aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sørumsandveien 93! (Bilde er digitalt stylet)

SØRUMSAND Sørumsandveien 93

Pen 3-roms selveier fra 2017 m/balkong, garasje og heisadkomst. Pusset opp i 2023. Vannbåren gulvvarme. Rett ved toget.

 • kr 3 790 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 107 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 897 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom2
 • ArealP-rom 59 m²
 • Felleskostnaderkr 3 269
 • Tomt4 872.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000)) 107 792 (Omkostninger totalt) 3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Sørumsandveien 93 er en lys og pen 3-roms selveierleilighet fra 2017. Leiligheten ligger i første etasje i bygg med heis, og det er disponibel garasjeplass i kjelleren. Varme sommerdager kan tilbringes på en inntrukket, overbygd balkong på ca. 10 kvm, og på en felles takterrasse med vidstrakt utsikt. Leiligheten ligger rett ved Sørumsand stasjon, og i gangavstand finner du flere matvarebutikker, treningssenter og andre fasiliteter. Planløsningen er romslig og i 2023 ble det lagt nytt parkettgulv, samt at veggene ble malt hvite. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom, med unntak av boden. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, og kjøkkenet har flere nye hvitevarer. Badet er flislagt og har opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Entreen og ett av to soverom har garderobeskap. Velkommen!

Sørumsandveien 93, Viken

 • Tomt
  4872.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget sentralt og barnevennlig område på Sørumsand, i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Bunnpris, Rema 1000 og Extra. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil med et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Sørumsand stasjon ligger rett over gaten, og her tar toget deg til Oslo på ca. 30 min. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S. Fra eiendommen er det gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand Videregående Skole. Kommunen har flere videregående skoler, samt et godt utvalg av både kommunale og private barnehager.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Leiligheten er bygget 2017 og bygget etter forskrift fra 2010. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med teglstein, panel og malt pusset overflater. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Bygningen har malt balkongdør i tre med 3 -lags isolasjonsglass. Bygningen har malt hovedytterdør. Etablert overbygget balkong utgang fra stue på ca 10 m2. Betongkonstruksjon. Etablert trespaltegulv. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 30.06.2022 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Leiligheten har ingen TG 2 eller Tg 3. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Felles varmtvann er ikke vurdert.

  Innhold
  1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og bod. Annet: Disponibel bod.

  Standard
  Kort fortalt - Lys, romslig 3-roms fra 2017. - Selveierleilighet i 1. etasje. - Disponibel garasjeplass. - Heisadkomst til etasjeplan. - Inntrukket, overbygd balkong. - Felles takterrasse med utsikt. - Vannbåren gulvvarme. - Entré med garderobeskap. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Nyere hvitevarer på kjøkkenet. - Pent bad med beige fliser. - Opplegg for vaskemaskin. - To soverom, ett med klesskap. - Innebod og disponibel bod. - Porttelefon i entreen. Entré Leiligheten ligger i første etasje og har inngang fra felles trappegang med heis. En hvit ytterdør fører inn i en romslig entré med varme i gulvet som tørker raskt opp etter våte klær og sko. Entreen har plass til yttertøy i et plassbygd garderobeskap og i en tilliggende bod. I 2023 ble hele leiligheten pusset opp med nytt parkettgulv og hvitmalte vegger. Entreen har downlights i himlingen. Stue Leiligheten har en lys og trivelig stue med dør ut til balkongen hvor solen kan nytes. Kjøkkenet ligger i åpen løsning, noe som gir plass til spisebord i tillegg til sofamøblement. Veggene er hvitmalte og gulvet har parkett, samt varme som gjør det lunt. Kjøkken Kjøkkenet har innredning fra Sigdal i tradisjonell stil med flere nye hvitevarer. Innredningen er montert i L-form og har hvite rammefronter, mørke laminatbenkeplater og to overskap med vitrinedører. I benken er det nedfelt oppvaskkum, og vegg mellom benk og overskap har sandfargede fliser. Det er montert benkebelysning. Videre har innredningen integrert kjøl/frys og nyere oppvaskmaskin, induksjonstopp og stekeovn med pyrolysefunksjon. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et pent bad med beige gulv- og veggfliser. Det er varme i gulvet og downlights i himling. Innredningen består av et hvitt skap- og skuffemøblement med profilerte fronter og heldekkende servant. Over er det to skap, hvor ett har speildører. Toalettet er vegghengt og dusjhjørnet har innfellbare dører i glass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom og garderobe Leiligheten har to soverom med parkettgulv, gulvvarme og hvitmalte vegger. Hovedsoverommet har sengeplass midt i rommet, og det er inngang fra stuen til hver side. I tillegg er det garderobeskap på hver side. Det er lagringsplass i en innvendig bod og i en disponibel bod på ca. 5 kvm. Uteområde Leiligheten har en inntrukket balkong på ca. 10 kvm med adkomst fra stuen. Balkongen har plass til forskjellig møblement og er et hyggelig sted å tilbringe varme dager. I tillegg er den overbygd slik at utvendig hygge kan finne sted på dager med yr i luften. Det er montert belysning og stikkontakt. Rekkverket er i frostet glass, og balkongen har dekke av terrassebord. Felles uteområde er pent opparbeidet med asfalterte internveier, plen og beplantning. Det er mulig å benytte seg av en takterrasse med sittegrupper og vidstrakt utsikt -her er alt lagt til rette for et godt naboskap.

  Innbo og løsøre
  Ventilasjonen er balansert med avtrekk fra bad og kjøkken. Sikringsskapet har automatsikringer, og i entreen er det porttelefon. Leiligheten har sprinkleranlegg i taket. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten har en disponibel parkeringsplass i felles garasjekjeller. Øvrig parkering er etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Info fra forretningsfører: - Det er vedtatt på årsmøtet at Egebergkvartalet Trinn 1, Hus A og Trinn 3 skal fusjonere. - Sameiet eier en del av anleggseiendommen gnr 46, bnr 410. Alle som har kjøpt garsjeplass får en ideell andel i anleggseiendommen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000)) 107 792 (Omkostninger totalt) 3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten har vannbåren oppvarming med gulvvarme i alle rom utenom boden. Vann til oppvarming og forbruk er fra felles anlegg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 1 546,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1071011

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4069842

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Info formuesverdi
  Opplysninger om formuesverdi er basert på skatteetatens boligkalkulator og det tas forbehold om at den beregnede formuesverdien kan avvike fra eiendommens fastsatte formuesverdi.

  Andre utgifter
  Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet strøm, forsikringer, eiendomsskatt m.m

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  63/2627

  Felleskostnader pr. mnd
  3269

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene inluderer blant annet: felles strøm, bygningsforsikring, forretningsførerhonorar,revisjon, vaktmesterkostnader, drift av grøntanlegg og snømåking/strøing, TV og bredbånd samt kostnader som knytter seg til drift og vedlikehold av sameiet.

  Om sameiet
  Sameiets formål er å ivareta sameiernes felles interesser og administrasjon av eiendommen og fellesanlegg av enhver art. Sameiet består av 38 boligseksjoner i eiendommen gnr. 246 bnr. 9 i Lillestrøm kommune, og er andre trinn (hus A) av et utbyggingsprosjekt med 3 byggetrinn, gnr. 246 bnr. 17 og gnr. 246 bnr. 22, totalt 102 boliger. Sameiet har tilgang til felles takterrasse. Utenomhusarealene tilknyttet prosjektet, skal disponeres av alle byggetrinn og driftes i fellesskap. Det er inngått en samarbeidsavtale mellom de tre sameiene som regulerer forhold knyttet til forvaltning, drift og vedlikehold av innvendige og utvendige fellesarealer.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt med dyr i Sameiet under forutsetning av at sameiere tar hensyn til øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/246/9/4: 19.11.1902 - Dokumentnr: 900085 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Gjelder denne registerenheten med flere 19.02.1924 - Dokumentnr: 900018 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. Forbud mot salg av d.br. til garveri, slakteri eller restaurantvirksomhet Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Gjelder denne registerenheten med flere 17.11.1954 - Dokumentnr: 3428 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:74 Gjelder denne registerenheten med flere 07.05.1968 - Dokumentnr: 1966 - Erklæring/avtale Fraskriving av erstatning fra kommunen for tilbygg v/evt. sanering av området Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:68 Gjelder denne registerenheten med flere 21.11.2017 - Dokumentnr: 1301703 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63/2627 13.01.2023 - Dokumentnr: 46802 - Sammenslåing av eierseksjonssameier Endret fra: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:9 Snr:4 Ny seksjon: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63/7750 19.11.1902 - Dokumentnr: 900085 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Gjelder denne registerenheten med flere 19.02.1924 - Dokumentnr: 900018 - Erklæring/avtale FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. Forbud mot salg av d.br. til garveri, slakteri eller restaurantvirksomhet Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Gjelder denne registerenheten med flere 17.11.1954 - Dokumentnr: 3428 - Bestemmelse om veg Vegvesenets betingelser vedtatt Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:74 Gjelder denne registerenheten med flere 07.05.1968 - Dokumentnr: 1966 - Erklæring/avtale Fraskriving av erstatning fra kommunen for tilbygg v/evt. sanering av området Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:68 Gjelder denne registerenheten med flere 21.11.2017 - Dokumentnr: 1301703 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63/2627 13.01.2023 - Dokumentnr: 46802 - Sammenslåing av eierseksjonssameier Endret fra: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:9 Snr:4 Ny seksjon: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:9 Snr:4 Formål: Bolig Sameiebrøk: 63/7750

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forretning.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Forretningsfører skal underrettes om leieforhold i sameiet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 94 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000)) 107 792 (Omkostninger totalt) 3 897 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  107792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 30.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  20.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  10.785,-. Utleggene omfatter opplysninger forretningsfører, kommunale opplysninger, foto og panterett med urådighet. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket vederlag for arbeid utført med kr 2.500,- pr time, oppad til kr 20.000,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Øyvind Sægrov

Megler

Øyvind Sægrov

41 41 55 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev