvendige vannledninger, og rør frem til stoppekran i hagen og kum var nye i 2022. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i vaskerom/bad i kjelleren.

    Energiklasse
    unknown

  • Kommunale avgifter
    9040

    Kommunale avgifter år
    2022

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer mat/restavfall, feie-tilsynsgebyr, vann og avløp.

    Info formuesverdi
    Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

    Andre utgifter
    Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/246/115/1: 08.02.1950 - Dokumentnr: 331 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3205 Gnr:246 Bnr:115
    Bestemmelse om vann/kloakkledning
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:246 Bnr:115
    Gjelder denne registerenheten med flere
    23.06.1993 - Dokumentnr: 3605 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
    Med flere bestemmelser
    Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
    Overført fra: Knr:3205 Gnr:246 Bnr:115
    Gjelder denne registerenheten med flere
    04.10.2023 - Dokumentnr: 1086451 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Bankenes Boligmegler AS
    Org.nr: 981 129 792
    Elektronisk innsendt
    08.08.2023 - Dokumentnr: 842096 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
    Snr: 1
    Formål: Bolig
    Tilleggsdel: Bygning
    Sameiebrøk: 134/302


    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette. Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligge

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. Tomten er seksjonert. Nabobolig har adkomstrett inn til sin tomt via innkjørsel. Se vedtekter for sameiet for informasjon. Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

    Adgang til utleie
    Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

    Legalpant
    Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    6 950 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 15 100 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 173 750 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 174 990 Omkostninger totalt 190 090 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 192 890 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 7 124 990 Totalpris. inkl. omkostninger 7 140 090 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 7 142 890 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss)

    Omk. kjøper beløp
    174990

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  22.500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  45.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  10.000,-. Utleggene omfatter foto og kommunale opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 25.000,- .  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

Megler

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev