aktiv-eiendomsmegling
Boligen ligger i enden av en blindveg.
Boligen ligger i enden av en blindveg.

STANGE Myrvangvegen 51B

Fin 3-roms rekkehusleilighet i blindveg. 2-soverom - Gode solforhold - Egen biloppstillingsplass - Utebod.

 • kr 2 550 000
 • BRA 60 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 550 000
 • Omkostningerkr 76 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 626 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2018
 • Soverom2
 • ArealP-rom 58 m²
 • Tomt9 239 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegninger
Nyere rekkehusleilighet over 2 plan med god standard. Boligen strekker seg over 2 plan og kan by på kjøkken med åpen løsning mot stuen, en god og solrik uteplass, 2 soverom og et godt bad. Alle innvendige overflater er nymalte. Hele 1.etasje har gulvarme. Med leiligheten følger utebod og parkeringsplass. Boligen er lettstelt, praktisk og har lave felleskostnader. Velkommen til en hyggelig visning! Merk deg dette: - Biloppstillingsplass - God standard - Fin uteplass med gode solforhold - Kort veg til sentrum og jernbanestasjonen - Turområder - Skjermet beliggenhet, ingen gjennomgangstrafikk Velkommen til visning!
Gang

Myrvangvegen 51B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Rekkehus
  Bruksareal
  1. etasje: 30 kvm
  2. etasje: 30 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 28 kvm Entre, kjøkken og stue
  2. etasje: 30 kvm Gang, trapperom, bad, og to soverom.
  Sekundærrom
  1. etasje: 2 kvm Bod under trapp.
  2. etasje: 0 kvm  Tomt
  9239m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomten er opparbeidet med plen. Beplantning med enkelte busker. Stort friareale for lek og moro. På området et lite stykke fra inngangspartiet vil det bli bygget en ballbinge. Stikkveien inn til eiendommen er i dag gruset. I følge selger vil denne vegen bli asfaltert når området er ferdig utbygget.

  Beliggenhet
  Rekkehusleiligheten ligger i et etablert område med ca. 2.km til sentrumskjernen Stange. Her finner du fasiliteter som butikker, kafe, post-i-butikk og bankfilial. I sentrumskjernen finner du bla. Trygve Brovold kjøttforretning, Vinmonopol og det populære spisestedet La Italia. Navneberget barnehage ligger ca. 900meter unne boligen. Til Nerby aktivitetsbarnehage er det 1,5 km. Enerhaugen barnehage ligger ca. 2,8 km unna. Til Stange skole er det 1,8 km. Til Stange ungdomsskole er det 2,4 km. Til Stange videregående skole er det 1,2 km. Jønsberg landbruksskole ligger 6,5 km unna boligen. Stangehallen kan by på ulike aktiviteter og treningstilbud. Stange jernbanestasjon ligger ved sentrum med hyppige togforbindelser til Oslo lufthavn, Lillehammer og Trondheim. Det tar ca. 50 minutter med bil til Oslo Lufthavn Gardermoen fra boligen. I Stange er det mange store gårder som tilbyr lokal mat og drikke. Blant annet Fredheim gårdsutsalg som tilbyr produkter fra matprodusenter i distriktet, som for eksempel grønnsaker, bærplukking, egg, flatbrød, ost og ulike safter og juicer. Søndre Elton tilbyr jordbær i sesong fra egen gård og en hyggelig liten café med kaffe og vafler. Atlungstad Golf med sin landskjente 18-hulls golfbane ved Mjøsa ligger ca. 12 km fra boligen

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS. Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2017. Malt ytterdør med klart glassfelt. Malt skyvebalkongdør med 3-lags isolerglass fra 2017. Inngangsparti /terrasse med konstruksjoner og spaltegulv av treverk. Terrasse med konstruksjoner og spaltegulv av treverk. Det foreligger ikke tilstandsannalyserapport, vedlikeholdsplan e.l for fellesdeler i bygget. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig vinduer. Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Enkelte vinduer tar nedi karmen. Utvendig dører. Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Ytterdøren tar noe nedi terskelen. Andre utvendige forhold. Det er ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l for fellesdeler i bygget. Innvendig radon. Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som NGU Radon aktsomhetskart er definert med høy eller særlig høy aktsomhetsgrad. Våtrom. Overflater på gulv i bad/toalettrom. Det er uegnede materialer i våtsonen. Uegnede materialer i våtsone gjelder dørlister som har svellet i nedkant. Våtrom sanitær og innredning på bad/toalettrom. Det er påvist skader på innredning. Kjøkken avtrekk. Entre og kjøkken. Det er kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Det er gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for følgende bygningsdeler-/komponenter:  Innvendige trapper. Det er ikke montert rekkverk. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 11.2 Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektrisk lavspennigsanlegg? Ja.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.Etasje. Entre, kjøkken og stue. Bod. 2. Etasje. Gang, trapperom, bad og to soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

  Standard
  Velkommen til Myrvangvegen 51B! Bilen parkeres på egen parkeringsplass rett ved inngangsdøren. Her er det også godt med gjesteparkering. Inn i boligen kommer du til kjøkkenet hvor det er skapplass til venstre for å henge av seg yttertøy. Kjøkken Moderne og åpen kjøkkenløsning mot stue. Kjøkkeninnredning med laminerte skrog og fronter. Laminert benkeplate. Enkelte overskap har glassfelt. Dobbel kjøkkenkum. Integrert komfyr, steketopp, oppvaskmaskin og kjøle- og fryseskap. Stue Stuen har plass til både sitegruppe og sofamøblement. Utgang til den fine uteplassen med gode solforhold og fritt utsyn. Hele underetasjen varmes opp av elektriske varmekabler. Boligen har utvendig pipeløp, så om det er ønskelig med vedfyring så er dette mulig. Bad Bad med våtromsplater og gulvbelegg. Varmekabler i gulv. Baderomsinnredning med heldekkende servant. Badet er utstyrt med dusjvegger og gulvmontert toalett. Opplegg og plass til vaskemaskin. Soverom Boligen har 2 soverom som ligger i 2.etasje. Hovedsoverommet har plass til dobbeltseng. Et av rommene har fin garderobeløsning. Enkel adkomst til bad.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Biloppstillingsplass på fellestomten.

  Forsikringsselskap
  Tryg

  Polisenummer
  6655997

  Diverse
  I Hedmarken brann og feievesen er det ikke utført feiing eller tilsyn på eiendommen pga. at det ikke er installert ildsted. Det er ikke utført noe kontroll eller tilsyn på det elektriske anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisitet - Varmekabler i 1.etasje og badet i 2.etasje.

  Energiklasse
  C

 • Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.): Eiendomsskatt: Kr 4.938,-.

  Formuesverdi primær
  653267

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2351760

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3413/96/264/29: 21.07.1917 - Dokumentnr: 905006 - Bestemmelse om veg Overført fra: Knr:3413 Gnr:96 Bnr:264 Gjelder denne registerenheten med flere 13.06.1944 - Dokumentnr: 100690 - Rettigheter iflg. skjøte vedr. kanalisering av Vaaletjernet Overført fra: Knr:3413 Gnr:96 Bnr:264 Gjelder denne registerenheten med flere 19.05.2017 - Dokumentnr: 527912 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 29 Formål: Bolig Sameiebrøk: 60/2120

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for rekkehus (29-63) med tilhørende boder og carporter i 2019. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Sønderhagen - felt B2, B3 og B4, fra 2016. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse, samferdselsanlegg og teknisk infrastruktur, lekeplass, turveg og vegetasjonsskjerm. Vest for boligen er det planlagt utbygging av boliger. Se kart i salgsoppgaven. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stange kommune (2020-2032) hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg og grønnstruktur. Eiendommen ligger i hensynssoneH810_1 gjeldende krav om felles planlegging og H320 gjeldende flomfare.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for dette salgsobjektet.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 550 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 63 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 550 000,00))   76 792,- (Omkostninger totalt)   2 626 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  76792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en provisjon på kr 50.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.000,-). Visningsvederlag kr 2.500,- Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev