aktiv-eiendomsmegling
Fantastisk uteplass med utsikt til Glomma
Fantastisk uteplass med utsikt til Glomma

SØRUMSAND Tverrveien 4 8

4-roms hjørneleilighet med stor vestvendt uteplass og utsikt til Glomma | Garasje I Komm.avg. inkludert. I IN-ordning!

 • kr 3 990 000
 • BRA 89 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 312 474
 • EierformAndel
 • Byggeår2009
 • Soverom3
 • ArealP-rom 86 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 312 642
 • Felleskostnaderkr 14 368
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 990 000 (Prisantydning) 1 312 642 (Andel av fellesgjeld)   5 302 642 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 312 474 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Aktiv Eiendomsmegling ved Vibeke Voksøy har gleden av å presentere en flott vestvendt 4-roms hjørneleilighet med stor uteplass og flott utsikt til Glomma på Sørumsand i Lillestrøm kommune. Leiligheten ligger i 2. Etasje med heisadkomst og er bestående av entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 3 soverom, separat toalettrom og bad. Leiligheten har lagring i bod og disponerer parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet, med gangavstand til alt du måtte behøve i hverdagen, som bla. dagligvarebutikker, skoler og barnehager og togstasjon. Toget bruker knappe 28 min til Oslo S. Med bil fra Sørumsand tar det 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo. Perfekt for deg som pendler! Husk påmelding til visning!

Tverrveien 4 8, Viken

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 89 kvm Entré, gang, toalettrom, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom 1, soverom 2, soverom 3, bad og bod.
  Primærrom
  2. etasje: 86 kvm Entré, gang, toalettrom, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom 1, soverom 2, soverom 3 og bad.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Lett skrånet tomt med asfaltert vei inn til felles trappeoppgang og felles parkeringsgarasje. Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse og næringsvirksomhet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt område på Sørumsand i Lillestrøm kommune. I Sørumsand er det skoler for alle alderstrinn, god offentlig kommunikasjon med både buss og tog, samt gode servicetilbud og flere fasiliteter. Her har du alt du måtte behøve lett tilgjengelig i hverdagen! Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, som ligger rett nedenfor leiligheten, eller ved Coop Extra Sørumsand, kun noen få minutters gange unna. For ytterliggere servicetilbud ligger Fokus butikksenter også i gangavstand fra leiligheten. Her finner du blant annet apotek, vinmonopol, en hyggelig café og flere andre diverse butikker og tjenester. Det er heller ikke lange avstanden til Strømmen Storsenter. Et av Norges største kjøpesentre, hvor du finner alt du måtte trenge av butikker, spisesteder og ytterliggere servicetilbud. Eiendommen har ellers gangavstand til Sørumsand barneskole, Bingsfoss ungdomsskole og Sørumsand videregående skole. Kommunen har et godt utvalg av både kommunale og private barnehager. Området egner seg også ypperlig for deg som er glad i sport og fritid. Bingsfoss ungdomsskole har arena for flere typer ballspill og for sandvolleyball. For deg som foretrekker treningssenter ligger både Spenst og Trento i gangavstand fra leiligheten. Ikke lange veien unna finner du også Kuskerudnebben. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg. På andre siden av Glomma, bare 5 minutters gange fra leiligheten, ligger Bingsfossen. Her er det fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Perfekt for gode sommerdager! Sørumsand er godt egnet for deg som pendler. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste bussholdeplass er Festiviteten, som ligger ca. 3 min. fra boligen. Toget bruker knappe 28 min til Oslo. Med bil fra Sørumsand tar det 10 min til Rånåsfoss, 18 min til Lillestrøm, 24 min til Jessheim og 32 min til Oslo S.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av blokkbebyggelse og næringsvirksomhet.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført i 2009. Leiligheten ligger i 2 etasje. Fundamentert med betongkonstruksjoner til grunnen. Flatt tak. Etasjeskillere i støpt og armert betong. Bærende yttervegger av betongskiver og fasade forblendet med teglstein. Felles trappeoppgang med heis og felles p-garasje

  Innhold
  2. Etasje: Entré/gang, kjøkken, stue, 3 soverom toalettrom og bad. Lagring i bod i parkeringsplass i felles anlegg. ENTRÉ Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lysmalt og hyggelig entré med oppheng for jakker og diverse annet yttertøy. Her har du også plass til kommode eller annen oppbevaring om ønskelig. Fra entréen følger praktisk adkomst til leilighetens toalettrom/gjestetoalett. KJØKKEN Leilighetens kjøkken er lyst og hyggelig og har godt med benke- og skapplass. Kjøkkeninnredningen har folierte fronter, laminat benkeplate og integrerte hvitevarer som inkluderer kjøleskap og oppvaskmaskin. Fra kjøkkenet er det plass til en trivelig spisegruppe av valgfri størrelse. Leiligheten har gjennomgående godt med dagslys fra store vindusflater, som gir en luftig romfølelse. STUE Stuen ligger i åpen løsning til leilighetens kjøkken og er romslig og lun. Her har du god plass til sofgruppe av valgfri størrelse. Fra stuen følger utgang til en fantastisk balkong på hele 30 kvm, med flott utsikt til Glomma! Her har du rikelig med plass til utemøblering i flere soner. Perfekt for både rolige sommerdager og hyggelige sammenkomster. SOVEROM Leiligheten har 3 soverom, som alle er av god størrelse. Hovedsoverommet har godt med plass til dobbeltseng og større garderobeinnredning. Soverom 2 og 3 er perfekt egnet til for eksempel barnerom, kontor, gjesterom eller kanskje hobbyrom? Alt etter behov! BAD OG TOALETTROM Leiligheten har et separt toalettrom/gjestetoalett og et bad. Toalettrommet er delvis flislagt, mens badet er flislagt på både gulv og vegger. Badet er romslig og er innredet med klosett, servant med helspeil og skap, dusjnisje og opplegg til vaskemaskin. Godt med oppbevaringsplass.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Våtrom: bad - Overflate gulv - Membran, tettesjiktet og sluk - Andre rom - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Se eierskifterapport vedlagt i salgsoppgave for nærmere beskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnadene. Tjenesten leveres av Telenor.

  Parkering
  Det disponeres parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000 (Prisantydning) 1 312 642 (Andel av fellesgjeld)   5 302 642 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 312 474 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten blir oppvarmet av radiatorer og varmekabler på bad.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Eier har ikke energimerket eiendommen og interessenter må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

 • Formuesverdi primær
  1205482

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4339734

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  8

  Part.obl.nr.
  993384461

  Felleskostnader pr. mnd.
  14368

  Andel fellesgjeld
  1312642

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 2 ganger pr. år - pr. 30/6 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned. OBS: Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted. Dersom man velger å nedbetale fellesgjelden vil felleskostnader være kr 4511 + kr 126 (forutsatt at de ikke økes)

  Avdrag fellesgjeld
  5136

  Rentekostnad fellesgjeld
  4101

  Kommentar kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene

  Borettslaget
  TVERRVEGEN 2 OG 4 BORETTSLAG

  Borettslagets org.nr
  993384461

  Forkjøpsrett
  Andelseierne har forkjøpsrett ved salg av leiligheter i borettslaget. Som andelseier i borettslaget har man anledning til å tre inn i høyeste bud, foran de med lengst ansiennitet i BORI. Ansienniteten regnes fra den dagen BORI har mottatt innbetaling på medlemskapet. Forkjøpsrett utlyses på BORIs nettsider www.bori.no. Andelseierne må selv følge med og melde sin forkjøpsrett direkte til BORI. Når boligen selges betyr det at det medlemmet som har lengst ansiennitet kun trenger å melde sin interesse for vedkommende bolig, men ikke trenger å delta aktivt i budgivningen. Hvis boligen er solgt, kan medlemmer av BORI tre inn i den fastsatte kjøpesum. BORI registrerer faktiske omsetningspriser for alle overdragelser og kan på bestilling anslå markedspris.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden (IN-lån). Borettslaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Innkrevde à kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot reelle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. Andelseiere kan innbetale hele eller deler (minimum kr 50.000,-) av sin fellesgjeld 2 ganger pr. år - pr. 30/6 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned. OBS: Særskilt avtale må inngås med borettslaget v/BORI før eventuell nedbetaling finner sted.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Protector AS

  Polisenummer felles forsikring
  2794878

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold skal godkjennes av styret iht. gjeldende Husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3030/246/63: 09.11.1935 - Dokumentnr: 900130 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:3030 Gnr:246 Bnr:3
  26.03.2007 - Dokumentnr: 287232 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0226 Gnr:46 Bnr:57
  13.04.2007 - Dokumentnr: 322345 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere
  19.10.2007 - Dokumentnr: 843897 - Grensejustering Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
  30.10.2007 - Dokumentnr: 876214 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Næring
  Tilleggsdel: Grunn
  Sameiebrøk: 943/3105
  Snr: 2
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 2162/3105
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 1077518 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0226 Gnr:46 Bnr:63
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 05.02.2013.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har offentlig vann og avløp. Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Eiendommen er regulert i "Områdeplan for Sørumsand sentrum plan ID 226".

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000 (Prisantydning) 1 312 642 (Andel av fellesgjeld)   5 302 642 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 312 474 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr 35 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16 000,- oppgjørshonorar kr 6 500,- og visninger kr 2 500, - (2 visninger er inkludert).  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 16 387,-. Utleggene omfatter takst/tilstandsrapport, utlegg for utskrift av heftelser og eierskiftegebyr. Alle beløp er inkl. mva. 

Vibeke Voksøy

Megler

Vibeke Voksøy

40 22 38 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev