aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kammen 11 (Illustrasjonsbilde).

SYDRI / KRAGERØ - Fritidsbolig klar for overlevering sommeren 2023. Mulighet for kjøp av båtplass/golfbil!

 • 4 790 000
 • BRA 70 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 790 000
 • OMKOSTNINGER121 122
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 911 122
 • EIENDOMSTYPEFritidseiendom
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM3
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT658 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 790 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-))
  202,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  121 122,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 911 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kammen 11 er en prosjektert hytte. Hytta leveres nøkkelferdig og klar for overlevering sommeren 2023.

Hytta er av modellen Sommer-VY 4 fra Leve Hytter, se hyttevelger under sydri.no. VY 4 er en praktisk hytte med alt på ett plan.

Hytta inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad/wc, 3 soverom og to boder.
 • Kammen 11 inneholder tre soverom, hvorav ett soverom og bod har utvendig adkomst. Dette er perfekt hvis du har ungdommer i hus eller gjester på besøk. Lys stue med åpen kjøkkenløsning. Hytta er på 70 kvm og har 2 terrasser på hhv. 27kvm og 13kvm. Hytta vil få fargen "Brent Umbra".

  Det er gjort en rekke tilvalg på denne hytta:
  - Eikegulv i allrom
  - Eikegulv på soverom
  - Varmefolie i allrom
  - Hjørnevindu

  Tomten ligger fint til inne på hyttefeltet Sydri, med gode muligheter for å skape uteplasser rundt hytta. Terrassene bygges på sør- og nordsiden av hytta. Tomten har gode solforhold fra tidlig formiddag til kveld sommerstid.

  Sommervarianten av hyttemodellen Vy fra Leve Hytter har en høy teknisk standard samt et moderne preg med store vindusflater fra gulv til tak som slipper lyset inn i stua, og gir deg en umiddelbar nærhet til naturen. Å kjøpe hytte på Sydri er en god investering til en fornuftig pris i attraktive og populære Kragerø. Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Hytta skal være et sted for rekreasjon, et sted hvor du bare skal kose deg med sjøen, solen og dine nærmeste - stressfritt, mest mulig støyfritt, befriende og ukomplisert. Hytteeiere vil få tilbud om kjøp av privat golfbil og båtplass til sterkt reduserte priser, for rask, enkel og praktisk tilgang til alle opplevelser og attraksjoner området har å tilby.
 • Sommeren blir ikke deiligere enn på Sydri. Et nytt hytteområde tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på vakre Stabbestad. Sydri byr på alt du ønsker av en sommerhytte i Kragerø - en levende skjærgård, tilgang til sjøen og fjorden, et av Norges beste golfanlegg, naturskjønne omgivelser, fantastiske opplevelser, spennende aktiviteter og uendelige rekreasjonsmuligheter.

  Om sommeren kan du selvsagt oppleve badelivet, sjølivet, båtlivet og bylivet, som Kragerø er aller mest kjent for. 250 soldager i året gjør noe med livet, menneskene og humøret her i perlen blant kystbyene, men på Sydri kan du også gjøre veldig mye annet. Sydri er nærmeste nabo til Kragerø Resort og her kan du nyte spektakulær utsikt fra en utendørs infinity pool på spa, slå ut på Norges mest særegne 18-hulls golfbane, smash deg svett på en gresstennisbane, spis deg mett på Kragerø Beach Club og mye, mye mer! Planene for området rundt Sydri og Kragerø Resort er ambisiøse og investeringene er store. Sydris posisjon, som en av Norges aller beste sommerdestinasjoner, vil ytterligere styrkes i nær fremtid. I planene ligger det blant annet et fullt utstyrt badeland, asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier.

  På Sydris mange golfveier kan du enkelt og raskt ta deg rundt på området, ned til sjøen, til golfbanen eller til Kragerø Resort. Naturopplevelsene finnes overalt! Kjøper vil bli gitt anledning til å kjøpe golfbil via Kragerø Golf til en særdeles fordelaktig pris. Som hytteeier har du også mulighet til å kjøpe deg båtplass på Stabbestranda til en god pris, slik at du kan dra ut på oppdagelsesferd til Kragerøs 495 øyer, holmer og skjær. Du kan også ta ferja over til sentrum fra Stabbestad på kun 12 minutter, for å besøke deilige restauranter og spennende attraksjoner i Kragerø sentrum.

  Fra SYDRI er det kun 10 minutter i båt og 30 minutter i bil inn til Kragerø, som på sommeren er et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø har i tillegg en rekke annerkjente spisesteder som f.eks Tollboden med sin fantastiske sjømat og pizza, Barekoza med sushi og japanske småretter, ferske reker rett fra fiskebrygga og Stop`n Halv med livemusikk. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag.
 • Området består hovedsakelig av hytter og fritidsleiligheter.
 • Sydri og Kragerø resort ligger kun 2,5 t fra Oslo og Kristiansand. Det gjør at du kan kjøre til hytta etter jobb på fredag og fortsatt ha god tid til å nyte sommerkvelden etter du har ankommet. Avstanden er fin hvis du trenger en hytte du skal bruke ofte og gjerne hver helg i tillegg til ferier. Du kan faktisk også komme deg til hytta på Sydri uten bil - med tog, buss og ferje.

  Kjøreavstander:
  Drammen: Ca. 2 timer
  Tønsberg: Ca. 1,5 time
  Skien: Ca. 1 time
  Porsgrunn: Ca. 1 time
 • Hytta er levert av Leve Hytter som er kjent for sitt solide håndverk i kvalitetsmaterialer og funksjonelle løsninger. I arkitekturen er fokuset å knytte innemiljøet så tett på naturen som mulig, med store vinduer, åpninger og flotte terrasser. Et stort fokus er bærekraft, med kortreist, grønn produksjon, der alt leveres til byggeplass med minst mulig avfall.

  Filosofien til Leve Hytter er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Rikelig med vinduer fra gulv til tak gir et moderne preg, som utnytter naturlig lys og gir deg utsikt. Lyset i solrike Kragerø vil gi deg positiv energi som varer hele dagen.

  Leveransebeskrivelse ligger vedlagt i prospekt. Det tas forbehold om trykkfeil.
 • Sommer - VY 4: 70 kvm, 2 terrasser på hhv. 27kvm og 13kvm.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Veggmonterte avtrekksvifter på toalett/bad. Veggventiler i soverom, stue og bod.
 • Hytta er allerede bestilt, og det er ikke mulig å gjøre ytterligere tilvalg.
 • Eiet tomt på ca. 658 kvm i følge matrikkelbrev fra Kragerø kommune. Tomten leveres ferdig plannert og opparbeidet med enten grus eller tilsådd jord.
  Eventuell vei til golfbilgarasje, ferdigplen, m.m. kommer som tilvalg.

  Det er mulig å sette opp en bod / golfbilgarasje på tomten, forutsatt at den settes opp innenfor godkjente byggegrenser. Oppføring av bod er privatrettslig og må gjøres i etterkant av kjøp.
 • Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Alle hytteeiere får parkeringsplass på Sydris fellesparkering. Det vil bli satt opp 5 elbil ladestasjoner, hvor det vil være mulig å lade. Vellet vil sette ned retningslinjer for ovennevnte.
 • Offentlig. Privat vei.

  For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien, og frem til tomten plikter tomteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler.
 • Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).
 • Kommunale avgifter er grovt estimert til å være ca. 22 000,- pr. år. Disse inkluderer hytterenovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.
 • Tomteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel, med avgift som vellet fastsetter.

  Det vil påløpe vanlig løpende kostnader som forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter.

  Dersom du kjøper båtplass på Stabbestranda vil det påløpe en årsavgift som pr. 2021 er på kr. 2000,- pr. år. Ved kjøp av golfbil kan du inngå serviceavtaler o.l med golfklubben, hvor du betaler en årlig avgift.

  For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien og frem til tomten plikter tomteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Grunneier vil ivareta vei og grøfter inntil hyttevelet er etablert. Velforeningen vil da overta ansvaret for drift og vedlikehold av felles infrastruktur på området.
 • Midlertidig brukstillatelse og ferdigattest skal foreligge før overtagelse. Kjøper gis anledning til å holde tilbake kr. 100.000,- i påvente av ferdigattest dersom dette ikke skulle foreligge på overtagelsesdato.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Kjøper vil bli gitt anledning til å kjøpe golfbil via Kragerø Golf til en særdeles fordelaktig pris. Oppdaterte priser og kjøp av golfbil tas direkte med Kragerø golf. Megler kan formidle kontakt.

  Kjøper vil også få mulighet til å kjøpe båtplass til en fordelaktiv pris. Kontakt megler for mer info.

  Det er ikke tillat å drive næringsvirksomhet på hyttetomtene eller i boligseksjoner, uten skriftlig samtykke fra Kragerø Resort AS
 • Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Denne eiendommen er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som også gjelder for eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune. Dette kan for eksempel være rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene er tinglyst som heftelser på den utskilte eiendommen og vil følge eiendommen ved salg. Evt heftelser kan ikke slettes.
 • Fritidsboligen ligger i et område regulert til fritid, og er en del av reguleringsplanen "Kammen - Kragerø Resort.

  Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en videreutvikling av Kragerø Resort med en utvikling av Kammen. Området er planlagt med inntil 40 fritidsboliger med tilhørende boder, samt opparbeidede parkerings- og uteoppholdsarealer. Totalt tillates det inntil 40 frittliggende fritidsboliger i planområdet. Fritidsboligene skal etableres innenfor gitte byggegrenser. Maksimal gesimshøyde er 3,5 meter og maksimal mønehøyde er 6,5 meter, over gjennomsnittlig planert terreng. Fritidsboligene skal bygges med saltak eller pulttak med takvinkel på minimum 8 grader. Maksimal %BYA i hvert felt er %BYA=40%. Maksimal BYA per fritidsbolig er 100m2. Se vedlagte plandokumenter i prospekt for mer informasjon.

  Tomtene er en del av området på Stabbestad ved Kragerø Resort, hvor det over tid er et ønske om å skille ut og selges et stort antall tomter og utvikle en større sommerdestinasjon. Stabbestad planlegges utviklet videre med bl.a. hyttefelter, fullt utstyrt badeland, asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier. Reguleringsbestemmelsene for tomten og om eksempelvis utforming og materialbruk er reguleringer Kjøper aksepterer, også i forhold til Selger etter denne avtale.

  Kjøper plikter å innta ajourførte bestemmelser om hytteområde i avtale om videresalg.
 • Gnr. 11 Bnr. 336 i Kragerø kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse 07.07.2023.
 • Det tas fra selgersiden forbehold om justering/tilpasninger av situasjonsplanen i forbindelse med detaljprosjektering og utførelse av innkjøringer, biloppstillingsplasser, gangveier og nøyaktig plassering av bebyggelse.

  Enkelte illustrasjoner og 3D-illustrasjoner i tegnings- og salgsmaterialet er ment som eksempler og kan vise forhold, som ikke er i samsvar med leveranse, så som møblering, gulvflater og andre overflater, innredninger, fargevalg, dør og vindusform og bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer, detaljer i uteområdet, materialvalg i fasade, beplantning, etc. Dette er vist for å gi interessenter en idé om hvordan hyttene og uteområdene vil bli. Illustrasjoner av interiøret i hyttene kan vise mulige tilvalgsalternativer.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Straks etter avtaleinngåelse skal selger stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12. Dersom selger har tatt forbehold skal garanti stilles straks etter at forbeholdene er bortfalt.

  Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse.

  Garantien gjelder som sikkerhet både for selve fritidsboligen, utvendige arealer, herunder ferdigstillelsen av disse.

  Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.
 • Skagerrak Sparebank kan tilby lån til konkurransedyktige vilkår. Vi formidler gjerne kontakt med kundebehandler.
 • Det er avtalt fastpris kr. 40.000,- + mva ved salg av prosjektert hytte. Utlegg som blant annet oppgjørskostnad pr.salg faktureres selger direkte.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er basert på opplysninger gitt av selger til oppdragsansvarlig, samt opplysninger innhentet fra kommunen. Opplysningene er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Nikolai Tefre Lunder
Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev