aktiv-eiendomsmegling
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Tverrveien 2!
Aktiv Eiendomsmegling v/Solveig Granlund har gleden av å presentere Tverrveien 2!

SØRUMSAND Tverrveien 2

Lys, innbydende og sentral 2-roms andelsleilighet i 3.etasje. Heisadkomst og garasjeplass. Stor og trivelig balkong!

 • kr 2 650 000
 • BRA 49 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 362 128
 • EierformAndel
 • Byggeår2009
 • Soverom1
 • ArealP-rom 46 m²
 • Andel fellesgjeldkr 702 296
 • Felleskostnaderkr 7 774
 • Tomt2 382 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000 (Prisantydning) 702 296 (Andel av fellesgjeld)   3 352 296 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 362 128 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning.
Aktiv Eiendomsmegling ved Solveig Granlund har gleden av å presentere en lys og innbydende 2-roms andelsleilighet med attraktiv beliggenhet på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Leiligheten ligger i 3. etasje med heisadkomst og består av en lys entré med skyvedørsgarderobe, et soverom av god størrelse med garderobe, bodrom, pent flislagt baderom og åpen stue/kjøkkenløsning. Leiligheten har også en trivelig balkong på ca. 15 kvm. Det medfølger garasjeplass i felles garasjekjeller samt sportsbod. Leiligheten har en meget sentral beliggenhet, med gangavstand til alt du måtte behøve i hverdagen, som dagligvarebutikk i første etasje, skoler og barnehager og togstasjon. Meget godt kollektivtilbud til Strømmen, Lillestrøm og Oslo sentrum! Husk påmelding til visning!
Velkommen inn! Lys entré med integrert skyvedørsgarderobe.

Tverrveien 2, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 49 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 46 kvm Entré, kjøkken, stue, soverom, bad
  Sekundærrom
  3. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  2382m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt område på Sørumsand i Lillestrøm kommune. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Her har du alt du måtte behøve lett tilgjengelig i hverdagen! Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Bunnpris, som begge kun ligger noen få minutters gange fra leiligheten. For ytterliggere servicetilbud ligger Fokus butikksenter også i gangavstand fra leiligheten. Her finner du blant annet apotek, vinmonopol, en hyggelig café og flere andre diverse butikker og tjenester. Det er heller ikke lange avstanden til Strømmen Storsenter. Et av Norges største kjøpesentre, hvor du finner alt du måtte trenge av butikker, spisesteder og ytterliggere servicetilbud. Eiendommen har ellers gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand videregående skole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager. Området egner seg også ypperlig for deg som er glad i sport og fritid. Bingsfoss ungdomsskole har arena for flere typer ballspill og for sandvolleyball. For deg som foretrekker treningssenter ligger både Spenst og Trento i gangavstand fra leiligheten. I gangavstand fra leiligheten finner man Kuskerudnebben. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma, bare 5 minutters gange fra leiligheten, ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Perfekt for gode sommerdager! Sørumsand er godt egnet for deg som pendler. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Sørumsand og ligger ca. 5 min. fra boligen. Toget bruker 28 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse og næringsvirksomhet.

  Byggemåte
  Utvendig: Boligblokk med flatt tak tekket med takfolie e.l. Yttervegger i betong utvendig kledd med teglstein. Etasjeskillere i betong. Bygget er fundamentert til antatt faste masser. Innvendig: Vegger: Malte flater. Fliser på bad. Gulv: Eikeparkett. Fliser på bad. Himlinger: Malte flater på innvendige takoverflater.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Det er oppdaget skjeggkre i blokka, Rentokil er satt for bekjempelse fom 24.10.23.

  Innhold
  Entré Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og det er heis i bygget. Boligens entré har lysmalte vegger og parkett på gulv. Det er montert knaggrekke samt at det er skyvedørsgarderobe. Leiligheten har vannbåren oppvarming via radiatorer. Kjøkken Kjøkkenet er i en åpen løsning med stuen og har innredning med hvite slette fronter. Innredningen er i praktisk L-form og det er godt med skapplass. Det er avsatt plass til kjøleskap og komfyr. Opplegg for oppvaskmaskin. Stue Stuen er lysmalt og det er montert downlights-kasser i himling. Her har du flere møbleringsmuligheter og store vindusflater for rikelig med dagslys. Fra stuen er det utgang til en trivelig balkong på ca. 15 kvm. Balkongen er overbygd og det er montert markise. Soverom Leiligheten har et romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Langs den ene veggen er det montert en takhøy skyvedørsgarderobe. Bad Pent og tidløst baderom med lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Badet er innredet med servant på underskap, speil med lys, klosett og dusjkabinett. Det er er opplegg for vaskemaskin og gulvvarme. Lagring gjøres i en innvendig bod og i kjellerbod.

  Standard
  Tg2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Våtrom > 3. Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000 (Prisantydning) 702 296 (Andel av fellesgjeld)   3 352 296 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 362 128 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme via radiatorer. Gulvvarme på bad.

  Energiklasse
  C

 • Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2511138

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  12

  Part.obl.nr.
  993384461

  Felleskostnader pr. mnd.
  7774

  Andel fellesgjeld
  702296

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-06-29T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 2 ganger pr. år - pr. 30/6 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned. OBS: Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted.

  Andel fellesformue
  40718

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  TVERRVEGEN 2 OG 4 BORETTSLAG

  Borettslagets org.nr
  993384461

  Om borettslaget
  Tverrvegen 2 og 4 Borettslag ble stiftet 8/11/2008 og har organisasjonsnummer 993384461. Borettslaget består av 24 andelsboliger, fordelt på 1 bygning med adressene Tverrveien 2 og 4, 1920 SØRUMSAND Eiendommen har gnr 46, bnr 63 i Sørum kommune. Postadresse: Postboks 323, 2001 Lillestrøm

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Nordea Bank ABP Annuitetslån (IN) 4,50% Total restgjeld pr. 30.06.23 kr. 10 849 211,54,- 2 terminer pr. år Løpetid 30.05.2012 - 30.06.2038.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Protector AS

  Polisenummer felles forsikring
  2794878

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold skal godkjennes av styret iht. gjeldende husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/246/63/2: 09.11.1935 - Dokumentnr: 900189 - Bestemmelse om gjerde Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:63
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.08.2007 - Dokumentnr: 618802 - Utbyggingsavtale Overført fra: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:63
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.02.2009 - Dokumentnr: 132239 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:3030 Gnr:246 Bnr:202
  Gjelder denne registerenheten med flere
  24.02.2009 - Dokumentnr: 132239 - Bruksrett Gjelder denne registerenheten med flere
  30.10.2007 - Dokumentnr: 876214 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 2162/3105
  30.03.2009 - Dokumentnr: 229983 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon:
  Snr: 2
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 4324/6210
  Parkeringsareal går fra å være fellesareal til tillaggsareal for snr. 1
  30.03.2009 - Dokumentnr: 229983 - Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel Endret seksjon:
  Snr: 2
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 2162/3105


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 05.02.2013.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Tverrveien er kommunal, men på sameiets tomt er det private internveier.

  Regulerings- og arealplanner
  I kommuneplanen fremgår det at området er regulert til sentrumsformål - nåværende.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000 (Prisantydning) 702 296 (Andel av fellesgjeld)   3 352 296 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   3 362 128 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr. 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16 000,- oppgjørshonorar kr. 6 500,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Solveig Granlund

Megler

Solveig Granlund

95 15 19 83

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev