aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Myraneveien 2 C - en flott vertikaltdelt bolig med meget attraktiv beliggenhet og fin garasje

Stathelle Myraneveien 2 c

Flott vertikaldelt tomannsbolig med romslig garasje og topp beliggenhet!

 • BRA 101 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER93 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 993 892
 • EIENDOMSTYPETomannsbolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 998
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 97 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT872 m²
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 2 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  77 750,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  93 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 993 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Vertikaldelt tomannsbolig med en funksjonell og arealeffektiv planløsning over 2 etasjer.

1 etasje
Vindfang, hall, wc-/vaskerom, stue-/spisestue og kjøkken.

Loftsetasjen
Gang, 3 soverom og bad. Fra det ene soverommet er det luke til loft med god lagringsplass.

På terrassen er det ekstra bod til ved, hageputer e.l.

Flott garasje som er isolert med god plass til 1 bil samt tilbygget verksteddel. Leddport med elektrisk åpner.
Partiet mellom garasjen og boligen

Myraneveien 2 c, Vestfold og telemark

 • Meget attraktiv vertikaldelt bolig med en fin arealdisponering over 2 plan. Boligen er oppført i 1998 og holder en normal god standard.

  Vindfang og hall med flislagt gulv og tapet/strie på vegg. Panelt himling. Gode skyvedørsgarderobe i hallen.

  Romslig stue-/spisestue med utgang til veranda. Det er etablert ildsted i stuen. Nyere laminatgulv, malt panelt himlig og tapet på vegg.

  Kjøkken med god plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredning fra byggeår med malte, profilerte fronter. Godt med både skap- og benkplass. Flis mellom benk og overskap. Hvitevarer medfølger (oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med keramisk topp).

  Kombinert vaskerom og toalett i 1 etasjen. Opprinnelig bod i ytterkant er blitt integrert med nevnte vaskerom/wc og her er det godt med plass til både klesvask og evnt. lagring. Det er belegg på gulv og tapet på vegg. Varmekabler i den delen som toalettet er. Det er vaskekum ved siden av avsatt plass til vaskemaskin/trommel.

  Bad i loftsetasjen med flislagte flater (gulv/vegger) med varmekabler i gulv. Flott bad med lukket dusjkabinett, servant i pen innredning og toalett. Panelt himling med downlights.

  Totalt 3 soverom i boligen, alle beliggende i loftsetasjen. Fra det ene soverommet er det også luke med nedfellbar loftstrapp for adkomst til loftet med lagringsplass (lagt ut gulv på loftet). Ett av soverommene har også adkomst ut til lufteveranda.

  Romslig terrasse mot sør, noe overbygget og med elektrisk markise. Solrik og usjenert uteplass. Her er det også en ekstra lagringsbod.

  Garasjen er romslig med verksted-/hobbydel. Garasjen er isolert og vegger som er kledd med MDF panel. Nylig montert Easy el-billader som medfølger handelen. Det er etablert downlights med lyssensor i den ene gesimsen på garasjen som gir fin belysning i området mellom husveggen og garasjen.

  En svært attraktiv bolig i et veletablert og flott boligområde!

  Se forøvrig tilstandsrapport for teknisk beskrivelse- og vurdering.
 • Boligen har en flott beliggenhet på Sundy med flotte turområder i umiddelbar nærhet. Også kort vei til sjøen med flotte badeplasser og turmuligheter (bl.a kyststien). Forøvrig god infrastruktur med kort vei til butikker og servicefunksjoner på Grasmyr, Stathelle og i Langesund.
 • Nærområdet består i all hovedsak av delte boliger og eneboliger.
 • Se kartskisse.
 • Boligen er oppført i trekonstruksjon, isolert bindingsverk med liggende ytterkledning. Sadlet takverk som er tekket med krummet betongstein. Støpt såle.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport av Telemark Takst og Byggvurdering AS. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Bygningsdeler med mørk oransje TG2 (avvik som kan kreve tiltak):
  -Takkonstruksjon/loft: Boligens takkonstruksjonen består av fabrikkframstilte W-takstoler med sadlet takverk. Armert plast som undertak. Konstruksjonen er bygget med lufting ved raft og møne. Isolert med 20 cm isolasjonsmatter. Adkomst til loft fra loftstige i loftstue. Inspisert fra loftsrom ble ingen tegn til kondens eller fuktinntrengning fra taktekking ble registrert. Merknad på armert plast/under tak med stedvis manglende klem til takstoler. Se bilde. Luftespalte i skråhimlinger stedvis sammenklemt. Forskriftsmessig luftespalte bør ikke understige 50 mm. Tiltak: Påviste skader må utbedres og lufting/ventilering bør forbedres.
  -Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille i boligen består av trebjelkelag i 20 cm bredde som er isolert i hulrom. Det er sponplater som bærende undergulv i 2.etg. Gulv i 1.etg. består av støpte betong gulver på grunn. Med bruk av laser ble det registrert avvik på overflater. Avvik ble registret i stue 1.etg. Målte avvik utgjorde ca. 20 mm. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Bygningsdeler med lys oransje TG2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak):
  -Nedløp/beslag: Boligens takrenner består av lakkert stål fra byggeår. Tak-hatt og pipebeslag består av plastbelagt stål. Nedløp går til rør og terreng. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag.
  -Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  -Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Såfremt tett dusjkabinett er etablert på baderom vil bad fylle sin funksjon. Ønskes bad brukt til dusjing direkte på vegg og gulvflater må tiltak beregnes.
  -Varmtvannstank: Det er påvist at vv-tank er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.
 • P-rom: 97 kvm
  Bruksareal: 101 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang og gang, kjøkken, stue, vaskerom/wc, bad, gang 2.etg., 3 soverom.

  Garasjen er målt opp til 39 kvm (BRA).

  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vedfyring og elektrisk oppvarming. Det er varmekabler på bad, samt i hele 1.etasje (med unntak av vindfang og vaskerom).
 • Pent opparbeidet tomt med gruset gårdsplass og en romslig sørvendt veranda med fine solforhold.

  Felleseiet festet tomt på 871 kvm (kilde: Bamble kommune) med nabo hvor det er felles adkomst og naturlig avdelt med parseller som "arronderer" naturlig til hver bolig.

  Bortfester/grunneier: Lativ Tomter AS
  Festeavgift; kr. 6531,- pr. år.
  Regulering: KPI hvert år.
  Overdragselsesgebyr kr. 2550,-
  Festetid: 99 år fra 1999.
 • I garasje og i gårdstunet.
 • Privat felles adkomst med avkjørsel fra offentlig vei. Offentlig tilknyttet vann og avløp. Private stikkledninger frem til kommunal tilknytning.
 • Kr. 607 564,- som primærbolig
  Kr. 2 187 230,- som sekundærbolig
 • Kr. 18 154 pr. år
  Beløpet er fordelt på 12 terminer og inkluderer vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt.
 • Ny eier må påregne seg faste/variable kostnader for drift og vedlikhold, som f.eks tv-/internett (lagt inn fiber til boligen), strøm og forsikring.
  Nevnte faste utgifter vil i stor grad variere etter eget forbruk, ønsker og avtaler.
 • Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse.Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som vedlegg til salgsoppgave. Innhentet tegninger som virker å harmonere med nåtidens bruk med unntak av tidligere bod v/inngangspartiet som nå er integrert med toalett-/vaskerom. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998.
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.
 • Eiendommen har boplikt. Kjøper trenger ikke søke konsesjon, men må via egenerklæring om konsesjonsfrihet bekrefte at eiendommen skal benyttes til helårsbolig. Dvs. at minimum en person skal benytte eiendommen til sin primære bolig.
 • Ikke aktuelt-/relevant.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Tomannsboligen er seksjonert med 95/190 i eierbrøk. Tomten er felleseie, men avdelt bruksmessig av naturlige "parseller" som arronderer rundt hver bolig. Begge boligene har satt opp tilleggsbygninger (garasje og uthus) og det er ikke gjort noen reseksjonering i denne forbindelse.

  Sameiet er ikke organisert med kjente vedtekter, fellesutgifter e.l.
 • Boligen leveres fri for heftelser, med unntak av tinglyst festekontrakt (dagboknr. 9026, tinglyst 29.06.1999) som er vedlagt salgsoppgaven.
  Tinglyst seksjoneringsbegjæring (tinglyst 06.05.1999), sameiebrøk 95/190.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 29 Bnr. 344 Snr. 1 i Bamble kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Etter avtale med selger. Vennligst spesifiser ønsket tidspunkt i budgivningen.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,65% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr.5000-, og oppgjørshonorar kr. 5900,-. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 45 000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Utleggene omfatter annonsering, internett, innhenting av lovpålagt informasjon, fotograf, tinglysing av sikringsobligasjon mv. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ådne Mjølver Oksholen
Simen Dippner Bakke

Megler

Simen Dippner Bakke

90 92 22 27

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev