aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling ved Kamilla Schau har gleden av å presentere Orderudlia 4B!
Aktiv Eiendomsmegling ved Kamilla Schau har gleden av å presentere Orderudlia 4B!

SØRUMSAND Orderudlia 4B

Delikat, innholdsrik og familievennlig halvpart med hage og 2 uteplasser. 2 P-plasser, en med elbillader. Barnevennlig.

 • kr 4 590 000
 • BRA-i 111 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 590 000
 • Omkostningerkr 133 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 723 890
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1992
 • Soverom4
 • Tomt396.7 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   133 890,- (Omkostninger totalt)   4 723 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 2.etasje.
Orderudlia 4B er en lys, luftig og delikat halvpart av vertikaldelt tomannsbolig, med god planløsning over to etasjer. Området er barnevennlig med kort avstand til butikker, skoler, idrettsanlegg og kollektivtilbud. Utvendig har boligen to biloppstillingsplasser, 1 med elbillader, inngjerdet hage med plass til lek og to herlige terrasser, én på hver side. Terrassene er på hhv. 24 og 53 kvm, begge med gode solforhold. Med fire soverom, to stuer, to bad og et vaskerom må boligen sies å være godt tilrettelagt for en familie. Alle soverommene har garderobeskap og i hovedstuen er det både varmepumpe og peisovn. Badene og vaskerommet er fra 2010, alle med flislagte overflater og gulvvarme. Til slutt er det entré, samt et koselig kjøkken med spiseplass og en klassisk kjøkkeninnredning fra 2017.
Plantegning 1.etasje.

Orderudlia 4B, Akershus

 • Tomt
  396.7m²

  Beskrivelse av tomt
  Boligen har et koselig uteområde som innbyr til lek og utendørs hygge. Langs gavlveggen av boligen er det en inngjerdet hage med gress, perfekt til trampoline og ballspill. I det ene hjørnet av hagen, nær inngangspartiet, er det satt opp en utebod, hvor man kan ha sykler, skier, hageredskap og annet. I tilknytning til inngangspartiet er det en stor terrasse med jacuzzi, omgitt av levegger på to sider og et tett rekkverk med port. Terrassen er på romslige 53 kvm og har god plass til lounge, i tillegg til jacuzzien som var ny i 2016. Det gjøres oppmerksom på at varmeelementet til jacuzzien er defekt og må byttes. På andre siden av huset er det utgang fra stuen til en markterrasse på ca. 24 kvm. Terrassen har levegger på hver side, samt rekkverk og plassbygde blomsterkasser i front. Arealet gir plass til to sittegrupper, og over den ene er det en markise som gir god solskjerming, men som også fungerer som et lunt tak om kvelden. Begge uteplassene har for øvrig dekke av terrassebord.

  Beliggenhet
  Tomannsboligen ligger i et barnevennlig og veletablert område, ca. 2 km nord for sentrumskjernen i Sørumsand i Lillestrøm kommune. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt rikelig med gode servicetilbud og flere fasiliteter. Sørumsand har mye å by på for alle uansett alder. Her er det et meget godt bibliotek, flere treningssentre, spaanlegg, og et rikelig utvalg av kafeer, restauranter og spiseplasser. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane og idrettshall. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen bl.a. allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og et anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Sørumsand IF har også en egen tur- og friluftsgruppe som bl.a. har stått for den populære Varsjøtrimmen siden 1980 ? et meget populært felles skogstur-arrangement. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 Sennerudtoppen. Det er flere matbutikker i sentrum og her ligger også Fokus butikksenter med et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Nylenna som ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er ca. 2,5 km til togstasjonen i Sørumsand og herfra bruker toget ca. 15 min til Lillestrøm og ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Fra eiendommen er det 30-40 minutters gange til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand videregående skole. Kommunen har ellers flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager. Skogkanten barnehage er den nærmeste og ligger bare 600 meter unna.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Utvendig: Tomannsbolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn. Renner, nedløp og beslag i aluminium. Innvendig: Overflatebehandling gulv: Laminatgulv og fliser. Overflatebehandling vegger: Malte panelplater, malt panel og malte tapetserte flater. Overflatebehandling himling: Malt takess. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Taktekking Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Vinduer Utvendig > Dører Utvendig > Andre utvendige forhold Innvendig > Overflater - 2 Innvendig > Radon Innvendig > Innvendige trapper Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Loftetasje > Bad > Overflater vegger og himling Våtrom > Loftetasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > Loftetasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > Loftetasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Våtrom > Loftetasje > Bad > Ventilasjon Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Våtrom > 1. Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > 1. Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Pipe og ildsted Våtrom > 1. Etasje > Vaskerom > Overflater Gulv Tekniske installasjoner > Varmesentral

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Byttet ut termostat og dimmer på badet, oktober 2023. Byttet ut en spot i kjøkkeninnredningen og et par led-lister under kjøkkenskapene, oktober 2023. Arbeidet er utført av Glomma Elektro. - Det lå musefeller i det ene kneloftet da vi tok over huset, men vi har ikke hatt mus. - Det er mulighet for lading av elbil. Det er en BMW-boks som sto der da jeg selger kjøpte huset. Brukes daglig. Fungerer utmerket!

  Innhold
  - Lys, luftig og delikat halvpart. - God planløsning over to etasjer. - En p-plass med elbillader. - Markterrasse på ca. 24 kvm. - Terrasse med jacuzzi, 53 kvm. - Inngjerdet hage med plen. - Flislagt entré med skoskap. - Stue med gode lysforhold. - Varmepumpe og peisovn. - Loftstue med ekstra tumleplass. - Pent kjøkken med spiseplass. - Kjøkkeninnredning fra 2017. - Dels integrerte hvitevarer. - To bad og vaskerom fra 2010. - Våtrommene har gulvvarme. - Fire soverom med garderobeskap. - Innvendig bod og en utebod.

  Standard
  1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. Loftsetasje: Trapperom, loftstue, bad, 2 soverom og bod. Annet: Utvendig bod på ca. 7 kvm. Entré I entreen er det grått, flislagt gulv, og knaggrekke montert på hvitmalte panelplater på veggene. Entreen har også skoskap og plass til sittebenk eller så. En glassdør holder kulden ute og fører videre inn til en større gang som ligger åpent mot stuen. Gangen har slette, malte vegger i den moderne fargen "1938 Teblad" som er en nydelig grønnfarge fra Jotun og skipslaminat på gulvet. Den åpne løsningen mot stuen gir fine lysforhold og for oppbevaring er det garderobeskap med sittebenk til. Gangen er ellers tilknyttet bad og vaskerom og har også en åpen, hvitmalt trapp opp til andre etasje. Kjøkken Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og er et koselig rom med plass til frokostbord under et vindu. På gulvet er det skipslaminat og veggene med brystningspanel er malt i en varm jordfarge. Selve kjøkkeninnredningen er fra 2017 og har en klassisk stil med hvite ettspeils fronter, vitrineskap og benkeplate i heltre. Utformingen i vinkel gir god skap- og benkeplass, og alle arbeidsflater er godt opplyst av benkebelysning. Veggene bak er kledd med flisplater som gjør det lett å holde rent. Hvitevarer som ventilator, koketopp, stekeovn og mikro er integrert. Kjøkkenet har videre komfyrvakt, stor oppvaskkum i porselen, plass til kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Stue Stuen er et hyggelig oppholdsrom hvor dagslyset flommer inn via to vinduer, og på samme side er det også utgang til markterrassen som gir en fin forlengelse av rommet i sommerhalvåret. På gulvet er det skipslaminat og veggene er holdt i den trendy "1938 Teblad". Som oppvarming har rommet både varmepumpe og peisovn, og av møbler er det god plass til sofagruppe, tv-benk og litt til. Loftstue I tillegg til stuen nede har boligen også en fin loftstue hvor barna kan ha besøk, gjøre lekser, eller et sted hvor man kan trekke seg tilbake med en bok. Stuen har skipslaminat på gulvet og panelplater på veggene, malt i en lys beigefarge. Det er plass til sofa og tv-løsning under skråhimling og adkomst til bod, bad og to soverom. Bad Boligen har to bad og et separat vaskerom, som alle ble pusset opp i 2010. Det ene badet ligger i første etasje og har en god, familievennlig størrelse. Vegger og gulv er kledd med delikate fliser i grått. Himling er pent lyssatt med downlights og det er selvfølgelig gulvvarme. Videre er det vegghengt toalett, dusjhjørne og hvit baderomsinnredning. Dusjhjørnet har frostet glassdør og dusjgarnityr med både hånddusj og deilig regnfallsdusj. Baderomsinnredningen består av to høyskap, skuffeseksjon, heldekkende servant og et stort speil med integrert belysning. Bad/wc Det andre badet ligger i andre etasje, og her er det skråhimling, vegghengt toalett og dusjnisje med dusjgarnityr montert på vegg. Det er pene, hvite fliser på veggene og grå gulvfliser med gulvvarme. Baderomsinnredningen består av servantskap med slette fronter som går ton-i-ton med veggflisene, toppet med heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning. Vaskerom Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet i første etasje. Rommet har en tidløs stil med hvite, glansfulle veggfliser, matte, grå gulvfliser og gulvvarme. På veggen er det montert justerbare hyller og dype skuffer. Innerst i rommet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Soverom og garderobe Boligen har fire delikate soverom, to i hver etasje. Det ene soverommet i første etasje har gulvvarme og soverommene i andre etasje har skråhimling. Alle har laminatgulv og malte vegger i duse, moderne farger. Det er garderobeskap på soverommene og i gangen, i tillegg er det skoskap i entreen. For øvrig har boligen en innvendig bod i loftetasjen og en utvendig bod på ca. 7 kvm for lagring.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Til boligen følger det med to biloppstillingsplasser i rekke, den ene plassen har elbillader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Forsikringsselskap
  Fremtind Forsikring AS

  Polisenummer
  28490340

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  - Det er defekt varme-element i jaccuzien. Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   133 890,- (Omkostninger totalt)   4 723 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Boligen oppvarmes med elektrisitet og vedfyring. I stuen er det varmepumpe fra 2015 og peisovn med stort glassfelt. På badene, vaskerommet og et soverom er det gulvvarme. Ut over dette er det enkelte panelovner. Ventilasjonen er naturlig, kombinert med kjøkkenventilator og elektriske styrte vifter på badet og vaskerommet i første etasje. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Det elektriske anlegget ble sist oppgradert i 2016 og det ble skiftet termostat på bad oktober 2023.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  14326

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 1 752,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  990405

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3763539

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Årlig velavgift
  300

  Velforening
  Pliktig medlemskap i Orderudfeltet Velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/325/89: 11.09.1992 - Dokumentnr: 5222 - Rettigheter iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforeningen m.v. Med flere bestemmelser 20.12.1989 - Dokumentnr: 12249 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:15 08.09.1992 - Dokumentnr: 5109 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:106 256,5 m2 08.09.1992 - Dokumentnr: 5116 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:109 151.2 m2 08.09.1992 - Dokumentnr: 5118 - Målebrev 397,2 m2 samt grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 233666 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:125 Bnr:89 11.09.1992 - Dokumentnr: 5222 - Rettigheter iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforeningen m.v. Med flere bestemmelser 20.12.1989 - Dokumentnr: 12249 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:15 08.09.1992 - Dokumentnr: 5109 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:106 256,5 m2 08.09.1992 - Dokumentnr: 5116 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3030 Gnr:325 Bnr:109 151.2 m2 08.09.1992 - Dokumentnr: 5118 - Målebrev 397,2 m2 samt grensejustering 01.01.2020 - Dokumentnr: 233666 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:125 Bnr:89

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Orderudlia 4B datert 09.12.1992. Det foreligger melding om installasjon av peisovn, datert 28.11.1997. Det er avvik fra originale og byggemeldte tegninger. Vaskerom i 1.etasje er registrert som bod. Et soverom og bad i 2.etasje er registrert som loftstue. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig bruk og eventuelle pålegg relatert til dette, herunder risikoen for om bruken ikke lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.       

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp via private stikkledninger.

  Regulerings- og arealplanner
  Boligen ligger i et område med marin leire, men ikke i et kartlagt kvikkleireområde. Kvikkleire kan forekomme utenfor kartlagte soner. I området med marin leire kan kommunen kreve geotekniske undersøkelser ved byggesaker.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 590 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,00))   133 890,- (Omkostninger totalt)   4 723 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  133890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 13 900,- oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 3 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Schau

Megler

Kamilla Schau

41 73 04 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev