aktiv-eiendomsmegling
Stue
Stue

STEINKJER Heggelivegen 25E

Heggelia - Romslig enedeleilighet som er påbygd. Soverom og sovealkove. Bad 2021, kjøkken 2019. Romslig terrasse.

 • kr 1 690 000
 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 1 690 000
 • Omkostningerkr 43 592
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 1 733 592
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1973
 • Soverom1
 • ArealP-rom 53 m²
 • Felleskostnaderkr 400
 • Tomt472.9 m²
 • Eierform tomtFestet
 • 1 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,00))   43 592,- (Omkostninger totalt)   1 733 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

Meld deg på visning!

Påmelding
Meget attraktiv endeleilighet beliggende i Heggelia. Følgende oppgraderinger er foretatt de senere år: 2016 Oppgradert gulv og veggoverflater stue, soverom og kjøkken. Montert ny dør til ett soverom. 2019 Oppgradert kjøkken med ny innredning. Bygget utvendig markterrasse på ca 40 kvm. 2021 Oppgradert bad/vaskerom. Oppgradert el-anlegg på bod, bad/vaskerom og gang. Mulighet for snarlig overtakelse Velkommen på visning.
Terrasse

Heggelivegen 25E, Trøndelag

 • Tomt
  472.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Festet tomt på Ca.472,9 kvm iht.matrikkelbrev fra kommunen. I tillegg har eiendommen ideell andel 1/105 av realsameie for Gnr.196 Bnr.96 og Gnr.196 Bnr.218 som er fellesområde for sameie.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Attraktiv beliggenhet i Heggelia med kort veg til alle sentrumsfunksjoner. Utsikt til byen og sentrum

  Adkomst
  Adkomst direkte fra Heggelivegen, det vil bli skiltet frem til boligen ved visning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Grunnmur er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon er oppført i bindingsverk og betong, og er kledd med liggende panel og er utvendig pusset. Taket er et saltak og er tekket med pappshingel. Etasjeskille er et betongdekke. Vinduer med 2-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 04.10.2023 av Norconsult AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Totalrenovering av bad utført i 2021 utført av S-rør, Elpros og Svarva mur&flis. - Mus oppdaget bak kjøkkeninnredning i 2018, kjøkkenet ble da pusset opp. - Ny innmat i sikringsskap, nytt el på bad, gang, bod og kjøkken.

  Innhold
  Vindfang, kjøkken, stue, bad/vaskerom, 1 soverom og sovealkove.

  Standard
  Vindfang: Laminat på gulv og pusset overflate på vegger. Malt betong i himling. Kjøkken: Laminat på gulv og pusset overflate på vegger. Malt betong i himling. Innredning med benkebereder. Det er integrert oppvaskmaskin hovedstoppekran. Stue: Laminat på gulv og pusset overflate på vegger. Malt betong i himling. Panelovn. Soverom 1: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Sovealkove: Laminat på gulv, og panelplater og malt panel på vegger. Malt betong i himling. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malt betong i himling. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, innfellbare dusjdører, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, servant og wc. Gang: Laminat på gulv og pusset overflate på vegger. Malt betong i himling. Bod: Belegg på gulv og pusset overflate på vegger. Malt betong i himling. Sikringsskap. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2:  - Vinduer og dører: Fabrikkmalt vinduer - Avløpsrør - Vannledninger - Elektrisk - Varmtvannsbereder - Våtrom Forhold som har fått TG3: - Kjøkken

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2016 Oppgradert gulv og veggoverflater stue, soverom og kjøkken. Montert ny dør til ett soverom. 2019 Oppgradert kjøkken med ny innredning. Bygget utvendig markterrasse på ca 40 kvm. 2021 Oppgradert bad/vaskerom. Oppgradert el-anlegg på bod, bad/vaskerom og gang.

  Parkering
  Parkering på fremmed grunn som ikke tillhører sameiet. Kjøpers risiko og ansvar

  Diverse
  Det taes forbehold om kreditors pantefrafall/samtykke. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.   

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,00))   43 592,- (Omkostninger totalt)   1 733 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm.

  Energiklasse
  G

 • Kommunale avgifter
  24490

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt eiendomsskatt. Feie- og tilsynsavgift kommer i tillegg og fakturers direkte fra Brannvesenet Midt IKS. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  379224

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  1365207

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  1144

  Vannavgift år
  2023

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Felleskostnader pr. mnd
  400

  Felleskostnader inkluderer
  Felles bygningsforsikring, brøyting/strøing og små vedlikehold.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/196/236/1: 28.04.1972 - Dokumentnr: 1951 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 99 år
  Årlig festeavgift: NOK 373
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  Overført fra: Knr:5006 Gnr:196 Bnr:236 Snr:1 F1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.04.1972 - Dokumentnr: 1951 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år
  Årlig festeavgift: NOK 373
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.08.2001 - Dokumentnr: 3799 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2
  28.04.1972 - Dokumentnr: 1951 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste
  Festetid: 99 år
  Årlig festeavgift: NOK 373
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  Overført fra: Knr:5006 Gnr:196 Bnr:236 Snr:1 F1
  Gjelder denne registerenheten med flere
  28.04.1972 - Dokumentnr: 1951 - Festekontrakt - vilkår Festetid: 99 år
  Årlig festeavgift: NOK 373
  BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  Gjelder denne registerenheten med flere
  16.08.2001 - Dokumentnr: 3799 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 1/2


  Ferdigattest/brukstillatelse
  I følge opplysninger fra kommunen foreligger det ikke verken midlertidig bruktilllatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av eier.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 690 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 1 690 000,00))   43 592,- (Omkostninger totalt)   1 733 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

  Omk. kjøper beløp
  43592

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tomas Høin

Megler

Tomas Høin

48 14 58 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev