aktiv-eiendomsmegling
Aktiv v/Per Arne Sandersen presenterer Gangveien 30!
Aktiv v/Per Arne Sandersen presenterer Gangveien 30!

STATHELLE Gangveien 30

Lekker 3-roms leilighet med garasjeplass og suveren utsikt. Solrik balkong og heis. Flytt rett inn til en enkel hverdag!

 • kr 2 600 000
 • BRA 90.7 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 600 000
 • Omkostningerkr 11 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 936 240
 • EierformAndel
 • Byggeår2021
 • Soverom2
 • ArealP-rom 85.7 m²
 • Andel fellesgjeldkr 2 325 000
 • Felleskostnaderkr 14 574
 • Tomt5 640 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 600 000 (Prisantydning) 2 325 000 (Andel av fellesgjeld)   4 925 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   4 936 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Stor og lekker 3-roms leilighet i 4. etg. med fantastisk utsikt og solrik balkong. Garasjeplass medfølger! Leiligheten ligger på Solsiden Terrasse, et steinkast unna alt av servicefunksjoner på Stathelle. Stilren og flott leilighet som fremstår som ny. Svært funksjonell planløsning og inneholder: Entrè/gang, delikat flislagt bad, kombinert vaskerom-/teknisk rom, 2 soverom, romslig stue med utgang til balkong og kjøkken med åpen løsning til stuen. Alt av hvitevarer er integrert og medfølger. I tillegg er det ekstra sportsbod samt parkeringsplass i garasjekjeller til denne boligen. Her bor man både komfortabelt, lettvint og svært sentralt! Velkommen til visning (husk påmelding)!
Flott beliggende leilighet i fjerde etasje

Gangveien 30, Telemark

 • Arealbeskrivelse

  Primærrom
  1. etasje: 85,7 kvm  Tomt
  5640m²

  Beskrivelse av tomt
  Andel av felleseiet tomt som iflg. forretningsfører er på 5640 kvm. Pent opparbeidet felleseidtomt med fine fellesarealer og flott sjøutsikt.

  Beliggenhet
  Borettslaget "Solsiden terrasse" er oppført i 2021-2022 og har en meget sentral beliggenhet på Stathelle. Umiddelbar nærhet til Alti Brotorvet som er et stort kjøpesenter med et rikt og variert utvalg av butikker. I nærområdet er det også bl.a legesentre, tannleger og de fleste servicefunksjoner i gangavstand fra bygget. Stathelle ligger sentralt til med kort vei til Porsgrunn/Skien, samt påkjøring til E-18 i begge retninger. Forøvrig er det kun en kort kjøretur til Langesund som yrer av liv om sommeren med restauranter, festivaler og konserter.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  I tillegg til kjøpesenteret består nærområdet av boligbebyggelse med innslag av næring og servicefunksjoner.

  Skolekrets
  Stathelle.

  Byggemåte
  Beskrevne bolig er en bolig med areal over ett plan nylig oppført 2021. Egen inngang fra felles gangareal/adkomst. Boligen er fundamentert på fjell med steinmasser/pukk. Yttervegger er oppført i betong celle konstruksjon og tradisjonelt bindingsverk som er tekket med plater utvendig. Vinduer består av tre-lags energiglassvinduer med rammer og karmer i malt trevirke. Utvendig tekket med aluminiums bekledning. Innvendige overflater består av parkett på gulvflater. Malt slette flater på vegg og himlings flater. Ventilasjon består av varme gjenvinningsanlegg med ventiler i alle oppholdsrom. Boligen er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

  Innhold
  Boligen ligger høyt og fritt i 4. etasje med heis fra både bakkeplan og felles garasjekjeller - Leiligheten inneholder: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning med utg. til veranda, bad, to soverom og vaskerom/bod

  Standard
  Leiligheten fremstår som ny og holder en meget god standard. 1-stav eikeparkett på gulv og malte overflater (gips/betong) i delikate farger. Stilrent bad med flislagte overflater (gulv og vegger) med varmekabler i gulv. Vegghengt toalett med innebygget sisterne, servant i stor innredning og dusjhjørne med glassvegger. I tillegg til badet er det eget vaskerom (kombinert som teknisk rom) med avsatt plass til både vaskemaskin og tørketrommel. På dette rommet er også ventilasjonsanlegget plassert samt el-tavlen. Kjøkkenet er fra Strai og har hvite, lett profilerte fronter og rikelig med skap-/benplass. Alt av hvitevarer (Electrolux) er integrert og vil medfølge, dvs. kombinert kjøleskap m/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har en åpen løsning til den store stuen-/spisestuen som har store vindusflater med fantastisk fin utsikt utover Frier og Breviksstrømmen. Det er fra stuen utgang til veranda som oppleves som meget usjenert (tatt i betraktning at dette er et større boligkompleks). Boligen har 2 soverom hvor alle har egne garderobeskap. God og funksjonell størrelse på begge soverom. Boligens planløsning er meget funksjonell og arealeffektiv. Samtlige rom oppleves som romslige.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett fra Telenor er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Parkering i garasjekjeller (parkeringsplass nr. 13) hvor det medfølger elbillader. I tillegg er det gjesteparkeringsplasser til borettslaget.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 600 000 (Prisantydning) 2 325 000 (Andel av fellesgjeld)   4 925 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   4 936 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren varme (felles el-kjel) med radiatorer i stue-/kjøkken, elektrisk varmekabler på bad og evnt. elektrisk oppvarming etter eget behov (f.eks panelovner som settes inn etter egne ønsker). Det er også balansert ventilasjonsanlegg fra Flexit med varmegjenvinning. Det er individuell avlesning annenhver måned av varmtvann og vannbåren varme som faktureres beboer etter forbruk.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  841464

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3029271

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  5725

  Part.obl.nr.
  925670596

  Felleskostnader pr. mnd.
  14574

  Andel fellesgjeld
  2325000

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-04-10T22:00:00Z

  Rentekostnad fellesgjeld
  10422

  Andel fellesformue
  2325000

  Andel fellesformue per dato
  2024-04-10T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter inngår i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Solsiden Terrasse Borettslag

  Borettslagets org.nr
  925670596

  Om borettslaget
  Solsiden terrasse borettslag, org.nr. 925670596. Tilknyttet Skien Boligbyggelag. Styreleder er Atle Sten Olsen, tlf-/e-post: 909 16 063 / atlestenolsen@gmail.com

  Forkjøpsrett
  Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer i etterkant av salget. Andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har 20 dagers frist til å melde sin forkjøpsrett etter at borettslaget har mottatt melding om salget fra meglerforetaket.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  26107329411, Sparebank 1 Sørøst-Norge Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 29.09.2023: 4.99% pa. Antall terminer til innfrielse: 152 Saldo per 29.09.2023: 151 685 000 Andel av saldo: 2 325 000 Første termin: 28.12.2021Neste avdrag: 28.12.2041 ( siste termin 28.09.2061 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 28.12.2041 utgjøre ca kr 5540,00 per måned for denne boligen IN-ordning: Borettslaget har IN avtale

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er Skadeselskapet Borettslagenes Sikringsfond AS. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra kommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP0003706860

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold må søkes styret i borettslaget.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4012/25/684: 02.09.2019 - Dokumentnr: 1013954 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4012 Gnr:25 Bnr:596 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1753389 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0814 Gnr:25 Bnr:684 18.06.2021 - Dokumentnr: 738275 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 945/10000 Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 1022/10000 Snr: 3 Formål: Næring Sameiebrøk: 365/10000 Snr: 4 Formål: Næring Sameiebrøk: 138/10000 Snr: 5 Formål: Næring Sameiebrøk: 184/10000 Snr: 6 Formål: Samleseksjon bolig Sameiebrøk: 7346/10000 Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2024 - Dokumentnr: 506837 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:3813 Gnr:25 Bnr:684 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest, datert 29.09.2021

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbeyggelse, andre sikringssoner, friområde og angitt bebyggelse med kombinerte formål (leiligheter og parkeringshus). Reguleringplan er "brotorvet vest" med plan ID 3813 330, kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen ligger i en kommune med 0-konsesjon. Det er derfor boplikt på eiendommen. Det må fylles ut egenerklæring om konsesjonsfrihet ved kjøp der kjøper bekrefter at eiendommen skal benyttes til helårsbolig.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 600 000 (Prisantydning) 2 325 000 (Andel av fellesgjeld)   4 925 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   11 240 (Omkostninger totalt)   4 936 240 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  11240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 13 900,- oppgjørshonorar kr 6 990,- og visningshonorar kr 3 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale Utleggene omfatte bl.a. markedspakke, innhenting av kommunale opplysninger, fotograf mm. Alle beløp er inkl. mva.

Per Arne Sandersen

Megler

Per Arne Sandersen

95 99 80 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev