aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sollihagen 5c - Presentert av Charlotte Skjelbred v/ Aktiv Eiendomsmegling

STAVERN Sollihagen 5C

Fint beliggende leilighet med 2 soverom, 2 balkonger og nydelig utsikt på fredelige Solli i Stavern!

 • kr 3 700 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 700 000
 • Omkostningerkr 108 642
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 808 642
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 020
 • Soverom2
 • ArealP-rom 69 m²
 • Felleskostnaderkr 250
 • Tomt1 213.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000))

  105 542 (Omkostninger totalt)

  3 805 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Sollihagen 5C - en moderne leilighet med gode kvaliteter! Boligen er beliggende i 2.etasje av 4 mannsbolig, og den høye beliggenheten gjør at du har flott utsikt fra stue og balkonger. Fra utvendig trapp kommer du inn i entré før blikket drar deg videre inn i stue/kjøkken som har god takhøyde og store vindusflater mot sjøen. Badet er flislagt og delikat innredet, og de 2 soverommene har en god størrelse. Boligen har varmekabler i entré og på bad, og i stuen er det montert vedovn. Utvendig har du 2 parkeringsplasser hvorav den ene er i carport med utvendig bod. Boligen ligger i et barnevennlig område på Solli i Stavern, kun 2,5 km fra Stavern sentrum og 7km fra Larvik. Her har du gangavstand til matbutikker, barnehage, skole og Jordetstranda, i tillegg til fine turområder

Sollihagen 5C, Vestfold og telemark

 • Tomt
  1213.2m²

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et barnevennlig område på Solli i Stavern, kun 2,5 km fra Stavern sentrum og 7km fra Larvik. Fra boligen har du gangavstand til flere matbutikker, barnehage, skole og Jordetstranda, i tillegg til fin nærhet til fine turområder. Stavern er et populært sommersted med fine smågater og sjarmerende småhusbebyggelse.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus

  Byggemåte
  Praktisk selveierleilighet beliggende på Sollihagen mellom Larvik og Stavern. Leiligheten ligger i et to-etasjers bygg med fire leiligheter. Bygget er oppført i 2020. Leiligheten har tilkomst fra utvendig trappegang. Til leiligheten er det en carport og utvendig bod. Alle leilighetens bygningsdeler er fra byggeår og har god restlevetid. Det ble på befaringen ikke registrert vesentlige feil eller mangler ved leiligheten. Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk. Det kan konkluderes med at leiligheten fremstår i god stand. Utvendig: Leiligheten ligger i et bygg som er fundamentert med støpt plate og reist i tradisjonelle bindingsverkskonstruksjoner, utvendig kledd med liggende royalimpregnert kledning. Bygget har saltak av prefabrikerte takstoler. Taket er tekket med sveiset asfaltbelegg. Takrenner og nedløp i lakkert stål. Leiligheten har toppsvingsvinduer og fastkarmsvinduer med tre-lags isolerglass. Utvendig og innvendig malt. Leiligheten har isolert ytterdør. Leiligheten har terrassedør med glassfelt. Til leiligheten er det en 9,6 m2 terrasse. Terrassen har tilkomst fra stue. Terrassen har royalimpregnert terrassegulv og rekkverk med liggende spiler. Til leiligheten er det en 16 m2 terrasse. Terrassen har tilkomst fra stue. Terrassen har royalimpregnert terrassegulv og rekkverk med liggende spiler. Innvendig: Leilighetens innvendige overflater består av: Gulv: Parkett Vegg: Slette malte flater Tak: Slette malte flater Boligens etasjeskiller er antagelig bygget i tradisjonelle bjelkelagskonstruksjoner med spon som bærende undergulv. Radon: Bygget er bygget med radonsperre. Leiligheten er det en isolert stålpipe. Til pipen er det montert en rentbrennende vedovn. Leilighetens innvendige dører er av type malte speildører. Våtrom: Bad/wc med tilkomst fra gang. På badet er det vaskeservant i innredning, veggmontert wc og dusjnisje med glassdører. Opplegg for vaskemaskin. 200 L VV bereder er plassert i rommet. Rommet er ventilert med mekanisk ventilasjon i på vegg og luftespalte i dørterskel. Badets innvendige overflater består av: Gulv: Fliser. Vegg: Fliser. Tak: Slette malte flate. Kjøkken: Kjøkken i åpen løsning med stue. Kjøkkeninnredning med malte speilfronter, laminat benkeplate, stål oppvaskkum. mekanisk ventilator, frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin, og integrert komfyr og platetopp. Mekanisk ventilator over platetopp Tekniske installasjoner: Leiligheten har vann og avløpsrør i plast. Leiligheten har mekanisk ventilasjonsanlegg plassert i bod. I leiligheten er det en 200 L VV bereder. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Vannlekkasje inn på soverom ved stue i september 2020. Ble utbedret og skiftet gulv av byggherre.

  Innhold
  2.etasje: Gang, stue/ kjøkken, 2 soverom, bad, bod. Utvendig: Carport med bod.

  Standard
  Boligen er beliggende i 2.etasje av 4mannsbolig og holder en høystandard. Du kommer inn i romslig entré med varmekabler i gulvet. Her har du god plass til å sett inne et garderobeskap om du ønsker det, eller så kan du benytte den innvendige boden for litt ekstra klesoppbevaring. Fra entreen er det dør inn til bad, innvendig bod og 1 av de 2 soverommene, men blikket drar deg inn i stue og kjøkken med god takhøyde og flere store vindusflater. Stue og kjøkken er i åpen løsning. På kjøkkenet har du integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, komfyr og platetopp, og i stuen har du plass til stor sofagruppe i tillegg til at du har utgang til 2 terrasser. Inngang til soverom nummer 2 har du også fra stuen i tillegg til at det er montert en rentbrennende vedovn. Terrassene er på 9 og 16 m2, og fra disse har du et nydelig utsyn over området og sjøen. Badet er flislagt med varmekabler i gulvet og er delikat innredet med servantinnredning med skuffer, dusjhjørne, speilskap med lys, vegghengt toalett og opplegg til vaksemaskin og tørketrommel. Utvendig har du 2 parkeringsplasser hvorav 1 er i carport med utvendig bod helt innerst. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Hvitevarer
  Ønsker elektronisk oppgjør for en raskest mulig overtakelse

  Parkering
  Boligen har 2 parkeringsplasser hvorav 1 er i carport.

  Diverse
  Iht 2020/2754968-1/200 Erklæring/avtale har gnr 4046, bnr 340 m.fl. adkomstrett over gnr 4046, bnr 344 frem til sine tomtegrenser. Det sammen gjelder rett til legging og vedlikehold av ledninger for vann og avløp. Plen bak boligen klippes på rullering mellom hjemmelshaverne. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000))

  105 542 (Omkostninger totalt)

  3 805 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmekabler i gulv på bad/wc og i gang. Vedovn i stue/ kjøkken. Piper og ildsteder: Det er ikke registrert noen avvik eller tilsyn av ildsted eller piper siden oppføring.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  14288

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Faktura sendes i 4 terminer. Oppgitt avgift er årsprognose for 2023. Det betales kommunale avgifter for avløp, feiing, renovasjon og vann. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år. Kommunestyret i Larvik har ifm behandlingen av sak 176/22 "Strategidokument 2023-2026", vedtatt å innføre eiendomsskatt i Larvik kommune. Eiendomsskatten er vedtatt med 1 promille i 2023. I strategidokumentet er det lagt opp til at skatten økes til 2 promille i 2024, 3 promille i 2025 og 4 promille i 2026. Dette er det maksimale nivået som kan kreves inn. I Larvik kommune er målet at eiendomsskatten skal innkreves sammen med de kommunale avgiftene (vann, avløp og renovasjon) 4 ganger i året. I 2023 vil dette ikke være mulig og skatten vil derfor dette året bli innkrevd i termin 3 og termin 4. Se vedlegg i salgsoppgave for eksempler på utregning.

  Formuesverdi primær
  892933

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3214558

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  1/4

  Felleskostnader pr. mnd
  250

  Felleskostnader inkluderer
  Fellesutgifter dekker vedlikehold og kjøp til felles bruk. I tillegg kommer kr. 3000,- 1 gang i året, pr. leilighet, for byggforsikring. Forsikring har forfall i april.

  Om sameiet
  Forretningsfører: Harpinder Kaur Styreleder er forretningsfører for sameiet. Sameiet er registrert i Brønnøysundregisteret, men trenger ikke føre årsregnskap og årsrapporter da det kun er 4 boliger.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/4046/340/4: 16.07.2020 - Dokumentnr: 2754968 - Erklæring/avtale Kan ikke slettes uten samtykke fra: Larvik Kommune
  Org.nr: 918 082 956
  Disposisjonsrett fra krav til opparbeiding av vei, vann & avløp.
  Overført fra: Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:340
  Gjelder denne registerenheten med flere
  25.01.2023 - Dokumentnr: 89987 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Sandefjord Og Andebu Eiendomsmeglin
  Org.nr: 996 525 341
  24.07.2020 - Dokumentnr: 2789548 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Privat vei, offentlig vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Kommuneplan/ Kommunedelplan: Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen (06.10.2021) er avsatt til boligbebyggelse - nåværende, og reguleringsplan skal fortsatt gjelde. Reguleringsplan: Eiendommen ligger i et regulert område med planID 201101 plannavn Solli Gård, gbr 4046/5 m.fl (19.10.2011) hvor reguleringsformålet er boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse. Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 700 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  92 500 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000))

  105 542 (Omkostninger totalt)

  3 805 542 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  108642

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  17 000,-, oppgjørshonorar kr  5 900,- og visninger kr 3000, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  55 000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Charlotte Skjelbred

Megler

Charlotte Skjelbred

93 84 79 47

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev