aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Her kan du nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser.

SØRUMSAND Sørumsandveien 85

Moderne og lys 3-roms leilighet, 2 bad, balkong, garasjeplass, vannbåren gulvvarme og heisadkomst. Sentral beliggenhet!

 • kr 4 250 000
 • BRA 89 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 250 000
 • Omkostningerkr 119 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 369 292
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 016
 • Soverom2
 • ArealP-rom 74 m²
 • Felleskostnaderkr 3 605
 • Tomt4 872.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 250 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  106 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))

  119 292 (Omkostninger totalt)

  4 369 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Sørumsandveien 85 er en moderne og attraktiv leilighet fra 2016 med fin planløsning, plassert i 2. etasje og har enkel adkomst med heis. Leiligheten har god standard og har kvaliteter som gulvvarme, innglasset balkong på 11kvm, to flislagte bad, 2 soverom og balansert ventilasjon. Eiendommen ligger i et meget sentralt og barnevennlig område. Sørumsand stasjon ligger rett over veien, noe som forenkler eventuell pendling betraktelig. Inne har leiligheten en stor stue med gode vindusflater , som ligger i åpen løsning til et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Videre er det to pene bad, hvor ett ligger i deilig suiteløsning til hovedsoverommet. Leiligheten har to romslige og fine soverom og gode lagringsmuligheter.

Sørumsandveien 85, Viken

 • Tomt
  4872.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget sentralt og barnevennlig område på Sørumsand, i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Rema 1000 og Extra. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Sørumsand stasjon ligger rett over gaten, og her tar toget deg til Oslo på ca. 30 min. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leiligheten er bygget 2016 og bygget etter forskrift fra 2010. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med teglstein, panel og malt pusset overflater. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Bygningen har malt balkongdør i tre med isolasjonsglass. Innglasset balkong med trespaltegulv. Betongkonstruksjon. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 15.03.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Her fremgår kostnadsestimat og anbefalte tiltak på tilstandsgrad 2 og 3 (TG2 og 3). Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Følgende punkter er i tilstandsrapporten anmerket med tilstandsgrad 2 - avvik som kan kreve tiltak: Utvendig > Dører - 2 Bygningen har malt balkongdør i tre med isolasjonsglass. Vurdering av avvik: Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Noe treghet i balkongdør. Tiltak: Dører må justeres. Balkongdør bør justeres. Innvendig > Overflater Innvendig er det gulv av parkett. Veggene har malte flater. Innvendige tak har malte flater. Vurdering av avvik: Det er noe riper på parkett ved spisebord. Tiltak: Det er ikke behov for tiltak. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad 2 Rommet har veggmontert toalett. Heldekkende servant med underskap. speilskap med belysning. Innfeltbare dusjvegger i herdet glass. Opplegg for vaskemaskin og kondens tørketrommel. Vurdering av avvik: Downligts i speilskap er litt løs. Tiltak: Feste downlights. Tilhørende bod på ca 5m2 og garasjeplass. Innglasset balkong på 11m2 er ikke godkjent som rom for varig opphold - kan betraktes kun som en tilleggsdel. Innglasset balkong er å betrakte som S-rom iht. NTFs pressemelding av 19.10.11.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i boligen? Det har vært sjeggkre i kjelleranlegg. Det har også vært sjeggkre i leiligheten for noen år tilbake. Alle leilighetene ble oppfordret til å sette opp feller. Det er ikke sett sjeggkre i leiligheten siden.

  Innhold
  2.etg: Entré , stue/kjøkken , 2 soverom, 2 bad og bod. Annet: Tilhørende kjellerbod.

  Standard
  Kort fortalt - Moderne 3-roms leilighet. - Leilighet fra 2016 med fin planløsning. - Meget sentralt, barnevennlig område. - Togstasjon rett ved, nærhet til skoler. - Garasjeplass i kjelleren. - Innglasset balkong. - Moderne kjøkken. - Det er integrerte hvitevarer i kjøkken. - Stor stue. - To pene bad, ett i deilig suiteløsning. - Opplegg for vaskemaskin på badet. - Det er to romslige og fine soverom. - Bod innvendig, disponibel kjellerbod. - Sikringsskapet har automatsikringer. - Vannbåren gulvvarme. - Kabel-tv inkludert i felleskostnadene. - Balansert ventilasjonsanlegg. Entré Det er adkomst via en hyggelig entré som gir et godt førsteinntrykk. Entreen gir et godt førsteinntrykk med sin gode størrelse og pene overflater. Veggene er malt i hvit og har listefri overgang til hvit himling med downlights. Gulvet har parkett. Her er det fin plass til garderobeløsning, og mer oppbevaringsplass finnes i den innvendige boden. Stue Stue og kjøkken ligger i åpen løsning - et romslig, lyst oppholdsrom med store vinduer og utgang til balkong. Gulvet har parkett og veggene er malt i hvit med listefri overgang til hvitmalt himling. Rommets utforming gjør møbleringen enkel, og ved kjøkkensonen er det god plass til stort spisebord. Kjøkken Kjøkkeninnredningen er montert langs to vegger i L-form. Skap og skuffer er hvite og har glatte fronter . Innredningen har god skapplass, hvite fliser over benk, lys under overskap og laminerte benkeplater med oppvaskkum av stål. Hvitevarer er integrerte og består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har to lyse og pene bad. Det største badet ligger i deilig suiteløsning til hovedsoverommet. Rommet har downlights i himling, mørke fliser på gulv med varme og hvite veggfliser. Videre har badet heldekkende servant, hvit skuffeseksjon, speil med lys, dusjhjørne med innfellbare glassdører, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Det andre badet har også downlights i himling, mørke fliser på gulv, hvite veggfliser og gulvvarme. Badet har adkomst fra entreen og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører og skuffemøblement med heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning. Soverom og garderobe Leiligheten har to romslige og fine soverom. Soverommene har lysmalte veggflater og parkett på gulv. Ellers har soverommene god plass til møblement utover seng, begge soverommene har garderobeskap. Hovedsoverommet har to skap og direkte inngang til ett av badene. Videre har leiligheten gode lagringsmuligheter, med både innvendig bod og disponibel kjellerbod. Uteområde Fra stuen er det adkomst til en innglasset balkong på 11kvm med god plass til ulike sittegrupper. Her kan du nyte gode solforhold i hyggelige omgivelser. Det er også mulighet til å bruke den koselige fellestakterrassen. Denne er det mange i blokka som er flinke til å bruke.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Med leiligheten medfølger det garasjeplass i byggets kjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Info fra forretningsfører: - Det er vedtatt på årsmøtet at Egebergkvartalet Trinn 1, Hus A og Trinn 3 skal fusjonere. - Sameiet eier en del av anleggseiendommen gnr 46, bnr 410. Alle som har kjøpt garasjeplass får en ideell andel anleggseiendommen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 250 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  106 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))

  119 292 (Omkostninger totalt)

  4 369 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med varmbåren gulvvarme. Varmtvann leveres fra fellesanlegg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 3 344,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  78/2457

  Felleskostnader pr. mnd
  3605

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader inkluderer lønns- og personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, konsulenttjenester, kontingenter, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, energi/fyring, kabel-TV/ bredbånd og andre driftskostnader.

  Om sameiet
  Sameiets navn er Egebergkvartalet trinn 1 Boligsameie. Sameiet består av 29 boligseksjoner i eiendommen gnr 46 bnr 22 Sørum Kommune, og er første trinn (hus C) av et utbyggingsprosjekt med 3 byggetrinn, totalt 102 boliger. Sameiet har tilgang til felles takterrasse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i sameiet. Beboere som holder dyr, skal sørge for at det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, ikke sjenerer noen, eller etterlater ekskre-menter på sameiets område.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/246/9/85: 19.11.1902 - Dokumentnr: 900085 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 19.02.1924 - Dokumentnr: 900018 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. Forbud mot salg av d.br. til garveri, slakteri eller restaurantvirksomhet Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 17.11.1954 - Dokumentnr: 3428 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:22 Gjelder denne registerenheten med flere 07.05.1968 - Dokumentnr: 1966 - Erklæring/avtale Fraskriving av erstatning fra kommunen for tilbygg v/evt. sanering av området Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:68 Gjelder denne registerenheten med flere 17.03.2016 - Dokumentnr: 230658 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 85 Formål: Bolig Sameiebrøk: 78/2457 13.01.2023 - Dokumentnr: 46802 - Sammenslåing av eierseksjonssameier Endret fra: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:22 Snr:12 Endret fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:22 Snr:12 Ny seksjon: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:85 Formål: Bolig Sameiebrøk: 78/7750 19.11.1902 - Dokumentnr: 900085 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 19.02.1924 - Dokumentnr: 900018 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. Forbud mot salg av d.br. til garveri, slakteri eller restaurantvirksomhet Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:31 Gjelder denne registerenheten med flere 17.11.1954 - Dokumentnr: 3428 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:22 Gjelder denne registerenheten med flere 07.05.1968 - Dokumentnr: 1966 - Erklæring/avtale Fraskriving av erstatning fra kommunen for tilbygg v/evt. sanering av området Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:68 Gjelder denne registerenheten med flere 17.03.2016 - Dokumentnr: 230658 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 85 Formål: Bolig Sameiebrøk: 78/2457 13.01.2023 - Dokumentnr: 46802 - Sammenslåing av eierseksjonssameier Endret fra: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:22 Snr:12 Endret fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:22 Snr:12 Ny seksjon: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:85 Formål: Bolig Sameiebrøk: 78/7750

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Seksjonseier har plikt til å melde bortleie av seksjonen skriftlig til sameiets forretningsfører om hvem som er ny eier/leietaker.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 250 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  106 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000))

  119 292 (Omkostninger totalt)

  4 369 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  119292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,30% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  21.500,- .Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  13.585,-. Utleggene omfatter opplysninger forretningsfører, kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 25.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev