aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Leiligheten vender mot sør og inn mot fellesarealet.

STAVANGER Breivikveien 19A 405

Attraktiv selveier i 4. etg. Utmerket planløsning, god romfølelse, solvendt terrasse og parkering i lukket anlegg.

 • kr 2 690 000
 • BRA 63 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 80 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 803 966
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 006
 • Soverom1
 • ArealP-rom 57 m²
 • Felleskostnaderkr 5 404
 • Tomt512 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000)) 80 292 (Omkostninger totalt) 2 770 292 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til visning i Breivikveien 19a - en attraktiv leilighet i 4. etg med sørvendt terrasse, parkering i lukket anlegg, god standard og en utmerket planløsning som byr på god og romslig romfølelse. Herfra er det kun en rusletur til alt av bydelens servicetilbud og fasiliteter. Her ligger det både treningsstudioer, dagligvarehandel, lokale kafèer og restauranter i nærområdet. I tillegg ligger Storhaugs kystlinje i umiddelbar nærhet som bl.a byr på store fri -og parkområder, småbåthavner, turstier, strender og badeplasser. Innhold 4. etg: Entrè/ gang, bad/ vaskerom, stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom, kontor/ garderoberom. Bod i u.etg. Parkering og heis. Alt i alt en trivelig og praktisk leilighet med god og romslig planløsning som gir et særdeles godt helhetsinntrykk. Velkommen!

Breivikveien 19A 405, Rogaland

 • Tomt
  512m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt

  Beliggenhet
  Svært attraktiv beliggenhet i Breivik med nærhet til bydelens servicetilbud og fasiliteter. Her ligger det både treningsstudioer, dagligvarehandel, lokale kafèer og restauranter i nærområdet. I tillegg ligger Storhaugs kystlinje i umiddelbar nærhet som bl.a byr på store fri -og parkområder, småbåthavner, turstier, strender og badeplasser.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Området består stort sett av tilsvarende blokkbebyggelse samt rekkehus og lavblokker.

  Byggemåte
  Hovedsaklig betong

  Innhold
  4. etg: Entrè/ gang, bad/ vaskerom, stue m/åpen kjøkkenløsning, soverom, kontor/ garderobe rom. Utg fra stue til terrasse. Bod i underetasjen.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Det er registrert 2 avvik med TG2: Bad/ vaskerom: TG 2 overflater på grunn av mot-fall på del av gulv. Registrert fall til sluk tilfredsstiller ikke anbefalte løsninger, men vurderes å være tilstrekkelig da vann ledes til sluk. Overflater fremstår ellers i god stand med normal slitasje. Membran, tettesjikt og sluk: Membranen ligger skjult i konstruksjonen og kan ikke kontrolleres på samme måte som synlige bygningsdeler. Tilstanden til membranen vurderes etter alder og forventet gjenstående levetid. TG 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for tettesjikt er oppbrukt.

  Innbo og løsøre
  Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen bortsett fra kjøleskap. Det gis ikke garantier for funksjonalitet eller levetid på disse. Vaskemaskin (1år gammel) og tørketrommel kan medfølge etter nærmere avtale. Konf.megler.

  TV/Internett/bredbånd
  Kollektiv avtale i sameiet med Altibox

  Parkering
  1 stk parkering i lukket anlegg.

  Diverse
  Det gjøres oppmerksom på at lampe over spisebord ikke medfølger samt lysskinne i tak i stue. Konf ev megler. Leiligheten kan overtas med møbler etter nærmere avtale.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000)) 80 292 (Omkostninger totalt) 2 770 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Vannbåren radiatorovn i stue og gang. Varmekabler på bad/ vaskerom.

  Info strømforbruk
  Strøm og fjernvarme er inkl i felleskostnadene (kr 30,60,- pr. m2)

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  9070

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt eiendomsskatt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten er inkl i de kommunale avgiftene

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2820081

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Megler er ikke kjent med andre løpende utgifter enn det som er opplyst om i salgsoppgaven bortsett fra internett og innboforsikring.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  63/2043

  Felleskostnader pr. mnd
  5404

  Felleskostnader inkluderer
  Strøm, vannbåren fjernvarme, bygningsforsikring, TV pakke (Altibox), drift og vedlikehold av byggning/ fellesarealer, vaktmestertjeneste, renter og avdrag andel fellesgjeld (kr 33 674,-)

  Andel fellesgjeld
  33674

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-08T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  17020

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Lervig Maritim C består 1 blokk med 45 leiligheter.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12137126808, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 08.03.2023: 5.55% pa. Antall terminer til innfrielse: 24 Saldo per 08.03.2023: 1 092 023 Andel av saldo: 33 675 Første termin/første avdrag: 30.03.2019 ( siste termin 30.12.2028 )

  Forkjøpsrett
  Nei

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet har sikringsordning gjennom Klara Finans.

  Sameiets forsikringsselskap
  IF Skafeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter og husordensregler kan fåes av megler dersom de ikke er vedlagt i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/54/1056/19: 08.06.2006 - Dokumentnr: 9631 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 63/2043
  28.03.2012 - Dokumentnr: 253259 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:1103 Gnr:54 Bnr:1170 Snr:5


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen

  Vei, vann og avløp
  Adkomst til eiendommen skjer via offentlig og privat vei. Offentlig tilknyttet vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert bolig/forretning/kontor tilknyttet reguleringsplan id 1668 B1, Ryfylkegata 70 FELT BLK -1

  Adgang til utleie
  Leiligheten kan fritt leies ut ihht sameiets vedtekter. Leiligheten er p.t utleid møblert for kr 11000,- per mnd inkl strøm og internett.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 690 000 (Prisantydning) Omkostninger 8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 67 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000)) 80 292 (Omkostninger totalt) 2 770 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  80292

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fast meglerprovisjon kr 40 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg betaler oppdragsgiver kr 19 900,- for tilrettelegging og kr 5 900,- for oppgjør samt utlegg ihht oppdragsavtalen

Gerry Carlmark

Megler

Gerry Carlmark

97 54 83 58

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev