aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bukkholtvegen 29.
Velkommen til Bukkholtvegen 29.

STANGE Bukkholtvegen 29

Nyoppført og attraktiv enebolig i kjede med 4 soverom sentralt på Stange - Dobbel carport.

 • kr 4 990 000
 • BRA 134 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 4 990 000
 • Omkostningerkr 29 440
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 019 440
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2021
 • Soverom4
 • ArealP-rom 131 m²
 • Tomt911 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr 500.000)   29 440,- (Omkostninger totalt)   5 019 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning for 1. Etashe,
Tiltalende og moderne kjedet enebolig beliggende i et nyere boligfelt sentralt på Stange. Helt nyoppført med ubrukte overflater! Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter. Boligen har god planløsning og spennende arkitektur. Store vindusflater som gir godt med dagslys. Veggene har gipsplater og gulvet har gjennomgående en-stavs eikeparkett. Bad, wc og bod har fliser på gulvet. Boligen har god standard på materialvalg og innredning. Merk deg dette: ?Kun ca. 1 km til Stange sentrum ?Nyoppført kjedet enebolig med helt ubrukte flater ?Høy standard ?4 soverom ?Innvendig og utvendig bod ?Dobbel carport Velkommen til en hyggelig visning!
Stor åpen stue med utgang til terrasse og hage.

Bukkholtvegen 29, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 67 kvm
  1. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 67 kvm Entrè, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.
  2. etasje: 64 kvm Stue, gang, bad og 3 soverom.
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Teknisk rom.  Tomt
  911m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt på ca. 911 m². Tomten er hagemessig opparbeidet med plen og beplantning. Interne arealer/gangarealer og parkering/gårdsplass med gruset dekke. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Bukkholtvegen ligger i et nyere boligfelt på Stange. Stange ligger i hjertet av Hedmark på solsiden av Mjøsa med Hamar som nærmeste by. Tomten ligger i et barnevennlig område med kort avstand til barnehager, skoler og idrettsanlegg. Gardermoen ligger kun ca. 45 minutter unna på firefelts motorvei. Attraktivt beliggenhet med ca. 1 km til Stange sentrum, med nærhet til nødvendige fasiliteter. Stange er et tettsted med et rikt aktivitets- og kulturtilbud. I gangavstand fra prosjektet finner du Curlinghall og Stangehallen med treningsstudio og diverse andre aktivitetstilbud. Nærområdet kan for øvrig by på fine naturopplevelser som blant annet fine turstier i Stange Vestbygd med idyllisk utsikt over Mjøsa. Trenger du å ta deg til nærliggende byer, er det hyppige togavganger til blant annet Hamar og Oslo.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger

  Byggemåte
  Kjedehus med byggeår 2021. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Christian Ryberg. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Utvendig > Veggkonstruksjon: Det er påvist andre avvik: Utvendig kledning har stedvis en lav klaring mot terreng. -Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Dagens krav tilsier en minimumshøyde på rekkverket på 1m (gjelder nivåforskjell/høyde opptil 10m). -Radon: Det er avvik: Det mangler dokumentasjon på utført radonsperre. -Pipe og ildsted: Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet. - Bad/vaskerom: Det mangler drenering fra innebygget sisterne. - Bad: Det mangler drenering fra innebygget sisterne. -Stue/kjøkken: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter). -Terrengforhold: Det er påvist stedvis dårlig eller manglende fall for bortledning av overvann langs boligen. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter: -Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1. etasje: Gang /entre, stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom. 2. etasje: Stue, gang, bad, 3 soverom og teknisk rom. Boligene har utvendig carport med to oppstillingsplasser og bod

  Standard
  Velkommen inn Du ønskes velkommen til et overbygget inngangsparti som tar deg inn til entré med plass til å henge fra seg yttertøy og sko. Gangen fører deg videre til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Stue og kjøkken Åpen stue og kjøkkenløsning som skaper et sosialt og åpent rom. Her vil man ha rikelig med plass til flere møbleringssoner med god plass til sittegruppe og romslig spisestue. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse med god plass til utemøbler og grill. Kjøkkeninnredning med underskap og høyskap av laminerte skrog og mdf-fronter. Kjøkkeninnredningen er fra KVIK, et moderne designkjøkken med gråe glatte overflater og tidsriktig laminert benkeplate som står i stil med innredningen. Kjøkkenet har en praktisk kjøkkenøy som sørger for ekstra godt med oppbevaringsplass. Kjøkkenet har laminat på gulv og smartpanel på vegger og plater i himling. Integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/frys. Montert komfyrvakt og lekkasjesensor i/under kjøkkenbenk. Nedfelt platetopp (induksjon) med innebygd ventilator. Soverom Boligen har 4 soverom, derav 3 av soverommene ligger i 2. etasje og et soverom i hovedetasjen. Alle soverommene har god plass til seng, nattbord og oppbevaring. Bad Boligen har to romslig bad, ett i hver etasje. Bad 1. etasje med fliser på gulv og vegger med Fibo tresbo baderomspanel. Taket med våtromsgodkjent gips med downlights slik at lyset kan dempes. Flott 90x90 dusjhjørne med glassvegg som kan slåes innover. Badersomsinnredning med overliggende servant, vegghengt klosett m/ innebygd sisterne og speil. Varmekabler i gulvet. Rommet har avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg. Tilluft via spalte under dørblad. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Bad 2. etasje med fliser på gulv og vegger med Fibo tresbo baderomspanel. Taket med våtromsgodkjent gips med downlights slik at lyset kan dempes. Flott 90x90 dusjhjørne med glassvegg som kan slåes innover. Baderomsinnredning med dobbeltservant og vegghengt klosett m/ innebygd sisterne. Rommet har avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg og tilluft via spalte under dørblad. Materialvalg i boligen: Vegger: MDF-plater og Fibo tresbo baderomspanel Himling: Malte gipsplater Gulv: Fliser og høytrykkslaminat Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  I carport med plass til to biloppstillingsplasser. Det vil ellers være mulig å parkere i egen innkjøring.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr 500.000)   29 440,- (Omkostninger totalt)   5 019 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Oppvarmingen består av strøm og vedfyring. I hovedsak ved hjelp av varme i gulv på bad og peisovn i stuen. Komplett ventilasjonssystem fra system air.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): -Abonnementsgebyr avløp: Kr 898,75 -Forbruk kloakk: Kr 46,91,- per m3 -Abonnementsgebyr vann: Kr 548,75 -Forbruk vann: Kr 28,93 per m3 -Renovasjon: Kr 4.176 (medium beholder) -Feie- og tilsynsgebyr: Kr 697,50 (feiing hvert 2. år + tilsyn hvert 4. år) Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig. Det foreligger ingen beregning av eiendomsskatt på dette tidspunktet. Eiendomsskatten vil utgjøre 4,9 promille av boligenes skattegrunnlag, hvor grunnlaget fastsettes ved enkel taksering. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om leilighetens er primær eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi fastsettes først etter ferdigstillelse. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistret pr. 01.01)og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-rom).

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3413/97/258/2: 12.02.1985 - Dokumentnr: 101010 - Erklæring/avtale vedr. avløpsplan ved Våletjern
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:97 Bnr:258
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.05.2021 - Dokumentnr: 580989 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Aktiv Eiendomsmegling Ringsaker AS
  Org.nr: 817 998 682
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:97 Bnr:258
  Gjelder denne registerenheten med flere
  15.06.2021 - Dokumentnr: 716631 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for oppføring av to eneboliger i kjede med carportet.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Navneberget Trinn 3, fra 2017. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse. Eiendommen omfattes også av kommuneplanens arealdel for 2020-2032, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg, nåværende. Her ligger også eiendommen under gjennomføringssonen; krav om felles planlegging. Området er preget av boligbebyggelse, både nåværende og framtidig. Det er også både friområde og lekeplass like ved boligene. Området er under utvikling og det må derfor påregnes litt ekstra støy, samt variasjoner i hva slags boliger som settes opp i området.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 990 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 12 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift (av tomteverdi kr 500.000)   29 440,- (Omkostninger totalt)   5 019 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  29440

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: -Dyreng rør Stange har fulført arbeidet av badet. -El Kai elektrikker har lagt opp alt det elektriske i boligen. -Kommunen har tatt kontroll av el-anlegget. -Østlandet Entrepenør har bygget hele huset og garasjen. -Venter på ferdigattest.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 40.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 7.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 6.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev