aktiv-eiendomsmegling
Stue
Stue

STEINKJER Kvennavikgata 7

Sentrum - Eksklusiv toppleilighet på hele 217 kvm med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og 3 terrasser. Heis og p-kjeller.

 • kr 4 980 000
 • BRA 217 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 980 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 906 082
 • EierformAndel
 • Byggeår1950
 • Soverom3
 • ArealP-rom 196 m²
 • Andel fellesgjeldkr 916 250
 • Felleskostnaderkr 11 252
 • Tomt881 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 980 000 (Prisantydning) 916 250 (Andel av fellesgjeld)   5 896 250 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 906 082 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Kvennavikgata 7! Unik, romslig og påkostet toppleilighet med sentral beliggenhet i Steinkjer sentrum. Leiligheten har et areal på hele 217 kvm BRA fordelt over de to øverste etasjene samt stor takterrasse. Hele 3(4 soverom), 2 stuer, 2 bad + vaskerom samt 3 terrasser. Det vesentlige av leiligheten ble totalrenovert i 2007 og holder en høy standard med eksklusivt preg. Pen bygård med heis, sentralt beliggende med gangavstand til "alt". Elektrisk port og parkeringskjeller med privat el-bil lader. I dag benyttes ca 55 kvm i øverste etasje til eget kontor/næringsdel. Noen stikkord: - 217 kvm BRA - Heis - Parkeringskjeller - 2 varmepumper montert i 2019 - Stokkan-lys belysning og Smart-hus styring - 2 bad + vaskerom og badstue - 3 terrasser - Loftstue med hjemmekino
Spisestue

Kvennavikgata 7, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 115 kvm
  4. etasje: 102 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 109 kvm
  4. etasje: 87 kvm  Tomt
  881m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt for borettslaget.

  Beliggenhet
  Her kan du bo midt i hjertet av Steinkjer sentrum. Fra leiligheten har du gangavstand til butikker, kulturhus, cafe/restauranter, jernbane, skole, kjøpesenter m.m. Ikke langt unna ligger Nord universitet. Fra 3 private terrasser kan man nyte solen fra morgen til kveld.

  Adkomst
  Se kartskisse.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Skolekrets
  Steinkjer skolekrets

  Offentlig kommunikasjon
  Kort gange til Steinkjer buss og jernbanestasjon

  Byggemåte
  Leilighet i 3. etasje inkl loftetasje. Leiligheten består av 2 etasjer, der kontor, arkivrom, stue og bad i 2 etg. er godkjent næringsareal. Leiligheten har 2 innganger, der hoved inngang er privat og bi inngang kan være firma. Det vil si at kjøper kan ta leieinntekter hvis kjøper driver eget firma eller kan ha hjemmekontor fra sin arbeidsgiver. Det tilhører leiligheten 1 bod i kjeller samt en parkeringsplass i parkeringskjeller. Egen bil-ladder i kjeller. Borettslaget består av 2 bygninger, et bygg som ble renovert i 2005/2006 og et nybygg som ble ferdigstilt i 2007. Grunnmuren er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i mur, og er utvendig pusset og malt murfasade. Valmet takkonstruksjon der tak er antatt tekket med betongstein. Etasjeskille er et betongdekke. Vindu med 2-lags isolerglass. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 02.05.2023 av Norconsult AS for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  - Det har kommet inn overvann ved mye snøsmelting samtidelig med at kommunale kommer er frosset. Rørtek AS har hvert her og tettet gamle rør i kjelleren. - Det ble oppdaget lekkasje på vår takterrasse i 2022, dette medførte totalrenovering av vegger og gulv og sluk. Her ble det brukt bare fagfolk, taktekker(Norgestak Trøndelag AS), snekker (Per Gunnar Tønne) og rørlegger (RørTek AS ) - Borettslaget består av 2 bygninger, et bygg som ble renovert i 2005/2006 og et nybygg som ble ferdigstilt i 2007. I et par av leilighetene i den nye delen ble det oppdaget sjeggkre for noen år siden. Vet at det ble kjøpt inn feller og at de fikk fangst, men har ikke hørt om noen tilfeller i de siste par årene.

  Innhold
  3.Etasje: Entrè m/trapp, stue/kjøkken, toalettrom, vaskerom, bad og soverom. 4.Etasje: Showrom m/trapp, bad, badstu, 2 soverom og kontor. Parkeringsplass i p-kjeller. Bodarealer i kjeller.

  Standard
  Gjennomgående god standard med materialvalg av høy kvalitet. Leiligheten ble totalrennovert i 2007 men er vesentlig oppgradert og vedlikeholdt de senere år. Fliselagte bad og moderne kjøkken med Miele hvitevarer. Flott eiketrapp fra Snekkeriet. Kjøkken med TG1: Sigdal kjøkkeninnredning. Innredning med minimal slitasje. Kjølehjørne med nytt aggregat. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Trapp Totalvurdering: Det mangler håndløper på veggen. Anbefalte tiltak: Håndløper på veggen for bedre sikkerhet anbefales etablert. - Våtrom: Bad 1. etasje. Totalvurdering overflater: Stedvis bom i flis (manglende heft til underlaget) med risiko for at flis kan løsne.  

  Innbo og løsøre
  Prosjektor og tilhørende takmonterte lerret kan medfølge i handelen. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  De senere år: Service på badekar av rørlegger Bernt Skattland Skiftet aggregat på kjølehjørne i 2018 Montert 2 varmepumper i 2019 (en i hver etasje) Nytt dekke på takterrasse

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Fast plass i felles garasjeanlegg følger leiligheten.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 980 000 (Prisantydning) 916 250 (Andel av fellesgjeld)   5 896 250 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 906 082 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming med strøm. 2 stk varmepumper. Balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Formuesverdi primær
  1525951

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5493422

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  14

  Part.obl.nr.
  990368775

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2025 utgjøre ca kr 2 541,00 per måned for denne boligen

  Felleskostnader pr. mnd.
  11252

  Andel fellesgjeld
  916250

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-25T22:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Boligselskapet har fellesmåling på strøm. Månedlig a konto-betaling. Forbruk avregnes årlig av styret.

  Rentekostnad fellesgjeld
  2854

  Andel fellesformue
  13488

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Borettslaget Rosenvinge Terrasse;

  Borettslagets org.nr
  990368775

  Forkjøpsrett
  Ifølge borettslagets vedtekter, er det ikke forkjøpsrett på lagets andeler.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  1

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 12130249807, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 26.04.2023: 3.89% pa. Antall terminer til innfrielse: 88 Saldo per 26.04.2023: 14 660 000 Andel av saldo: 916 250 Første termin: 30.06.2015 Neste avdrag: 30.06.2025 ( siste termin 31.03.2045 ) Flytende rente Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2025 utgjøre ca kr 2 541,00 per måned for denne boligen

  Sikringsordning fellesgjeld
  Hvis borettslaget lider tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, kan et eventuelt tap medføre at de andre andelseierne må betale høyere felleskostnader. For å sikre seg mot eventuelle tap har borettslaget tegnet avtale om sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Må søkes styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/197/748: 17.07.1950 - Dokumentnr: 1898 - Opprettelse av matrikkelenheten UTSKILT FRA BRANNSTRØKET
  21.12.2000 - Dokumentnr: 6242 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 215/2283
  Snr: 2
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 231/2283
  Snr: 3
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 132/2283
  Snr: 4
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 578/2283
  Snr: 5
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 247/2283
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 300/2283
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 300/2283
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 280/2283
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.07.2006 - Dokumentnr: 3741 - Opphevelse av seksjonering Oppheving av:
  Seksjon:
  Snr: 1
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 215/2283
  Seksjon:
  Snr: 2
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 231/2283
  Seksjon:
  Snr: 3
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 132/2283
  Seksjon:
  Snr: 4
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 578/2283
  Seksjon:
  Snr: 5
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 247/2283
  Seksjon:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 300/2283
  Seksjon:
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 300/2283
  Seksjon:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 280/2283
  20.12.2006 - Dokumentnr: 7555 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 11
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 5/10
  Snr: 9
  Formål: Samleseksjon næring
  Sameiebrøk: 2/10
  Snr: 10
  Formål: Samleseksjon bolig
  Sameiebrøk: 3/10
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2018 - Dokumentnr: 171673 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1702 Gnr:197 Bnr:748
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.01.2020 - Dokumentnr: 471319 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5004 Gnr:197 Bnr:748
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt midlertidig brukstillatelse for leiligheter - 1.byggetrinn datert 10.10.2006

  Vei, vann og avløp
  Borettslaget er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av borettslaget. Den enkelte andelseier har selv ansvaret for innvendig røropplegg.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. Gjeldene plan med bestemmelser er reugleringsplan for Nordsia bydel.

  Adgang til utleie
  Leiligheten består av 2 etasjer, der kontor, arkivrom, stue og bad i 2 etg. er godkjent næringsareal.

  Legalpant
  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 980 000 (Prisantydning) 916 250 (Andel av fellesgjeld)   5 896 250 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 906 082 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  12 900,- oppgjørshonorar kr  4750,- og visninger kr  1875, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  39 900,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt ca kr  35 000,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Georg Høin

Megler

Georg Høin

99 00 00 04

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev