aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kammen 14- en nyere, arealeffektiv hytte på Kragerø resort med gode solforhold og fine utearealer.
Velkommen til Kammen 14- en nyere, arealeffektiv hytte på Kragerø resort med gode solforhold og fine utearealer.

STABBESTAD Kammen 14

Nyere, arealeffektiv hytte på Kragerø resort med gode solforhold og ferdig opparbeidet tomt.

 • kr 3 750 000
 • BRA 50 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 750 000
 • Omkostningerkr 112 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 862 890
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 48 m²
 • Tomt450 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 890,- (Omkostninger totalt)   3 862 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kammen 14 - en nyere, arealeffektiv hytte oppført i 2021. Hytta er av modellen Sommer-VY 1, levert av Leve Hytter. Ved oppføring gjorde nåværende eier en rekke tilvalg, bla. flotte eikegulv, varmefolie i oppholdsrom, praktiske plassbygde garderobeskap, design el-pakke og hvitevarer kjøkken. Hytta inneholder: Gang, stue/spisestue/kjøkken, bad/wc, 2 soverom og bod/teknisk rom. Kammen 14 ligger på SYDRI, et nyere hytteområdet tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på Stabbestad. Kragerø Resort ligger solrikt og idyllisk plassert utenfor Kragerø sentrum, ca. 35 min kjøring, eller ca. 10 min med bilferge.
Ved oppføring gjorde nåværende eier en rekke tilvalg, bla. flotte eikegulv, varmefolie i oppholdsrom, praktiske plassbygde garderobeskap, design el-pakke og hvitevarer kjøkken.

Kammen 14, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Fritidsboligen
  Bruksareal
  1. etasje: 50 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 48 kvm Følgende rom inngår i p-rom: gang, stue/kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  450m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 450 kvm i følge matrikkelbrev fra Kragerø kommune. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gressplen rundt hytta og terrasse på sørvestsiden av hytta. Terrassen er på drøye 25 kvm, og har gode solforhold sommerstid. I følge selger kan du nyte solen fra tidlig formiddag til kveld rundt 20.30 / 21.00.

  Beliggenhet
  Kammen 14 ligger på SYDRI, et nyere hytteområdet tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på Stabbestad. Kragerø Resort ligger solrikt og idyllisk plassert utenfor Kragerø sentrum, ca. 35 min kjøring, eller ca. 10 min med bilferge. Her har familien overlegne muligheter for rekreasjon og velvære samt aktiviteter som tennis, golf, sandvolleyball, klatrevegg, båtliv, bading, fotball og lignende. Spa- og treningsanlegg som nabo, med styrkerom, svømmebasseng ute og inne, tur- og sykkelmuligheter i terrenget, samt en av Norges flotteste golfbaner med bl.a. 18 hulls golfbane, driving range, korthullsbane og minigolf rett utenfor døra. Golfbilvei ned til båthavn og Beach Club med bl.a. saltvannsbassenger og restaurant. Kragerø Resort kan også by på en rekke bespisningsalternativer, bl.a. i matbaren ved resepsjonen, i restaurant Stråholmen eller på beach clubèn. Området er tilrettelagt for mennesker i alle aldre. Her er det aktiviteter for enhver smak, men også muligheter til å trekke seg tilbake. Det er mulig å kjøpe båtplass på Stabbestranda, slik at du kan dra ut på oppdagelsesferd til Kragerøs 495 øyer, holmer og skjær. Båtturen over til Kragerø tar ca. 10 minutter. Du kan også ta ferja over til sentrum fra Stabbestad på kun 12-15 minutter, for å besøke deilige restauranter og spennende attraksjoner i Kragerø sentrum. Kragerø er på sommeren et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag. I Kragerø sentrum finner du busstasjon med avganger til Tangen, som igjen bringer deg videre mot Oslo og Kristiansand.

  Adkomst
  Sydri og Kragerø resort ligger kun 2,5t fra Oslo og Kristiansand. Det gjør at du kan kjøre til hytta etter jobb på fredag og fortsatt ha god tid til å nyte sommerkvelden etter du har ankommet. Avstanden er fin hvis du trenger en hytte du skal bruke ofte og gjerne hver helg i tillegg til ferier. Kjøreavstander: Drammen: Ca. 2 timer Tønsberg: Ca. 1,5 time Skien: Ca. 1 time Porsgrunn: Ca. 1 time

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av hytter og fritidsleiligheter.

  Byggemåte
  Hytta er levert av Leve Hytter som er kjent for sitt solide håndverk i kvalitetsmaterialer og funksjonelle løsninger. I arkitekturen er fokuset å knytte innemiljøet så tett på naturen som mulig, med store vinduer, åpninger og flotte terrasser. Et stort fokus er bærekraft, med kortreist, grønn produksjon, der alt leveres til byggeplass med minst mulig avfall. Filosofien til Leve Hytter er at kvalitet varer lengst og gir størst glede. Rikelig med vinduer fra gulv til tak gir et moderne preg, som utnytter naturlig lys og gir deg utsikt. Lyset i solrike Kragerø vil gi deg positiv energi som varer hele dagen.

  Innhold
  Hytta inneholder: Gang, stue/spisestue/kjøkken, bad/wc, 2 soverom og bod/teknisk rom.

  Standard
  Kammen 14 er en nyere hytte oppført i 2021. Hytta er av modellen Sommer-VY 1, levert av Leve Hytter. Ved oppføring gjorde nåværende eier en rekke tilvalg, bla. flotte eikegulv, varmefolie i oppholdsrom, praktiske plassbygde garderobeskap, design el-pakke og hvitevarer kjøkken. Hytta har store vinduer langs hele fasaden ut mot sørvestvendt terrasse. To soverom og bod, hvorav det ene soverommet har plassbygde garderobeskap. Gangen har flislagt gulv med varmekabler, her er det også doble, plassbygde garderobeskap. Kjøkkenet har en pen innredning fra HTH med glatte fronter, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kombinert kjøl/frys. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage, med sol fra tidlig formiddag til kveld sommerstid. Badet har flislagt gulv med varmekabler. Rommet inneholder wc, dusjhjørne og servant med underskap. Bod/teknisk rom inneholder varmtvannsbereder, vannskap, sikringsskap og opplegg til vaskemaskin. Det er i tillegg plass til oppbevaring. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Eiendommen ligger innenfor et område med høy radon aktsomhet i følge radon aktsomhet. Tiltak: Ingen dokumentasjon på radon fremvist, innhent dokumentasjon om mulig eller utfør radon målinger. - Bad: Krav til fall er ikke oppfylt og gulvet er tilnærmet flatt (har ikke motfall). Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Tiltak: Vær oppmerksom ved bruk. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må gulvetbygges om, for å få riktig fall til sluk. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak. Ved en eventuell renovering, påse at våtrommet bygges med riktig fall til sluk. Anbefaler å minimum legge en silikonfuge langs list, foring og dørstokk for å hjelpe eventuelt lekkasjevann mot sluk i rommet, og stenge vannet når fritidsboligen ikke er bruk. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Ramberg Takst, datert 23.05.23. Interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i rapporten. Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget der ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer kjøkken medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er fiber i området.

  Parkering
  Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Felles parkeringsplass for Sydri ligger rett på nedsiden av hytta. Det vil bli satt opp 5 elbil ladestasjoner, hvor det vil være mulig å lade. Vellet vil sette ned retningslinjer for ovennevnte.

  Diverse
  Det er ikke tillat å drive næringsvirksomhet på hyttetomtene eller i boligseksjoner, uten skriftlig samtykke fra Kragerø Resort AS.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 890,- (Omkostninger totalt)   3 862 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er varmekabler på bad, samt varmefolie i gulv stue/kjøkken. Ellers mulighet for elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Strømforbruket utgjorde 4679,53 kWt i 2023.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  9123

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann, avløp og renovasjon. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Formuesverdi primær
  1014390

  Formuesverdi primær år
  2021

  Andre utgifter
  Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel, med avgift som vellet fastsetter. Det må påregnes kostnader til forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter. Dersom du kjøper båtplass på Stabbestranda vil det påløpe en årsavgift som pr. 2023 er på kr. 2000,- pr. år. Ved kjøp av golfbil kan du inngå serviceavtaler o.l med golfklubben, hvor du betaler en årlig avgift. For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien og frem til tomten plikter hytteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Grunneier vil ivareta vei og grøfter inntil hyttevelet er etablert. Velforeningen vil da overta ansvaret for drift og vedlikehold av felles infrastruktur på området.

  Tilbud lånefinansiering
  Skagerrak Sparebank kan tilby lån til konkurransedyktige vilkår. Vi formidler gjerne kontakt med kundebehandler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 08.06.2021 - Dokumentnr: 680523 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr: 3814 Gnr: 11 Bnr: 259 Dette er dokumentet fra når eiendommen ble fradelt hovedbølet. Denne eiendommen er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som også gjelder for eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune. Dette kan for eksempel være rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene er tinglyst som heftelser på den utskilte eiendommen og vil følge eiendommen ved salg. Evt heftelser kan ikke slettes.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 14.12.2021. Det foreligger tegninger mottatt fra Kragerø kommune. Tegningene stemmer med dagens løsning.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Fritidsboligen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse frittliggende, og er en del av reguleringsplanen "Kammen - Kragerø Resort datert 12.05.2016, sist revidert 01.09.2016. Det foreligger også planbestemmelser med endring av reguleringsplanen for Kammen, datert 15.04.2020 som må sees i sammenheng. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en videreutvikling av Kragerø Resort med en utvikling av Kammen. Området Sydri er planlagt med inntil 40 fritidsboliger med evt. tilhørende boder, samt opparbeidede parkerings- og uteoppholdsarealer. Fritidsboligene skal etableres innenfor gitte byggegrenser. Maksimal gesimshøyde er 3,5 meter og maksimal mønehøyde er 6,5 meter, over gjennomsnittlig planert terreng. Fritidsboligene skal bygges med saltak eller pulttak med takvinkel på minimum 8 grader. Maksimal %BYA i hvert felt er %BYA=40%. Maksimal BYA per fritidsbolig er 100m2. Se vedlagte reguleringsbestemmelser i prospekt for mer informasjon. Hyttene er en del av området på Stabbestad ved Kragerø Resort, hvor det over tid er et ønske om å skille ut og selges et stort antall tomter og utvikle en større sommerdestinasjon. Stabbestad planlegges utviklet videre med bl.a. hyttefelter, asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 750 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,00))   112 890,- (Omkostninger totalt)   3 862 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  112890

  Betalingsbetingelser
  Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter. markedspakke og oppgjørskostnad. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine direkte utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev