aktiv-eiendomsmegling

Stange Kirkevegen 13B

Flott enebolig med alt på en flate - Fine uteplasser - Mulighet for å innrede loft - Attraktiv beliggenhet.

 • 4 450 000
 • BRA 123 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 450 000
 • OMKOSTNINGER127 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 577 392
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 010
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 118 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT650 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 4 450 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  111 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 450 000,-))
  --------------------------------------------------------
  127 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 577 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Kirkevegen 13B!

Vi har gleden av å presentere denne hyggelige familieboligen med god beliggenhet på etablert boligfelt ved Stange sentrum. Boligen er levert av Bolig Partner og er av typen Borgheim. Boligen er oppført i 2010 over ett plan med mulighet for å innrede loftsplanet om det skulle være ønskelig. Her har du alt på en flate med entré, gang, kjøkken, romslig stue, tre soverom, bad, separat toalettrom og vaskerom med egen inngang. Fra stuen er det utgang til fin sør-vestvendt terrasse og koselig platting som vender mot sør og øst. Barnevennlig og attraktiv beliggenhet med gangavstand til Stange sentrum med de fleste fasiliteter.

Merk deg dette:
•Solid familiebolig med alt på en flate
•Lettstelt og koselig tomt
•Gulvvarme i alle rom, unntatt teknisk rom
•Solrike og fine uteplasser
•Støpt såle til dobbelgarasje

Velkommen til en hyggelig visning!


Boligen inneholder:
Entré, gang, kjøkken, spisestue, stue, bad, toalettrom, vaskerom, tre soverom og teknisk rom (annet rom med sluk).

I tillegg består eiendommen av frittstående redskapsbod og støpt såle for dobbelgarasje.

Kirkevegen 13B, Innlandet

 • Velkommen
  Eiendommen har gruset innkjøring og gårdsplass. Delvis overbygd inngangsparti tar deg inn til boligens entré med lyse panelvegger og praktisk, flislagt gulv med varmekabler. I entréen er det gode omkledningsmuligheter for yttertøy og sko.

  Stue med utgang til terrasse
  Møbleringsvennlig stue med lune fargenyanser på veggene og fint lysinnslipp. Stuen kan enkelt innredes i flere soner og med god plass til hele familien. Innerst i stuen er det utgang til den store, sør-vestvendte terrassen hvor det er plass for flere sittegrupper, planter og det man måtte ønske for å skape et hyggelig uteområde.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger i åpen løsning og har en fin barløsning med kjøkkenøy vendt mot stuen. Den sorte kjøkkeninnredningen består av over-, under- og høyskap med høyglanspolerte, glatte fronter. Hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap er integrert i innredningen. I praktisk tilknytning til kjøkkenet er det avsatt plass for spisestue. Fra spisestuen er det utgang til koselig platting hvor morgensolen kan nytes.

  Soverom
  Boligen har tre lyse og møbleringsvennlige soverom. Rommene har plass til soveromsmøbler som seng, nattbord og oppbevaringsmøbler. To soverom er innredet med garderobeskap. Fra hovedsoverommet er det utgang til den fine terrassen.

  Bad, vaskerom og toalettrom
  Pent, flislagt bad med elektriske varmekabler i gulvet. Lys baderomsinnredning med laminerte fronter, to skålservanter og speil med integrerte lys. Badet er for øvrig utstyrt med vegghengt toalett, badekar og dusjhjørne med veggmontert dusjbatteri.

  Boligen har vaskerom med direkte adkomst ut på platting tilknyttet inngangspartiet. Vaskerommet har praktisk, flislagt gulv med elektriske varmekabler og panel på veggene. Rommet er utstyrt med innredning med nedfelt stålkum og opplegg for vaskemaskin.

  I tillegg har boligen separat toalettrom utstyrt med gulvmontert toalett og innredning med skap og skålservant.
 • Eiendommen ligger fint til på etablert og barnevennlig boligfelt sentralt på Stange. Her bor du med kort veg til Stange jernbanestasjon, skysstasjon, Vinmonopolet, La Italia med mer. I sentrum finnes også flere forskjellige matbutikker, Trygve Brovold Kjøttforretning og bankfilial for å nevne noe. Ellers er det ca. 1,5 km til fots for å komme til Stangehallen med ulike treningstilbud. Flotte turmuligheter i området. Til Hamar sentrum er det ca. 13 km, hvor du har komplett tilbud av servicefunksjoner.

  Til Enerhaugen barnehage er det ca. 300 meter. For de litt større er det ca. 500 meter til Stange barneskole og ca. 400 meter til Stange ungdomsskole. Stange videregående skole ligger ca. 2 km unna boligen. Til Jønsberg landbruksskole er det ca. 5,5 km. Til Kiwi og Rema 1000 er det kun ca. 1,5 km.

  I Stange er det mange store gårder som tilbyr lokal mat og drikke. Blant annet Fredheim gårdsutsalg som tilbyr produkter fra matprodusenter i distriktet, som for eksempel grønnsaker, egg, flatbrød, ost og ulike safter og juicer. Søndre Elton tilbyr jordbær i sesong fra egen gård og en hyggelig liten café med kaffe og vafler. Atlungstad Golf med sin landskjente 18-hulls golfbane, ligger ca. 10 km fra boligen.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Rune Kirkerud ved ICON Takst AS.

  Enebolig oppført i 2010. I henhold til datidens byggeskikk er det kultet grunn/byggegrop. Drenering er i henhold til byggeår utført med opparbeidede drenerende masser og drensrør. Bygningen har grunnmur i isolerte elementer og støpt dekke. Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Utvendige fasader med liggende bordkledning. Taktekking av betongtakstein. Vinduer med 3-lags isolerglass fra 2010.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med «særlig høy» aktsomhetsgrad.
  - Overflater gulv - Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen
  dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".
  - Sanitærutstyr og innredning - Bad: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
  - Overflater gulv - Vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  - Overflater gulv - Annet rom med sluk (teknisk rom): Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  - Terrengforhold: Det er relativt flatt rundt hele boligen. Det anbefales på generelt grunnlag fall på terreng ut fra boligen/grunnmur med fall minst 1:50 ut fra bygningen, slik at overflatevann ledes bort.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Taktekking: Det er enkelte knekte taksten. Knekte takstein gjelder i gradrenner, og er vanlig forekommende pga is/snø/belastning.
  - Nedløp og beslag: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Frostspreng i noen nedløp og ett nedløp mangler del/kobling ned mot overvannsrør. Isbord har elde/groing.
  - Utvendige dører: Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer. Det er ikke beslag under dører utvendig. Terrassedør (stue) har løshet i lås. Terrassedør (spisestue) har slitasje utvendig.
  - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Ubehandlet betongdekke ved inngang. Terrasse: Lite riss/sprekk i betong ved taknedløp og noe avflassing av maling. Terrasse bakside: Avflasset maling på rekkverk.
  - Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen
  dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Ingen "våtromsløsning" i fm våtromsinnstallasjoner og er vanlig forekommende på vaskerom.
  - Sluk, membran og tettesjikt - Annet rom med sluk (teknisk rom): Ingen membranløsning på sokkel mot gulv, samt i åpning i vegg/sokkel i nedkant bak sikringsskap.
  - Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Irring på kobberrør i teknisk rom.
  - Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. (Ikke observert stakeluke på rør).

  Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  - Forstøtningsmurer: Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Bra / P-rom - 123 m² / 118 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, gang, kjøkken, spisestue, stue, bad, toalettrom, vaskerom og tre soverom.

  I tillegg består eiendommen av frittstående redskapsbod og støpt såle for dobbelgarasje.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
  Elektriske varmekabler i entré, bad og vaskerom.
  Elektrisk gulvvarme med varmefolie i gang, kjøkken, stue og alle soverom.
 • Eiertomt. Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og gårdsplass, plenarealer, diverse beplantning og støttemurer.

  I følge matrikkelutskrift er eiendommen registrert med et beregnet areal på 650,6 m² og et oppgitt areal på 1 305 m². Beregnet areal er basert på en oppmåling i digitalt kart, mens oppgitt areal gjerne er hentet fra skylddelingsforretning eller annet historisk delingsdokument. De to sistnevnte er ikke hensyntatt eventuelle senere fradelinger, grensejusteringer, sammenføyninger eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at slike type arealangivelser (med eventuelle tilhørende kart) kan være upresise og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplasser på egen gårdsplass og på støpt såle for dobbelgarasje.
 • Felles privat stikkveg inn til eiendommen. Kostnader forbundet med snøybrøyting og strøing fordeles likt mellom disponentene av vegen (6 husstander).

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig: Kr 960.153,- per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig: Kr 3.456.552,- per 31.12.2020.
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 28.710,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.448,-.
  Forbruk vann: Kr 28,93 per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 46,91 per kubikk.
  Renovasjon: Kr 4.176 (middels beholder - 140 liter).
  Eiendomsskatt: Kr 5.846,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for bolig i 2010.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2011, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2031.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 575267, tinglyst den 03.08.2010. Gjelder bestemmelse om vann-/kloakkledning.

  Følgende rettigheter (dokument) vil følge med eiendommen:
  Dagboknr. 10958, tinglyst den 26.08.2005. Gjelder bestemmelse om adkomstrett.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for 93/223 del av Høgda, fra 2006. Reguleringsformål for eiendommen er boliger og felles avkjørsel.

  Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stange kommune (2022-2032), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg.
 • Gnr. 93 Bnr. 223 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Punkt 8. Kjenner du til om det er/har vært f.eks. sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
  - Noen små sprekker i støpt terrassegulv og i støpt såle for garasje.

  Punkt 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  - Firma eiet ladeboks. Anlegget blir tatt ned ved overtagelse.

  Punkt 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
  - Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad. Terrasser er oppført selv.

  Punkt 24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
  avtaler)?
  - Avtale om brøyting og vedlikehold av vei. 6 husstander deler kostnader ved dette.

  Tilleggskommentar:
  - Termostat for varmefolie i hovedsoverom fungerer ikke. Termostat for varmekabler på vaskerom fungerer ikke.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en fast provisjon på kr 39.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 17.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Marita Brennodden
  Marius Lundby
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev