aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sennerudtoppen 2, en flott 3-roms selveierleilighet.
Velkommen til Sennerudtoppen 2, en flott 3-roms selveierleilighet.

SØRUMSAND Sennerudtoppen 2

Moderne 3-roms med innglasset balkong og flott utsikt. Garasje, heis og vannbåren gulvvarme. Gangavstand til tog.

 • kr 3 990 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 112 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 102 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Felleskostnaderkr 2 281
 • Tomt1 964.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Sennerudtoppen og en innbydende 3-roms leilighet. Her bor man på "toppen" av Sørumsand med flott utsikt, samtidig som det er gangavstand til sentrum med butikker og togstasjon. Tog til Oslo tar ca. 30 min. For dagligvarehandelen kan man enkelt ta heisen ned til Rema 1000 i første etasje. Kort fortalt: - Selveierleilighet i 4. etasje med heis - Garasjeplass medfølger - Vestvendt, innglasset balkong på ca. 12 kvm - Langstrakt utsikt og gode solforhold - Praktiske løsninger og god kvalitet - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning - Store vinduer gir godt med dagslys - Stilfull kjøkkeninnredning - Vannbåren gulvvarme i flere rom - Flislagt og delikat bad - 2 gode soverom med garderober - Innebod og disponibel sportsbod - Felles takterrasse/fellesområder Velkommen til visning!
Den høye beliggenheten i bygget sørger for langstrakt, flott utsikt

Sennerudtoppen 2, Akershus

 • Tomt
  1964.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesarealene er pent opparbeidet, og det er mulig å benytte seg av en felles takterrasse med steinlagte plasser, plenareal, blomsterbed og sittebenker. Terrassen har også stort sjakkbrett og balanseline. I første etasje av bygget finner man en dagligvarebutikk, og enklere får man det ikke.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt område på Sennerud, snaue 900 meter sør for Sørumsand sentrum i Lillestrøm kommune. Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand stasjon, samt til matbutikker og spisesteder. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Kiwi, Extra Sørumsand og Rema 1000. Sistnevnte ligger i samme bygg som leiligheten. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm by og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde og har et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog, og nærmeste busstopp ligger rett utenfor bygget. Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Fra leiligheten er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består av forskjellig type bebyggelse som leilighets-/gårdsbebyggelse, villa og småhusbebyggelse.

  Byggemåte
  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 26.10.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten. Leiligheten er bygget 2021 og bygget etter byggeforskrift fra 2017. Byggets bærekonstruksjon er hovedsakelig utført i betong, stål og tre. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd- og brannvegger. Etasjeskiller støpes i betong eller platten-/ hulldekker. Isolerte bindingsverkvegger og i kombinasjon av teglstein, fasadeplater og tre. Innglasset balkong med trespaltegulv. Bygningen har malt hovedytterdør. Malt terrassedør i tre med 3-lags isolasjonsglass. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Det er sentralanlegg for varmt vann. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Stedvis noen småmerker i parkett på begge soverom. Hull etter gardinoppheng på ett soverom. Tiltak: Overflater har tiltenkt funskjon utover nenvte avvik. Annen relevant informasjon fra tilstandsrapporten: Innglasset balkong er ikke godkjent som rom for varig opphold - kan betraktes kun som en tilleggsdel. Innglasset balkong på 12 kvm er å betrakte som S-rom iht. NTFs pressemelding av 19.10.11.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Felleskostnader er nettopp økt.

  Innhold
  4. etasje: Entré, bad/vaskerom, 2 soverom, bod og stue/kjøkken. Annet: Disponibel sportsbod på ca 5 kvm i garasjeanlegget.

  Standard
  Kort fortalt - Selveierleilighet i 4. etasje med heis. - Flott utsikt og gode solforhold. - Praktiske løsninger og god kvalitet. - Det følger med egen garasjeplass. - Innglasset blakong på ca. 12 kvm. - Åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. - Store vinduer gir godt med dagslys. - Stilfull kjøkkeninnredning. - Vannbåren gulvvarme i flere rom. - Flislagt og delikat bad. - 2 gode soverom med garderober. - Innebod og disponibel sportsbod. - Felles takterrasse/fellesområder. Entré Leiligheten ligger i fjerde etasje, og har adkomst via felles oppgang med heis og trapper, samt overbygd svalgang. Vel inne blir du ønsket velkommen i en pen entré med hvitmalte vegger, downlights i himlingen og grå fliser på gulv med gulvvarme. Her er det plass til garderobeløsning, og mer oppbevaringsplass finnes i en innvendig bod. Kjøkken Kjøkkenet har et en moderne innredning med gode benkeflater og god oppbevaringsplass. De hvite, glatte frontene glir sømløst inn i allrommet, og i himlingen over innredningen er det montert arbeidslys i form av downlights. I en grå laminatbenkeplate er det nedfelt oppvaskkum. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Stue Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og sammen danner de et innbydende og luftig allrom. Dette fremheves til fingerspissene med store vindusflater som sørger for godt med daglys og en flott utsikt. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen. Rommet har hvitmalte vegger mot hvitpigmentert, enstavs eikeparkettgulv, og vannbåren gulvvarme sikrer en lun og behagelig varme. Fra stuen er det utgang til en innglasset balkong hvor utsikten virkelig kommer til sin rett. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et pent bad med hvite fliser på veggene, downlights i himlingen og grå fliser på gulvet med gulvvarme. Baderomsinnredningen har hvite, glatte fronter og består av en heldekkende servant på en skuffeseksjon og et stort speil med integrert belysning. Videre har badet et vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Soverom og garderobe Det er to gode soverom i leiligheten, begge med garderober med hvite fronter. Skyvedørsgarderoben på hovedsoverommet har meget god plass. Soverommene er holdt i en stilren kombinasjon med hvitmalte, slette vegger mot hvitpigmentert eikeparkett. Leiligheten har for øvrig lagringsplass i en innebod og i en disponibel sportsbod på ca. 5 kvm i garasjeanlegget. Balkong Leiligheten har en innglasset balkong på ca. 12 kvm, og den høye beliggenheten i bygget sørger for langstrakt, flott utsikt. Det er fin plass til utemøblement og innglassingen gir bruksmuligheter selv i litt ruskevær.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  For parkering medfølger det en garasjeplass i kjelleren. Det er heisadkomst fra leilighetsplanet og ned i garasjekjelleren. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Informasjon fra forretningsfører: Sameiet har kollektiv avtale fra Telenor. Kommunale avgifter er ikke inkludert i felleskostnadene, faktureres direkte fra kommunen. Varmt vann og fyring etterfaktureres iht, faktisk forbruk. Det er en felles garasjekjeller for sameiet 1, næringslokalene og fremtidig sameie 2. Denne anleggseiendommen driftes av Sennerudtoppen Næring og er ikke endel av Sennerudtoppen 1 Boligsameie. Ved leie, kjøp, salg av garasjeplass må Senneruptoppen Næring kontaktes, ved bente@sdas.no. Etablering av el-bil lader er ikke tillatt, uten samtykke fra Sennerudtoppen Næring. Gjesteparkering er i garasjeanlegget, betaling etter gjeldene satser. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med vannbåren gulvvarme i alle rom - med unntak av boden, og varmtvann til oppvarming og forbruk er fra felles anlegg.

  Energiklasse
  B

 • Kommunale avgifter
  10098

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inkluderer avfallsbrønn, vann og avløp.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1 088. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Det foreligger ikke opplysninger om formuesverdi i Skatteetatens register.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet felleskostnader, strøm, forsikringer, kommunale avgifter, eiendomsskatt, m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  618/71737

  Felleskostnader pr. mnd
  2281

  Felleskostnader inkluderer
  Fordeling: Felleskostnader kr. 1 521 Garasje-/parkeringsplass kr. 350 Kabel-TV/Bredbånd kr. 410

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  2809

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Oppfordres til å ta kontakt med styret angående dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/241/210/39: 01.10.2021 - Dokumentnr: 1219180 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:205 Gjelder utearealer og lekearealer Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:210 Gjelder denne registerenheten med flere 01.10.2021 - Dokumentnr: 1219180 - Bestemmelse om parkering Rettighetshaver: Sennerudtoppen Næring AS Org.nr: 918 025 995 Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:210 Gjelder denne registerenheten med flere 01.10.2021 - Dokumentnr: 1219180 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:205 Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:210 Gjelder denne registerenheten med flere 01.10.2021 - Dokumentnr: 1219180 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:105 Bestemmelse om teknisk infrastruktur Bestemmelse om vedlikehold Overført fra: Knr:3030 Gnr:241 Bnr:210 Gjelder denne registerenheten med flere 05.11.2021 - Dokumentnr: 1395633 - Rett til utskilt tomt Rettighetshaver: Sennerudtoppen Parkering AS Org.nr: 919 233 133 Gjelder denne registerenheten med flere 29.10.2021 - Dokumentnr: 1356606 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 39 Formål: Bolig Sameiebrøk: 618/71737

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen, datert 10.09.2021.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Skal meldes til sameiets forretningsfører.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   112 792,- (Omkostninger totalt)   4 102 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 40.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 22.500,- samt visninger pr. stk. kr. 2 500,- med representant fra Aktiv tilstede. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 35.000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev