aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Tverrveien 11 - En delikat 4-roms topp- og endeleilighet

SØRUMSAND Tverrveien 11

Delikat 4-roms topp- og endeleilighet med stor, dels innglasset terrasse, 2 bad, 2 p-plasser og heis. Utsikt mot Glomma.

 • kr 7 400 000
 • BRA 104 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 7 400 000
 • Omkostningerkr 198 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 7 598 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 87 m²
 • Felleskostnaderkr 5 572
 • Tomt3 828.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 7 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 185 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000)) 198 042 (Omkostninger totalt) 7 598 042 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Tverrveien 11 er en lys og delikat 4-roms topp- og endeleilighet med utmerket beliggenhet midt i sentrum, og med utsikt mot Glomma. Det følger med to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg og det er heis til etasjeplan. For utendørs hygge har leiligheten en stor, deilig terrasse på 45 kvm hvor 15 kvm ble innglasset i 2018, så her kan man nyte en forlenget utesesong. Leiligheten ble bygget i 2017 og har kvaliteter som vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. I tillegg er det en fin planløsning og store vinduer som gjør det luftig og fint. Her finner man stue og kjøkken i en luftig, åpen løsning med spiseplass og dels integrerte hvitevarer. Videre er det to stilrene, flislagte bad hvor ett tilhører hovedsoverommet. Leiligheten har ytterligere to soverom, skyvedørsgarderober og boder

Tverrveien 11, Viken

 • Tomt
  3828.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er opparbeidet med bl.a. plen, beplantning, asfalterte internveier, m.m.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger lettvint til midt i sentrum av Sørumsand, i Lillestrøm kommune. Fra eiendommen er det kort vei til Sørumsand stasjon med tog, matbutikker og spisesteder, så vel som fine friluftsområder. I sentrum finner du også utgangsstasjonen til «Tertitten», en museumsjernbane som er i drift fra juni til september. På Frogner skole- og kultursenter, som ble åpnet i 2017, er det både filmvisning, konserter, teater og andre spennende oppsetninger. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Det er ellers kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, idrettshall og treningssenter. Sørumsand IF har aktivitetstilbud innen allidrett, fotball, håndball, svømming og ski. Ved idrettshallen er det skateanlegg og anlegg for sandvolleyball. For den friluftsinteresserte er det flotte turområder i nærheten, med flere vann og oppkjørte skiløyper vinterstid. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Bunnpris, Extra Sørumsand eller Kiwi. Fokus butikksenter har et godt og variert utvalg, inkludert apotek, vinmonopol og frisør. Lillestrøm by og Strømmen ligger også godt innen rekkevidde og har et rikt utvalg av servicetilbud. Kollektivtilbudet i området består av buss og tog. Fra boligen er det ca. 400 meter til Sørumsand stasjon hvor det er hyppige avganger med både tog og buss. Toget bruker ca. 30 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det ca. 16 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 35 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn Gardermoen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Konstruksjon: Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med teglstein, panel og malt pusset overflater. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Bygningen har malte trevinduer med 3 lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør. Bygningen har skyvebalkongdør i malt tre. Etablert innglasset terrasse og terrasseplatting med utgang fra stue på totalt ca 45 kvm. Etablert teppe på gulv i innglasset del over trespaltegulv. Øvrig trespaltegulv. Montert terrassevarmer og ekstra stikk-kontakter. Elektrisk markise. Innglasset del er etablert i ca 2018. Det opplyses om selvrensende vinduer i stue der det ikke kan komme til for rengjøring. For fullstendig og utførlig teknisk beskrivelse av eiendommen se vedlagte tilstandsrapport datert 08.03.2023 av Øyvind Nåmo Rønning. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i tilstandsrapporten, samt selgers egenerklæring før visning, samt eventuelt å gjøre egne undersøkelser før eventuell budgivning. Nedenfor følger et utdrag av tilstandsrapporten og selgers egenerklæring. Leiligheten har ingen TG 2 eller Tg 3. Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Felles varmtvann er ikke vurdert.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Så vidt vi vet, har det vært lekkasje fra gårdsrom ned i garasje. Skal være utbedret. Det har vært lekkasje i tak og fra terrasser over i andre leiligheter, men ikke hos oss. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Lagt opp ekstra kontakt i hagestue. Arbeid utført av Glomma Elektro AS. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Nylig skiftet filter. Renset kanaler i regi av sameiet. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Ja, kun av faglært. De har utført div. arbeider. Arbeid utført av ØM Fjeld. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Det er forslag om å ta opp lån til div. vedlikehold. Maling etc. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja. Mus i garasje rett etter innflytning, etter rivning av naboeiendom, er satt opp skadedyr feller. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? Ja. Hørt om skjeggkre i en av de andre blokkene. Ikke noe i vår blokk.

  Innhold
  6. etasje: Entré, stue/kjøkken, 2 bad/wc, 3 soverom, bod og innglasset terrasse. Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm. Innglasset balkong på 15 kvm er ikke godkjent som rom for varig opphold - kan betraktes kun som en tilleggsdel. Innglasset balkong er å betrakte som S-rom iht. NTFs pressemelding av 19.10.11.

  Standard
  Kort fortalt - Stilren 4-roms selveier fra 2017. - Luftig topp- og endeleilighet. - Meget sentral beliggenhet. - Heisadkomst til svalgang. - 2 p-plasser i felles garasjeanlegg. - Stor, deilig terrasse på 45 kvm. - Lun, innglasset del fra 2018. - Utsikt mot elv og sentrum. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Lyst og luftig med spiseplass. - Store vinduer og fin utsikt. - Plass til spisebord i stuen. - Aubo-kjøkken i klassisk stil. - Dels integrerte hvitevarer. - To delikate, flislagte baderom. - Ett bad tilhører hovedsoverom. - Vaskemaskinopplegg på ett bad. - Tre soverom med klesskap. - Innvendig og ekstern bod. - Vannbåren gulvvarme. - Balansert ventilasjonsanlegg. Uteområde Leiligheten ligger fint plassert på enden i toppetasjen og herfra er det nydelig utsikt mot Glomma, åkerlapper, åskammer og bebyggelse. Utsikten kan sees inne men er aller best ute på en herlig terrasse på ca. 45 kvm, hvorav 15 kvm er innglasset. Innglassingen og det romslige arealet gir gode møbleringsmuligheter til flere sittegrupper og grill. Ved den åpne delen er det elektrisk markise, utekran og et luftig glassrekkverk som gjør at utsikten ikke blir begrenset. Den innglassede delen ble etablert i 2018 og gir en god forlengelse av utesesongen. De store glasspanelene kan skyves til siden på varme dager og for sol- og innsynsskjerming er lameller montert. Taket på innglassingen har lys og for ekstra varme til de kjølige dagene er det montert terrassevarmer. Det er også etablert flere stikk på terrassen. Entré Leiligheten ligger i toppetasjen med adkomst via heis til utvendig svalgang. Ved ytterdøren, som er svartmalt, er det utelys og glasstak. På innsiden av døren er det entré med vannbåren gulvvarme og adkomst til en bod hvor man kan ha garderobe og lagringsplass til småting som er kjekt å ha for hånden. Boden er på ca. 2 kvm og har skyvedører. Stue Et stilrent kjøkken med åpen løsning mot stuen utgjør leilighetens kjerne ? et meget luftig allrom med hyggelige soner og gode vindusløsninger i tre himmelretninger. Vinduene sørger for en flott, naturlig lyssetting som endrer seg i takt med døgnet og nydelig utsikt mot blant annet Glomma. I stuen er enkelte av vinduene selvrensende, i tillegg er det utgang til den store, dels innglassede terrassen. På gulvet er det lagt hvitpigmentert parkett, mens både vegger og tak er malt hvitt, noe som forsterker det luftige inntrykket ytterligere. Kjøkken I tilknytning til kjøkkenet er det plass til et langbord og selve kjøkkeninnredningen ligger noe tilbaketrukket og strekker seg langs to sider. Innredningen er fra Aubo og har noen skap som er innvendig oppgradert. Frontene har hvite, klassiske profiler og overskapene er takoppforet. Benkeplaten er i sort laminat med nedfelt dobbel oppvaskkum. Over benken er det benkebelysning og to vinduer for optimale lysforhold, der ett også har nydelig utsikt mot Glommas bredder. Induksjonstopp og stekeovn er integrert og det er avtrekk fra ventilator. Kjøkkenet har også vannstopper, opplegg for oppvaskmaskin og plass til kjøleskap. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har to moderne bad, der ett tilhører hovedsoverommet. Begge badene har grå fliser på vegger og gulv, vannbåren gulvvarme og downlights i hvitmalte himlinger. Begge rommene er også utstyrt med vegghengt toalett og nedsenket dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører. Baderomsmøbelet på badet tilhørende hovedsoverommet består av en vegghengt skuffeseksjon med hvite høyglansfronter, heldekkende servant og et speilskap med belysning. Det andre badet har speilskap med belysning over heldekkende servantplate, og under er det nisje til skittentøyet og en hvit, glatt skuffeseksjon. Rommet har også opplegg for vaskemaskin i plassbesparende søyleløsning. Soverom og garderobe Leiligheten har tre lyse, fine soverom som i likhet med resten av leiligheten har hvitmalte vegger med listefritt til tak og hvitpigmentert parkettgulv. Hovedsoverommet ligger noe adskilt fra de andre rommene og har eget bad. Hver av rommene har god oppbevaringsplass i romslige skyvedørsgarderober og i entreen er det en bod på 2 kvm. For mer lagringsplass disponerer leiligheten en kjellerbod på 5 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer to parkeringsplasser i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Det er avtrekk fra kjøkkenventilator og balansert ventilasjon. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter er plassert i boden, og i 2019 ble det etablert flere stikk på terrassen. Terrassen er også utstyrt med utekran. Taklampe over spisestue medfølger ikke. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  7 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 185 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000)) 198 042 (Omkostninger totalt) 7 598 042 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Leiligheten oppvarmes med vannbåren gulvvarme i alle rom. Tilknyttet fellesanlegg som også leverer varmtvann.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 2 708,-. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  1227302

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4418285

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader: Eier står selv ansvarlig for kostnader tilknyttet felleskostander, varmtvann/fyring, strøm, forsikringer, eiendomsskatt, m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  5572

  Felleskostnader inkluderer
  Herav: Akonto fyring: 445,- Felleskostnader: 4.630,- Akonto varmtvann: 297,- Garasje 79: 100,- Garasje 80: 100,- Sameiet har måleravlesning på fjernvarme og varmtvann. Måleropplysninger mottas fra Ista. OBOS Eiendomsforvaltning fakturerer den enkelte beboer akonto via den ordinære innkrevingen av felleskostnader. Ista avregner faktisk energiforbruk mot innkrevd akontobeløp.

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  18794

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet vedtekter og husordensregler: Dyrehold begrenses til én hund eller én katt per seksjon. Anskaffelse av hund eller katt skal registreres hos styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/246/56/83: 05.04.1930 - Dokumentnr: 900136 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.1938 - Dokumentnr: 1831 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 05.06.1947 - Dokumentnr: 951 - Bestemmelse om veg Bestemmelse om vann/kloakkledning Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 21.05.1969 - Dokumentnr: 2443 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 05.11.1982 - Dokumentnr: 7651 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk RETTIGHETSHAVER Blaker elverk Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 23.06.1993 - Dokumentnr: 3599 - Erklæring/avtale Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 18.12.2015 - Dokumentnr: 1187589 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bestemmelse om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon K0063 Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelse om bebyggelse og beplantning Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 09.02.2016 - Dokumentnr: 116433 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Lillestrøm Kommune Org.nr: 820 710 592 Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:56 Gjelder denne registerenheten med flere 19.05.2017 - Dokumentnr: 532483 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 83 Formål: Bolig Sameiebrøk: 89/6086 22.06.2020 - Dokumentnr: 2630996 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:50 Snr:1 - 84. Bestemmelse om opphold- og ferdselsrett på anmerket areal Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter. Ved fremleie av seksjon plikter seksjonseier å informere styret om navn, telefonnummer og epostadresse på hovedleietager. Informasjonen skal være styret i hende før innflytting.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  7 400 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 185 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000)) 198 042 (Omkostninger totalt) 7 598 042 (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  198042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggings- og oppgjørsgebyr kr. 22.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr. 30.000,-. Utleggene omfatter innhenting av informasjon, markedsføring og sikringsobligasjon. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle direkte utlegg samt et vederlag begrenset oppad til kr. 20 000,-. Alle beløp er inkl. mva.

Espen Skjermo Slorafoss

Megler

Espen Skjermo Slorafoss

92 63 71 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev