aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bukkholtbegen 29!

Attraktiv kjedet enebolig med sentral beliggenhet på Stange. Nyoppført - 4 soverom - Dobbel carport.

 • 5 950 000
 • BRA 134 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING5 950 000
 • OMKOSTNINGER164 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 114 892
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 131 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT911 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 5 950 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-))
  --------------------------------------------------------
  164 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 114 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen inneholder:
1. etasje: Gang /entre, stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom.
2. etasje: Stue, gang, bad, 3 soverom og teknisk rom.

Boligene har utvendig carport med to oppstillingsplasser og bod
Plantegning

Bukkholtvegen 29, Innlandet

 • Velkommen til Bukkholtvegen 29!
  Er du på utkikk etter en ny og tiltalende enebolig med sentral beliggenhet? Da kan vi med glede presentere denne eneboligen i kjede, med god planløsning og moderne standard. Området blir stadig mer attraktivt, og det er rolig barnevennlig. Her bor du med nærhet til dagligvare, skole, barnehage, offentlig kommunikasjon, og kun ca.1 km til Stange sentrum. Her vil du får et komfortabelt og moderne hus med smarte planløsninger og lave bokostnader. Boligene vil ha god standard på materialvalg og innredning. Det er downlights i alle rom unntatt bod og carport.

  Velkommen inn
  Du ønskes velkommen til et overbygget inngangsparti som tar deg inn til entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen fører deg videre til den åpne stue- og kjøkkenløsningen.


  Stue og kjøkken
  Åpen stue og kjøkkenløsning som skaper et sosialt og åpent rom. Her vil man ha rikelig med plass til flere møbleringssoner med god plass til sittegruppe og romslig spisestue. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med god plass til utemøbler og grill.

  Kjøkkeninnredning med underskap og høyskap av laminerte skrog og mdf-fronter. Kjøkkeninnredningen er fra KVIK, et moderne designkjøkken med gråe glatte overflater og tidsriktig laminert benkeplate som står i stil med innredningen. Kjøkkenet har en praktisk kjøkkenøy som sørger for ekstra godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenet har laminat på gulv og smartpanel på vegger og plater i himling.

  Integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/frys. Montert komfyrvakt og lekkasjesensor i/under kjøkkenbenk. Nedfelt platetopp (induksjon) med innebygd ventilator.

  Soverom
  Boligen har 4 soverom, derav 3 av soverommene ligger i 2. etasje og et soverom i hovedetasjen. Alle soverommene har god plass til seng, nattbord og oppbevaring.

  Bad
  Boligen har to romslig bad, ett i hver etasje.

  Bad 1. etasje med fliser på gulv og vegger med Fibo tresbo baderomspanel. Taket med våtromsgodkjent gips med downlights slik at lyset kan dempes. Flott 90x90 dusjhjørne med glassvegg som kan slåes innover. Badersomsinnredning med overliggende servant, vegghengt klosett m/ innebygd sisterne og speil. Varmekabler i gulvet. Rommet har avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Tilluft via spalte under dørblad. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

  Bad 2. etasje med fliser på gulv og vegger med Fibo tresbo baderomspanel. Taket med våtromsgodkjent gips med downlights slik at lyset kan dempes. Flott 90x90 dusjhjørne med glassvegg som kan slåes innover. Baderomsinnredning med dobbeltservant og vegghengt klosett m/ innebygd sisterne. Rommet har avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg og tilluft via spalte under dørblad.

  Materialvalg i boligen:
  Vegger: MDF-plater og Fibo tresbo baderomspanel
  Himling: Malte gipsplater
  Gulv: Fliser og høytrykkslaminat
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Bukkholtvegen ligger i et nyere boligfelt på Stange. Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Tomten ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Gardermoen ligger kun ca. 45 minutter unna på firefelts motorvei.

  Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter. Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra prosjektet finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud. Nærområdet kan for øvrig by på fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. Trenger du å ta deg til nærliggende byer, er det hyppige togavganger til blant annet Hamar og Oslo.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Kjedehus med byggeår 2021.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Christian Ryberg.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist andre avvik: Utvendig kledning har stedvis en lav klaring mot terreng.
  -Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav tilsier en minimumshøyde på rekkverket på 1m (gjelder nivåforskjell/høyde opptil 10m).
  -Radon: Det er avvik: Det mangler dokumentasjon på utført radonsperre.
  -Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet.
  - Bad/vaskerom: Det mangler drenering fra innebygget sisterne.
  - Bad: Det mangler drenering fra innebygget sisterne.
  -Stue/kjøkken: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
  -Terrengforhold: Det er påvist stedvis dårlig eller manglende fall for bortledning av overvann langs boligen.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold.


  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1.et: BRA 67 m²/P-rom: 67 m².
  2.et: BRA 67 m²/P-rom: 64 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue, gang, bad, 4 soverom, entre, stue/kjøkken og bad/vaskerom.
  Stue, gang, bad, soverom 3, entre, stue/kjøkken og bad/vaskerom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarmingen består av strøm og vedfyring.

  I hovedsak ved hjelp av varme i gulv på bad og peisovn i stuen.

  Komplett ventilasjonssystem fra system air.
 • Felles eiertomt på ca. 911 m². Tomten er hagemessig opparbeidet med plen og beplantning. Interne arealer/gangarealer og parkering/gårdsplass med gruset dekke.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I carport med plass til to biloppstillingsplasser. Det vil ellers være mulig å parkere i egen innkjøring.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Eierseksjonen er en del av et sameie. Det er ikke organisert noen formell drift rundt sameiet. Det innbetales ikke felleskostnader til sameiet, da hver eierseksjon svarer for sine driftsutgifter alene. Det er ikke kjent om det er utarbeidet vedtekter eller husordensregler for sameiet.

  Eierseksjonene i sameiet har likevel anledning til å gå sammen og organisere å etablere et mer formelt sameie, herunder også å legge opp til innkreving av felleskostnader for å dekke felles drift og interesser.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Selger forplikter seg til å holde bygningen forsikret frem til overtakelse. Deretter skaffer kjøper seg egen innbo og husforikring.
 • Formuesverdi fastsettes først etter ferdigstillelse. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 01.01)og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere

  kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom).
 • Det blir ikke lagt opp til felleskostnader i sameiet. Seksjonseierne står fritt til å avtale dette på et senere tidspunkt hvis de ønsker en felles avtale.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  -Abonnementsgebyr avløp: Kr 898,75
  -Forbruk kloakk: Kr 46,91,- per m3
  -Abonnementsgebyr vann: Kr 548,75
  -Forbruk vann: Kr 28,93 per m3
  -Renovasjon: Kr 4.176 (medium beholder)
  -Feie- og tilsynsgebyr: Kr 697,50 (feiing hvert 2. år + tilsyn hvert 4. år)

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Det foreligger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av boligenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leilighetens er primær eller sekundærbolig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt midlertidig brukstillatelse for nybygg 2 eneboliger i kjede med carporter i 03.12.2021. Det er i denne anmerket mangler i forhold til ferdigstillelse av utearealer og åpne overbygde arealer.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:

  •Dagboknr. 101010, tinglyst den 12.02.1985. Gjelder erklæring/avtale vedr. avløpsplan ved Våletjer, med flere bestemmelser. Erklæringen/avtalen er overført fra gnr. 97, bnr. 126 ved fradeling og antas ikke å ha betydning for salgsobjektet.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Navneberget Trinn 3, fra 2017. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse.

  Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel for 2020-2032, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg, nåværende. Her ligger også eiendommen under gjennomføringssonen; krav om felles planlegging. Området er preget av boligbebyggelse, både nåværende og framtidig. Det er også både friområde og lekeplass like ved boligene. Området er under utvikling og det må derfor påregnes litt ekstra støy, samt variasjoner i hva slags boliger som settes opp i området.
 • Gnr. 97 Bnr. 258 Snr. 2 i Stange kommune
 • Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  -Dyreng rør Stange har fulført arbeidet av badet.
  -El Kai elektrikker har lagt opp alt det elektriske i boligen.
  -Kommunen har tatt kontroll av el-anlegget.
  -Østlandet Entrepenør har bygget hele huset og garasjen.
  -Venter på ferdigattest.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. I følge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk; jf. avhendingsloven § 1-2 (2).
  Boligen ble ifølge selger ferdigstilt ...(SETT INN DATO). Garanti etter buofl. §12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.
  Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16 jf. bustadoppføringsloven § 37.
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.
  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.
  Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 40.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 7.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 6.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Amelia Lipska
  Nikolay Lubomirov Solakov
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev