aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i Glassperleveien 115

STAVANGER Glassperleveien 115

GAUSEL - Innbydende og nylig oppgradert selveierleilighet med 2 soverom - Parkering i lukket anlegg

 • kr 3 190 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 190 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 190 000
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom2
 • ArealP-rom 63 m²
 • Felleskostnaderkr 1 407
 • Tomt1 955.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  92 792 (Omkostninger totalt)

  3 282 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Innhold 2.et.: Entré, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom. En innvendig - og en utvendig bod til oppbevaring. Lys og innbydende selveierleilighet med 2 soverom og parkering i lukket anlegg. Leiligheten er nylig oppgradert med bl.a ny enstavs laminat i entré og stue/kjøkken og nymalte vegger og tak. Kjøkkenet er også oppgradert med ny heltre benkeplate og komfyr. Leiligheten ligger flott til i rolig område med kort avstand til Forus, Sandnes, Sola og Stavanger. Balkongen ligger sørvendt med gode solforhold. Turområder, butikker og servicetilbud like i nærheten, samt enkel tilgang til skoler ved Jåttå og Gausel, togstasjon i Jåttåvågen, fritidsgården og UIS. Kort gåavstand til gode bussforbindelser langs veien utenfor leiligheten.

Glassperleveien 115, Rogaland

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 66 kvm Entré, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom. En innvendig og en utvendig bod til oppbevaring.
  Primærrom
  2. etasje: 63 kvm Entré, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom  Tomt
  1955.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger flott til i rolig område med kort avstand til Forus, Sandnes, Sola og Stavanger. Attraktiv beliggenhet i 2. etasje. Balkongen har også en meget solrik og sørvendt beliggenhet. Turområder, butikker og servicetilbud like i nærheten, samt enkel tilgang til skoler ved Jåttå og Gausel, togstasjon i Jåttåvågen, fritidsgården og UIS. Kort gåavstand til gode bussforbindelser langs veien utenfor leiligheten.

  Adkomst
  For beskrivelse av adkomst se kartlenke på finn.no eller ta kontakt med megler. Det vil bli godt skiltet med Aktiv Eiendoms visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leiligheter.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i tre og mur

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Det er nye gulv(laminat) i stue, kjøkken og gang. Ny kjøkkenbenk og komfyr. Noen nye innvendige dører (4) Nytt dusjkabinett. Maling av av hele huset innvendig både vegger og tak.

  Innhold
  2.et.: Entré, 2 soverom, stue, kjøkken og bad/vaskerom. En innvendig - og en utvendig bod til oppbevaring.

  Standard
  Lys og fin selveierleilighet beliggende i 2.etasje med parkering i anlegg. Leiligheten er nylig oppgradert og fremstår som meget innbydende. 2.et.: Lys entré med praktisk skyvedørsgarderobe i speil. Stue og kjøkken i åpen løsning. Det er nylig skiftet gulv til enstavs laminat i stue/kjøkken og gang, og vegger og tak er malt hvitt. Store vinduer gir mye naturlig lys og gir god atmosfære. Fra stuen er det utgang til romslig balkong med ettermiddag- og kveldssol. Rekkverk av stål/glass ivaretar de gode lysforholdene. Ekstra takhøyde i stuen gir den gode romfølelsen. Pent lyst kjøkken med god benk- og skapplass til oppbevaring og matlaging. Det er helt ny heltre benkeplate og ny komyr. Integrerte hvitevarer som følger handel. 2 soverom hvorav hovedsoverommet har praktisk skyvedørsgarderobe. Pent helfliset bad med varmekabler i gulv, dushjørne og opplegg til vaskemaskin. En innvendig bod og en utvendig bod ved inngangspartiet til oppbevaring. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2, det er ingen TG 3.   Forhold som har fått TG2:  Våtrom Overflater Gulv,TG2 Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Tiltak - Våtrommet fungerer med dette avviket. Sluk, membran og tettesjikt,TG2 Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran. Vurdering av avvik: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Tiltak - Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Tekniske installasjoner Ventilasjon,TG2 Boligen har mekanisk ventilasjon. Vurdering av avvik: - Det er avvik: - Mye støy fra viften. Tiltak - Tiltak: - Service anbafales Varmtvannstank,TG2 Varmtvannstanken er på ca 120 liter. Vurdering av avvik: - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tiltak - Det bør etableres tilfredsstillende el-tilkobling etter gjeldende forskrift.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox

  Parkering
  En parkeringsplass i anlegg med mulighet for el-bil lader.

  Radonmåling
  Det er ikke foretatt radonmåling.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  92 792 (Omkostninger totalt)

  3 282 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk. Varmekabler i gulv på bad.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  7913

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  2820168

  Formuesverdi primær år
  2021

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  65/1398

  Felleskostnader pr. mnd
  1407

  Felleskostnader inkluderer
  Kabeltv og internett fra Lyse, byggforsikring, strøm og vedlikehold av fellesarealer. Fellesutgiftene er på 4222 kr i kvartalet (tilsvarer 1407 kr i måneden)

  Om sameiet
  Mindre sameie med intern forretningsførsel. Regnskapsfører er VIEW LEDGER AS.

  Styregodkjennelse
  Overdragelse skal og kan nektes godkjent av sameierne dersom ny eier ikke har vedtatt sameieavtalen med vedtekter og husordensregler. Se vedtektenes pkt. 11 for mer info.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Se vedlegg i salgsoppgaven mottatt fra styreleder. Regnskapet for 2022 er enda ikke mottatt pga. at styret gjennomfører årsmøtene i september. Regnskap og protokoll fra 2021 vedlagt.

  Sameiets forsikringsselskap
  KLP

  Vedtekter/husordensregler
  Se vedlagte vedtekter i salgsoppgaven.

  Dyrehold
  Kfr. styret/megler for mer info.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 1103/14/1573/8: 03.07.2003 - Dokumentnr: 10327 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  03.07.2003 - Dokumentnr: 10327 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 65/1398
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  Gjelder seksjon nr. 1 t.o.m.18


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 25.11.03

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i gjeldende reguleringsplan Plan 1565B3 - Bebyggelsesplan Gauselbakken - nord, Hinna datert 06.09.1996, sist revidert 20.03.1997

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Omk. Kjøper beskrivelse
  3 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  79 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 190 000))

  92 792 (Omkostninger totalt)

  3 282 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 40.000,- av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10.000,- oppgjørshonorar kr 5.900,- .  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Joveig Søyland

Megler

Joveig Søyland

93 21 19 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev