aktiv-eiendomsmegling
Lys og åpen løsning på stue/kjøkken

STEINKJER Skippergata 6 H0201

Skippergata 6 - "Brannmester-leiligheten" - Meget pen og ferdigstilt leilighet med egen terrasse og inngang

 • kr 2 380 000
 • BRA 107 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 380 000
 • Omkostningerkr 130 263
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 080 263
 • EierformAndel
 • Byggeår1 950
 • Soverom2
 • ArealP-rom 107 m²
 • Andel fellesgjeldkr 3 570 000
 • Felleskostnaderkr 26 344
 • Tomt1 093 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 380 000,- (Prisantydning) 3 570 000,- (Andel av fellesgjeld) 5 950 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 5 000,- (Startkapital til Borettslaget) 110 631,- (Andel omkostninger til Borettslaget) 5 000,- (Startkapital til Sameiet) 5 000,- (Andelskapital til Borettslaget) 3 500,- (Tilknytningsavgift NTEBB) 130 263,- (Omkostninger totalt) 6 080 263,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende andelsleilighet med lavest salgssum, jfr prisliste. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

Meld deg på visning!

Påmelding
Brannmesterleiligheten - en urban og unik leilighet på historisk grunn! En sjelden mulighet! Brannmesterleiligheten er en lekker og moderne leilighet med egen stor terrasse med utsikt ut over Bystranda og fjorden.

Skippergata 6 H0201, Trøndelag

 • Tomt
  1093m²

  Beskrivelse av tomt
  Ca. 1.093 kvm felles eiet areal for Sameiet hvorav borettslaget er en del av. Arealet disponeres av sameiet i felleskap iht. gjeldende vedtekter. Skippergata 6-18, 7715 Steinkjer - Gnr. 197 Bnr. 1566 i Steinkjer kommune. Eiendommen er seksjonert hvor sameiet består av totalt 23 seksjoner hvorav 22 boligseksjoner og 1 næringsseksjon. Seksjonene 9-22 er organisert som ett borettslag med totalt 14 andeler og hver leilighet får seksjonsnummer med eget andelsnummer og endelig adresse.

  Beliggenhet
  Brannmesterleiligheten - en urban og unik leilighet på historisk grunn! En sjelden mulighet! Brannmesterleiligheten er en lekker og moderne leilighet med egen stor terrasse med utsikt ut over Bystranda og fjorden. Leiligheten ligger i et viktig bygg i Steinkjer - som tidligere brannstasjon, vaktsentral, teknisk etat og legevakt, men også som visuelt kjennemerke i byen med et 27 meter høyt tårn som er synlig fra mange steder i bykjernen og de nærmeste omgivelsene. Brannstasjonstårnet har også en rolle i gjenreisningsreguleringsplanen fra 1940-tallet, som en synsmessig bakgrunn i forlengelsen av Kongens gates akse på Sørsia. Leiligheten leveres med høy standard, moderne fargevalg og en åpen lys løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkeninnredning i mørk utførelse med innebygde hvitevarer. Praktisk garderobeløsning i gangen mot soverommene og bad/vaskerom. Bad/Vaskerom med flis på vegger og gulv. Opphøyet plass for vaskemaskin og tørketrommel som skjules bak skyvedører med speil. Ekstra støyisolerte vindu gir en behagelig atmosfære i leiligheten samens med store vindusflater som gir godt innslipp med dagslys. Leiligheten har egen bod ved inngangsparti, samt 2 store boder i kjeller som har flislagt gulv. Leiligheten leveres nøkkelferdig. Velkommen til en enklere hverdag i Brannmesteren Borettslag!

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Se leveransebeskrivelsen som følger som vedlegg til endelig salgsoppgave.

  Innhold
  Kjeller: 2 store boder 1. etg: Inngangsparti og bod. Trapperom opp til 2. etasje. 2. etg: Stue/kjøkken med utgang til egen stor terrasse. Gangareal som har praktisk skyvedørsgarderobe. 2 soverom. Bad/vaskerom.

  Standard
  Leiligheten leveres med høy standard. Moderne fargevalg og en åpen lys løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkeninnredning i mørk utførelse med innebygde hvitevarer. Praktisk garderobeløsning i gangen mot soverommene og bad/vaskerom. Bad/Vaskerom med flis på vegger og gulv. Opphøyet plass for vaskemaskin og tørketrommel som kan skjules bak forheng/dør om ønskelig. Ekstra støyisolerte vindu gir en behagelig atmosfære i leiligheten samens med store vindusflater som gir godt innslipp med dagslys. Leiligheten har egen bod ved inngangsparti, samt 2 store boder i kjeller som har flislagt gulv. Leiligheten leveres nøkkelferdig.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Hver boenhet har en rett, men ikke plikt til å leie 1 stk. P-plass på gnr 197 bnr 1557. Det er tinglyst leierett til parkering for alle seksjoner i naboeiendommen gnr 197 bnr 1557 i Steinkjer kommune til 1 stk P-plass pr. boenhet, betingelser iht tinglyst erklæring. Pris for leie av P-plass, vil i 2022 være kr. 575,- pr. måned som faktureres kvartalsvis. Leien reguleres for senere år i henhold til KPI indeks november-november foregående år, leien kan dog ikke reguleres ned. Det blir etablert HC parkeringsplasser som fordeles etter behov. Ved ønske om el-billader, kan dette etableres etter behov fra den som leier P-plass. Kostnader til etablering av el-lader og strømforbruk betales av den som leier P-plass. Den leilighetseier som etablerer og bekoster el-lade punkt, opparbeider en rettighet til dette som følger leiligheten i fremtiden.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 380 000,- (Prisantydning) 3 570 000,- (Andel av fellesgjeld) 5 950 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 5 000,- (Startkapital til Borettslaget) 110 631,- (Andel omkostninger til Borettslaget) 5 000,- (Startkapital til Sameiet) 5 000,- (Andelskapital til Borettslaget) 3 500,- (Tilknytningsavgift NTEBB) 130 263,- (Omkostninger totalt) 6 080 263,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende andelsleilighet med lavest salgssum, jfr prisliste. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Elektrisk og vannbåren varme fra luft til vann system. Det er vannbåren varme i stue, kjøkken og gang. Det er ikke lagt gulvvarme på soverom og under kjøkkeninnredninger. Men ved eventuelt behov/ønske om varme på soverom, leveres det med i leiligheten montert stikkontakt for tilkobling av panelovn etter individuelt behov. På bad og vaskerom er det lagt gulvvarme med termostatstyrt elektriske varmekabler. Kostnader til drift og forbruk av varmtvann og vannbåren varme, fordeles over felleskostnader og er nærmere regulert i vedtektene. Strøm til varmekabler på bad og vaskerom er for de 14 leilighetene knyttet opp mot strømmåleren i leiligheten som betales av leilighetseier. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med individuell styring av type Flexit Nordic. Anlegget gir balansert ventilasjon og tilfører boligen temperert, filtrert og ren frisk luft

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Andre utgifter
  Faste løpende utgifter for denne boligen er strøm og innboforsikring i tillegg til tidligere opplyste fellesutgifter. Utgiftene varierer ut ifra personlig forbruk og ønsker.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  6

  Part.obl.nr.
  929126475

  Felleskostnader pr. mnd.
  26344

  Andel fellesgjeld
  3570000

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Brannmesteren Borettslag

  Borettslagets org.nr
  929126475

  Om borettslaget
  Andelsleilighetene vil bli organsiert som et borettslag. Organiseringen vil skje etter gjeldende lover og regler. Det vil bli utarbeidet forslag til vedtekter som vil følge som vedlegg til kjøpekontrakt. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Selger har på vegne av Borettslaget, inngått bindende forretningsføreravtale med 6 måneders oppsigelsestid vedrørende løpende forvaltning, stifting, utarbeidelse av budsjett og vedtekter med Boligbyggelaget Midt (Bomidt). Kjøperne vil bli innkalt til oppstartsmøte. Her vil nytt styre bli valgt, i tillegg vil det bli en gjennomgang av borettslagets budsjett, vedtekter og evt husordensregler. Lokalleie i forbindelse med møte og ev. gebyr for registrering i Brønnøysund faktureres Borettslaget ved overtakelse ev. via startkapital. Stipulering av budsjett samt stifting av borettslaget anses ikke som eiendomsmegling og omfattes dermed ikke av den sikkerhetsstillelse/ansvarsforsikring som gjelder i eiendomsmeglingsloven. Utkast til driftsbudsjett for første driftsår (for både sameie og borettslaget) er utarbeidet av Brauten Eiendom AS og følger som vedlegg til prospektet, og vil være vedlegg til kontrakt. Det tas forbehold om endringer i budsjettpostene og fellesutgiftene. Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet, skal fordeles mellom andelseierne etter andelenes størrelse med mindre særlige grunner taler for å fordele kostnadene etter nytten for den enkelte bruksenhet eller etter forbruk. Normalordningen er at felleskostnaden fordeles etter bruksareal (BRA Forkjøpsrett: Nei Styregodkjennelse: Ja Dyrehold: Må søkes styret Fremtidige felleskostnader vil avhenge av hvilke ytelser borettslaget velger. Felleskostnadene dekker i.h.t. fremlagt budsjett: Revisjonshonorar, forretningsførsel, kommunale avgifter, renovasjon, forsikring (ikke innbo), energikostnader i fellesareal, snøbrøyting, strøing, avsetning på drift og vedlikehold, samt renter på fellesgjeld. Deler av kostnadene nevnt gjelder drifts- og strømutgiftene for Sameiet som borettslaget er en del av. IN-ordning (individuell nedbetaling av andel fellesgjeld) Det er planlagt forsøkt tilrettelagt for IN ordning, men borettslaget står fritt til å vedta individuell nedbetaling av fellesgjeld. I så fall kan kjøper selv bestemme størrelsen på andel fellesgjeld man ønsker å ha, ved å foreta en ekstra innbetaling av egenkapital i tillegg til innskuddet. Disse midlene vil bli sikret med sideordnet 1. prioritets pant i hovedlångivers pantedokument. Dette får virkning på de månedlige felleskostnader som da blir redusert ved at lavere andel fellesgjeld gir lavere kapitalkostnader og således lavere månedlige felleskostnader. Eksempelvis vil månedlige felleskostnader kun bestå av driftskostnader dersom man velger å betale hele totalprisen som innskudd og egenkapital, og dermed ikke ha andel fellesgjeld

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Avdragsfrie år
  10

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Total fellesgjeld: 35.688.000,- Långiver: DNB Bank ASA Total løpetid: 45 år Avdragsfrihet: 10 år Annuitetslån. Rentesats pr 01.10.2022 på 4,26 %, flytende rente. Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag om forfaller til betaling i år 11 utgjøre i snitt fra ca. kr. 2.250,- til kr. 6.451,- pr mnd. Nedbetaling av andel fellesgjeld kan normalt gjøres et bestemt antall ganger i året med et avtalt minimumsbeløp pr. innbetaling. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at en nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Det vil ikke være mulighet for innfrielse av felleslån før alle avtaler er signert mellom forretningsfører, boligselskap og långiver. Første mulighet for nedbetaling av fellesgjeld vil være ved første forfall på felleslån etter signert avtale.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader. Tilbyder av sikringsordningen er.., avtalens varighet er oppgitt til og vilkår for oppsigelse er.

  Vedtekter/husordensregler
  Utkast til budsjett og vedtekter for borettslaget følger som vedlegg til salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse. Det er forutsatt at kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for avtalen. Det gjøres oppmerksom på at budsjett og vedtekter kan endres av selger forut for, eventuelt i forbindelse med, stiftelse av borettslaget.

  Dyrehold
  Må søskes styret

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Selger fremskaffer ferdigattest/midlertidig brukstillatelse innen overtagelse.

  Vei, vann og avløp
  Boligene vil være tilknyttet offentlig vei og offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Alle arbeider og kostnader er inkludert i kjøpesummen. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan: Regulering Nordsia bydel, datert 09.11.07 med revisjoner 14.08.08 og 03.02.11. Det er gitt dispensasjon fra formål; brannstasjon og offentlig kontor, regulert byggegrense (som overstiges av balkonger), energikrav etter TEK 17 (grunnet bestående bygning) og fasadeendring av bygg til bevaring. Det er gitt rammetillatelse for prosjektet den 27.03. 2020 og igangsettingstillatelse den 06.07.2020. Det gjøres oppmerksom på at areal ned mot elven p.t er privat parkeringsareal. Kan påregnes fortetting

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Avtaleforholdet er regulert av lov av 13. juni 1997 nr. 43 om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad (bustadoppføringslova). Bustadoppføringslova bruker betegnelsene entreprenør og forbruker, mens her brukes uttrykkene selger og kjøper om de samme betegnelsene.   Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Buofl. kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som næringsdrivende/investor, eller når boligen er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen som hovedregel reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger kan likevel velge å selge etter buofl., men dette må avtales særskilt ved avtaleinngåelsen. Når midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest foreligger og arbeidene er ferdigstilt, vil handelen reguleres av avhendingsloven.   Buofl. kan ikke fravikes til ugunst for forbruker, jf. buofl. § 3.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 380 000,- (Prisantydning) 3 570 000,- (Andel av fellesgjeld) 5 950 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 5 000,- (Startkapital til Borettslaget) 110 631,- (Andel omkostninger til Borettslaget) 5 000,- (Startkapital til Sameiet) 5 000,- (Andelskapital til Borettslaget) 3 500,- (Tilknytningsavgift NTEBB) 130 263,- (Omkostninger totalt) 6 080 263,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende andelsleilighet med lavest salgssum, jfr prisliste. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  130263

  Betalingsbetingelser
  Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Entreprenøren skal stille garanti straks etter avtaleinngåelse, jf. bustadoppføringslova § 12. Dersom det er tatt forbehold om åpning av byggelån, salg av et bestemt antall boliger eller tillatelse til igangsetting, er det tilstrekkelig at entreprenøren stiller garanti straks etter at forbehold har falt bort. Det samme gjelder ved forbehold med tilsvarende virkning fra forbrukerens side. Entreprenøren skal uansett stille garanti før byggearbeidene starter. Garantien er pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtakelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve leiligheten, og for ideell andel i fellesareal, utvendige arealer, ev. parkeringskjeller, herunder ferdigstillelsen av disse. Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt. Selger vil ikke få instruksjonsrett over midlene før garanti etter bustadoppføringslova § 47 er stilt. Dersom selger ikke velger å stille garanti vil forskuddsbetalingen bero på meglers klientkonto inntil skjøte er tinglyst. Eventuelle renter av forskuddsbeløpet tilfaller kjøper frem til garanti er stilt og til selger etter at garantien er stilt.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  4 750,-.  Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Anders Borgsø

Megler

Anders Borgsø

92 89 29 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev