aktiv-eiendomsmegling
Tomten er pent opparbeidet, her med frittstående garasje og biloppstillingsplass

Stathelle Magnus den godes vei 19

Velholdt familiebolig m/attraktiv, solrik beliggenhet. Hagestue, garasje og flott sjøutsikt !

 • 4 300 000
 • BRA 184 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING4 300 000
 • OMKOSTNINGER123 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 423 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 983
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 169 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT645 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 4 300 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  123 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 423 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Boligen har en innholdsrik planløsning over to etasjer som inneholder:
Hovedetasje:
Entré og hall med gjestetoalett, meget romslig stue, kjøkken og hovedsoverom med dør til bad og egen walk-in garderobe. Stuen består av tre miljøer: spisestue med flott sjøutsikt og utg. til terrasse mot øst, stuedel med peis og utg. til terrasse mot vest og tv-stue.
Underetasje:
Trappehall med vedfyring, kjellerstue med tilhørende sovealkove, bad med dusj og toalettrom, vaskerom, soverom, kontor og to bodrom.

Frittstående garasje på 26 kvm med dobbel ladestasjon.

Magnus den godes vei 19, Vestfold og telemark

 • Gulv: Flis med varmekabler i entré, bad i begge etasjer og vaskerom. Parkett i hall, stue og kjøkken. Laminat på toalettrom, soverom og garderoberom i hovedetg., soverom, kontor og bodrom i underetg. Forøvrig teppe.
  Vegger: Flis på bad og vaskerom, våtromsplater på vegg i underetg. Forøvrig er det i all hovedsak tapetserte flater.
  Tak: Malt himling på kjøkken og forøvrig tak-ess i hovedetg. Tak-ess på et soverom i underetg. og forøvrig panel. Spotter i alle stuedeler, kjøkken og bad i begge etg.

  Velkommen til Magnus Den Godes vei 19 -
  En attraktivt beliggende familiebolig, med sentral beliggenhet mellom Stathelle og Langesund. Flott opparbeidet tomt med solrike terrasser med sjøutsikt, vestvendt og meget solrik. Boligen kan bl.a. by på tre soverom, to bad, kjellerstue, garasje og hagestue fra 2021.

  Fra frittstående garasje og biloppstillingsplass med belegningsstein er det etablert adkomst til hyggelig inngangsparti med tilhørende terrasse og hagestue. Denne terrassen ligger vestvendt og er meget solrik og usjenert.

  Inn kommer man til entré med flislagt gulv og varmekabler. Med tilhørende hall er det god plass til sko og klesoppbevaring. Her er det hyggelig å komme hjem!

  Stuen er meget romslig hvor nåværende eier har innredet tre miljøer - Spisestue, dagligstue med peis og tv-stue.
  Spisestue har store vinduer mot øst med flott sjøutsikt og utgang til terrasse. God plass til spisebord slik at man kan invitere til hyggelige lag.
  Dagligstue med peis fra 1996 og ny innsats i 2021. Her er det hyggelig å tilbringe vinterkveldene mens man ser på flammene. Fra denne stuedelen er det utg. til overbygget uteplass mot vest. Koselig tv-stue hvor vegger er malt i moderne farger. Zip screen på vindu mot vest og elektriske blendegardiner innvendig.

  Kjøkkenet har innredning av type Aran fra 2004. Her er det godt med skap- og benkeplass med praktiske løsninger. Vindu over kjøkkenbenk slipper inn en flott utsikt som kan nytes mens maten tilberedes! Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerket Miele som medfølger: Stekeovn og nedfelt platetopp (90 cm platetopp fra 2021), kjøleskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

  Det er et soverom i etasjen med tilhørende walk-in garderobe med innredning og bad - En praktisk løsning til egen "voksenavdeling"!
  Rommet er av praktisk størrelse med god plass til dobbeltseng og utg. til terrasse mot øst og en flott utsikt. Her kan morgenkaffen nytes mens man ser den tidlige båttrafikken passere.
  Garderoberommet er av god størrelse (tidligere soverom) som bør dekke de fleste sitt behov mtp. plass til klesoppbevaring. Solid innredning med både oppheng, skuffer, trådkurver og hyller.

  Badet ble renovert i 2015 og fremstår som meget delikat, med flislagte flater og malt himling med spotter. Innredet med badekar m/dusj, dusjhjørne, vegghengt toalett, servant i innredning samt. ekstra sideskap med skuffer.

  I underetasjen kommer man til en lys trappehall med vedfyring - Meget praktisk med vedfyring i begge etasjer!
  Etasjen fremstår som et praktisk areal, f.eks. til ungdommen i familien med både kjellerstue, soverom, bad og kontor.

  Nåværende eier har benyttet et rom mot øst til kjellerstue med tilhørende sovealkove og garderobeskap.
  Soverom på motsatt side er av god størrelse og kan brukes til både soverom eller kjellerstue. Store vinduer ut mot hagedel mot øst.

  Badet i underetg. ble renovert i 2013 med flis på gulv m/ varmekabler og våtromsplater på vegg. Innredet med dusjnisje med glassbyggerstein og servant i innredning. Eget toalettrom med dør inn fra badet.

  Vaskerommet ble oppgradert på overflater i 2010, med fliser både på gulv og vegger. Her er det opplegg til vaskemaskin og tørketrommel og forøvrig innredet med vask og vv-bereder. Fra vaskerommet er det utg. til hagedel mot øst.

  Etasjen forøvrig består av et kontor, en stor og en mindre bod. Selger opplyser om at interiør på kontor kan medfølge om ønskelig.
 • Flott barnevennlig beliggenhet i attraktivt boligområde på Ekstrand mellom Stathelle og Langesund, nydelig utsikt utover Langesundsfjorden og gode solforhold. Kort avstand til skoler, barnehager, butikker, Skjærgårdshallen, Badeparken, Stathelle, Langesund m.m. Området har umiddelbar nærhet til sjøen med kort gange til badestrand, lysløype, akebakke, turstier, natur og friområder.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se kartskisse. Boligen er merket med vår "Aktiv til salgs" plakat og det vil bli satt opp visningsskilt på fellesvisning.
 • Frittliggende enebolig med areal over to etasjer oppført 1983. Nåværende eier har eid boligen siden byggeår. Boligen er etablert på oppfylte steinmasser/pukk på fjell. Grunnmur i lettklinker blokker. Yttervegger i tradisjonelt isolert bindingsverk tekket utvendig med stående trepanel. Boligens vinduer består av to-lags isolerglass med rammer og karmer i trevirke. Etasjeskiller i tradisjonelt isolert tre bjelkelag. Sadlet fabrikkframstilt takverk tekket med betong takstein. Takrenner i lakkert stål. Romslig terrasse med adkomst fra stue og hage. Boligen for øvrig gir et meget godt inntrykk i forhold til alder. Det er viktig å merke seg at bygningen er oppført i henhold til de byggeforskriftene/krav som gjaldt på søketidspunktet for oppføring av dette bygget. Dagens forskrifter til inneklima, isolasjon, lyd og krav til våtrom er strengere en de som gjaldt da dette bygget ble oppført. Det er ikke gitt opplysninger til takstmann om forhold vedrørende problemer med skadedyr, maur e.l. utover det som eventuelt er nevnt i denne rapporten.

  Boligen fremstår meget godt vedlikeholdt med følgende oppgraderinger siden byggeår:
  * Ny kjøkkeninnredning 2004.
  * Oppgradert bad 1.etasje 2015
  * Oppgradert bad underetasje 2013.
  * Ombygget entre/bad med garderoberom 2015.
  * Oppgradert el-anlegg (automatsikringer) i 2006.
  * Slipt Kæhrs eikeparkett i 2022.
  * Malt trapp 2021.
  * Overflatebehandlet takstein 2008.

  Bygningsdeler med rød TG3 (store eller alvorlige avvik):
  Ingen.
  Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
  Vinduer: Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket.
  Tiltak: Det må påregnes noe vedlikehold og at enkelte vinduer må skiftes ut.
  Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Konstruksjonene har skjevheter.
  Tiltak: Lokal utbedring må utføres.
  Bad - Ventilasjon: Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
  Tiltak: Det bør etableres tilfredsstillende tilluft til våtrom f.eks. luftespalte ved dør e.l.
  Vaskerom - Overflater vegger og himling: Flisarbeider bærer preg av egeninnsats/lite fagmessig utførelse.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.
  Vaskerom - Sluk, membran og tettesjikt: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone.
  Tiltak: Overvåk konstruksjonen jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må løsningen utbedres, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner.
  Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
  Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tekkingen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  Nedløp og beslag: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må beslag/renner/nedløp skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Gulvflater med stedvis knirk i 1.etasje. Støpt betonggulv i underetasje med avvik på overflater/grovstøpt betong gulv.
  Tiltak: Boligen fungerer med beskrevet avvik. Ønskes gulv i underetasje avrettet må gulv avrettet med flytesparkel.
  Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.
  Bad - Overflater gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Gulv har ikke forskriftsmessig fall til sluk.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.
  Drenering: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må dreneringen skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Bruken av underetg/kjeller vil og være avgjørende.

  Eiendommens tilstand er vurdert av takstmann Jan Tore Eriksrød og rapporten datert 29.11.2022 ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Standardkrav vil være subjektivt fra interessent til interessent og tilstandsrapporten gir tilstandsgrad (TG) fra 0-3, hvor TG0 sjeldent vil forekommen og i den andre enden av skalaen er TG3 som indikerer kraftige symptomer/funksjonssvikt (eller f.eks utgått levetid). TG2 nyanseres også med lys og mørk oransje, hvor lys oransje er merknader uten behov for umiddelbare tiltak og mørk oransje som kan kreve tiltak. Forøvrig vil megler ta for gitt at tilstandsrapport er lest og forstått innen evnt. budgivning.
 • P-ROM: 169 kvm
  BRA: 184 kvm

  P-ROM / BRA 1. etg.: 94 kvm / 94 kvm
  P-ROM / BRA U. etg.: 75 kvm / 90 kvm

  Garasje: 26 kvm BRA

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Alle rom unntagen to bodrom i underetg.

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmepumpe fra 2019, vedfyring i begge etasjer. Forøvrig elektrisk oppvarming med varmekabler i entré, begge bad og vaskerom.
 • Eiet tomt på ca. 645 kvm. Tomten er gjennomgående pent opparbeidet, med solrike terrasser og hagestue, gressplen og blomsterbed, forstøtningsmurer og etablerte adkomster. Det er enkelt å se at nåværende eier har et øye for detaljer og grønne fingre selv om det er på sommerstid hagen viser seg fra sin beste side. Fra garasje og biloppstillingsplass med belegningsstein er det etablert adkomst til den store, vestvendt og meget solrike terrasse ved inngangsparti. Tilhørende denne terrassen er det en flott hagestue i glass fra 2021. Etablert adkomst via trapp til hagedel mot øst, hvor det er utv. adkomst til underetg. via vaskerom. Mot øst er det fin terrasse med flott sjøutsikt, med utg. både fra spisestue og hovedsoverom.
 • Frittstående garasje og gårdsplass med belegningsstein. I garasje er det dobbel ladestasjon fra 2019.
 • Offentlig. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning.
 • Ligningsverdi som primærbolig: 905 334,-
  Ligningsverdi som sekundærbolig: 3 259 202,-
  Ligningsverdier er gyldige pr. inntektsåret 2021.
 • Kr. 22 056 pr. år
  Pr. 2022
 • Ny eier på påregne seg faste/variable utgifter som f.eks tv/internett, forsikring og strøm.
  Nevnte faste utgifter vil i stor grad variere etter eget forbruk, ønsker og avtaler.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.08.1983.
  Midlertidig brukstillatelse ligger vedlagt i salgsoppgave.
  Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Følgende heftelse er tinglyst på eiendommen:
  Rettigheter iflg. skjøte - Bestemmelse om minereale forekomster.
  Tinglyst 10.05.1983 med dokumentnr. 7103

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kommunen informerer om følgende: Eiendommen 27/325 ligger innenfor gjeldende plan id 35 Eik - Korsalen og er vist til boligformål - gjelder fremdeles. Plan id 35 er varslet opphevd og vi antar at den blir behandlet i Formannskapet den 1.12.22 og det vil si at eksisterende boligområder blir videreført i rullering arealdelen som eksisterende boligområder. Arealdel vil bli 2.gangsbehandlet i 1.12.22 i Formannskapet og videre til kommunestyret.
 • Gnr. 27 Bnr. 325 i Bamble kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger. Vennligst spesifiser ønsket tidspunkt i budgivningen.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,35% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 000-, oppgjørshonorar kr. 5900,- og visningshonorar kr. 3500,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter annonsering, internett, innhenting av lovpålagt informasjon, fotograf, tinglysing av sikringsobligasjon mv. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Bjørg Linda Johansen
  Per Johansen
Jørn Amlie

Megler

Jørn Amlie

96 50 05 50

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev