aktiv-eiendomsmegling
Velkommen på visning i Anne Margrethe Bangs g 20 B.
Velkommen på visning i Anne Margrethe Bangs g 20 B.

STJØRDAL Anne Margrethe Bangs g 20B

Pen og praktisk 3-roms selvieierleilighet i Husbyhagen. P-plass i garasjekjeller. Stor balkong med gode solforhold

  • kr 3 200 000
  • BRA-i 66 m²
  • 2 soverom
  • Prisantydningkr 3 200 000
  • Omkostningerkr 94 440
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 294 440
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2014
  • Soverom2
  • Felleskostnaderkr 2 584
  • Tomt2 123.3 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   94 440,- (Omkostninger totalt)   3 294 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse
Velkommen på visning i denne praktiske boligen i Husbyhagen. Leiligheten holder en god og tiltalende standard og er klar for innflytting. Kvaliteter som bør fremheves: - 2 soverom hvorav hovedsoverommet har utgang til balkong. - Fra stua har man utgang til romslig sør-/vestvendt balkong. - Vedfyring på stue - Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer - Bredbånd - Parkering i garaskjeller, forberedet for el-billader - Sporstbod i kjeller.
Entrè

Anne Margrethe Bangs g 20B, Trøndelag

  • Tomt
    2123.3m²

    Beskrivelse av tomt
    Fellesareal for sameiet opparbeidet med asfalterte adkomststier og et koselig tun mellom bygningene

    Beliggenhet
    Sentrumsnær beliggenhet i en rolig del av attraktive Husbyhagen. Fra eiendommen er det gangavstand til flere barnehager, skoler og idrettsanlegg samt bysentrum med butikker og ellers alle servicefunksjoner.

    Adkomst
    Følg adkomstbeskrivelse fra kart

    Barnehage/skole/fritid
    Flere barnehager i nærområdet. Gangavstand til skoler og idrettsanlegg

    Skolekrets
    Halsen barneskole. Stokkan ungdomskole.

    Offentlig kommunikasjon
    Gangavstand til offentlig kommunikasjon som f.eks. buss og tog.

    Byggemåte
    Boligbygg oppført i 2014. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med takstein. Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db35. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

    Innhold
    Entre, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og bod. Utgang fra stue og soverom til balkong.

    Standard
    Overflatestandard: Entre/gang: Gulv belagt med parkett. Vegger og himling av malte slette flater. Stue/kjøkken: Gulv belagt med parkett. Vegger og himling av malte slette flater. Lukket ildsted. Kjøkken: Folierte skrog med slette fronter. Laminert benkeplate med nedsenket utslagsvask i rustfritt stål og ett-greps armatur. Glassplate på vegg bak utslagsvask og steketopp. Integrert stekeovn, platetopp, kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og ventilator. Vannrør av rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Soverom: Gulv belagt med parkett. Vegger og himling av malte slette flater. Garderobeskap. Bad: Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Himling av malt slett flate. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Vegghengt toalett med skjult sisterne. Dusjhjørne med dører av glass og vegghengt blandebatteri med garnityr. Vannrør av rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Bod: Gulv belagt med vinyl. Vegger og himling av malte slette flater. Vegghengt ventilasjonsaggregat. Varmtvannsbereder i hjørne. Konklusjon tilstandsrapport: Boligen fremstår i normalt god stand og uten noen vesentlige avvik utover normal bruksslitasje. Det er ikke registrert noen bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Bygningesdeler med TG2: Bad - Totalvurdering av overflater: TG 2 settes da det registreres bom i gulvflis. Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater.

    Innbo og løsøre
    Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Det er tegnet fellesabonnement for tv/internett/bredbånd gjennom sameiet som betales i de månedlige felleskostnader.

    Parkering
    Egen p-plass i parkeringskjeller. Gjesteparkeringsplasser ved sameiets fellesareal

    Prisantydning inkl. omkostninger
    3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   94 440,- (Omkostninger totalt)   3 294 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
    Vedovn på stue. Elektrisk med varmekabler på baderomsgulv og panelovner.

    Energiklasse
    D

  • Kommunale avgifter
    9216

    Kommunale avgifter år
    2024

    Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter inkluderer vann, avløp og feiing. Boligen har montert vannmåler og betaler iht. forbruk. Se vedlegg vedr. prognose for avgifter i 2024.

    Formuesverdi primær
    952850

    Formuesverdi primær år
    2022

    Formuesverdi sekundær
    3620831

    Formuesverdi sekundær år
    2022

    Velforening
    Pliktig medlemskap Husbyhagen Velforening. Velforeningens formål er å ivareta områdets fellesinteresser. Regnskapet for 2023 viser til et positivt årsresultat på kr. 218 884,-. Velforeningen består av 296 seksjoner som årlig betaler kr. 2 736,- å kontingent. Kontingent er inkludert i de faste felleskostnadene. Bonitas er forretningsfører.

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    65/1710

    Felleskostnader pr. mnd
    2584

    Felleskostnader inkluderer
    Velforeningskontingent, renovasjon, grunnpakke tv/internett, driftskostnad p-plass/infrastruktur elbil, avsetning til vedlikehold av fellesarealer og driftskostnader for sameiet.

    Andel fellesformue
    29894

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet Husbyhagen kvartal 13 består av 26 seksjoner fordelt på bygningene som omkranser tunet.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Årsregnskapet for 2023 viser til et posisitvt resultat på kr. 33 554,-. Årsregnskapet følger vedlagt i salgsoppgaven.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige forsikring

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Dyrehold
    Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets område, ref. husordensreglene

    Eierskiftegebyr
    6358

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/102/1048/6: 28.11.2014 - Dokumentnr: 1046671 - Bestemmelse iflg. skjøte Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 06.10.2014 - Dokumentnr: 854097 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 65/1710

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Det foreligger ferdigattest datert 08.09.2015

    Vei, vann og avløp
    Offentlig veg frem til fellesareal. Tilknyttet offentlig vann og avløp.

    Regulerings- og arealplanner
    Eiendommen og området er regulert til bolig. Det foreligger ingen reguleringsplaner/endringer av bruken for nærområdet.

    Adgang til utleie
    Leilighete kan fritt leies ut

    Legalpant
    De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    3 200 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,00))   94 440,- (Omkostninger totalt)   3 294 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

    Omk. kjøper beløp
    94440

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Det er avtalt fastpris stor kr 30 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 11 525,- markedsføring kr. 16 900,- og oppgjørshonorar kr 4 375,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 19 505,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Valstad

Megler

Lars Valstad

95 73 78 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev