aktiv-eiendomsmegling
Fasade og utsikt
Fasade og utsikt

STEINKJER Våttåvegen 12A

Nedre Heggesåsen - Nyoppført enebolig over 2 plan, på eiet tomt, med carport, 4 soverom og stor terrasse.

 • kr 5 250 000
 • BRA-i 125 m²
 • 4 soverom
 • Prisantydningkr 5 250 000
 • Omkostningerkr 132 490
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 382 490
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2022
 • Soverom4
 • Tomt580.5 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) 240,- (Panteattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 490,- (Omkostninger totalt) 5 382 490,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

Meld deg på visning!

Påmelding
1_2Dplan_1.jpg
Nyoppført bolig med mulighet for snarlig overtakelse. Attraktiv beliggenhet med flott utsikt. Kort veg til sentrum og flotte friarealer på Byafjellet sommer som vinter. Velkommen på visning !
Spisestue

Våttåvegen 12A, Trøndelag

 • Tomt
  580.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiendomstomt på ca. 580 kvm i følge matrikkel.   Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Velkommen til Våttavegen 12 A Våttåvegen 12 A ligger i et etablert boligfelt i nedre del av Heggesåsen på Steinkjer. Gangavstand til sentrum med alle funksjoner, barne- og ungdomsskole og barnehager på Egge. Tomten har utsikt til Guldbergaunet, Skjefte, Oftenåsen og delvis byen/fjorden. Enebolig over 2 plan med utvendig carport med tilhørende sportsbod. Her er det mulighet til å skaffe seg et topp moderne hus med effektive romløsninger, 4 soverom, selveiet tomt, utsikt og gode solforhold. I 1 etasje finner vindfang med god garderobeløsning, hall/trapperom, 3 soverom, bad og vaskerom. 2. etasje inneholder innvendig bod, soverom, romslig åpen kjøkken/stue løsning med utgang til stor balkong over carport. Innebygde hvitevarer på kjøkken med platetopp, ventilator, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- fryseskap.

  Adkomst
  Det vil bli skiltet frem til boligen ved visning

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Nordsihaugen familiebarnehage (0-5 år) Heimli Barnehage (3-5 år)

  Skolekrets
  Steinkjer skole (1-7 kl.) Egge Barneskole (1-7 kl.) Steinkjer Montessorriskole (1-10 kl.) Steinkjer Ungdomsskole (8-10 kl.) Egge Ungdomsskole (8-10 kl.) Steinkjer VGS

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i kledning, behandlet 1 strøk grunnet, 1 strøk malt fra fabrikk på støpt plate. Taktekking av papptekking.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke utfylt selgers egenoppgave, da dette er et nyoppført bygg med ferdigattest fra 2022 og som ikke er tatt i bruk.

  Innhold
  1. etasje: Vindfang med garderobeplass, hall/trapperom, 3 soverom og bad og vaskerom. 2. etasje: Bod, soverom, kjøkken og stue. Utgang til stor terrasse over carport fra stue.

  Standard
  Topp moderne hus med effektive romløsninger, med hybel for utleie. Baderoms- og kjøkkeninnredning fra KVIK. Innebygde hvitevarer på kjøkken med platetopp, ventilator, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl- fryseskap. Eike parkett på alle tørrom.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Parkering i egen carport og på egen tomt.

  Diverse
  Boligen er nyoppført og ikke tatt i bruk. Det betales derfor kun dokumentavgift av tomteverdi. Det er ikke innhentet tilstandsrapport for denne eiendommen da den er nyoppført og ikke tatt i bruk. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig. Arealet til boligen er hentet fra forelagte bygningstegninger fra kommunens arkiv. Disse er ikke kontrollmålt av megler på stedet. Avvik kan derfor forekomme. Kjøpers risiko og ansvar. Kjøper har selv ansvaret for å sette seg inn i salgsprospekt, reguleringsplaner og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang til. Dersom utfyllende/ supplerende opplysninger er ønskelig, bes kjøper henvende seg til megler. Kjøper har ingen rett til å reklamere på grunnlag av forhold som kjøper er blitt gjort oppmerksom på, eller som kjøper på tross av oppfordring har unnlatt å sette seg inn i. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med megler dersom noe er uklart, og det presiseres at det er viktig at slike avklaringer finner sted før bud avgis. Det gjøres oppmerksom på at interiørtegningene som ligger vedlagt prospektet er skissetegninger utarbeidet av fotograf og viser hvordan boligen er benyttet i dag. Tegningene er ikke målsatt eller juridisk bindende men kun ment som veiledende interiørtegninger. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) 240,- (Panteattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 490,- (Omkostninger totalt) 5 382 490,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

 • Oppvarming
  Elektrisk og vedfyring. Det leveres balansert ventilasjon.

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  16658

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, eiendomsskatt og renovasjonsgebyr. Feie- og tilsynsavgift kommer i tillegg med ca. kr. 700,- pr år. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Det gjøres oppmerksom på at tallene er fra 2022. Oppdatert informasjon er bestilt hos kommunen, men ikke mottatt pr skrivende stund. Ta kontakt med megler for oppdaterte tall.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatten ved forrige beregning var kr. 3 895,- for 2022. Det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i regelverket knyttet til eiendomsskatt. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «kommunale avgifter», påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.

  Velforening
  Megler er ikke kjent med at det foreligger en aktiv velforening i området. Kjøpers risiko og ansvar.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5006/197/1221: 13.11.1984 - Dokumentnr: 8591 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5006 Gnr:197 Bnr:2 09.06.2008 - Dokumentnr: 463974 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2018 - Dokumentnr: 139085 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1702 Gnr:197 Bnr:1221 01.01.2020 - Dokumentnr: 611454 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:5004 Gnr:197 Bnr:1221 29.06.2021 - Dokumentnr: 791364 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:5006 Gnr:197 Bnr:1568 Elektronisk innsendt

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen datert 11.10.2022. Følger som vedlegg til salgsoppgaven.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger/stikkveger frem til offentlig tilkobling som må driftes av eier.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel - Kommune delplan sentrum vedtatt 25.10.2018. Området er godkjent utnyttet til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 131 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 250 000,-)) 240,- (Panteattest kjøper) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 132 490,- (Omkostninger totalt) 5 382 490,- (Totalpris inkl. omkostninger) Valgfrie omkostninger: 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

  Omk. kjøper beløp
  132490

  Betalingsbetingelser
  Hele kjøpesummen sammen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt senest ved overtakelse, forutsatt at selger har stilt lovpålagt garanti etter bustadoppføringslova § 12. Samtlige beløp skal innbetales til meglerforetakets klientkonto. Innbetaling skal kun skje fra kjøper og/eller kjøpers bankforbindelse.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt fastpris stor kr   39 900,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke oppgjørshonorar kr  4 750,- og visninger kr  1 500, -, markedsføring kr. 13 900,-, kommunal informasjon kr. 2 500,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr  6 950,-,-. Utleggene omfatter foto, sikring, grunnbok og prospekt. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr   1 800,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr   25 000,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva. 

Dokumenter

Tomas Høin

Megler

Tomas Høin

48 14 58 22

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev