aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Slettumveien 2.

Innholdsrik enebolig med 2 stuer, 2 bad, 5 soverom, enkelgarasje, solrik tomt og mulighet for hybel.

 • 5 680 000
 • BRA 222 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING5 680 000
 • OMKOSTNINGER158 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 838 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 983
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 211 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT738 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 680 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  142 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 680 000,-))
  --------------------------------------------------------
  158 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 838 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
1. etasje: Vindfang, gang, trapperom, wc-rom, vaskerom, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.
Underetasje: Entré/hall, 3 boder, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
Annet: Bod i garasjen.
Fasade.

Slettumveien 2, Viken

 • Entré
  Eneboligen har inngang i begge etasjer, og hoveddelen har inngang i første etasje. Her er det et lunt vindfang med god plass for skohyller, oppheng med mer, og fra vindfanget er det direkte tilgang til både wc-rom og vaskerom. I gangen innenfor vindfanget er det garderobeskap, og det er også plass for andre garderobeløsninger.

  Kjøkken
  Boligen har kjøkken i første etasje - et trivelig rom med belegg på gulvet, lysmalte vegger og to store vinduer. Det er plass for spisebord ved vinduene. Både innredning og overflater har en eldre stil og standard, men rommet har en fin utforming med god plass for nye løsninger.

  Den nåværende innredningen har mørke, glatte fronter, laminert benkeplate og benkebeslag med oppvaskkum og skyllekum. Over kokesonen er det ventilator, og kjøkkenet har nisje for komfyr, opplegg for oppvaskemaskin og plass for kjøle/fryseskap.

  Kjøkken 2
  Boligen har også et lite kjøkken i underetasjen som kan tilhøre en eventuell hybeldel. Rommet har belegg på gulvet, tapetserte vegger og en enkel kjøkkeninnredning. Innredningen har overskap, underskap, laminert benkeplate og dobbel oppvaskkum.

  Stue
  Eneboligen har en romslig og tiltalende stue i første etasje. Rommet har store vindusflater på to sider, noe som gir fint lys, og det er i tillegg utgang til veranda. Gulvet har parkett, og veggene har en kombinasjon av strie og panel. Det er god plass for både sofagruppe og spisebord, og midt i rommet er det montert peis.

  Kjellerstue
  I underetasjen er det en koselig kjellerstue, noe som gir litt ekstra spillerom for familien. Rommet har tregulv, lysmalte panelvegger og hvitt paneltak. Det er god plass for møblement, og rommet har også en stemningsfull Jøtul-ovn.

  Bad/wc/vaskerom
  Boligen har bad i begge etasjer, i tillegg til wc-rom og vaskerom i første etasje. Vaskerommet har belegg på gulvet, plater på veggene, tørkeskap, skyllekum og opplegg for vaskemaskin. Wc-rommet har belegg på gulvet, tapet på veggene, enkel servant og et gulvmontert toalett.

  Badet i første etasje har belegg på gulvet, fliser på veggene, badekar og et gulvmontert toalett. Innredningen består av en romslig benkeplate med nedfelt servant, lyse underskap og veggskap. Over servanten er det speil med belysning.

  Badet i underetasjen har belegg på gulvet, våtromsplater på veggene, skyllekum, dusjkabinett, gulvmontert toalett og varmtvannsbereder. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, og over servanten er det speilskap med hylle og belysning.

  Soverom og garderobe
  Eneboligen har til sammen fem soverom - to i underetasjen og tre i første etasje. Alle rommene har god plass for møblement, og flere har tilhørende garderobeskap. Det er ellers god plass for lagring i flere innvendige boder.

  Boligen har inngang i både første etasje og underetasjen, og det er bad, soverom, stue og kjøkken i begge etasjene. Her er det med andre ord flere muligheter for innredning og bruk.

  Uteområde:
  Fra boligen er det utgang til en solrik veranda på 16 kvm, og her ble det montert nye terrassgulv i 2021. Terrassen har god plass for utemøbler, grill med mer, og en stor markise skjermer fint når solen er på sitt sterkeste. Fra terrassen er det trapp ned til hagen.

  Kort fortalt
  - Innholdsrik enebolig fra 1983.
  - Solrik og fin tomt på 738,4 kvm.
  - Romslig veranda på ca. 16 kvm.
  - Parkering i garasje og på tomt.
  - Boligen går over to etasjer.
  - Inngang i begge etasjer
  -Til sammen 5 fine soverom
  - God plass for hjemmekontorer
  - Mulighet for hybel i underetg.
  - Boligen har stil og standard fra 1983 og senere
  - Vedfyring og elektrisk i begge etasjer
  - Romslig hovedstue med peis
  - Koselig kjellerstue med Jøtul-ovn
  - Enkelt hybelkjøkken i eget rom
  - 2 bad, vaskerom og wc-rom
  - God lagringsplass i 3 boder
  - Eiendommen har fin utsikt, ingen gjenboere.
  - 3 min til marka med turterreng.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Boligen ligger i et rolig, sentralt og barnevennlig område, nær marka og turterreng på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Fra eiendommen er det kort vei til Sørumsand stasjon, samt til skoler, barnehager, butikker og spisesteder med mer.

  I sentrum finner du også utgangsstasjonen til «Tertitten», en museumsjernbane som er i drift fra juni til september. På Frogner skole- og kultursenter, som ble åpnet i 2017, er det både filmvisning, konserter, teater og andre spennende oppsetninger.

  Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter.

  Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Bunnpris, Kiwi og Extra Sørumsand. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm by og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde og har et rikt utvalg av servicetilbud.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Nærmeste busstopp ligger ca. 350 meter unna, og det er ca. 1 km til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

  Fra eiendommen er det kort gangavstand til Sørumsand barneskole, og det er også gangavstand til Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Konstruksjon:
  Tak tekket med betongstakstein. Renner, nedløp og beslag av overflatebehandlet stål. Bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig kledd med stående beiset/malt kledning Kaldtloft, isolert med mineralull mot oppvarmet areal. Taktro av rupanel. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass.
  Bygningen har teak ytterdør i 1. etasje, malt ytterdør i kjeller og malt balkongdør. Terrasse utenfor stue av impregnerte materialer med malt rekkverk.

  For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport avholdt 14.07.2022 av Romerike Takst, Kjetil Jahr. Her fremgår
  kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3) Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten før visning samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 3 - store eller alvorlige avvik:

  Våtrom > Generell > Bad
  Bad i kjeller har belegg på gulv, våtromsplater på vegger og takessplater i himling. Innredet med servant, toalett, vaskekum og dusjkabinett.
  Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet har standard fra byggeår.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Våtrom > Generell > Bad
  Bad i 1. etasje har belegg på gulv, flislagte vegger og takessplater i himling. Innredet med toalett, servant med skap og badekar.
  Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Gulv og innredninger har standard fra byggeår, vegger ble i følge eier
  flislagt i 1988. Fremstår med brukslitasje.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Våtrom > Generell > Vaskerom
  Vaskerom i 1. etasje har belegg på gulv, platekledde vegger (ikke våtromsplater) og takessplater i himling. Innredet med tørkeskap, vaskekum og opplegg for vaskemaskin.
  Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rommet har standard fra byggeår.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Tomteforhold > Forstøtningsmurer
  Støttemur av støpte tørrstablede blokker.
  Vurdering av avvik: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.
  Vestre ca. 1,5m av støttemur mot vei står loddrett, resterende har normalt fall bakover.
  Tiltak: Rekkverk/annen sikring på forstøtningsmur må settes opp/utbedres. Kan være behov for at deler av muren rives og stables opp på nytt med
  korrekt fall bakover. Rekkverk/gjerde bør etableres på topp av mur.

  Konstruksjoner som ikke er undersøkt:
  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Vaskerom
  Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Rommet grenser mot bad og yttervegger.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak:

  Utvendig > Veggkonstruksjon
  Bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig kledd med stående beiset/malt kledning
  Vurdering av avvik: Kledning er rett avskåret i nedkant hvilket øker fare for fuktopptrekk i endeved, dog godt mettet med maling/beis. Det ser ikke ut til å være benyttet lusinger eller museband i nedkanty av kledning. Noen steder begynnende råteskade i nedkant av kledning.
  Tiltak: Bytte kledning med begynnende råteskader - sørge for at endeved mettes godt ved maling/beising av boligen.

  Innvendig > Radon
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendig > Innvendige trapper
  Tretrapp mellom etasjene.
  Vurdering av avvik: Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens
  forskriftskrav.
  Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av åpninger opp til dagens krav. Åpninger er såpass store at det ut ifra sikkerhetsmessige forhold anbefales å lage mindre åpninger.

  Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Vifte i vegg, ikke kjøkkenventilator.
  Vurdering av avvik: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Kun vifte i vegg, ikke kjøkkenventilator.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres. Egnet avtrekk i kokesone bør etableres.

  Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken
  Belegg på gulv, tapet på vegger og himlingsplater. Innredning fra byggeår med slette fronter (treimitasjon) og laminat benkeplate. Frittstående hvitevarer med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
  Vurdering av avvik: Heng i skapdør ved oppvaskbenk, ellers normal slitasje på et ca. 40 år gammelt kjøkken.
  Tiltak: Oppgradering bør vurderes.

  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom
  Toalettrom.
  Belegg på gulv, tapet på vegger og takessplater i himling.
  Innredet med toalett og servant.
  Vurdering av avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom.

  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
  Varmtvannsbereder plassert på bad i kjeller. Ca 200L
  Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tilkoblet via stikkontakst - ny forskrift krever direkte kobling med bryter
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  Elektrisk anlegg fra byggeår. Sikringsskap i gang oppe og skap med underfordeling i kjeller.
  1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)? Nei
  2. Når ble det elektriske anlegget installert eller sist oppdatert? 1983 Noe endret i ettertid i forbindelse med innredning av kjeller.
  3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? I såfall etterspør samsvarserklæring. Nei
  4. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år? Nei
  5. Forekommer det at sikringene løses ut? Nei
  6. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg? Nei
  7. Er det tegn til at det har vært termiske skader (tegn på varmgang) på kabler, brytere, downlights, stikkontakter og elektrisk utstyr? Sjekk samtidig tilstanden på elektrisk tilkobling av varmtvannsbereder, jamfør eget punkt under varmtvannstank. Nei
  8. Er der synlig defekter på kabler eller er disse ikke tilstrekkelig festet? Nei
  9. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger? Nei
  10. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer? Ja
  11. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll? Ja
  Dette er eldre anlegg hvor skjulte feil kan forekomme. Anbefaler en kontroll utført av autorisert elektriker eller EL- takstmann. Behov for oppgraderinger i forbindelse med oppussing av boligen må påregnes.

  Tomteforhold > Drenering
  Drenering fra byggeår, antakelig utført med drenerende masser kombinert med rør for bortledning av vann. Fuktsikring av grunnmur med grunnmursplast.
  Vudering av avvik: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  Det mangler topplist på grunnmursplast til venste for inngangsparti.
  Tiltak: Tiltak for redrenering rundt boligen kan ikke utelukkes. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende. Grunnmursplast bør avsluttes med topplister rundt hele boligen.

  Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:

  Utvendig > Taktekking
  Tak tekket med betongstakstein, besiktiget fra bakkenivå.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av taktekking nærmer seg. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Utvendig > Vinduer
  Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass.
  Vurdering av avvik: Vinduer har nådd, eller er nær ved å nå sin teoretiske levetid, og man må påregne at punkteringer kan forekomme.
  Tiltak: Ved en eventuell renovering av boligen bør man vurdere utskifting av vinduer.

  Utvendig > Dører
  Bygningen har teak ytterdør i 1. etasje, malt ytterdør i kjeller og malt balkongdør.
  Vurdering av avvik: Eldre dører hvor man etterhvert må påregne slitasje og noe utettheter.
  Tiltak: Ingen umiddelbare behov for tiltak men man må påregne behov for fremtidige utskiftinger.

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - 2
  Støpt gulv i kjeller. Oppforet gulv i kjellerstue.
  Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Gjelder blandt annet i kjellerstue, boder og gang. Gulv på kjøkken har generelt ujevnt gulv.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Anbefales opprettet ved en eventuell rehabilitering av boligen.

  Innvendig > Rom Under Terreng
  Rommet har plater og belegg på gulv og plater på vegg. Hulltaking er ikke fortatt. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig - eksisterende åpning ved gjennomføringer er benyttet for fuktmålinger.
  Vurdering av avvik:
  Det er observert at innvendig påforing av kjelleryttervegger er bygget opp med forhudningspapp/svartpapp inn mot murvegg, så isolasjon og plast før innvendig platekledning. Dette er en konstruksjon som var vanlig å benytte på 80-tallet, men som ikke lenger er anbefalt. Det gjøres oppmerksom på at påforede kjelleryttervegger er en risikokonstruksjon, siden det kan ta lang tid før fuktproblemer observeres på innvendige overflater.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Utbedres i forbindelse med en eventuell renovering/rehabilitering av boligen.

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Innvendige vannledninger er av kobber og plastkledd kobber. Stoppekran og vannmåler plassert bak luke på bad i kjeller.
  Vurdering av avvik: Det er irr på rør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Rørene er i hovedsak bygget inn i konstruksjoner, det er observert irr på rør ved stoppekran.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av vannledninger nærmer seg. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Det er avløpsrør av plast.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg.

  Info fra egenerklæringsskjema:
  - Det er utført arbeid på bad/våtrom. Det ble skiftet pakn. i rør fra badekar til sluk. Utført av Sørumsand Rør AS.
  - Skiftet terrassegulv utendørs, impregnert mat, utført av Bjørns Småfix AS.
  - Innredet hybel sokkeletg. 2001, ferdigattest 2001.
  - Ny varmtvannsbereder 200 liter. skiftet 2019. utført av Sørumsand Rør AS
 • 1.etg: 115 kvm bra.
  Kjeller: 107 kvm bra.

  Er det påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling utifra dagens byggteknisk forskrift? Ja
  Boligen er endret fra enebolig til to boenheter i 2001 (jfr, ferdigattest og byggesøknad). Eier opplyser at det er benyttet 2 lag gips og lydbøyler i etasjeskillere, samt satt inn brannklassifisert dør mellom enhetene.
  Ser ikke ut til å være brannsikret rundt rørgjennomføringer etc. Vegger og himling i trappeløp antas ikke å oppfylle brannkrav. Det er innvendig gjennomgang mellom boenhetene, selv om lovgivning tilsier at det ikke skal være det.

  Er det ifølge eier utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år? Ja
  Byttet terrassegulv i 2021 - samt div. småreparasjoner.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Kjeller: Gang , Gang , Stue , Bad , Gjennomgangsrom til kjøkken , Kjøkken ,2 Soverom
  1.etg: Vindfang , Gang , Trapperom , Stue , Kjøkken , Bad , Toalettrom, 3 Soverom, Vaskerom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen varmes opp med elektrisitet, supplert med vedfyring. Det er ildsted i begge etasjer. Det elektriske anlegget er fra byggeåret og har sikringsskap i gang i første etasje, samt skap med underfordeling i kjelleretasjen. I tillegg har boligen en 200 liters varmtvannsbereder.
 • Eiendommen er 738,4 kvm og er pent opparbeidet med gruset gårdsplass og koselig hage. Hagen har plen, prydbusker og diverse beplantning, og det er rikelig med boltreplass for både liten og stor.
 • Det står oppført en enkelgarasje på eiendommen, og det er i tillegg plass for flere biler på gårdsplassen.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 776 542 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 395 550 per 31.12.21
 • Kr. 14 015,23 pr. år
  Kommunale avgifter inkluderer mat/restavfall, feie-/tilsynsgebyr, vann og avløp.
 • Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m
  Eiendomsskatt kr 774,- pr år.
 • Det medfølger midlertidig brukstillatelse, datert 7.11.1983.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Vedbeholdningen følger ikke med.

  Eiendommen har svært stor men usammenhengende eller tyn mulighet for marin leire. ( Se vedlagt kart.)

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1982/8023-1/9 Rettigheter iflg. skjøte
  19.11.1982
  BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER M.V.
  RETTIGHETSHAVER kommunen, Tele- og elverket

  Grunndata

  1982/7646-1/9 Registrering av grunn
  05.11.1982
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:3030 Gnr:242 Bnr:6

  2020/532187-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
  01.01.2020 00:00

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 3030-242/6
  Rettigheter i eiendomsrett

  1983/1934-1/9 Best. om adkomstrett
  17.03.1983
  rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:242 Bnr:71
 • Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
 • Gnr. 242 Bnr. 71 i Lillestrøm kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.17.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr.11.435,-. Utleggene omfatter kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag med kr 2.000,- pr time, oppad til kr 20.000,- . Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Magnhild Grøtta
  Oddbjørn Grøtta
Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev