aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kammen 13 ! Hytta ligger på Sydri, et nyere hytteområde tilknyttet populære Kragerø Resort.

STABBESTAD Kammen 13, tomt 6

Lekker, ny fritidsbolig klar for overlevering! Mulighet for kjøp av båtplass og golfbil!

 • kr 4 900 000
 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 900 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 900 000
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 023
 • Soverom2
 • Areal -
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag tomteverdi: 1 305 656,-)) 202,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 33 992,- (Omkostninger totalt) 4 933 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Kammen 13 er en lekker, helt ny hytte oppført i 2022/2023. Hytta byr på blant annet 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning, bad og ekstra wc-rom samt flotte utearealer som er ferdig opparbeidet med tilsådd gressplen og terrasser. Hytta ligger fint til inne på hyttefeltet Sydri, et nyere hyttefelt på Kragerø resort. Gode solforhold fra morgen til kveld sommerstid. Det er mulig å oppføre utebod ved hytta. Sydri byr på alt du ønsker av en sommerhytte i Kragerø - en levende skjærgård, tilgang til sjøen og fjorden, et av Norges beste golfanlegg og naturskjønne omgivelser. Som kjøper på SYDRI får du kjøpt båtplass på Stabbestranda og golfbil til en fordelaktig pris. Kontakt megler for å avtale visning!

Kammen 13, tomt 6, Vestfold og telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsboligen
  Bruksareal
  1. etasje: 70 kvm  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 659 kvm i følge matrikkelbrev fra Kragerø kommune. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst og plen er sådd på sørsiden av hytta. På terrassen ved inngangspartiet kan du nyte ettermiddags- og kveldssol, og på den sørvendte terrassen har du sol hele formiddagen og utover ettermiddagen. Det er mulig å sette opp en bod / golfbilgarasje på tomten, forutsatt at den settes opp innenfor godkjente byggegrenser. Oppføring av bod er privatrettslig og må gjøres i etterkant av kjøp.

  Beliggenhet
  Sommeren blir ikke deiligere enn på Sydri. Et nyere hytteområde tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på vakre Stabbestad. Sydri byr på alt du ønsker av en sommerhytte i Kragerø - en levende skjærgård, tilgang til sjøen og fjorden, et av Norges beste golfanlegg, naturskjønne omgivelser, fantastiske opplevelser, spennende aktiviteter og uendelige rekreasjonsmuligheter. Om sommeren kan du selvsagt oppleve badelivet, sjølivet, båtlivet og bylivet, som Kragerø er aller mest kjent for. 250 soldager i året gjør noe med livet, menneskene og humøret her i perlen blant kystbyene, men på Sydri kan du også gjøre veldig mye annet. Sydri er nærmeste nabo til Kragerø Resort og her kan du nyte spektakulær utsikt fra en utendørs infinity pool på spa, slå ut på Norges mest særegne 18-hulls golfbane, smash deg svett på en gresstennisbane, spis deg mett på Kragerø Beach Club og mye, mye mer! Planene for området rundt Sydri og Kragerø Resort er ambisiøse og investeringene er store. Sydris posisjon, som en av Norges aller beste sommerdestinasjoner, vil ytterligere styrkes i fremtiden. I planene ligger det blant annet asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier. På Sydris mange golfveier kan du enkelt og raskt ta deg rundt på området, ned til sjøen, til golfbanen eller til Kragerø Resort. Naturopplevelsene finnes overalt! Kjøper vil bli gitt anledning til å kjøpe golfbil via Kragerø Golf til en fordelaktig pris. Som hytteeier har du også mulighet til å kjøpe deg båtplass på Stabbestranda til en god pris, slik at du kan dra ut på oppdagelsesferd til Kragerøs 495 øyer, holmer og skjær. Du kan også ta ferja over til sentrum fra Stabbestad på kun 12 minutter, for å besøke deilige restauranter og spennende attraksjoner i Kragerø sentrum. Fra SYDRI er det kun 10 minutter i båt og 30 minutter i bil inn til Kragerø, som på sommeren er et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag.

  Adkomst
  Sydri og Kragerø resort ligger kun 2,5t fra Oslo og Kristiansand. Det gjør at du kan kjøre til hytta etter jobb på fredag og fortsatt ha god tid til å nyte sommerkvelden etter du har ankommet. Avstanden er fin hvis du trenger en hytte du skal bruke ofte og gjerne hver helg i tillegg til ferier. Du kan faktisk også komme deg til hytta på Sydri uten bil - med tog, buss og ferje. Kjøreavstander: Drammen: Ca. 2 timer Tønsberg: Ca. 1,5 time Skien: Ca. 1 time Porsgrunn: Ca. 1 time

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av hytter og fritidsleiligheter.

  Byggemåte
  Hytta er levert av Leve Hytter som er kjent for sitt solide håndverk i kvalitetsmaterialer og funksjonelle løsninger. I arkitekturen er fokuset å knytte innemiljøet så tett på naturen som mulig, med store vinduer, åpninger og flotte terrasser. Et stort fokus er bærekraft, med kortreist, grønn produksjon, der alt leveres til byggeplass med minst mulig avfall. Filosofien til Leve Hytter er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Rikelig med vinduer fra gulv til tak gir et moderne preg, som utnytter naturlig lys og gir deg utsikt. Lyset i solrike Kragerø vil gi deg positiv energi som varer hele dagen.

  Innhold
  Kammen 13 er en nyoppført hytte. Hytta er klar for overlevering! Hytta er av modellen Sommer-VY 4 fra Leve Hytter, se hyttevelger under sydri.no. VY 4 er en praktisk hytte med alt på ett plan. Hytta inneholder: Gang, stue/kjøkken, bad/wc, ekstra wc-rom, 3 soverom og to boder.

  Standard
  Kammen 13 er en lekker, helt ny hytte oppført i 2022/2023. Hytta byr på blant annet 3 soverom, åpen stue- og kjøkken løsning, bad og ekstra wc-rom samt flotte utearealer som er ferdig opparbeidet med tilsådd gressplen og terrasser. Hytta fremstår med materialvalg av høykvalitet, og det er valgt en rekke tilvalg ved oppføring. Av tilvalg er det valgt ekstra hjørnevinduer, eikegulv med varmefolie i oppholdsrom, hvitevarer på kjøkken og designpakke el. Hytta ligger fint til inne på hyttefeltet Sydri, med gode muligheter for å skape fine, usjenerte uteplasser rundt hytta. Terrassene bygges på sør- og nordsiden av hytta. Tomten har gode solforhold fra tidlig formiddag til kveld sommerstid. Sommervarianten av hyttemodellen Vy fra Leve Hytter har et moderne preg med store vindusflater fra gulv til tak som slipper lyset inn i stua, og gir deg en umiddelbar nærhet til naturen. Å kjøpe hytte på Sydri er en god investering til en fornuftig pris i attraktive og populære Kragerø. Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Hytta skal være et sted for rekreasjon, et sted hvor du bare skal kose deg med sjøen, solen og dine nærmeste - stressfritt, mest mulig støyfritt, befriende og ukomplisert. Hytteeiere vil få tilbud om kjøp av privat golfbil og båtplass til sterkt reduserte priser, for rask, enkel og praktisk tilgang til alle opplevelser og attraksjoner området har å tilby.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer kjøkken medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er fiber i området og mulig å legge inn i hytta.

  Parkering
  Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Felles parkeringsplass for Sydri ligger rett på nedsiden av hytta. Det vil bli satt opp 5 elbil ladestasjoner, hvor det vil være mulig å lade. Vellet vil sette ned retningslinjer for ovennevnte.

  Diverse
  Kjøper vil bli gitt anledning til å kjøpe golfbil via Kragerø Golf til en særdeles fordelaktig pris. Oppdaterte priser og kjøp av golfbil tas direkte med Kragerø golf. Megler formidler kontakt. Kjøper vil også få mulighet til å kjøpe båtplass til en fordelaktiv pris. Kontakt megler for mer info. Det er ikke tillat å drive næringsvirksomhet på hyttetomtene eller i boligseksjoner, uten skriftlig samtykke fra Kragerø Resort AS.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag tomteverdi: 1 305 656,-)) 202,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 33 992,- (Omkostninger totalt) 4 933 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

 • Oppvarming
  Det er varmekabler i gulv på bad, og varmefolie i oppholdsrom stue/kjøkken.

  Info strømforbruk
  Hytta er nyoppført og det foreligger ingen historikk i forhold til strømforbruk.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er grovt estimert til å være ca. 20.000,- - 25.000,- pr. år. Disse inkluderer hytterenovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt. Ved senere år skal formuesverdien videreføres, men med en eventuell fastsatt oppjustering. For inntektsåret 2022 er det fastsatt en oppjustering med 25 prosent. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Tomteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel, med avgift som vellet fastsetter. Det vil påløpe vanlig løpende kostnader som forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter. Dersom du kjøper båtplass på Stabbestranda vil det påløpe en årsavgift som pr. 2022 er på kr. 2000,- pr. år. Ved kjøp av golfbil kan du inngå serviceavtaler o.l med golfklubben, hvor du betaler en årlig avgift. For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien og frem til tomten plikter tomteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Grunneier vil ivareta vei og grøfter inntil hyttevelet er etablert. Velforeningen vil da overta ansvaret for drift og vedlikehold av felles infrastruktur på området.

  Tilbud lånefinansiering
  Skagerrak Sparebank kan tilby lån til konkurransedyktige vilkår. Vi formidler gjerne kontakt med kundebehandler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Denne eiendommen er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som også gjelder for eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune. Dette kan for eksempel være rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene er tinglyst som heftelser på den utskilte eiendommen og vil følge eiendommen ved salg. Evt heftelser kan ikke slettes. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 02.11.2021 - Dokumentnr: 1371107 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3814 Gnr:11 Bnr:259 Dette er dokumentet fra når eiendommen ble fradelt hovedbølet.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 01.05.2023. Bygningstegninger ligger vedlagt i prospekt. Tegningene stemmer godt med dagens løsning.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Privat vei. For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien, og frem til tomten plikter tomteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler.

  Regulerings- og arealplanner
  Fritidsboligen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse frittliggende, og er en del av reguleringsplanen "Kammen - Kragerø Resort datert 12.05.2016, sist revidert 01.09.2016. Det foreligger også planbestemmelser med endring av reguleringsplanen for Kammen, datert 15.04.2020 som må sees i sammenheng. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en videreutvikling av Kragerø Resort med en utvikling av Kammen. Området Sydri er planlagt med inntil 40 fritidsboliger med tilhørende boder, samt opparbeidede parkerings- og uteoppholdsarealer. Fritidsboligene skal etableres innenfor gitte byggegrenser. Maksimal gesimshøyde er 3,5 meter og maksimal mønehøyde er 6,5 meter, over gjennomsnittlig planert terreng. Fritidsboligene skal bygges med saltak eller pulttak med takvinkel på minimum 8 grader. Maksimal %BYA i hvert felt er %BYA=40%. Maksimal BYA per fritidsbolig er 100m2. Se vedlagte reguleringsbestemmelser i prospekt for mer informasjon. Tomtene er en del av området på Stabbestad ved Kragerø Resort, hvor det over tid er et ønske om å skille ut og selges et stort antall tomter og utvikle en større sommerdestinasjon. Stabbestad planlegges utviklet videre med bl.a. hyttefelter, fullt utstyrt badeland, asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 25.05.2023. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 1. ledd, 2. punktum. Avhl. § 3-3, 2. ledd fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 32 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag tomteverdi: 1 305 656,-)) 202,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 33 992,- (Omkostninger totalt) 4 933 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr. 50.000,- + mva. Utlegg som blant annet oppgjørskostnad pr.salg faktureres selger direkte.

Dokumenter

Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev