aktiv-eiendomsmegling
Hage
Hage

STEINKJER Kvamsjordet 24

Nordre-Kvam - Innholdsrik enebolig med carport. 4 soverom 2 bad og vaskerom. God standard

 • kr 2 950 000
 • BRA-i 144 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 74 990
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 024 990
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1989
 • Soverom4
 • Tomt399.6 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum:  295 000,00))   74 990,- (Omkostninger totalt)   3 024 990 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfri omkostninger: 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1.etg.
Boligen ligger i en rolig og stille gate med flere eneboliger. Midt i gata er det friområde med lekeplass som er svært populær for barna. Kort veg til flotte friarealer på Byafjellet sommer som vinter Påkostet de sener år med bla. 2019 Byttet sikringsskap, installerte varmepumpe og - utført av NTE Elektro AS. 2020 Installerte dusjkabinett og byttet toalettskål - utført av RørTek AS. Kontoutskrift ifm betaling av faktura er framvist. La brostein i carport - utført av Odd Einar Kne AS. 2021 Små el-installasjoner - utført av NTE elektro AS. 2022 Byttet de fleste innvendige dører og la ny himling på badet. Utført av Feragen multiservice. 2023 Byttet bordkledning på nordre og vestre vegg
Man kommer inn i en romslig entré med god plass til oppheng og lagring av yttertøy. Stor skyvedørsgarderobe.

Kvamsjordet 24, Trøndelag

 • Tomt
  399.6m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på Ca.399kvm iht. matrikkelbrev fra kommunen.

  Beliggenhet
  Boligen ligger i en rolig og stille gate med flere eneboliger. Midt i gata er det friområde med lekeplass som er svært populær for barna. Selger beskriver gata og lekeplassen som svært trivelig og ikke minst trygt for barna. Rusleavstand til barnehager, barneskole, ungdomsskole og idrettsanlegg. Videre er det kort veg til turmuligheter sommer som vinter. Steinkjer skistadion og Byafjellet er også innafor gangavstand.

  Adkomst
  Kjør til Egge, og ta av til høyre like etter nyoppsatt barnehage på yrkesskole tomta. Fortsett opp bakken og over bakketopp. Ta deretter veg ned til venstre skiltet Kvamsjordet. Følg veg til høyre rundt fellesområdet, og eiendommen får du på din høyre side. Det vil bli skiltet ved annonserte visninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Støpt plate i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og er utvendig kledd med liggende panel. Taket har saltaksform tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 10.01.2024 av Norconsult AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Kobling av dusjkabinett og bytte av toalettskål - Bytte sikringsskap, installasjon av varmepumpe, div små installasjoner - Byttet bordkledning på nord- og vestveggen i sommer

  Innhold
  1.Etasje: Entre, gang, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken. 2.Etasje: Gang, bad og 3 soverom

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Drenering - Balkong, terrasse, platting: 1.Etasje - Vinduer og dører - Yttervegger - Loft (Konstruksjonsoppbygging) - Taktekking - Etasjeskille og gulv på grunn - Ildsted/skorstein - Kjøkken - Avløpsrør - Vannledninger - Ventilasjon - Våtrom: Bad 1.Etasje - Våtrom: Bad 2.Etasje Forhold som har fått TG3: - Utstyr på tak - Våtrom: Vaskerom - Våtrom: Bad 1.Etasje

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Byttet sikringsskap, installerte varmepumpe og - utført av NTE Elektro AS. Opplyst av eier. 2019 - Installerte dusjkabinett og byttet toalettskål - utført av RørTek AS. Opplyst av eier. 2020 - Små el-installasjoner - utført av NTE elektro AS. Opplyst av eier. 2021 - Byttet de fleste innvendige dører. 2022 - Byttet bordkledning på nordre og vestre vegg og malte hele huset - egeninnsats. Enkelte små el-installasjoner - Elpros. Opplyst av eier. 2023

  Parkering
  Oppstillingsplass på egen tomt, samt carport.

  Forsikringsselskap
  Fremtind forsikring

  Polisenummer
  19778487

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Følgende løsøre medfølger ikke i handelen: - Alle skap ved unntak av det i inngangsparti - Kjøleskap, fryser, vaskemaskin og tørketrommel - Hyller i boden/matboden

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum:  295 000,00))   74 990,- (Omkostninger totalt)   3 024 990 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfri omkostninger: 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

 • Oppvarming
  Elektrisk, varmepumpe og peis.

  Energiklasse
  D

 • Kommunale avgifter
  25235

  Kommunale avgifter år
  2024

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt eiendomsskatt. Feie- og tilsynsavgift kommer i tillegg og faktureres direkte fra Brannvesenet Midt IKS. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Formuesverdi primær
  756487

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2874650

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  1384

  Vannavgift år
  2024

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/205/361: 20.12.1988 - Dokumentnr: 8392 - Erklæring/avtale DIVERSE RETTIGHETER/PÅBUD I HENHOLD TIL SKJØTE/FESTEKONTRAKT FRA KOMMUNEN. 24.06.1988 - Dokumentnr: 3942 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5006 Gnr:205 Bnr:5 01.01.2018 - Dokumentnr: 50714 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1702 Gnr:205 Bnr:361 01.01.2020 - Dokumentnr: 1926825 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5004 Gnr:205 Bnr:361 Kjøper forplikter seg til å orientere sin bankforbindelse om at ovennevnte heftelser ikke vil bli slettet, men følge eiendommen, og at banken derfor må samtykke til å få prioritet etter ovennevnte heftelser.

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest for oppført tilbygg bolig, carport og veranda datert 04.04.2018. Det er ikke utstedt ferdigattest for selve oppføringen av boligen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.03.1989.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av eier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Gjeldende plan med bestemmelser er Reguleringsplan for Nordre Kvam og bebyggelsesplan for Nordre kvam, felt B, D, og del av E.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 73750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum:  295 000,00))   74 990,- (Omkostninger totalt)   3 024 990 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfri omkostninger: 5 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))   

  Omk. kjøper beløp
  74990

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr 4 750,- og visninger kr 1 875, -.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1 800,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 25 000-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Tomas Høin

Megler

Tomas Høin

48 14 58 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev