aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kragerø resort leilighet 2235 - rom 789+790!
Velkommen til Kragerø resort leilighet 2235 - rom 789+790!

STABBESTAD Kragerø resort leilighet 2235 - rom 789+790

Attraktiv fritidsleilighet i rekketun F med fin sjøutsikt, båtplass, golfbil og gode leieinntekter.

 • kr 4 750 000
 • BRA 96 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 750 000
 • Omkostningerkr 133 190
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 883 190
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2007
 • Soverom3
 • ArealP-rom 96 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtFestet
 • 4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   133 190,- (Omkostninger totalt)   4 883 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Attraktiv fritidsleilighet (endeleilighet) på Kragerø resort. Enheten ligger i rekketun F, og har en av de mest attraktive plasseringene på Kragerø resort. Med balkong på både nord- og sørsiden av leiligheten kan du flytte deg etter solen. Enheten har fin utsikt mot Kragerø sentrum, Bærøyfjorden og Tåtøy. Leiligheten har tilgang til garasjeplass, egen golfbil, spa- og treningsanlegg, beachclub, svømmebasseng og restaurant. Båtplass på resortens egen marina og Norges kanskje flotteste skjærgård med sine mange skjær og svaberg kun "et steinkast unna. Leiligheten har tinglyst utleieplikt. Eier har bruksrett fra 10. juni til 20. august + påske. Enheten hadde 125.000,- i leieinntekter utbetalt til selger i 2023. Kontakt megler for å avtale visning!

Kragerø resort leilighet 2235 - rom 789+790, Telemark

 • Arealbeskrivelse
  Leiligheten
  Bruksareal
  2. etasje: 96 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 96 kvm Leiligheten inneholder: gang, stue/kjøkken, 3 soverom og 2 bad.  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Festet fellestomt for sameiet på 10.551kvm. Tomten er svært solrik og har flott utsikt utover Kragerøfjorden, inn mot Kilsfjorden og Bærøyfjorden. Overlegene muligheter for rekreasjon og velvære og for aktiviteter som tennis, golf, båtliv, bading, fotball og lignende. Sol fra tidlig morgen til sent på kvelden sommerstid. Bilvei helt frem og alle leilighetene har tilgang til en garasjeplass, spa- og treningsanlegg, egen golfbilvei ned til båthavn, beachclub, svømmebasseng, restaurant og flotte bademuligheter. Båtplass og Norges kanskje flotteste skjærgård med sine mange skjær og svaberg "et steinkast unna". Grunneier: Ivar Erik Tollefsen, Nick Walter Tollefsen og Ninja Tollefsen Festeavgift utgjør for alle seksjonene/sameiene totalt kr 180 518,- pr. 2021, avgiften konsumprisindeksreguleres hvert år, og er inkludert i fellesutgiftene. Festetid: 80 år fra 01.07.2000. Festekontrakten kan fås ved henvendelse megler.

  Beliggenhet
  Leiligheten er en del av Kragerø resort, et omfattende, spennende og unikt konsept i norsk sammenheng. Her har familien overlegne muligheter for rekreasjon og velvære samt aktiviteter som tennis, golf, minigolf, sykkelløyper, sandvolleyball, klatrevegg, båtliv, bading, fotball og lignende. Spa- og treningsanlegg som nabo, med styrkerom, svømmebasseng ute og inne, tur- og joggemuligheter i terrenget, samt en av Norges flotteste golfbaner rett ved leiligheten. Med et topp moderne spa- og treningsanlegg som nærmeste nabo, er ferien sikret. Området er tilrettelagt for alle, både barnefamilier, pensjonister, venner, par etc. Det er aktiviteter for enhver smak, men også muligheter for å trekke seg tilbake. Resorten ligger solrikt og idyllisk plassert utenfor Kragerø sentrum, ca. 40 min kjøring, og ca. 10 min med bilferge. Resorten kan stolt vise til en av Norges beste golfbaner med bl.a. driving range og korthullsbane rett utenfor døra. Golfbilvei ned til båthavn og Beach Club med bl.a. saltvannsbassenger og restaurant. I dette anlegget "Stabbestranda" medfølger det en rett til båtplass. Kragerø sentrum et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø har i tillegg en rekke anerkjente spisesteder som f.eks Din sushi med sushi og japanske småretter, ferske reker rett fra fiskebrygga og Hos Gro, med deilig baguetter og bakst. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag.

  Adkomst
  Kragerø Resort er et hotell- og fritidsanlegg i Kragerø Kommune. Fra hotellet er det ca 40 minutters kjøretid inn til Kragerø sentrum. Det går også bilferge fra Stabbestranda til byen og øyene i Kragerø Skjærgården flere ganger daglig. Ferga bruker ca 10 minutter fra Stabbestad til sentrum. Fra Oslo/Kristiansand. Følg E18 og ta av mot Tangen. Sving til venstre og inn på Sannidalsveien/Tangen bru/Rv363. Sving til høyre inn på Kjølebrøndsveien Rv351. Kjør i ca. 20-25 minutter, deretter sving til høyre inn på Stabbestadveien. Fortsett i ca 300 meter, og ta til venstre mot hotellet.

  Bebyggelse
  På Kragerø Resort er det oppført 6 bygninger (Fire rekketun, samt hotellkroppen). Leiligheten ligger øst i rekketun F, øst for hotellkroppen. Området består også av frittstående hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Bygget er oppført i betong. Bygningen har malte trevinduer med isolerglassglass. Dører i tre, terrassedører med isolerglass. Terrasser i betong og tre, med rekker i glass og metall.

  Innhold
  Leiligheten er på ca. 96 kvm i bra og inneholder: Stue/kjøkken, 3 soverom, 2 bad og 2 terrasser. Leiligheten er todelt, slik at en del med soverom og bad samt utgang til terrasse kan leies ut, evt. disponeres av gjester samtidig med bruk av hovedenheten. Følgende fasaliteter/rettigheter/plikter inkluderes i kjøpet: - Båtplass: Årskostnad til båtforeninga er p.t. kr 2000,- - Møbelpakke i leiligheten inkl. inventar/hvitevarer. Leiligheten overleveres som forevist. - Obligatorisk spillerett/aksje på Kragerø golfklubb - Kr. 9450,- pr. år. (I dette beløp medfølger det inngang til hotellets fasiliteter som SPA og treningssenter (antall personlige kort tilsvarer antall sengeplasser i leiligheten, for denne 5 stk). - Egen låsbar bod i garasjeanlegg som er tilgjengelig hele året. - Parkeringsplass i garasjeanlegg. - 4 seters golfbil i AS - IS standard. Selger er usikker på når batteriene sist ble byttet, og av den grunn bør kjøper ta høyde for at disse må skiftes ut i nær fremtid. Utleie: Innholdsrikt og spennende konsept, godt tilpasset alle aldre. Her kan du velge mellom aktiviteter som golf, tennis, spa-avdeling, beach-club m.m. Kjøpet inkluderer også 5 personlige inngangskort til lekkert bade- og treningsanlegg. Leiligheten har tinglyst tilbakeleie-avtale. Hotellet har tilsvarende tinglyst en erklæring på hotellseksjonen, seksjon 1, om vedlikeholds- og leieplikt. Denne rettigheten/forpliktelsen følger leiligheten og hotellet. Utleieperioden går fra 21. august - 9. juni (unntatt påsken). Sameiene mottar en prosentvis andel av omsetningen (avhengig av hvor høy omsetningen er), dette blir så fordelt på de enkelte seksjoner iht. eierbrøk/størrelse på leiligheten. Nærmere opplysninger om dette fremgår i vedlagte "tillegg til leieavtale". Eier kan også velge å stille leiligheten til disposisjon i hele eller deler av egenbruksperioden mot 50 % av losjiinntektene som avregnes direkte mot seksjonseier. Leieinntekter totalt kr. 125.000,- utbetalt til eier i 2023. Leieinntektene i utleieperioden 2023 utgjorde ca. 52 000,-. I egenbruksperioden (sommer og påske) for 2023 utgjorde leieinntekter utbetalt til eier ca. kr. ca. 73 000,-. Leieinntektene er gjenstand for inntektsbeskatning. Felleskostnader er fradragsberettiget. Leiligheten kan også benyttes utenom egenbruksperioden, etter nærmere avtale med hotellet, forutsatt at det finnes ledig kapasitet. Egenbruk skjer i all hovedsak ved bruk av egen leilighet, men unntaksvis i andre, tilsvarende leiligheter. Ved egenbruk utenom egenbruksperioden betales et gebyr til hotellet/driftsseksjonen som pt. utgjør ca. kr 1 500,- for utvask, uavhengig av om egenbruken går over ett eller flere døgn. I egenbruksperioden (sommer) koster vask ca. 1800,- pr. gang.

  Standard
  Attraktiv fritidsleilighet på Kragerø resort. Leiligheten ligger i rekketun F, og har en av de mest attraktive plasseringene på Kragerø resort. Med balkong på både nord- og sørsiden av leiligheten kan du flytte deg etter solen. Enheten har fin utsikt mot Kragerø sentrum, Bærøyfjorden og Tåtøy. Leiligheten har en praktisk løsning, med en hoveddel/suite og ett hotellrom. Det er låsbar dør mellom suite og hotellrom, dette gjør at du kan bruke hele enheten samlet, eller evt få hotellet til leie ut hotellrommet mens du selv benytter suiten. Gulvflater har parkett, veggflater har lysmalte overflater og himlingene er glatte hvitmalte. Stuen oppleves som lys og tiltalende med en praktisk, åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkkenet har innredning i sandfargede høyglansfronter, lys benkeplate og integrerte hvitevarer. Fra stuen er det utgang til nordvendt uteplass med fin sjøutsikt og balkong mot sør hvor du har fin utsikt til golfbanen. Det er to flislagt bad i leiligheten, ett i suiten og ett i hotellrommet. Begge bad har varmekabler i gulv, downlights i himling, baderomsinnredning fra Grohe med speil innfelt i flisvegg og vegghengt toalett. Det ene badet har dusjhjørne med dusjvegger i herdet glass og det andre badet har badekar. Leiligheten har tre romslige soverom. Det ene rommet tilhører en egen del som kan stenges av, og om ønskelig benyttes som en separat utleiedel. Dette soverommet har utgang til sørvendt balkong. Driftsselskapet har det fulle og hele ansvar for drift og helårsvedlikehold av Seksjonen med fellesarealer og servicearealer. Dette omfatter så vel utvendig som innvendig vedlikehold, inkludert nødvendig oppgradering av innredning og utrustning.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Alle hvitevarer (både kjøkken og bad) medfølger.

  Parkering
  Det medfølger en egen parkeringsplass i felles parkeringsanlegg.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det er planlagt bebyggelse nord for leiligheten. Se mer info under "regulering". 3 bilder (to på soverom) og ett i spisestue medfølger ikke. Sofagrupper/hagemøbler medfølger kun etter egen avtale.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   133 190,- (Omkostninger totalt)   4 883 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Felles sentralfyr. Oppvarming med strøm og gass (radiatorer), samt balansert ventilasjon foregår i regi av hotellet, og utgiftene inngår i fellesutgiftene. Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1610510

  Formuesverdi primær år
  2022

  Andre utgifter
  Felleskostnader og eiendomsskatt. Se informasjon under punktet "Innhold" for kostnader til båtplass, spillerett og golfbil.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 25. Følgede er tinglyst på eiendommen: - Festekontrakt: Tinglyst 03.11.2005 med dagboknr. 3598 - Leieavtale: Tinglyst 13.08.2001 med dagboknr. 2269 - Erklæring/avtale: Tinglyst 29.03.2007 med dagboknr. 295558 Transport av rettighet - dagboknr. 29.09.2013, tinglyst 29.08.2013. - Erklæring/avtale: Tinglyst 28.11.2013 med dagboknr. 1035117 - Seksjonering: Tinglyst 21.03.2007 med dagboksnr. 275175 Nedenfor følger en kort redgjørelse for de tinglyste dokumentene: Festekontrakt: Festetiden er 80 år fra 2000 med rett til forlengelse i ytterligere 80 år. Festeavgiften er inkludert i fellesutgiftene og justeres hvert år i tråd med utviklingen i konsumprisindeksen. Se ellers beskrivelse under "Tomt". Leieavtale: Opprinnelig avtale med grunneier om utvikling av golfbanen og område. Antas ikke å ha direkte relevans for eiendommen. Erklæringer/avtaler: Omfatter bl.a. forhold knyttet til bod, adkomst og parkeringsplass. Omfatter også forholdet til pliktig utleie, fordeling av leieinntekter m.m. Denne tinglyste bestemmelse må leses sammen med ny leieavtale (vedlagt prospektet), inngått i Januar 2013, tinglyst 28.11.2013. Seksjonering: Dette er dokumentet fra når hotellet ble seksjoner til leiligheter i 2007. Sameiebrøk på denne leiligheten er oppgitt til å være 106/6795. Ovennevnte dokumenter (utenom seksjonering) ligger vedlagt i prospekt. Seksjoneringsdokument kan fåes ved henvendelse megler.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest er utstedt 26.02.2008. Ferdigattest ligger vedlagt i prospekt.

  Vei, vann og avløp
  Tilknyttet offentlig vei, vann og privat avløp. (renseanlegg). De kommunale avgiftene er inkludert i fellesutgiftene. Eiendomsskatt kommer i tillegg, og faktureres utenom.

  Regulerings- og arealplanner
  Seksjonen er regulert "byggeområde/kombinert formål/ fritidsboliger/ fritids - og næringsbebyggelse" og omfattes av reguleringsbestemmelsene "Kragerø golf- og hytter I, Kragerø kommune" datert 21.03.00, rev. 25.08.00. Detaljreguleringsplan "Kragerø Golf og Spa Resort - felt H/F/F og F" erstatter delvis den førstenevnte reguleringsplanen. Seksjonen har utleieplikt, og er således definert som næringsseksjon. Kart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt. Det er planlagt å bygge ca 100 nye enheter øst for hotellet og rekketun E, samt på parkeringsområde nordvest for hotellkroppen. Enhetene vil trolig påvirke den aktuelle enheten som selges i liten eller ingen grad.

  Adgang til utleie
  Pliktig utleieavtale med hotellet/driftsseksjonen. Se formulering under "innhold". Utleieavtalen følger som del av salgsoppgaven.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Vilkår ved salg Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,00))   133 190,- (Omkostninger totalt)   4 883 190,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  133190

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring på boligen.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,25% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  50.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 25.690,-. Utleggene omfatter fotopakke, trykte prospekter, finn.no etc. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket sine direkte utlegg.

Dokumenter

Ronny Jørstad

Megler

Ronny Jørstad

41 32 08 88

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev