aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Bjaalands gate 2G!

STAVANGER Bjaalands gate 2G

Hillevåg - Lys & pen 3-roms leilighet - Sentralt og rolig område - Innglasset balkong med utsikt og gode solforhold.

 • kr 2 690 000
 • BRA 80 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 758 501
 • EierformAndel
 • Byggeår1 961
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 50 900
 • Felleskostnaderkr 5 074
 • Tomt9 911 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 690 000 (Prisantydning) 50 900 (Andel av fellesgjeld)   2 740 900 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 758 501 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har fått for salg en innbydende leilighet i Bjaalands gate 2G. Sentral og attraktiv beliggenhet på Hillevåg. Kort avstand til bussholdeplass og Paradis togstasjon. Umiddelbar nærhet til Kilden kjøpesenter med fasiliteter og SUS. Området er rolig, barnevennlig og godt skjermet fra trafikk. Ellers er område godt utbygget med både skoler og barnehager. For den turglade er det gode muligheter for rekreasjon ved Mosvatnet, Vannassen og Vålandskogen. Stavanger sentrum kun 2,5 km unna. Av kvaliteter kan det nevnes: - 2 soverom - Innglasset balkong med gode solforhold og utsikt - To boder i underetasjen - Grunnpakke TV og internett inkludert i felleskostnadene. - Pent opparbeidet felles tomt - Optimal planløsning - Felles p-plass. Mulighet for garasje (venteliste). Velkommen til visning!

Bjaalands gate 2G, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 80 kvm Entre/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken i åpen løsning, innglasset balkong.
  Primærrom
  3. etasje: 70 kvm Entre/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken i åpen løsning.  Tomt
  9911m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med store, fine grøntarealer, grillplasser og beplantning.

  Beliggenhet
  Sentral og attraktiv beliggenhet på Hillevåg. Meget kort avstand til bussholdeplass og Paradis togstasjon. Umiddelbar nærhet til Kilden kjøpesenter med fasiliteter og SUS. Området er rolig, barnevennlig og godt skjermet fra trafikk. Ellers er område godt utbygget både med skoler, barnehager. For den turglade er det gode muligheter for rekreasjon ved Mosvatnet, Vannassen og Vålandskogen. Stavanger sentrum kun 2,5 km unna.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Blokkbebyggelse.

  Byggemåte
  Boligblokk med grunnmur i sted-støpt betong. Yttervegger i betong og lett bindingsverk som utvendig er kledd med fasade-plater. Betong mellom etasjene. Flat tak tekket med papp/takmembran.

  Innhold
  3.etg.: Entre/gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken i åpen løsning, innglasset balkong. To eksterne boder er anlagt i underetasjen og ikke medtatt i arealoppstillingen. Det er også et felles vaskerom og et trimrom i underetasjen.

  Standard
  Leiligheten har en gjennomgående god standard og fremstår svært innbydende. Flott og romslig stue med plass til både stort spisebord og salong. Høy trivselsfaktor pga de store vindusflatene og utsikten. Innglasset balkong vendt mot sør som kan bukes nesten hele året. Gode solforhold og fantastisk utsikt. Stue og kjøkken i åpen løsning, dette gjør rommet meget brukervennlig. Pent og praktisk kjøkken med rikelig skap- og benkeplass, moderne utførelse. Badet har opplegg for vaskemaskin. 2 soverom med garderobeplass. Takstmannens konklusjon: Leiligheten fremstår i normalt god stand med normal slitasje. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2:   Våtrom: Bad Totalvurdering av membran, tettesjikt og sluk: Membran/tettesjikt bør være avsluttet minimum 25 mm over gulv-overflate rundt rør-føringer (avløp til toalett). Det anbefales på generelt grunnlag en høydeforskjell på 25 mm fra topp membran til topp sluk. Dette forutsetter at membran er trukket helt opp til dørterskel. Det bemerkes at eventuell opp-kant ved terskel er skjult av terskel-list og er ikke tilgjengelig for kontroll. TG 2 membran på grunn av utførelse og alder. Man kan kun anta at membran er påført alle flatene i våt-sonen før flis-legging da badet er i daglig bruk uten tidligere tegn til lekkasjer. Viktig å merke seg at membraner har en naturlig aldringsprosess og levetid. Dette kan også variere ut fra type membran som er benyttet og hvilke egenskaper denne har i kombinasjon med selve utførelse. Ifølge NBI "Intervaller for vedlikehold og utskifting av bygningsdeler" blad 700.320 har: Gulv i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran en forventet tid for utskifting på: Kort/middels/lang - 10/20/30 år. Vegger i våt-rom med keramiske fliser direkte på membran, lettvegg, en forventet tid for utskifting på Kort/middels/lang - 10/15/20 år. Membranen ligger skjult i konstruksjonen og kan ikke kontrolleres på samme måte som synlige bygningsdeler. Tilstanden til membranen vurderes etter alder og forventet gjenstående levetid. Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Det anbefales regelmessig rengjøring av sluk for å forhindre at vannstand stiger opp til klemring.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken følger handelen. Eventuelle andre løse hvitevarer følger ikke handelen.

  Moderninseringer og påkostninger
  2011 - oppgradert el- anlegg med bant annet nye sikringer. 2011 - oppgradert bad med ny membran, fliser og innredning. 2011 - nytt kjøkken. 2015 - byttet vindu. Opplysninger gitt av eier.

  TV/Internett/bredbånd
  TV og internett: kollektiv avtale med Telia, betales via felleskostnadene.

  Parkering
  Gratis felles parkeringsplass for beboere. Parkeringsbevis følger leiligheten. Borettslaget har også lagt opp ladere til El-bil som kan benyttes av beboerne. Borettslaget har 11 garasjeplasser som leies ut. Her er det venteliste. Kontakt styret for mer informasjon.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 690 000 (Prisantydning) 50 900 (Andel av fellesgjeld)   2 740 900 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 758 501 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Panelovn. Varmekabler på gulv bad.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  701262

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2524544

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Ligningsverdi mottatt fra skatteetaten 13.05.2023.

  Andre utgifter
  Strøm, innboforsikring, m.m.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.  

  Andelsnummer
  166

  Part.obl.nr.
  948744449

  Felleskostnader pr. mnd.
  5074

  Andel fellesgjeld
  50900

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-30T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Betydelig vedlikehold- og oppgraderingsarbeid for rør, våtrom og fasade planlegges gjennomført de nærmeste årene i borettslaget. Dette vil føre til økning i fellesgjeld og månedlige felleskostnader.

  Andel fellesformue
  77576

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsfrist
  2023-05-21T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Bakkevoll Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948744449

  Om borettslaget
  Borettslaget består av 91 andelsleiligheter. ? Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. ? Kabel-tv: Borettslaget har en kollektiv avtale med Telia, som betales via felleskostnadene ? Internett: Borettslaget har en kollektiv avtale med Telia, som betales via felleskostnadene ? Garasje: Borettslaget har 11 garasjeplasser som leie ut etter lister fra styret. Kontakt styret for informasjon. ? Parkering: Felles parkering, ikke full dekning ? Vaskeri: Felles vaskeri som kan benyttes av alle ? Betydelig vedlikehold- og oppgraderingsarbeid for rør, våtrom og fasade planlegges gjennomført de nærmeste årene. Kontakt styret for mer informasjon.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av boligbygglaget har forkjøpsrettt. Forkjøpsretten er utlyst på forhånd. For de som har meldt forkjøpsrett er fristen 5 hverdager for å benytte forkjøpsretten etter at boligbyggelaget har fått melding om salg. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om forhåndsutlysing ble sendt boligbyggelaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon. 

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Andel fellesgjeld er totalt kr. 50.900,- pr. 11.05.2023. Total fellesgjeld for boligselskapet er kr 4.632.002,- pr. 11.05.2023. Lånevilkårene er: Lånenummer: HUS603-13551764 Rentesats per 11.05.23: Flytende 2,96 % pa. Restløpetid: 7 år og 8 mnd. Opplysning fra OBOS: Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring eller nye lån som ikke er iverksatt pr dags dato.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en partene. Oppsigelsestiden er XX måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  562359

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Beboer som ønsker å holde hund eller katt må søke styret om tillatelse til dette (eget søknadsskjema). Det er en forutsetning for dyrehold at eier aksepterer borettslagets regler for dyrehold.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 17.01.2007. Fasadeendring og innglassing av balkonger.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området er regulert til bolig- og offentlige formål. Plan ID 1179. Hillevåg m/bestemmelser. Reguleringsbestemmelser datert 11.08.1988. Korrigert 01.11.1988 og 17.04.1989. Plan ID 1507. Reguleringsendring vedr.opparbeidelse av parkeringsplass, gnr. 22 bnr. 289. Reguleringsbestemmelser datert 02.12.1993. Plan ID 460. Reg.plan og bebyggelsesplan for eiend. Bakkevold, gnr.22 bnr. 279. Ikrafttredelse 07.09.1959. Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter): ID 2731, Hillevåg. Igangsatt. ID 2840, Våland sør. Planlegging igangsatt. ID 2807, Køhlerlåven. Planforslag. ID 2832, Bussveien fra Jernbaneveien til Haugåsveien. Planlegging igangsatt. Retningslinjer for bevaring av trehusbebyggelsen.

  Adgang til utleie
  Ref. vedtekter pkt. 4-2 Overlating av bruk (1) Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom: - andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opp til tre år. Se mer informasjon i borettslagets vedtekter.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 690 000 (Prisantydning) 50 900 (Andel av fellesgjeld)   2 740 900 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   2 758 501 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast vederlag kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 900,- oppgjørshonorar kr 5 900 ,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Mariann Tjelta

Megler

Mariann Tjelta

45 27 46 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev