aktiv-eiendomsmegling
Fasade
Fasade

STEINKJER Tores veg 15

Bogen - Enebolig med garasje. Betydelig påkostet og flott enebolig over 3 plan. Utsikt til byen og fjorden. Utleiedel!

 • kr 3 950 000
 • BRA-i 233 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 3 950 000
 • Omkostningerkr 117 890
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 067 890
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår1958
 • Soverom4
 • Tomt508.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,00))   117 890,- (Omkostninger totalt)   4 067 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1. etg.
Romslig bolig med gjennomgående god standard Utleiedel/hybel i underetasje med leieinntekt på kr. 7.500,- Leieforholdet følger handelen God, vid utsikt over byen og fjorden Gangavstand til sentrum Romslig garasje i tilknytning 3 soverom, 2 stuer i hoveddel Velkommen på visning
Terrasse

Tores veg 15, Trøndelag

 • Tomt
  508.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt på ca. 508 kvm ihht. matrikkelbrev oversendt av Steinkjer kommune. Huset ligger i et skrånende terreng mot sørøst. Tilnærmet flat gruslagt gårdsplass med garasje.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i Bogen. Ca. 2 km gange fra Steinkjer sentrum. Kort veg til butikker på Nordsileiret. Ca. 1,5 km til barnehage, skoler og idrettsanlegg på Egge.

  Adkomst
  Følg E-6 nordover; Ta til venstre i siste rundkjøring før tunnelen (ved Kiwi) inn på Bogavegen. Følg Bogavegen til enden, og ta til høyre inn i Hersevegen. Ta andre til venstre inn Amungveien , og deretter hold så høyre inn på Toresveg. Nr.15 ligger på venstre side av veien. Det vil bli skiltet til boligen ved fellesvisning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Byggemåte
  Grunnmuren er oppført i betong. Veggkonstruksjonen er oppført i tre og er utvendig kledd med stående panel. Taket har saltaksform tekket med betongstein. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vindu med 2-lags isolerglass. Garasje: Garasje med grusbelagt jordgulv, oppført med støpt vegg i sokkelhøyde mot nord, vegger er i all hovedsak oppført i bindingsverk med utvendig stående panel. Taket har taksperrer med pulltaksform, taket er tekket med takstein. Det er montert en leddport i metall. For mer informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 19.01.2024 av Norconsult teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  3 Kjenner du til om det er/har vært tilbakeslag av avløpsvann i sluk eller lignende? Ja: Ukjent gjenstand blokkerte avløp. 17 Selges eiendommen med utleiedel, leilighet, hybel eller tilsvarende? Ja: Utleiedel i kjeller.

  Innhold
  Kjeller Vindfang: Laminat på gulv, og panelplater og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Opplegg for vaskemaskin. Kjøkken: Laminat på gulv, og malt overflate, panelplater og laminatplater på vegg over benk på vegger. Takess i himling. Innredning med opplegg for oppvaskmaskin, mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og bereder. Gang 1: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. MDF panel. Gulvvarme. Utstyrt med dusjhjørne, åpen dusj, mekanisk avtrekk, servant, servantskap og wc. Stue: Laminat på gulv, og malt overflate og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Soverom: Laminat på gulv og malt panel på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Garderobeskap. Gang 2: Laminat på gulv, og malt panel, strietapet og panelplater på vegger. Malt panel i himling. Trapp. Gang 3: Laminat på gulv, og panelplater og strietapet på vegger. Takess i himling. Bod: Ubehandlet og støpt gulv, og betong og malte plater på vegger. Takess i himling. Sentralstøvsuger. Allrom 1: Laminat på gulv, og panelplater og strietapet på vegger. Takess i himling. Allrom 2: Laminat på gulv, og strietapet og panelplater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Kontor: Laminat på gulv og panelplater på vegger. Takess i himling. 1. etasje Entre: Skifer på gulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Gulvvarme. Skyvedørsgarderobe. Stue: Laminat på gulv, og malt overflate og malt panel på vegger. Malt overflate i himling. Vedovn. Trapp og utgang til balkong. Kjøkken: Laminat på gulv, og flis på vegg over benkeplate, malt overflate, malt panel og panelplater på vegger. Malte plater i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen. Det er integrert oppvaskmaskin. Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Takess i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, skyllekum, servantskap og wc. 2. etasje Gang: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Trapp og sikringsskap. Bod: Malt overflate og tregulv, og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Soverom 1: Laminat på gulv, og malt overflate, pusset overflate, malt panel og tapet på vegger. Malte plater i himling. Panelovn. Soverom 2: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Soverom 3: Tregulv og malt overflate på vegger. Malte plater i himling. Stue: Tregulv og malt panel på vegger. Malt panel i himling. Panelovn. Bad: Flis på gulv, og flis og malt panel på vegger. Malt panel og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, dusjkabinett, mekanisk avtrekk, rørfordelingsskap, servant, servantskap og veggmontert wc.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3 Forhold som har fått TG3 fra takstmann: - Støttemur - Det registreres skjevhet/ retningsavvik som antas og skyldes jordtrykk eller telebelastning samt alder. Det er også skader på noen betongsteiner. Utbedringskostnader: 10 000 - 50 000. Forhold som har fått TG2 fra takstmann: - Drenering. - Grunnmur og fundament. - Rom under terreng. - Balkong, terrasse, platting. - Vinduer og dører. - Yttervegger. - Loft (konstruksjonsoppbygging) - Taktekking. - Etasjeskille og gulv på grunn (utleiedel). - Etasjeskille og gulv på grunn (1 etg). - Etasjeskille og gulv på grunn (2. etg). - Ildsted/skorstein. - Kjøkken: utleiedel kjeller. - Trapp: Til kljeller. - Trapp: til 2. etg. - Vannledninger. - Elektrisk. - Varmtvannsbereder. - Våtrom: Bad 2 etg. - Våtrom: Bad utleiedel kjeller.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Tilbygg mot sør. Oppgradert 1. etasje med unntak av kjøkken og wc/vaskerom. Oppgradert loftstue og bygde nytt bad i 2. etasje. Skiftet vinduer i 1. og 2. etasje, etterisolerte yttervegger og skiftet bordkledning. Påbygget carport. Nytt takopplett og nytt tak over inngangsparti. 2001 - Oppgradert veranda mot sør og ved inngangsparti, skiftet bærestolper, rettet opp skjevheter, lagt nytt spaltegolv og rekkverk. Bygd ny terrengtrapp mot nord. Lagt nye laminatgolv i kjeller og 1. etasje. Malt opp vegger og himlinger i alle rom med unntak av bod i kjeller. Malt golvbord i 2. etasje. Montert to nye vinduer i kjeller. Renovert wc/vaskerom i 1. etasje. Malt trapp mellom 1. og 2. etasje. Oppgradert El- anlegg. Lagt inn fibernettet. 2020 - 2021 - Kledd igjen en åpning mot stue samt åpnet nedgang til kjeller. 2022 - Montert ny varmepumpe luft til luft. 2023

  Parkering
  Parkering i garasje, samt oppstillingsplasser på tomt.

  Forsikringsselskap
  DNB forsikring

  Polisenummer
  24874505

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,00))   117 890,- (Omkostninger totalt)   4 067 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Elektrisk, varmepumpe og peis. Elektriske varmekabler på kjøkken og bad i kjeller, entre og wc/vaskerom i 1. etasje og bad i 2. etasje.

  Energiklasse
  F

 • Kommunale avgifter
  32072

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr 7.905,- Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Formuesverdi primær
  803040

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3051552

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter» påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Vannavgift
  1384

  Vannavgift år
  2023

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/197/133: 04.07.1964 - Dokumentnr: 2223 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:5006 Gnr:197 Bnr:8
  01.01.2018 - Dokumentnr: 111134 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1702 Gnr:197 Bnr:133
  01.01.2020 - Dokumentnr: 686449 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5004 Gnr:197 Bnr:133


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger byggetillatelse for tiltak: Tilbygg/carport, datert 02.05.01. Det er også utstedt ferdigattest for carport og bod datert 19.12.83. I følge opplysninger fra kommunen foreligger det verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen, og plan- og bygningslovens formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Som et utgangspunkt skal det foreligge ferdigattest. Det er innført bestemmelser i plan- og bygningsloven som sier at ferdigattest ikke vil bli gitt for oppførte bygg som er søkt før 1. januar 1998. Det kan dermed ikke søkes om ferdigattest for slike bygg. Dette betyr ikke at ulovlig oppførte bygg blir lovlige, men bare at byggesaken ikke lenger skal avsluttes med ferdigattest. Det skal uansett foreligge midlertidig brukstillatelse. Midlertidig brukstillatelse er en forutsetning for at et tiltak kan tas i bruk. Manglende midlertidig brukstillatelse betyr da at bygget ikke er lovlig tatt bruk. 

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er offentlig tilknyttet vei, vann og avløp. Det er private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som driftes av eier.

  Regulerings- og arealplanner
  Ingen innsendte planer. Gjeldende plan: Kommuneplanens arealdel/kommuneplan Sentrum. Regplan og bestemmelser kan ses hos megler.

  Adgang til utleie
  Deler av boligen kan leies ut, forutsatt at det er en del av boligens godkjente hoveddel med rom godkjent for varig opphold og at den utleide delen ikke er adskilt som en selvstendig boenhet. Hybeldelen er p.t utleid og kjøper overtar dagens leieforhold. Leiekontrakt kan ses på meglers kontor.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 950 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 15 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 850 000,00))   117 890,- (Omkostninger totalt)   4 067 890,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  117890

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Tomas Høin

Megler

Tomas Høin

48 14 58 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev