aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Skippergata 14. En strøken leilighet midt i Steinkjer sentrum
Velkommen til Skippergata 14. En strøken leilighet midt i Steinkjer sentrum

STEINKJER Skippergata 14

Sentrum - Ny i 2022! 3-roms leilighet midt i Steinkjer sentrum. God standard. Vannb.varme. Balansert vent.

 • kr 1 700 000
 • BRA-i 70 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 1 700 000
 • Omkostningerkr 1 240
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 531 240
 • EierformAndel
 • Byggeår2022
 • Soverom2
 • Andel fellesgjeldkr 1 830 000
 • Felleskostnaderkr 13 190
 • Tomt1 101 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 1 700 000 (Prisantydning) 1 830 000 (Andel av fellesgjeld)   3 530 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   1 240 (Omkostninger totalt)   3 531 240 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Skippergata 14! Meget tiltalende leilighet som ble nybygd i 2022. Arealeffektiv og god planløsning. 2 soverom. Meget lave oppvarmingskostnader. Vannbåren varme i gulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Gangavstand til butikker, nytt kulturhus, elvepromenaden, universitet m.m. Alle driftskostnader (kommunale avgifter) og oppvarming ligger inne i husleia. Leiligheten inneholder: Entre, 2 soverom, gang, bad, stue og kjøkken. Bod innenfor det ene soverommet. Sportsbod i kjeller. Takterrasse til fri bruk for borettslagets andelseiere. Meget flott plass med utsikt utover sentrum og elva mot fjorden. Parkeringareal kan leies liken utenfor leiligheten. Velkommen på visning.
Stue

Skippergata 14, Trøndelag

 • Tomt
  1101m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt som er felles for sameiet.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger på Nordsia bydel, midt i Steinkjer sentrum. Nærbutikk rett over brua. Flott turområde på Holmen og langs elvepromenaden. Like ved kulturhus med cafe', kino m.m.

  Adkomst
  Parkering i bakgården av bygget. Det vil bli skiltet ved fellesvisning

  Bebyggelse
  Området består av bolig og næringsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Barnehage og barneskole i Steinkjer sentrum. Ungdom og videregående skoler på Guldbergaunet.

  Byggemåte
  Leilighet oppført i en etasje. Grunnmuren er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i betong, og er utvendig kledd med fasadeplater og puss. Taket er et saltak tekket med papp, Etasjeskille er et betongdekke. Vindu med 3-lags isolerglass. Inspisert leilighet er i 1. etasje.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du kjennskap til eiendommen? Svar: Ja Når kjøpte du boligen? År: 2022 Hvor lenge har du eid boligen? Antall år: 1 Antall måneder: 10 Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Svar: Ja

  Innhold
  Entre, 2 soverom, gang, bad, stue og kjøkken. Bod

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen forhold har fått TG2   Forhold som har fått TG3: Ingen forhold har fått TG3

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Altibox/NTE fiberbredbånd. Dette ligger inne i husleia.

  Parkering
  Parkering kan leies på asfaltert plass i forkant av bygget.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapporten. Boligens areal oppgis i BRA (bruksareal), som deles i underkategoriene BRA-i (arealet innenfor boenheten), BRA-e (arealet utenfor boenheten(e) og som tilhører denne, slik som for eksempel boder hvor adkomsten er utenfor boenheten), og BRA-b (arealet av innglasset balkong, veranda eller altan når denne er tilknyttet boenheten). TBA er arealet av terrasser, åpne balkonger og åpen altan tilknyttet boenheten. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  1 700 000 (Prisantydning) 1 830 000 (Andel av fellesgjeld)   3 530 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   1 240 (Omkostninger totalt)   3 531 240 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Vannbåren varme i gulv. Elektriske varmekabler på bad. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg- /fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i handelen for disse.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  781625

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  2970173

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  4

  Part.obl.nr.
  929126475

  Part.obl.pålydende
  5000

  Felleskostnader etter avdragsfri periode
  Avdragsfrihet: 10.10.2032 - Separat beregning av månedlige felleskostnader etter ev. avdragsfri periode:4357,- - Det tas forbehold om at øvrige elementer i felleskostnadene og lånebetingelser forblir uendret.

  Felleskostnader pr. mnd.
  13190

  Andel fellesgjeld
  1830000

  Andel fellesgjeld år
  2024

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-04-23T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Brannmesteren Borettslag

  Borettslagets org.nr
  929126475

  Om borettslaget
  Selger har på vegne av Borettslaget, inngått bindende forretningsføreravtale med 6 måneders oppsigelsestid vedrørende løpende forvaltning, stifting, utarbeidelse av budsjett og vedtekter med Boligbyggelaget Midt (Bomidt). IN-ordning (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld) Det er planlagt forsøkt tilrettelagt for IN ordning, men borettslaget står fritt til å vedta individuell nedbetaling av fellesgjeld. I så fall kan kjøper selv bestemme størrelsen på andel fellesgjeld man ønsker å ha, ved å foreta en ekstra innbetaling av egenkapital i tillegg til innskuddet. Disse midlene vil bli sikret med sideordnet 1. prioritets pant i hovedlångivers pantedokument. Dette får virkning på de månedlige felleskostnader som da blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader og således lavere månedlige felleskostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen som innskudd og egenkapital, og dermed ikke ha andel fellesgjeld. Nedbetaling av andel fellesgjeld kan normalt gjøres et bestemt antall ganger i året med et avtalt minimumsbeløp pr. innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Det vil ikke være mulighet for innfrielse av felleslån før alle avtaler er signert mellom forretningsfører, boligselskap og långiver. Første mulighet for nedbetaling av fellesgjeld vil være ved første forfall på felleslån etter signert avtale.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  10

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld: 35.688.000,- Långiver: DNB Bank ASA Total løpetid: 45 år Avdragsfrihet: 10 år Annuitetslån. Rentesats pr 01.10..2022 på 4,26 %, flytende rente. Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag om forfaller til betaling i år 11 utgjøre i snitt fra ca. kr. 2.250,- til kr. 6.451,- pr mnd.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er.., avtalens varighet er oppgitt til og vilkår for oppsigelse er.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for borettslaget følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, stiftelse av borettslaget.

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Fellesareal for Sameiet som borettslaget disponerer er ilagt vedtektsfestet bruksrett for borettslaget. Bruksretten er gitt mot pliktig ansvar for drift og vedlikehold. Fellesareal overtas samtidig med at den enkelte leilighet overtas. Det vil gjennomføres en befaring av fellesarealer med styret for borettslaget og sameiet for å avdekke evt. feil og mangler samt manglende ferdigstillelse. Gjennom Sameiets fellesareal er man pliktig til å vedstå seg og respektere sameiets og borettslagets rettigheter og plikter. Fellesarealer skal være tilgjengelig for alle seksjonseiere. Areal for øvrig, gjennom tinglyst erklæring skal være åpne for allmenn ferdsel til fots sykkel og lignende, og for maskinelt vedlikehold, snøbrøyting, nødtrafikk og nødvendig tilbringertjeneste. Kostnadene ved forvaltning av slikt fellesareal vil bli belastet via Sameiets felleskostnader som inngår i de månedlige felleskostnadene til Borettslaget.

  Dyrehold
  Må søkes styret

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/197/1566: 08.03.2021 - Dokumentnr: 278271 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5006 Gnr:197 Bnr:1557
  Elektronisk innsendt
  16.09.2021 - Dokumentnr: 1148734 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 29/1632
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 15/1632
  Snr: 3
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 15/1632
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 15/1632
  Snr: 5
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 15/1632
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 31/1632
  Snr: 7
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 28/1632
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 40/1632
  Snr: 9
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 83/1632
  Snr: 10
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 54/1632
  Snr: 11
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 54/1632
  Snr: 12
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 64/1632
  Snr: 13
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 114/1632
  Snr: 14
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 48/1632
  Snr: 15
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 54/1632
  Snr: 16
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 54/1632
  Snr: 17
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 64/1632
  Snr: 18
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 115/1632
  Snr: 19
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 107/1632
  Snr: 20
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 149/1632
  Snr: 21
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 142/1632
  Snr: 22
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 142/1632
  Snr: 23
  Formål: Næring
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 200/1632
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Brugata 2-4 Eiendom AS - Skippergata 4-18 - 197/1557 og 197/1566 - Ferdigattest for bruksendring av brannstasjon til leilighetsbygg.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av sameiet/borettslaget. Innvendig røropplegg driftes av seksjonseier/andelseier. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  1 700 000 (Prisantydning) 1 830 000 (Andel av fellesgjeld)   3 530 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte)   1 240 (Omkostninger totalt)   3 531 240 (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  1240

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr 49900 ,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 3000 ,- oppgjørshonorar kr 5900 ,- og visninger kr  , 1875-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 25240 ,-. Utleggene omfatter foto,takst, opplysninger fra foretningsfører, utskrift av heftelser/servitutter og tinglysningsgebyr pantedokument. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 1800  ,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 25000 ,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Anders Borgsø

Megler

Anders Borgsø

92 89 29 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev