aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Kveldsola 2! Her- kun 2,5 time fra Oslo - finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær.
Velkommen til Kveldsola 2! Her- kun 2,5 time fra Oslo - finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær.

STABBESTAD Kveldsola 2

Er du på jakt etter fantastisk sjøutsikt og sen kveldssol, kombinert med en helt ny hytte?

 • kr 4 950 000
 • BRA 84 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 950 000
 • Omkostningerkr 33 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 983 292
 • ObjektstypeFritidseiendom
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom3
 • ArealP-rom 84 m²
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiet
 • 4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 250,- (Dokumentavgift (tomteverdi kr. 650.000,-))   33 292,- (Omkostninger totalt)   4 983 292- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kveldsola 2 - en helt ny fritidsbolig med fantastiske solforhold og herlig sjøutsikt utover Kragerøfjorden. Fritidsboligen er oppført i i siste halvdel av 2022 og har gjennomførte materialvalg i høy kvalitet og en nordisk look inspirert av moderne skandinavisk design. Fritidsboligen er av hyttemodellen «Sikt», levert av Tinde Hytter. Med sine 84 kvm kan denne fritidsboligen by på blant annet 3 soverom, bad og ekstra wc-rom, åpen stue- og kjøkkenløsning og to hemser på hhv 11 og 16kvm. Store utearealer opparbeidet med gressplen og terrasse. En generøs takhøyde, stilren peis, en sjøutsikt som nærmest kan ta pusten fra deg. Kort vei til sjøen, mulighet for å kjøpe båtplass og kveldssol. Er dette noe for deg? Kontakt oss for visning på 46420926/41320888.
Hytta har hems, med oppgang fra stue og gang.

Kveldsola 2, Telemark

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 84 kvm Hems: 11 + 16 kvm. Arealet på hemsen inngår ikke som BRA eller P-rom, men regnes utifra gulvarealet på hemsen. Takhøyden på hemsen følger takmøne og går fra ca. 0,95 - 1,90 meter.
  Primærrom
  1. etasje: 84 kvm  Tomt
  nullm²

  Beskrivelse av tomt
  Flott, eiet tomt i fremre rekke på ca. 666 kvm i følge matrikkelbrev fra Kragerø kommune. Hytta ligger nordvestvendt med herlig utsikt og sol fra tidlig formiddag til sen kveld. Tomten er opparbeidet med gruset adkomst og parkering, samt en terrasse på nordvestsiden. Det er lagt ferdigplen på begge sider av hytta, perfekt for lek, aktivtet og beplantning.

  Beliggenhet
  Kragerøfjorden Hyttegrend ligger nordvestvendt til med en nydelig sjøutsikt og svært gode solforhold. Her kan du nyte solnedgangen og sjøutsikten fra din egen terrasse med god plass for hyggelig samvær med venner og familie. Tomtefeltet grenser i bakkant til Sjømannsheia naturreservat. Perfekt utgangspunkt for den aktive med et stort utvalg av friluftsaktiviteter både på land og til sjøs. Det er 10 minutters gangavstand eller 3-4 minutter med sykkel til Kragerøfjorden Camping med badeplass. Her finner du både sandstrand, svaberg samt et nytt bryggeanlegg hvor du som kjøper av hytte på Kragerøfjorden får med en rett til kjøp eller leie av båtplass på kjøpet. Hytta ligger kort vei unna Stabbestad. Her finner du blant annet Kragerø Resort med spaanlegg, svømmebasseng, treningsanlegg, restaurant, bar, m.m. Utendørs finner du en av Skandinavias beste golfbaner, sandvolleyballbane, badeanlegg, beach club samt flotte opparbeidede turstier. Fra Stabbestad er det fergeforbindelser til/fra Kragerø by, Jomfruland, Skåtøy og andre øyer i Kragerøskjærgården. Levangshalvøya byr også på gode padlemuligheter. Ved å benytte både sjø og ferskvann, kan padleturen gå fra Kragerøfjorden Brygge, via Eidsvann og Leivann. Fra Gjernes padler man langs svabergene rundt Portør og tilbake til Kragerøfjorden. Dette gjennomføres innfor en dagstur. Vil du bruke flere dager er det mange ferskvann i tilknytning til Leivann som byr på ypperlige padleforhold og med hyggelig overnatting på små øyer. På Tangen, ved avkjøringen fra E-18 (ca 15 minutter i bil fra hytta) , finner du matbutikker, klesbutikker, frisør, apotek, konditori, møbler med mer. Fra hytta er det ca. 30 minutter i bil og 15 minutter i båt inn til Kragerø, som på sommeren er et yrende ferieparadis. Her arrangeres sommershow, konserter, utstillinger og teaterforestillinger. I sentrum finner du trange smug med sjarmerende, lokale forretninger og Bondens marked som arrangeres annen hver lørdag. Sommeren er deilig i Kragerø. I nye Kragerøfjorden Hyttegrend har du sol nærmest hele dagen, med gode, store uteplasser og romslig tomt å boltre deg på. Her - kun 2,5 time fra Oslo - finner du roen og nyter fantastisk utsikt mot Kragerøs holmer og skjær.

  Adkomst
  Kragerøfjorden Hyttegrend ligger på Ørvik i Kragerø, langs RV351. Fra E-18, tar du avkjøring 55, og følger Rv 351 fra Tangen retning Stabbestad, i ca. 15 minutter.

  Bebyggelse
  Området består hovedsakelig av hyttebebyggelse.

  Byggemåte
  Interiørvalg og utforming av plantegninger er laget i samarbeid med velrenommerte Paulsen & Nilsen. Interiørarkitektene er et team av åtte dedikerte designere med både lokal og internasjonal erfaring. Hyttene vil ha effektive og åpne planløsninger, samt en gjennomgående høy standard. Hyttene på Kragerøfjorden vil ha en nordisk look, inspirert av moderne skandinavisk design. Lyst, lunt, sommerlig og delikat. Rom som både gir deg energi om dagen og ro om kvelden. Store vinduer som slipper sommerlyset inn i vakre interiørdetaljer. Designet er skapt for å få maksimalt ut av sommerdagene og sommerkveldene Bygget er fundamentert med ringmur og plate på mark. Byggets bærende konstruksjon og etasjeskiller er i tre. Innervegger vil bestå av ubehandlet slettpanel. Yttervegger består av stående falset tett låvepanel mix bredde kledningsbord i gran, 36 mm horisontal utlekting, 23 mm vertikal sløyfe, vindtette asfaltplater, 36 x 198 mm justert bindingsverk. 200 mm isolasjon. 0,15 mmplastfolie, 30 mm lekt. Synlige takrenner og nedløp i sort stål. Alle beslag leveres i plastbelagt stål og sort farge. Luftehatt for kloakk i sort farge. Se mer info i leveransebeskrivelse i prospekt.

  Innhold
  Fritidsboligen har alt på en flate og inneholder: Gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 3 soverom, bad og toalettrom. Det er i tillegg to hemser, en med tilgang fra stuen og en fra gangen.

  Standard
  Velkommen til Kveldsola 3 - en helt ny fritidsbolig med fantastiske solforhold og herlig sjøutsikt utover Kragerøfjorden. Fritidsboligen er oppført i i siste halvdel av 2022 og har gjennomførte materialvalg i høy kvalitet og en nordisk look inspirert av moderne skandinavisk design. Fritidsboligen er av hyttemodellen «Sikt», levert av Tinde Hytter. Med sine 84 kvm kan denne fritidsboligen by på blant annet 3 soverom, bad og ekstra wc-rom, åpen stue- og kjøkkenløsning og to hemser på hhv 11 og 16kvm. Store utearealer opparbeidet med gressplen og terrasse. En generøs takhøyde, stilren peis, en sjøutsikt som nærmest kan ta pusten fra deg, kort vei til sjøen og kveldssol. Er dette noe for deg? Overflater består av 1. stavs parkett på mellomgang, soverom og kjøkken/stue. Det er flis på gulv i gang, toalettrom og bad. Alle vegger og himlinger leveres som glattpanel med trestruktur. Badet har varmekabler i gulv og inneholder dusjhjørne, wc, opplegg til vaskemaskin og servant med underskap og speilskap. Toalettrommet har wc og servant m/underskap. Kjøkkenet har en stilren innredning fra Sigdal, modell Sand. med flate fronter, laminert benkeplate og integrerte hvitevarer med kombinert kjøl/frys, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Integrert kjøleskap/frys, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp er installert på kjøkken.

  TV/Internett/bredbånd
  Det er fiber i området. Megler kan formidle kontakt med Kragerø bredbånd.

  Parkering
  Parkering på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Chubb.

  Diverse
  Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel med avgifter som vellet fastsetter.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 250,- (Dokumentavgift (tomteverdi kr. 650.000,-))   33 292,- (Omkostninger totalt)   4 983 292- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vedfyring. Ellers elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Hytta er nyoppført og det foreligger ingen historikk i forhold til strømforbruk.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Eiendommer som selges/leies ut, skal ha energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal mindre enn 50 kvm. Det er selgers ansvar å innhente lovpålagt energiattest for eiendommen, med energiklassifisering på en skala fra A til G. Dersom selger ikke har fått utarbeidet energiattest og merke på grunnlag av byggets tekniske leveranse, må disse fremlegges senest i forbindelse med utstedelse av ferdigattest for eiendommen.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er grovt estimert til å være ca. 25.000,- pr.år. Disse inkluderer hytterenovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger) for inntektsåret 2017/18. Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadrat- metersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

  Andre utgifter
  Hytteeier plikter å være medlem av hytteiernes vel med avgifter som vellet fastsetter. Veiavgift ca. 2000,- - 3000,- pr.år. Det vil ellers påløpe vanlig løpende kostnader som forsikringer, strøm, TV/Internett og kommunale avgifter. Det er mulig å kjøpe eller leie båtplass på nytt bryggeanlegg ved Kragerøfjorden Camping. Det må påregnes en årsavgift som dekker vedlikehold o.l. Forventet årsavgift er p.t ca. kr. 400,- per breddemeter båtplass.

  Tilbud lånefinansiering
  Skagerrak Sparebank kan tilby lån til konkurransedyktige vilkår. Vi formidler gjerne kontakt med kundebehandler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Eiendommene er tidligere utskilt fra eiendommen med gnr. 2, bnr. 6 i Kragerø kommune («hovedbølet»). På hovedbølet kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som har lite eller ingen betydning for hyttene som bygges. De kan også ligge erklæringer/avtaler som angår de aktuelle hyttene, for eksempel: rett for kommunen til å anlegge og reparere vann- og kloakkledninger, bestemmelser om bebyggelse, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Erklæringer uten relevans vil bli forsøkt slettet. Kjøper aksepterer at det på eiendommen kan påheftes servitutter/erklæringer som måtte bli påkrevd av offentlig myndighet, deriblant erklæring som regulerer drift og vedlikehold av fellesområder, og drift og vedlikehold av energi nettverk m.m.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 06.03.2023. Det foreligger bygningstegninger og disse ligger vedlagt i prospekt. Tegningene stemmer med dagens løsning.

  Vei, vann og avløp
  Tilgang fra privat vei. Det er private vann- og avløpsrør fra hovedveien og opp til hyttene. Det er p.t grunneier som er ansvarlig for disse, men han er i dialog med Kragerø kommune som skal ta over disse på sikt. Inntil kommunal overtakelse er gjennomført er hytteeiere solidarisk ansvarlig for sin deltakelse i det private vann og avløpsanlegget. Det private vann og avløpsanlegget er videre tilknyttet offentlig vann/avløp. Tilknytningsavgiften er inkludert i prisen. Hyttekjøper er pliktig til å melde eiendommen inn i Ørviklia Veilag. Veilaget har ansvar for veivedlikehold og snøbrøyting i hyttefeltet. Det er etablert en elektrisk veibom i bunnen av hyttefeltet, hvor nye hytter må betale en innmeldingskostnad for tilgang til bommen på ca. kr. 4500,-. Det blir tilgang til bommen via GSM. Ønsker man kodebrikke koster dette ca. kr. 1500,-. Estimert kostnad til veivedlikehold, bom og brøyting utgjør ca. 3000,- årlig. Alle kostnader er pr. 2021.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommene ligger i et område regulert til fritid og er en del av REGULERINGSPLAN FOR «HASSELEIDET», - ØRVIK GNR. 2 BNR. 6 M.FL. - KRAGERØ KOMMUNE. Reguleringsplanen har følgende formål: 1. Byggeområder: boliger, fritidsbebyggelse (eksisterende), fritidsbebyggelse (nye) og kombinert formål (småbåtanlegg og bevertning). 2. Jord og skogbruk: Jordbruk 3. Offentlige trafikkområder: Kjørevei, annen veigrunn, privat vei, gangvei og bussholdeplass 5. Fareområde: Høyspent 6. Spesialområder: Campingplass, friluftsområde land og sjø, idrettsanlegg som ikke er offentlig tilgjengelig, privat småbåtanlegg land og sjø, renovasjon, renseanlegg og naturvernområde. 7. Fellesområder: Fellesparkering og felles lek/park/badeplass 8. Gjerder; utforming og plassering 9. Fellesbestemmelser Ny fritidsbebyggelse omfatter et område som kan utbygges med 51 nye fritidsboliger. Hver enhet kan utbygges med maksimalt 100m2 BYA med maksimal gesims- og møne høyde på hhv. 3,8 m og 6 m. Terrasser skal føres opp forbundet med bebyggelsen. Høye pilarer og grunnmurer skal unngås. Det skal opparbeides to biloppstillingsplasser på egen tomt. Vedtatt 20.06.2012. Til hver fritidseiendom kan det oppføres bod/uthus på inntil15m2 BYA, plassert i umiddelbar nærhet slik at dette danner tun med hovedbygningen. Der hvor terrengmessige forhold tillater det, kan uthuset ha maksimal gesims og mønehøyde på hhv. 2,5 og 4,0 m. Uthus skal føres opp uten isolasjon og innvendig kledning, med vinduer i begrenset omfang for nødvendig dagslys. Høye pilarer eller grunnmurer skal unngås og det tillates ikke kjeller. Fremtidige hytteeiere informeres om bestemmelsene for Sjømannsheia Naturområde ved eiendomsoverdragelse. Kart- og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i prospekt.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er ikke konsesjonspliktig, men kjøper må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til fritidsformål.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2). Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 29.11.2022. Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse. Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 250,- (Dokumentavgift (tomteverdi kr. 650.000,-))   33 292,- (Omkostninger totalt)   4 983 292- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  33292

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt senest ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter avhendingsloven §2-11. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetaling skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris kr. 50.000,- + mva. Utlegg som blant annet oppgjørskostnad pr. salg faktureres selger direkte.

Dokumenter

Nora Eikeland

Megler

Nora Eikeland

46 42 09 26

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev