aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til en fantastisk vestvendt endeleilighet med unik stor bryggeterrasse.
Velkommen til en fantastisk vestvendt endeleilighet med unik stor bryggeterrasse.

STAVERN Agnespassasjen 74 - Øy 3C15

Sjøparken / Stavern - Fantastisk beliggende ny leil. med stor solrik bryggeterrasse - Flott utsikt - Garasje - Båtplass

 • kr 11 500 000
 • BRA 110 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 11 500 000
 • Omkostningerkr 28 962
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 11 528 962
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2023
 • Soverom3
 • ArealP-rom 106 m²
 • Felleskostnaderkr 3 953
 • Tomt1 250 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 11 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salg innen 6 måneder fra ferdigstillelse))   28 962,- (Omkostninger totalt)   11 528 962,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Splitter ny 4 roms leilighet med fantastisk beliggenhet på bryggekanten i Sjøparken. Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entre, 3 soverom,, stue, kjøkken, bad/wc, bod, bad/wc/vaskerom i tilknytning til hovedsoverom. Stor terrasse rundt leiligheten. Her kan man følge solen i løpet av dagen. Totalt terrasseareal inkl. uteplass ved inngangspartiet er ca 55 kvm. Leiligheten har en gjennomført god standard med enstavs eikeparkett på gulv, slette malte flater på vegger. 2 flislagte bad med tidsriktige fargevalg på flis. Kjøkken med hvit innredning med integrerte hvitevarer. I fantastiske naturomgivelser i sjøkanten på Agnes mellom Stavern og Larvik tar prosjektet Sjøparken form. Omgitt av vakker sjø og fine turområder på land - et helt unikt boligprosjekt. Dobbeltboligforsikret!
Flott stor stue/spisestue

Agnespassasjen 74 - Øy 3C15, Vestfold

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 110 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 106 kvm Medreget i P-rom er: Entrè. 3 soverom, stue og kjøkken, bad/wc, eget bad/wc/vaskerom tilknyttet hovedsoverom,  Tomt
  1250m²

  Beskrivelse av tomt
  Sameiets tomt er et fellesareal. Fra tomten er det storslått utsikt utover vannet og kanal. Området er omkranset av vakker natur med svaberg og små strender. Sjøparken har en helt spesiell atmosfære, med flott fargevalg på bygningsmassen. Her vil du kunne nyte maritime omgivelser og feriefølelse hver dag, både innenfra og fra flotte, solrike uteplasser. Leiligheten har stor privat bryggeterrasse med mulighet for å følge solen rundt 3 sider av bygget.

  Beliggenhet
  I fantastiske naturomgivelser i sjøkanten på Agnes mellom Stavern og Larvik tar prosjektet Sjøparken form. Omgitt av vakker sjø og fine turområder på land er det i ferd med å oppstå et helt unikt boligprosjekt. Her vil du ha umiddelbar tilgang til sjø, strand, bading, kanalliv og tilgang til enestående friareal av svaberg,skog, stier, badestrender og kyststi. Det vil være et maritimt miljø med alt fra utsikt til hav og Svenner, til rolig skjermet tilværelse langs kanalene. Dette vil være en unikplass å bo, tett på naturen, hvor både hverdag og ferie kan nytes! Kort vei til Stavern sentrum med koselige handlegater, søndagsåpent bakeri, flere spisesteder, kafeer og et yrende liv om sommeren. Stavern er kjent for sine mange soldager, og er flere år kåret til årets sommerby. Strendene i og rundt Stavern er anerkjente og i sentrum er Corntin den mest kjente. Stranda ligger ved Fredriksvern hvor det er store gressletter for soling og lek. Det er to sandstrender i umiddelbar nærhet og mer enn 30 strender i området rundt Sjøparken. Sommerstid går det rutebåt fra Stavern til Svenner fyr - et badeparadis som er verdt å oppleve. Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Meny. Stavern sentrum har sjarmerende handlegater med et bredt utvalg av butikker. Det er ellers kort vei til Larvik sentrum som har alt av bymessige fasiliteter, gode kjøpesentre og servicetilbud. Området har god bussforbindelse til Stavern og Larvik m.m. Nærmeste holdeplass er Skaubakken som ligger ca. 650 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Stavern sentrum, 9 min til Larvik sentrum, 28 min til Sandefjord lufthavn og 30 min til Porsgrunn. Fra eiendommen er det gangavstand til Jordet barneskole og Brunla ungdomsskole. Larvik kommune har fritt skolevalg for elever som skal begynne i 1. og 8. trinn, noe som gir ekstra fleksibilitet. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Kanvas barnehage som ligger på Sjøparkens egen eiendom. Thor Heyerdahl videregående skole ligger i Larvik sentrum.

  Adkomst
  Adkomst til Sjøparken er fra fylkesvei 301 (Larviksveien) inn Agnes Allé. Midlertidig kjørevei er lagt i forlengelsen av Agnes Allé til nedkjøring via rampe på området for fremtidig planlagte Øy 2. Derfra videre via kulvert til parkeringskjeller for Øy 3. Parkeringskjelleren har felles innkjøring/garasjeport med resterende bebyggelse på Øy 3. Ved ferdigstillelse av alle øyene er planlagt nedkjøring på Øy 1 og videre via parkeringskjellere og tuneller under bakkeplan. Kjøreveiene på øyene er for utrykningskjøretøy, renovasjon ol.

  Bebyggelse
  Leiligheten ligger i et boligområde som er under utvikling. Område består av leilighetsbebyggelse og noe rekkehus.

  Byggemåte
  Moderne leilighetsbygg i 4 etasjer med parkeringskjeller.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entre, 3 soverom,, stue, kjøkken, bad/wc, bod, bad/wc/vaskerom i tilknytning til hovedsoverom. Stor terrasse rundt leiligheten. Her kan man følge solen i løpet av dagen. Totalt terrasseareal inkl. uteplass ved inngangspartiet er ca 55 kvm. Garasje i felles garasjeanlegg følger leiligheten. I garasjeanlegg leveres også bod. Til leiligheten følger det også båtplass som etableres ved på bryggen langs østsiden av bygg C. Dette er en 3 meters plass. Båtplassene er ikke ferdig bygget, men antas å være klare til båtsesongen 2024. Her må det påregnes årlige utgifter til andel vedlikehold/drift av båtplassene med ca kr. 5.000,-.

  Standard
  Helt ny leilighet med gjennomført god standard. På gulv er det lagt parkett av typen enstavs hvit matt eik. Innvendige vegger er sparklet og malte gipsplater og betong. Leilighetsskillevegger bygges i betong eller med dobbelt bindingsverk og gips. Øvrige vegger leveres med bindingsverk i stål og gips. Det er flislagte gulv og vegger på begge bad. Badene har vegghengt wc, servant i innredning og dusjhjørne med innfellbare vegger. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens (kombi kjøl/frys, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin m/Waterguard lekkasjesikring). Det er vannbåren gulvvarme i entre, stue og kjøkken med trådløse romtermostater for styring av varme. På våtrom er det elektriske varmekabler i gulv. Leilighetene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning i henhold til gjeldende forskrifter.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjekjeller følger leiligheten

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Det gjøres oppmerksom på at eiendommen er begjært tvangssolgt og at salget derfor reguleres av tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11. Oppdragsansvarlig er oppnevnt av Tingretten som medhjelper ved salget.   Interessenter plikter å undersøke eiendommen grundig før bud inngis. Eventuelle feil og mangler som kunne vært oppdaget ved slik undersøkelse, vil normalt ikke kunne påberopes av kjøper som mangel senere. Ved tvangssalg kan det variere i hvilken utstrekning eier selv bistår med aktuelle opplysninger til kjøper og medhjelper. Medhjelper vil derfor ofte ikke kjenne eiendommen utover de opplysninger som følger av denne salgsoppgaven med vedlegg.   Følgende opplysninger har ikke vært mulig for medhjelper å kontrollere: Årsaken til dette er:

  Prisantydning inkl. omkostninger
  11 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salg innen 6 måneder fra ferdigstillelse))   28 962,- (Omkostninger totalt)   11 528 962,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er vannbåren gulvvarme i entre, stue og kjøkken med trådløse romtermostater for styring av varme. På våtrom er det elektriske varmekabler i gulv. Leilighetene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning i henhold til gjeldende forskrifter.

  Energiklasse
  A

 • Kommunale avgifter
  13421

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Det er vedtatt innført eiendomsskatt i Larvik kommune fra og med 2023. Eiendomsskatten er vedtatt med 1 promille i 2023. I strategidokumentet er det lagt opp til at skatten økes til 2 promille i 2024, 3 promille i 2025 og 4 promille i 2026. Dette er det maksimale nivået som kan kreves inn. I Larvik kommune er målet at eiendomsskatten skal innkreves sammen med de kommunale avgiftene (vann, avløp og renovasjon) 4 ganger i året. I 2023 vil dette ikke være mulig og skatten vil derfor dette året bli innkrevd i termin 3 og termin 4.

  Info formuesverdi
  Formuesverdi er ikke fastsatt da boligen er helt nyoppført. Formuesverdi fastsettes av Skatteetaten etter ferdigstillelse. Formuesverdien vil avhenge av bruken av boligen etter beregningsmodell som skiller mellom "primærbolig" (der boligeieren er folkeregisteret bosatt) og "sekundærbolig". Når boligen er overtatt, kan man gå inn på Skatteetaten sin boligkalkulator å få beregnet formuesverdien. Ta kontakt med Skatteetaten ved spørsmål vedrørende dette.

  Sameiebrøk
  111/1535

  Felleskostnader pr. mnd
  3953

  Felleskostnader inkluderer
  Bygningsforsikring, kostnader til driftsforeningen, felles strøm, vedlikehold, tv/internett. L Felleskostnadene er stipulert og det må forventes justering av denne etterhvert som sameiet kommer i normal drift. I tillegg til felleskostnadene kommer kostnad for oppvarming av varmtvann til gulvvarme og forbruk fordelt etter leilighetenes størrelse.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til vedtekter for sameiet følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det gjøres oppmerksom på at vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, seksjonering og stiftelse av sameiet, og/eller ved sameiernes felles enighet ved stiftelse av sameiet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/4046/345: 05.07.2022 - Dokumentnr: 737965 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326 02.08.2023 - Dokumentnr: 822284 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 41/1535 Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/1535 Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/1535 Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/1535 Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 111/1535 Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 65/1535 Snr: 7 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/1535 Snr: 8 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/1535 Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/1535 Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 111/1535 Snr: 11 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 65/1535 Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/1535 Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 110/1535 Snr: 14 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 131/1535 Snr: 15 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 154/1535 Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 116/1535 Snr: 17 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/1535 Snr: 18 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/1535 Snr: 19 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/1535 Snr: 20 Formål: Næring Sameiebrøk: 1/1535 Gjelder denne registerenheten med flere 05.07.2022 - Dokumentnr: 738034 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:12 Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326 Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:338 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Gjelder denne registerenheten med flere 05.07.2022 - Dokumentnr: 738034 - Bestemmelse om vann/kloakk Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:12 Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Gjelder denne registerenheten med flere 05.07.2022 - Dokumentnr: 738034 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Rett til bruk av lekeplass 05.07.2022 - Dokumentnr: 738034 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:338 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956 Rett til bruk av renovasjonsanlegg 05.07.2022 - Dokumentnr: 738034 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:12 Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune Org.nr: 918 082 956

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 04.08.23.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Omfattes av kommunedelplan for Stavern by 2021-2033. Formål: Friluftsområde (892 kvm.), Vei (38 kvm.), Andre typer bebyggelse og anlegg (614 kvm.), Reguleringsplan Sjøparken Agnes som fortsatt skal gjelde (2.536 kvm.), Uteoppholdsareal (169 kvm.), Nåværende boligbebyggelse (823 kvm.) Reguleringsplan Sjøparken Agnes Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse (819 kvm.), Friluftsområde i sjø og vassdrag (869 kvm.), Småbåtanlegg i sjø og vassdrag (676 kvm.), Uteoppholdsareal (172 kvm.) Det er ikke pågående reguleringssaker i nærområdet.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Det er p.t. ikke boplikt i denne delen av Larvik kommune. Det er foreslått endringer i reglene rundt boplikt og det kan komme til å bli gjeninnført boplikt i deler av Larvik kommune hvor det ikke pr. i dag er boplikt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen selges etter avhendingsloven som nyoppført og ikke tatt i bruk, jf. avhendingsloven § 1-2 (2).   Boligen ble ifølge selger ferdigstilt 07.09.2023. Garanti etter bustadoppføringsloven § 12 skal stilles dersom selger gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet og avtalen inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhendingsloven § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesum frem til overtakelse og minst 5 % i fem år etter overtakelse.   Det gjøres spesielt oppmerksom på kjøpers rett til å gjøre mangel gjeldene mot selgers tidligere avtaleparter iht. avhendingsloven § 4 - 16, jf. bustadoppføringsloven § 37. Forutsetningen for å gå direkte på selgers avtaleparter er at kjøper har et mangelskrav mot selger. Kjøper må gjøres spesielt oppmerksom på reglene som ligger til grunn for dette, herunder reklamasjonsfristene.   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis.   Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.   En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen som den er, og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, (1), 2. punktum. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  11 500 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salg innen 6 måneder fra ferdigstillelse))   28 962,- (Omkostninger totalt)   11 528 962,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  28962

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Segler har som profesjonell ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring iht. vilkår.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast pris på kr. 60.000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke elektronisk grunnbok kr. 350,-, markedspakke kr. 12.500,-, tilrettelegging kr. 2.500,- og visninger kr. 1.900,- per stk,. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 15.458,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket sine utlegg samt et rimelig vederlag på kr. 1.875,- per time for utført arbeid, begrenset oppad til kr. 10.000,-.

Dokumenter

Ruth Iren Jacobsen

Megler

Ruth Iren Jacobsen

99 25 77 56

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev