aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sletta 8 - Rekkehuset har en svært stor og pent opparbeidet flat hage.
Velkommen til Sletta 8 - Rekkehuset har en svært stor og pent opparbeidet flat hage.

SØRUMSAND Sletta 8

Koselig enebolig med alt på ett plan. Sentral beliggenhet. Integrert garasje, terrasse og stor hage. Oppussingsbehov.

 • kr 4 400 000
 • BRA-i 109 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 400 000
 • Omkostningerkr 129 140
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 529 140
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1969
 • Soverom3
 • Tomt965.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   129 140,- (Omkostninger totalt)   4 529 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Sletta 8 er en koselig enebolig i rekke med sentral, attraktiv beliggenhet. Her bor du nært til butikker, apotek, treningssentre, spiseplasser og fine turmuligheter. I tillegg er det godt lagt til rette for pendleren i familien med under 500 meter til buss og tog. Tomten ligger likevel forholdsvis tilbaketrukket på en stor tomt med grønn hage, overbygd terrasse utenfor kjøkkenet og parkering i integrert garasje. Eneboligen har behov for oppgraderinger, men gir et trivelig inntrykk med behagelige lysforhold og god planløsning med alt på ett plan. Stuen er stor med egen del for tv-stue, flere ildsteder og gode vindusflater. Kjøkkenet har plassbygd, eldre innredning. Videre har boligen en stor entré, enkelt bad med badekar, toalettrom og tre fine soverom. To boder gir godt med lagringsplass.
Plantening for Sletta 8

Sletta 8, Akershus

 • Tomt
  965.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendommen har en flat tomt på ca. 965,65 kvm som er fint opparbeidet med hage og gruslagt gårdsplass. Hagen har gode plenarealer, trær, busker og diverse beplanting. I hagen er det også en praktisk utebod på 6 kvm. I bakkant av boligen er det en liten platting utenfor stuen og en trivelig markterrasse på 16 kvm utenfor kjøkkenet. Terrassen ligger som en forlengelse av garasje med bod og er i trekonstruksjon med noe overbygg.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et meget sentralt og barnevennlig område på Sørumsand, i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Bunnpris, Rema 1000 og Extra. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Sørumsand stasjon ligger i kort gangavstand, og her tar toget deg til Oslo på ca. 30 min. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus, leilighet og forretningsbebyggelse.

  Byggemåte
  Enebolig i rekke over 1 plan med normalt god planløsning. Boligen har gode lysforhold med utgang kjøkken til terrasse på ca.16m². Enebolig er bygget 1969 og bygget etter forskrift fra 1949. Bygget er oppført i bindingsverk i tre på punktfundament. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Utvendig stående trekledning. Sadlet/skrå takform tekket med shingel. Taktekkingen er av pappshingel. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Nedløp og beslag av metall. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående bordkledning. Det er ikke kjent typen oppbygging av takstoler da det ikke er etablert inspeksjonsluke opp til kryploft. Det er etablert W-takstoler ut fra fremlagte tegninger. Bygningen har trevinduer med koblet glass. Bygningen har teak hovedytterdør. Bygningen har malt terrassedører i tre med koblet glass. Bygningen har krypkjeller under trebjelkelag og stubbegulv for entre og soveromsdel. Garasje vippeport i tre. Delvis overbygget terrasseplatting utgang fra kjøkken. Trekonstruksjon som er forlengelse av garasje med bod. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport med befaringsdato 05.04.2024 og rapportdato 10.04.2024, utarbeidet av takstingeniør Øyving Nåmo Rønning for teknisk beskrivelse av eiendommen. Lovlighet Enebolig i rekke ? Det foreligger ikke tegninger Det foreligger ikke tegning over plan på boligen, kun tekniske tegninger av fasader og takstoler, samt fundamentering.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har leid ut boligen siden den ble kjøpt. Har ingen kjennskap til boligen bortsett fraat vi har malt opp noen vegger innvendig. Boligen har fungert som den skal for de som har leid. Boligen er et oppussingsobjekt.

  Innhold
  Planløsning 1. etasje: Entré, stue, tv-stue, kjøkken, 3 soverom, toalettrom, bad/vaskerom og 2 boder. Annet: Frittstående utebod. Kort fortalt - Koselig enebolig i rekke. - Boligen har oppussingsbehov. - Sentral, attraktiv beliggenhet. - Under 500 m til buss og tog. - Praktisk med alt på en flate. - Parkering i integrert garasje. - Stor tomt på over 965 kvm. - Hage med trær og stor plen. - Kjøkkenterrasse på 16 kvm. - Stor entré har garderobenisje. - Kjøkkenet ligger i eget rom. - Eldre plassbygd innredning. - Stue med egen tv-stuedel. - Varmepumpe, flere ildsteder - Eldre bad, eget toalettrom. - Badet har boblebadekar. - Eneboligen har tre soverom. - To gode boder og en utebod. Entré Inngangspartiet ligger skjermet for vær og vind, godt inntrukket mellom garasjen og utebod. Via en ytterdør i teak kommer du inn i en romslig entré med belegg på gulv, dus farge på vegger, dør med blyglass mot soverommet og doble franske dører mot stuen. Entreen har også en egen nisje for garderoben og det er godt med plass til møblement. Kjøkken Kjøkkenet ligger i eget rom med buet gjennomgang til stuen og plassbygget innredning med grønnmalte, glatte fronter. Videre er det benkeplater i heltre, samt heldekkende benkebeslag med både oppvaskkum og utslagsvask. Kjøkkenet har egen utgang til terrassen, så her er det enkelt å ta med måltidet ut på godværsdager. For øvrig er det nisje for kjøleskap, nisje for komfyr og ventilator med avtrekk ut. Stue og tv-stue Eneboligen har en stor, trivelig stue med vinklet planløsning som gjør det enkelt å innrede med både spisestue og dagligstue. Her er det også en avskjermet del, noe som gir en separat del for tv-stue. Gode vindusflater på langveggen slipper inn rikelig med naturlig lys, og på kortveggen sørger to blyglassvinduer for ekstra sjarm. I tillegg er det blyglass i dør ut mot en liten platting og hage. Stuen har for øvrig både varmepumpe, vedovn, samt peis med innsats og kamin. Bad/vaskerom Eneboligen har et bad og et toalettrom som ligger vegg-i-vegg tilknyttet samme gang som det ene soverommet. Rommet i seg selv har enkel standard, men er utstyrt med veggmontert servant, bbobleadekar, et hvitt skap med mørke benkeplate og speil med belysning. Det er belegg på gulv, samt flislagt rundt oversiden av boblekar og rundt servant. Toalettrom Toalettrommet har belegg på gulv, samt lysmalte plater og tapet på vegger. Rommet er utstyrt med toalett og servant. Over servanten er det i tillegg montert et speil og lysarmatur med stikkontakt. Soverom og garderobe Eneboligen har tre gode soverom som ligger fint plassert i hver sin ende av boligen. Ett er tilknyttet entré, ett har adkomst fra stuen og det siste ligger tilknyttet samme gang som bad og toalettrom. Det er godt med oppbevaringsmuligheter i flere skap og boligen har rikelig med lagringsplass i to store boder. I tillegg er det en frittstående utebod på 6 kvm i hagen.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Taktekking Vurdering av avvik: ? Taktekking er snødekt , alder eller materiale er ukjent og derfor ikke nærmere vurdert. ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Det er ikke etablert tilfredsstillende lufting av garasjetak som er flatt og oppbygging er ukjent med tanke på snø på taket befaringsdagen. Konsekvens/tiltak ? Det bør foretas nærmere undersøkelser av taktekking når taket er snøfritt. ? Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Utvendig > Nedløp og beslag Vurdering av avvik: ? Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid på renner/nedløp/beslag er passert. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Det er begrenset inspeksjon grunnet snø. Ut fra det som er synlig anses beslag å ha enn viss alder og må regnes med å skiftes på boligen. Utvendig > Veggkonstruksjon Vurdering av avvik: ? Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Konsekvens/tiltak ? Lokal utbedring/utskiftning bør utføres. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Vurdering av avvik: ? Det er avvik: Kryploft er ikke inspisert, da det ikke er etablert adkomst til konstruksjonen. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Det bør etableres luke for inspeksjon og nærmere undersøkelser. Tg er gitt med tanke på nevnte alder på taktekking og alder på takkonstruksjonen. Skjulte skader i konstruksjonen kan forekomme.¨ Utvendig > Dører - 2 Vurdering av avvik: ? Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Konsekvens/tiltak ? Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte dører må skiftes ut. Katteluke i en dør er ikke funksjonell og dyr kan komme inn. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Vurdering av avvik: ? Det er værslitt/oppsprukket trevirke/trepaneler. Konsekvens/tiltak ? Lokal utbedring/utskiftning bør utføres. Innvendig > Overflater Vurdering av avvik: ? Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Overflater fremstår i hovedsak med slitasje. Konsekvens/tiltak ? Overflater må utbedres eller skiftes. Innvendig > Radon Vurdering av avvik: ? Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak ? Det bør gjennomføres radonmålinger. Innvendig > Pipe og ildsted Vurdering av avvik: ? Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. ? Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Konsekvens/tiltak ? Større avstand til brennbart materiale må lages. ? Det anbefales å montere ildfast plate under luker på pipe. Innvendig > Krypkjeller Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Det er synlig saltutslag og fuktmerker i nedre del av grunnmur. Konsekvens/tiltak ? Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Det er viktig med god ventilering inne i krypkjelleren og rommet anses kun for enkel lagring. Kjøkken > 1. Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning Vurdering av avvik: ? Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Innredningen fremstår som noe slitt med tanke på alder. Konsekvens/tiltak ? Andre tiltak: Kjøkkenet vurderes å ha tiltenkt funskjon utover nenvte slitasje. Spesialrom > 1. Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon Vurdering av avvik: ? Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Konsekvens/tiltak ? Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Tekniske installasjoner > Vannledninger Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak ? I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tekniske installasjoner > Avløpsrør Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak ? I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tekniske installasjoner > Varmesentral Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. ? Det er avvik: Det er ikke kjent vedrørende alder eller om det har vært service på anlegget de siste 2 årene. Konsekvens/tiltak ? Tiltak: Det anbefales service og gjennomgang for tilstand av varmepumpe av fagmann. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Vurdering av avvik: ? Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Konsekvens/tiltak ? Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg 2. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? Svar: Ukjent Inntak og sikringsskap 3. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet elkontroll? Svar: Ja Det er hull i skap og innholdsfortegnelsen stemmer ikke. Generell kommentar Den siste registrerte kontroll ble gjennomført 09.mars 2023. Det er ikke registrert noen pålegg om utbedringer av el-anlegget ut fra rapport. TG2 gis som følge av påviste mangler. Det er ikke undertegnede ansvar for denne typen anlegg å påvise avvik utover det som er benevnt i en El-kontoll/tilsyn. Det anbefales i så fall å ta en ekstra kontroll av anlegget for å lukke nevnte avvik som ble oppdaget befaringsdagen ved en enkel kontroll av anlegget. Tomteforhold > Drenering Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er synlig fukt i nedre del av grunnmuren inne i krypkjeller. Konsekvens/tiltak ? Det bør gjøres lokale tiltak. Det bør gjøres lokale tiltak rundt krypkjeller og under huset øvrig som plast mot grunnforhold, dette for å unngå unødig fukttrykk mot bjelkelag fra grunnforhold. Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger Vurdering av avvik: ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. ? Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger. AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Tilliggende konstruksjoner våtrom Vurdering av avvik: ? Det er påvist andre avvik: Konsekvens/tiltak ? Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Kostnadsestimat: Ingen umiddelbar kostnad   Forhold som har fått TG3: Utvendig > Vinduer Vurdering av avvik: ? Det er påvist vinduer med fukt/råteskader. ? Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. ? Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. ? Det er påvist noen glassruter som er punktert eller sprukne. ? Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Synlig sprekt glass i stue. Stedvis råte i treramme på stuevinduer. Konsekvens/tiltak ? Vinduer med råteskader må erstattes med nye. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000 Våtrom > 1. Etasje > Bad/vaskerom > Generell Vurdering av avvik: ? Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Det er etablert belegg på gulv klemt til jernsluk i gulv fra byggeår. Flislagt rundt oversiden av boblekar og rundt vegghengt servant. Det er ikke tilfredsstillende membran på vegger for dusjing rett på konstruksjonen. Belegg og soil /jernsluk i gulv er med forbigått brukstid. Konsekvens/tiltak ? Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Kostnadsestimat: Over 300 000 Tomteforhold > Oljetank Vurdering av avvik: ? Det foreligger krav om sanering av oljetank. Konsekvens/tiltak ? Røropplegg og tank utvendig må fjernes/saneres. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er parkering i en integrert garasje og på egen gårdsplass. Garasjen har vippeport i tre og stor bod i bakkant. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre ihht. tilstandsrapport. Se rapport for ytterligere informasjon. Eiendommen ligger i et område med moderat/lav aksomhetsgrad for radon ihht. geodata.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   129 140,- (Omkostninger totalt)   4 529 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Eneboligen er elektrisk oppvarmet med varmepumpe montert i stuen. I tillegg har boligen vedovn, peis med innsats og kamin. Ventilasjonen er naturlig, supplert med ventilator med luftutkast på kjøkkenet. Varmtvannsbereder er på ca. 120 liter. Bereder vurderes som nyere. Det er en oljetank av ukjent type og synlig at det er nedgravd tank på tomt.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20561

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1030508

  Formuesverdi primær år
  2023

  Formuesverdi sekundær
  4122033

  Formuesverdi sekundær år
  2023

  Info formuesverdi
  Formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» og fyll inn eventuelle andre relevante punkt, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3205/246/198: 21.11.1969 - Dokumentnr: 6378 - Rettigheter iflg. skjøte BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
  RETTIGHETSHAVER kommunen, Tele- og elverket
  29.08.1969 - Dokumentnr: 4476 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3205 Gnr:246 Bnr:3
  01.01.2020 - Dokumentnr: 512152 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:198
  01.01.2024 - Dokumentnr: 238024 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:198


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest for boligbygg foreligger, datert 15.08.1969.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område: - Regulert til boligformål. - Under marin grense, mulighetene for marin leire anses som stor og er aktsomhetsområde for kvikkleireskred. Ytterste del av hagen grenser til gul støysone ihht. støykartlegging etter T-1442. Deler av hagen faller inn under grønn Lden5054 ihht. strategisk støykartlegging Lillestrøm kommune. Lillestrøm kommune arbeider med å revidere områdeplanen for Sørumsand sentrum. For mer informasjon: https://www.lillestrom.kommune.no/samfunnsutvikling/byutvikling-og-stedsutvikling/planprosjekter/omradeplan-for-sorumsand-sentrum/#Hva

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 400 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 110 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 400 000,00))   129 140,- (Omkostninger totalt)   4 529 140,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  129140

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17 500,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 3 000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 50 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  10 000,-. Utleggene omfatter fotograf (5 000,-) og kommunale opplysninger (5 000,-). Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr  20 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

Megler

Øyvind Hoftvedt-Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev