aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kammen 45 - en oppgradert og lekker hytte med pent opparbeidede utearealer.
Velkommen til Kammen 45 - en oppgradert og lekker hytte med pent opparbeidede utearealer.

STABBESTAD Kammen 45

Oppgradert og lekker hytte med pent opparbeidede utearealer. Solrikt!

 • kr 4 900 000
 • BRA-i 66 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 900 000
 • Omkostningerkr 141 640
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 041 640
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2021
 • Soverom3
 • Tomt566 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
På Kammen 45 er det oppført en hytte av typen Sommer Vy 2, fra Leve Hytter. En arealeffektiv hytte med store vindusflater langs hele hyttas langside. Her har du en praktisk planløsning med et romslig allrom (åpen kjøkken- og stueløsning) i midten og soverom samt bad og bod fordelt på hver side av hytta. Kammen 45 er den opprinnelige visningshytta på feltet. Hytta er satt opp på en fin tomt, og er spekka med massevis av tilvalg/oppgraderinger. Bla. kan følgende nevnes: eikegulv, 4 store foldedører, varmefolie i kjøkken/stue, senger fra møbelsnekker, HTH garderobeskap, maling av strøk nr. 2, gardiner og plisseer i alle rom, hvitevarer og opparbeidelse/beplantning av utearealer. Kontakt megler for visning!

Kammen 45, Telemark

 • Tomt
  566m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 566 kvm i følge matrikkelbrev. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst, gressplen, beplantning samt terrassedekke på både sydvestsiden av hytta, samt ved inngangspartiet. Mellom hyttene, på egen eiendom kan ny eier etablere hekk som vil redusere innsyn betraktelig.

  Beliggenhet
  Kammen 45 ligger på SYDRI, et nyere hytteområdet tilknyttet populære Kragerø Resort, lokalisert på Stabbestad. Kragerø Resort ligger solrikt og idyllisk plassert utenfor Kragerø sentrum, ca. 35 min kjøring, eller ca. 10 min med bilferge. Her har familien overlegne muligheter for rekreasjon og velvære samt aktiviteter som tennis, golf, sandvolleyball, klatrevegg, båtliv, bading, fotball og lignende. Spa- og treningsanlegg som nabo, med styrkerom, svømmebasseng ute og inne, tur- og sykkelmuligheter i terrenget, samt en av Norges flotteste golfbaner med bl.a. 18 hulls golfbane, driving range, korthullsbane og minigolf rett utenfor døra. Golfbilvei ned til båthavn og Beach Club med bl.a. saltvannsbassenger og restaurant. Kragerø Resort kan også by på en rekke bespisningsalternativer, bl.a. i matbaren ved resepsjonen, i restaurant Stråholmen eller på beach clubèn. Området er tilrettelagt for mennesker i alle aldre. Her er det aktiviteter for enhver smak, men også muligheter til å trekke seg tilbake. Det er mulig å kjøpe båtplass på Stabbestranda, slik at du kan dra ut på oppdagelsesferd til Kragerøs 495 øyer, holmer og skjær. Båtturen over til Kragerø tar ca. 10 minutter. Du kan også ta ferja over til sentrum fra Stabbestad på kun 12-15 minutter, for å besøke deilige restauranter og spennende attraksjoner i Kragerø sentrum. Kragerø er på sommeren et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag. I Kragerø sentrum finner du busstasjon med avganger til Tangen, som igjen bringer deg videre mot Oslo og Kristiansand.

  Adkomst
  Sydri og Kragerø resort ligger kun 2,5t fra Oslo og Kristiansand. Det gjør at du kan kjøre til hytta etter jobb på fredag og fortsatt ha god tid til å nyte sommerkvelden etter du har ankommet. Avstanden er fin hvis du trenger en hytte du skal bruke ofte og gjerne hver helg i tillegg til ferier. Du kan faktisk også komme deg til hytta på Sydri uten bil - med tog, buss og ferje. Kjøreavstander: Drammen: Ca. 2 timer Tønsberg: Ca. 1,5 time Skien: Ca. 1 time Porsgrunn: Ca. 1 time

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av hytter og fritidsleiligheter.

  Innhold
  Hytta er av modellen Sommer Vy2, en praktisk kvalitetshytte med alt på ett plan. Hytta inneholder: Gang, stue/spisestue/kjøkken, bad/wc, bod og 3 soverom.

  Standard
  På Kammen 45 er det oppført en hytte av typen Sommer Vy 2, levert av Leve Hytter. En arealeffektiv hytte med store vindusflater langs hele hyttas langside. Hytta er på 66 kvm og har ca. 34 kvm terrasse, hvorav 22 kvm er overbygd. Her har du en praktisk planløsning med et romslig allrom (åpen kjøkken- og stueløsning) i midten og soverom samt bad og bod fordelt på hver side av hytta. Alle soverom har inngang fra kjøkken/stue. Hytta har en flott, sørøstvendt uteplass med terrasse, gressplen og beplantning. Her er det gode solforhold. Tomten rundt hytta er ellers opparbeidet med gruset adkomst og et inngangsparti med terrasse. Hytta er fullt møblert og utstyrt, klart til bruk. Innbo/løsøre kan medfølge hytta etter avtale med selger, konf. megler for pris. Kammen 45 er den opprinnelige visningshytta på feltet. Hytta er satt opp på en fin tomt, og er spekka med massevis av tilvalg og oppgraderinger. Blant annet kan følgende nevnes: - Oppgradert fra en skyvedør til 4 store foldedører. Dette er den eneste hytta på feltet som har denne løsningen. - Oppgradert fra furu til eik på gulv - Varmefolie under eik på stue/kjøkken - Senger på alle soverom fra møbelsnekker. Alle senger har store skuffer med demping. - Hvitevarer - HTH garderobeskap - Gardiner og plisser i alle rom - Maling av strøk nr. 2 fra Skjærgårdsmaleren - Etablering av fiber - Utearealer og beplantning (plen, hekk, planering og arrondering) er gjort av Steintransport. Hytta er oppgradert med ca. 850.000,- utover standard leveranse fra Leve Hytter. Sommervarianten av hyttemodellen Vy fra Leve Hytter har en høy teknisk standard samt et moderne preg med store vindusflater fra gulv til tak som slipper lyset inn i stua og gir deg en umiddelbar nærhet til naturen. Sydri er en god investering til en fornuftig pris i attraktive og populære Kragerø. Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Alle hytteeiere parkerer på Sydris fellesparkering. Hytta skal være et sted for rekreasjon, et sted hvor du bare skal kose deg med sjøen, solen og dine nærmeste - stressfritt, mest mulig støyfritt, befriende og ukomplisert.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er innlagt fiber i hytta og mulighet for å tegne TV/Internett abonnement gjennom Altibox Kragerø.

  Parkering
  Sydri vil ha som mål å være et bilfritt område, for trivselens og trygghetens skyld. Alle hytteeiere parkerer på Sydris felles parkeringsplass. Her er det også satt opp noen elbilladere.

  Forsikringsselskap
  IF forsikring

  Polisenummer
  SP1125070

  Diverse
  Det er mulig å kjøpe både golfbil og båtplass. Megler kan formidle kontakt. Det er ikke tillat å drive næringsvirksomhet på hyttetomtene eller i boligseksjoner, uten skriftlig samtykke fra Kragerø Resort AS.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er varmekabler i gulv på bad, og varmefolie i gulv kjøkken/stue. Ellers mulighet for elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  I følge eier utgjorde strømforbruket ca. 5.000 kWh i 2023. Det er med ca. 60 bruksdøgn og ellers står hytta på ca. 10 grader.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  12624

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann, avløp, renovasjon fritid og feieavgift fritid. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi har ikke tatt seg innhente.

  Andre utgifter
  Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel, med avgift som vellet fastsetter. Det må påregnes kostnader til forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter. Dersom du kjøper båtplass på Stabbestranda vil det påløpe en årsavgift som pr. 2024 er på kr. 2000,- pr. år. Ved kjøp av golfbil kan du inngå serviceavtaler o.l med golfklubben, hvor du betaler en årlig avgift. Ved golfbil betaler du i tillegg trailfeeavgift samt evt. parkering i golfbilgarasje. For bruk av privat helårs bilvei fra punktet der Gevirveien tar av fra Diplemyrveien og frem til tomten plikter hytteeier å betale veiavgift i henhold til de til enhver tid gjeldende regler. Grunneier vil ivareta vei og grøfter inntil hyttevelet er etablert. Velforeningen vil da overta ansvaret for drift og vedlikehold av felles infrastruktur på området.

  Tilbud lånefinansiering
  Skagerrak Sparebank kan tilby lån til konkurransedyktige vilkår. Vi formidler gjerne kontakt med kundebehandler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Det er legalpant for kommunale avgifter. Denne eiendommen er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som også gjelder for eiendommen med gnr. 11, bnr. 259 i Kragerø kommune. Dette kan for eksempel være rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene er tinglyst som heftelser på den utskilte eiendommen og vil følge eiendommen ved salg. Evt heftelser kan ikke slettes.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 31.01.2022. Det foreligger tegninger. Tegningene stemmer med dagens løsning, dog er det ikke satt inn pipe/ovn.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Privat vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Fritidsboligen ligger i et område regulert til fritidsbebyggelse frittliggende, og er en del av reguleringsplanen "Kammen - Kragerø Resort datert 12.05.2016, sist revidert 01.09.2016. Det foreligger også planbestemmelser med endring av reguleringsplanen for Kammen, datert 15.04.2020 som må sees i sammenheng. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en videreutvikling av Kragerø Resort med en utvikling av Kammen. Området Sydri er planlagt med inntil 40 fritidsboliger med evt. tilhørende boder, samt opparbeidede parkerings- og uteoppholdsarealer. Fritidsboligene skal etableres innenfor gitte byggegrenser. Maksimal gesimshøyde er 3,5 meter og maksimal mønehøyde er 6,5 meter, over gjennomsnittlig planert terreng. Fritidsboligene skal bygges med saltak eller pulttak med takvinkel på minimum 8 grader. Maksimal %BYA i hvert felt er %BYA=40%. Maksimal BYA per fritidsbolig er 100m2. Se vedlagte reguleringsbestemmelser i prospekt for mer informasjon. Hyttene er en del av området på Stabbestad ved Kragerø Resort, hvor det over tid er et ønske om å skille ut og selges et stort antall tomter og utvikle en større sommerdestinasjon. Stabbestad planlegges utviklet videre med bl.a. hyttefelter, asfaltert løype for rulleski, klatrevegger, ballbinge, utsiktsstier, padel tennis og ytterligere utvikling av preparerte sykkelstier.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen fortsatt skal benyttes som fritidsbolig.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 900 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 122 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 900 000,00))   141 640,- (Omkostninger totalt)   5 041 640,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  141640

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 5750,-, oppgjørshonorar kr. 3650,- og markedspakke kr. 12.500. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 50.000,-.  Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr. 25.000,- samt markedspakken kr. 12.500,-  Alle beløp er inkl. mva. 

Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev