aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kragerø Resort - Lekker, endeleilighet med balkong, golfbil og båtplass. Ingen utleieplikt!

STABBESTAD Kragerø Resort Leilighet 5219 - Rom 557 + 558

Lekker, endeleilighet med balkong, golfbil og båtplass. Nydelig utsikt og sen kveldssol!

 • 4 750 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 750 000
 • OMKOSTNINGER134 922
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 884 922
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 008
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 79 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • 4 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  202,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-))
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  --------------------------------------------------------
  134 922,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 884 922,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Fritidsleiligheten inneholder:

- Gang
- Stue/kjøkken
- 2 soverom
- 2 bad

Leiligheten er todelt, hvorav den ene delen er et hotellrom og den andre en stor suite. Det er låsbar dør mellom enhetene som gjør at du kan velge å benytte hele leiligheten selv, eller leie ut delen med ett soverom, bad og utgang til terrasse, samtidig som du selv disponerer suiten/hovedenheten dersom du skulle ønske ekstra inntekter.

Følgende fasaliteter/rettigheter/plikter inkluderes i kjøpet:

- Båtplass: Årskostnad til båtforeninga er p.t. kr 2000,-.
- Møbelpakke i leiligheten inkl. inventar/hvitevarer. Leiligheten overleveres som forevist, se punktet "overtagelse".
- Obligatorisk spillerett/aksje på Kragerø golfklubb - Kr. 9200,- pr. år.
(I dette beløp medfølger det inngang til hotellets fasiliteter som SPA og treningssenter (antall personlige kort tilsvarer antall opprinnelige sengeplasser i leiligheten, for denne 4 stk).
- Parkeringsplass (nr. 557) i garasjeanlegg kort vei fra leiligheten.
- Golfbil (nr. 56). Golfbilen selges i as-is stand. Selger opplyser at batteriet skal være i orden. Bilen ble bygget om fra 2 seter til 4 seter i 2022. Årskostnad til trailfee og garasjeplass er p.t. ca. kr 4 200,-.

Kragerø Resort Leilighet 5219 - Rom 557 + 558, Vestfold og telemark

 • Fritidsleiligheten har en attraktiv plassering helt vest i rekketun B på Kragerø Resort. Her har du en fantastisk sjøutsikt som brer seg fra Kilsfjorden i vest til Bærøyfjorden i nordøst. Enheten har i tillegg svært gode solforhold med egen balkong på både nord- og sørsiden av leiligheten. Med balkong på begge sider av leiligheten sikrer du deg sol fra morgen/tidlig formiddag til sen kveld sommerstid.

  Fritidsleiligheten er gjennomgående og har alt på en flate. Under følger beskrivelse av rommmene:

  Kjøkken:
  Kjøkkenet har en innredning med sandfargede høyglansfronter, lys benkeplate med nedfelt vaskekum, samt glassplate og belysning over benk. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, keramisk topp, kombinert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator.

  Bad:
  Leiligheten inneholder to delikate bad. Begge bad har flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegg og downlights i himling. Innredningen består av servant med underskap, toalett og dusjhjørne. Badet i "hoveddelen" har opplegg til vaskemaskin.

  Stue:
  Stuen er lys og og tiltalende med åpen løsning mot kjøkkenet. Store vindusflater fra gulv til himling sørger for godt med dagslys og utsikt inn i leiligheten. Fra stuen er det utgang til nord-og vestvendt balkong hvor du kan nyte en praktfull sjøutsikt mot Kilsfjorden, Kragerø sentrum og Bærøyfjorden, samt gode solforhold. Det er parkett på gulv og lysmalte vegger.

  Soverom:
  Leiligheten har to lysmalte soverom. Det ene rommet tilhører en egen del som kan stenges av, og om ønskelig benyttes som en separat utleiedel dersom man skulle ønske å leie ut. Dette soverommet har utgang til sørvendt balkong. Det andre soverommet tilhører suiten.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.

  Forhold som har fått TG2:
  - Vinduer er beskyttet av overbygde terrasser og fremstår med noe elde og bruksslitasje. Tiltak: Det er ikke behov for umiddelbare tiltak, men man må påregne utskifting av vinduer, ut fra en vanlig vedlikeholdsvurdering.
  - Dører er beskyttet av overbygde terrasser og fremstår med noe elde og bruksslitasje. Noen av låsefunksjonene på skyvedører er det avvik på. Tiltak: Det er ikke behov for umiddelbare tiltak, men man må påregne utskifting av dører, ut fra en vanlig vedlikeholdsvurdering.
  - Terrasse: Tre tekke med noe alder og vær slitasje. Tiltak: Det er ikke behov for umiddelbare tiltak, men man må påregne utskifting/vedlikehold av terrassedekke, ut fra en vanlig vedlikeholdsvurdering.
  - Innvendige overflater: Det er registrert noe bruksslitasje og aldersslitasje. Det er i tillegg registrert svinn sprekk. Tiltak: Oppgraderinger vurderes etter smak og ønske av standard.
  - Bad - siderom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  - Bad - siderom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tiltak: Innhent dokumentasjon om mulig på lekkasjevann fra vegghengt toalett.
  - Bad/vaskerom - hoveddel: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  - Bad/vaskerom - hoveddel: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Tiltak: Innhent dokumentasjon om mulig på lekkasjevann fra vegghengt toalett.
  - Kjøkken med noe elde og brusslitasje. Tiltak: Kjøkken vurderes etter ønsket standard og utførelse.
  - Ventilator av eldre dato, med begrenset forventet levetid. Tiltak: Ventilator fungerer i dag, men en må påregne utskiftning på grunn av alder.
  - Elektrisk anlegg: Spott i tak er ødelagt.

  Opplysningene er hentet fra tilstandsrapporten utarbeidet av Ramberg Takst, datert 12.12.2022 Rapporten ligger vedlagt salgsoppgaven.
 • Leiligheten er en del av Kragerø resort, et omfattende, spennende og unikt konsept i norsk sammenheng. Her har familien overlegne muligheter for rekreasjon og velvære samt aktiviteter som tennis, golf, minigolf, sykkelløyper, sandvolleyball, klatrevegg, båtliv, bading, fotball og lignende. Spa- og treningsanlegg som nabo, med styrkerom, svømmebasseng ute og inne, tur- og joggemuligheter i terrenget, samt en av Norges flotteste golfbaner rett ved leiligheten. Med et topp moderne spa- og treningsanlegg som nærmeste nabo, er ferien sikret.

  Området er tilrettelagt for alle, både barnefamilier, pensjonister, venner, par etc. Det er aktiviteter for enhver smak, men også muligheter for å trekke seg tilbake. Resorten ligger solrikt og idyllisk plassert utenfor Kragerø sentrum, ca. 40 min kjøring, og ca. 15 min med bilferge.

  Resorten kan stolt vise til en av Norges beste golfbaner med bl.a. driving range og korthullsbane rett utenfor døra. Golfbilvei ned til båthavn og Beach Club med bl.a. saltvannsbassenger og restaurant. I dette anlegget "Stabbestranda" medfølger det en rett til båtplass.

  Kragerø sentrum et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. Kragerø har i tillegg en rekke anerkjente spisesteder som f.eks Din sushi med sushi og japanske småretter, ferske reker rett fra fiskebrygga og og Hos Gro, med deilig baguetter og bakst. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag.
 • På Kragerø Resort er det oppført 6 bygninger (Fire rekketun, samt hotellkroppen). Leiligheten ligger helt vest i det fremre rekketunet, vest for hotellkroppen. Området består også av frittstående hyttebebyggelse.
 • Kragerø Resort er et hotell- og fritidsanlegg i Kragerø Kommune. Fra hotellet er det ca 40 minutters kjøretid inn til Kragerø sentrum. Det går også bilferge fra Stabbestranda til byen og øyene i Kragerø Skjærgården flere ganger daglig. Ferga bruker ca 10 minutter fra Stabbestad til sentrum.

  Fra Oslo/Kristiansand. Følg E18 og ta av mot Tangen. Sving til venstre og inn på Sannidalsveien/Tangen bru/Rv363. Sving til høyre inn på Kjølebrøndsveien Rv351. Kjør i ca. 20-25 minutter, deretter sving til høyre inn på Stabbestadveien. Fortsett i ca 300 meter, og ta til venstre mot hotellet.
 • Bygget er oppført i betong. Bygningen har malte trevinduer med isolerglassglass. Dører i tre, terrassedører med isolerglass. Terrasser i betong og tre, med rekker i glass og metall.
 • Bra/p-rom: 79/79 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Suite/hoveddel: Stue/kjøkken, gang, bad/vaskerom og soverom
  Hotellrom/connecting room: Soverom og bad.
 • Leiligheten blir levert fullt møblert, som forevist på visning. Selger tar med seg noen småmøbler og personlige eiendeler.
 • Felles sentralfyr. Oppvarming med strøm og gass (radiatorer) foregår i regi av hotellet, og utgiftene avregnes på en A-konto, som leses av og gjøres opp en gang i året. Det samme gjelder varmtvann.
 • Tomten er svært solrik og har flott utsikt mot utover Kragerøfjorden, inn mot Kilsfjorden, Kragerø og Bærøyfjorden. Overlegene muligheter for rekreasjon og velvære og for aktiviteter som tennis, golf, båtliv, bading, fotball og lignende. Sol fra tidlig morgen til sent på kvelden sommerstid.

  Bilvei helt frem og alle leilighetene har tilgang til en garasjeplass, spa- og treningsanlegg, egen golfbilvei ned til båthavn, beachclub, svømmebasseng, restaurant og flotte bademuligheter. Båtplass og Norges kanskje flotteste skjærgård med sine mange skjær og svaberg "et steinkast unna".

  Grunneier: Ivar Erik Tollefsen, Nick Walter Tollefsen og Ninja Tollefsen
  Festeavgift utgjør for alle seksjonene/sameiene totalt kr 180 518,- pr. 2021, avgiften konsumprisindeksreguleres hvert år, og er inkludert i fellesutgiftene.
  Festetid: 80 år fra 01.07.2000.
  Festekontrakten kan fås ved henvendelse megler.
 • Det medfølger en egen parkeringsplass i felles parkeringsanlegg. Rett til å disponere båtplass i felles båtanlegg på Stabbestranda. Båtplass blir tildelt av båtforeningen.
 • Tilknyttet offentlig vei, vann og privat avløp. (renseanlegg). De kommunale avgiftene er inkludert i fellesutgiftene. Eiendomsskatt kommer i tillegg, og faktureres utenom.
 • Formuesverdi kr 1 327 060 per 31.12.2021.
 • Eiendomsskatt ca. kr. 6000,- pr. år.
 • Månedlige felleskostnader utgjør kr 3 502,- pr. mnd. Disse inkluderer bl.a. kommunale avgifter (med unntak av eiendomsskatt), festeavgift, A-konto strøm, utvendig forsikring, utendørs drift (gartner, brøyting etc), TV, internett og vaktmestertjenester, hotelltjenester, forretningsførsel og revisjon samt godtgjørelse til styret.
 • Ferdigattest er utstedt 26.02.2008.
 • Selger står fritt til å leie ut.
 • Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 25.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:

  - Festekontrakt: Tinglyst 03.11.2005 med dagboknr. 3598
  - Leieavtale: Tinglyst 13.08.2001 med dagboknr. 2269
  - Erklæring/avtale: tinglyst 29.03.2007 med dagboknr. 295558

  Nedenfor følger en kort redegjørelse for de tinglyste dokumentene:

  Festekontrakt:
  Festetiden er 80 år fra 2000 med rett til forlengelse i ytterligere 80 år. Festeavgiften er inkludert i fellesutgiftene og justeres hvert år i tråd med utviklingen i konsumprisindeksen. Se ellers beskrivelse under "Tomt".

  Leieavtale:
  Opprinnelig avtale med grunneier om utvikling av golfbanen og område.

  Erklæringer/avtaler:
  Omfatter bl.a. forhold knyttet til bod, adkomst og parkeringsplass.

  Ovennevnte dokumenter kan fåes ved henvendelse megler.
 • Seksjonen er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål, og omfattes av reguleringsbestemmelsene "Kragerø golf- og hytter, Kragerø kommune" datert 21.03.00, rev. 25.08.00. Detaljreguleringsplan "Kragerø Golf og Spa Resort - gnr. 11, bnr. 253 M.FL" erstatter delvis den førstenevnte reguleringsplanen.

  Det er planlagt å bygge ca. 100 enheter øst for hotellet.

  Kopi av kart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt.
 • Gnr. 11 Bnr. 256 Snr. 3 i Kragerø kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Selger tar med seg enkelte møbler og personlige gjenstander, men leiligheten overleveres i all hovedsak som forevist. Det er mulighet for hurtig overtagelse. Det foretas rydding og enkel vask før overtagelse, ikke full vask av vegger og himlinger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. (Oppdragsgiver betaler oppgjørshonorar kr. 3750,-). I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke en markedsføringspakke på totalt kr 10 500, som omfatter bl.a. fotograf, utstillinger og prospekter. Markedsføringspakken inneholder element av vederlag. Minimumsprovisjon er avtalt til kr 50 000,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket dekning av sine direkte utlegg, ref. oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Trond Sivertsen
Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev