aktiv-eiendomsmegling
Solgt

STANGE Myrvangvegen 20

STANGE - Lekker 3-roms rekkehusleilighet over to plan. Endeleilighet - Solskjerming - Nymalt - Stor uteplass

 • kr 2 450 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 450 000
 • Omkostningerkr 73 392
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 523 392
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 014
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Tomt10 397 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 450 000,- (Prisantydning) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt) 2 523 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til denne flotte rekkehusleiligeheten fra 2014! Her har du en arealeffektiv 3-roms leilighet over to etasjer. Store vindusflater og lyse overflater gjør dette til et godt sted å bo. Leiligheten er bygd i 2014, og fremstår med liten bruksslitasje, og gode materialvalg. Hele leiligheten er nymalt innvendig av fagfolk. Denne boligen passer perfekt både for deg som er på jakt etter din første bolig eller for deg som ser etter en enklere hverdag. Her kan du pakke med deg tingene dine og flytte rett inn! Velkommen til visning! Merk deg dette: - Selveierleilighet over to etasjer - Lave felleskostnader - Kort veg til alle fasiliteter - Påkostet utover standardleveranse - Turområder - Praktisk planløsning - Bilpppstillingsplass Velkommen til visning!

Myrvangvegen 20, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 30 kvm
  2. etasje: 30 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 28 kvm Inngang, kjøkken, stue og trapperom.
  2. etasje: 30 kvm Trapperom, gang, bad og to soverom.  Tomt
  10397m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for sameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et etablert område i kort avstand fra Stange sentrum. Ca. 2 km til sentrumskjernen med flere servicefasiliteter. Kort avstand til Navneberget barnehage og ca. 0,7 km til Stange barneskole og Stange ungdomsskole. Underkant av 1 km til Stange videregående skole. Gangavstanden til skoler og sentrum er noe kortere. Fasiliteter som butikker, post-i-butikk, bankfifal m.m. i sentrumskjernen. Knutepunkt for kollektiv transport i sentrum, også med togstasjon.

  Byggemåte
  Selveierleilighet med 1. etasje og 2.etasje i rekkehus med flere boenheter. Leiligheten har normal planløsning, oppført i en normal håndverksmessig utførelse med tradisjonell byggemåte. Normal standard på utvendige fasader og taktekking. Flatt tak antatt tekket med papp. (Ikke inspisert) Metall i takrenner, nedløp og beslag. Sperrekonstruksjoner fra byggeår. Lukkede konstruksjoner. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass fra 2014. Faste vinduer og åpningsvinduer. Hovedytterdør med 2-lags isolerglass fra 2014. Heve-skyvedør med 3-lags isolerglass fra 2014. Overbygd svalgang med beiset impregnert tregulv ved inngangspart, størrelse er ca. 4 kvm. Utgang fra stue til terrasse med adkomst til felles hage. Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Rune Juvet KIrkerud. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendige dører: Det er påvist andre avvik. LIten skade/hakk i dørblad. Utvendige balkonger og terreasser og rom under balkonger og terrasser: Noe slitasje på gulv. Utvendige balkonger og terreasser og rom under balkonger og terrasser -2: Overflater er noe tørre. Innvendiger overflater-2: Glipper og noe svelling i endeskjøter på laminatgulv i gang 2.etasje. Innvendige trapper: Det er ikke håndløper/rekkverk på en side i nedersete del av trapp-mot stue. Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledning er ikke merket. Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport , vedlikeholdsplan e.l. for fellesdelser i bygget. Avløpsrør: Det er ikke påvist tilfredstillende stakemulighet på avløpsanlegg. (ikke observert stakeluke på avløpsrør) For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven. Bygningen er oppført i 2014. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 07.02.22 av Rune Juvet Kirkerud ved Icon Takst teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Innhold
  Velkommen! Du ønskes velkommen hjem ved et hyggelig inngangsparti. Her har du plass til en koselig sittegruppe og dette er den perfekte plass for å nyte morgenkaffen. Videre kommer du inn i boligen hvor du har plass til å henge fra deg yttertøy i garderobeskap. Du får umiddelbart et positivt inntrykk av den lekre leiligheten med sitt moderne inntrykk og spennende planløsning. Kjøkken Flott kvalitetskjøkken i åpen løsning mot stuen. Godt med skap- og benkeplass i kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer med komfyr, induksjontopp, oppvaskmaskin og kjøleskuffer i innredningen.. Kjøleskuffene gjør at det er frigjort mer plass til garderobe der det opprinnelig var tiltenkt kjøleskap. Stue Stuen er det naturlige oppholdsrommet i boligen. Det er god plass til sofa med salongbord, samt hyggelig spisebordsgruppe ved vinduet. Naturlig plass til TV og lydanlegg. Elektriske varmekabler i hele 1.etasje med unntak av bodrommet under trappen. Stor skyvedør slipper inn rikelig med naturlig lys. Det er montert utvendig solskjerming ved skyvedøren og side vinduet ved spiseplassen. Det er montert utvendig pipe så det er mulighet for ildsted om man måtte ønske det. Terrasse På sommertider kan du åpne den store skyvedøren og forlenge stuen. Her har du en flott terrasse med gode solforhold. God plass til sittegrupper og grill - dette er den perfekte plassen på lange late sommerdager! Soverommene Boligen har to soverom i andre etasje. Rommene er lyse og innbydende. Plass til seng, garderobeskap og kontorløsning. Utvendig solskjerming på ett av sovrommene. Baderom Lyst og moderne baderom med våtromsplater på veggene og belegg på gulv. Baderommet er utstyrt med dusj og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning med laminerte fronter og nedfelt servant. Varmekabler i gulv.

  Standard
  Boligen er over to plan og inneholder: 1.etasje: Inngang, kjøkken, stue og trapperom. 2.etasje: Trapperom, gang, bad og to soverom. Teknisk rom.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 450 000,- (Prisantydning) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt) 2 523 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk gulvvarme i 1.etasje og baderom i 2.etasje.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  9790

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 9790,- i 2022 I disse inngikk bla. eiendomsskatt, renovasjon, samt vann- og avløpsgebyr. Avgiftene vil variere som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93,- per kubikk. Renovasjon: Kr 3.784,- (middels beholder - 140 liter). Eiendomsskatt: kr 2.142,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  659075

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2372668

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3413/96/261/1: 25.05.2022 - Dokumentnr: 560706 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Eiendomsmegler 1 Innlandet AS
  Org.nr: 945 727 306
  Elektronisk innsendt
  20.11.2014 - Dokumentnr: 1015658 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 60/2200


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest på 8 rekkehus med 24 boenheter den 06.11.2015. Det er ikke mottatt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for øvrige bygningsdeler. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse er i samsvar med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett

  Regulerings- og arealplanner
  Eierseksjonen ligger i et område under reguleringsplan for Sønderhagen. Området er regulert til bebyggelse, anlegg og bolig, samferdsel og infrastruktur og grønnstruktur formål. Eierseksjonen omfattes av kommuneplan for Stange kommune. Området eiendommen ligger i er avsatt og/eller utnyttet til bolig og fritidsformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent med at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at boligen kan leies ut som én boenhet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 450 000,- (Prisantydning) 61 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 450 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 392,- (Omkostninger totalt) 2 523 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  73392

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev