aktiv-eiendomsmegling
Eiendomsmegler Håvard Geving ønsker velkommen til Marmorvegen 3

STJØRDAL Marmorvegen 3

Lekkert oppusset rekkehus med populær beliggenhet - Utsikt - Solrikt - 3 soverom - Garasje - Bad 19 - Kjøkken 18

 • kr 3 490 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 490 000
 • Omkostningerkr 104 292
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 594 292
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformSelveier
 • Byggeår1 988
 • Soverom3
 • ArealP-rom 100 m²
 • Tomt129.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Aktiv Stjørdal ved Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Marmorvegen 3 Dette er et meget flott og lekkert oppusset rekkehus beliggende fint til i det som kan betegnes som et populært, trygt og svært barnevennlig område i Husbymarka på Stjørdal. Både bolig og område har en rekke kvaliteter, blant annet: - Praktisk arealeffektiv planløsning - Sørvendt terrasse og hage med gode sol- og utsiktsforhold, totalt 35 kvadratmeter terrasse - 3 soverom på hhv 11, 11 og 9 kvadratmeter - Moderne kjøkken oppusset i 2018 - Flott bad med vaskeromsløsning oppusset i 2019 - Egen garasjeparkering - Tidsriktige og lekre overflater og fargevalg - Trygg og kort vei til barnehager, skoler og nærliggende fasiliteter Velkommen på visning! Husk å laste ned salgsoppgaven.

Marmorvegen 3, Trøndelag

 • Tomt
  129.1m²

  Beliggenhet
  Eiendommen er beliggende i populære Husbymarka med en fin beliggenhet i feltet, med fritt utsyn både foran og bak. Bolig, terrasse og hage er vendt mot sør og nyter godt av gode solforhold og utsikt mot Stjørdal og sentrumskjernen. Området er hovedsaklig bestående av enebolig- og rekkehusbebyggelse. Området kan betegnes som rolig, trygt og barnevennlig med nærhet til flere barnehager og flere lekeplasser. Fra eiendommen har man gang- og sykkelvei ned til skoler samt sentrum. I tillegg har man nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder året rundt. Remarka byr på oppkjørte skiløyper om vinteren og stier som egner seg for fine jogge- og gåturer om sommeren. På Remyra finnes også idrettsanlegg med kunstgressbane. Ikke langt fra eiendommen finnes også Stjørdal Golfklubb, med en av landets flotteste 18-hulls golfbaner. Eiendommen ligger ca. 1,3 km fra Fosslia skole, 2,9 km fra Stokkan ungdomsskole og 4,6 km fra Ole Vig videregående skole. Nærmeste barnehage er kun 300 meter unna og det finnes 3 barnehager innenfor 1 kilometers radius.

  Adkomst
  Følg Ringvegen fra E14 ved Tore Ligård. Ta til høyre i rundkjøringen ved Fosslia Fjellhall og Stokkan ungdomsskole. Følg Stokkanvegen i ca 1 km og videre på Hjelsengvegen i ca 1,6 km forbi golfbanen. Ta så 3. avkjørsel til høyre inn i Feltspatvegen. Følg denne i ca 200 m og den aktuelle boligen vil befinne seg på høyre side. Adkomst vil bli skiltet ved fellesvisning.

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.

  Barnehage/skole/fritid
  Eiendommen ligger ca. 1,3 km fra Fosslia skole, 2,9 km fra Stokkan ungdomsskole og 4,6 km fra Ole Vig videregående skole. Nærmeste barnehage er kun 300 meter unna og det finnes 3 barnehager innenfor 1 kilometers radius.

  Skolekrets
  Eiendommen sogner til Fosslia skolekrets fra 1. til 7. trinn, Stokkan ungdomsskole og Ole Vig videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Nærmeste avgang for offentlig transport finnes ca. 300 meter unna eiendommen. Stjørdal stasjon ligger ca. 4,5 km unna, 8 minutters kjøring.

  Byggemåte
  Rekkehus: Bygningen er et rekkehus der besiktiget boenhet er midtstilt over to plan. Grunnmur består av betong som heldekkende plate. Hovedkonstruksjon over grunnmur av tre utvendig kledd med liggende panel. Taket har form som saltak tekket med betongstein. Vinduer har to-lags isolerglass. Ideell andel av felles garasjeanlegg er ikke spesielt vurdert og inngår ikke i tilstandsvurderingen. Det blir imidlertid gjort oppmerksom på at alle bygningsdeler er under vedvarende aldring og jevnlig vedlikehold påkreves om normal funksjon opprettholdes. Garasje: Garasje oppført med støpt gulv og vegger oppført i bindingsverk med utvendig liggende panel. Taket har saltaksform tekket med takstein. Det er montert en leddport i tre og utvendig dør i tre. Areal er ca 23 m2.

  Innhold
  Boligens totale bruksareal (BRA): 103 kvm 1. etasje 53 kvm BRA Primærrom: Stue, kjøkken, trapp og entrè. 50 kvm. Sekundærrom: Utvendig bod. 3 kvm. 2. etasje 50 kvm BRA Primærrom: Bad, gang, trapp og 3 soverom. 50 kvm. Sekundærrom: Ingen. Utover overnevnte areal er det kryploft over 2. etasje samt en garasje i fellesarealer på ca 23 kvm BRA, dette er ikke medtatt i den totale arealberegningen. Entrè: Romslig og moderne entrè på ca. 5 kvadratmeter. Stor og praktisk skyvedørsgarderobe finnes her. Kjøkken: Kjøkkenet ble pusset opp i 2018 og kan by på et moderne preg samt praktiske løsninger. Innredningen er tidløs og har integrerte hvitevarer. Kjøkkenet fremstår som nytt og har fått TG0-vurdering av takstmann. Stue: Stuen i hovedetasjen er totalt 25 kvadratmeter, med behandlede og moderne overflater samt store vindusflater mot sør. Med vindu på begge sider av boligen får man rikelig med gjennomlys og en god romfølelse. Fra stuen har man utgang til terrassen og hagen. 3 soverom: Alle soverom er beliggende i 2. etasje. Soverommene er på hhv 11, 11 og 9 kvadratmeter. Flere av overflatene også her har blitt behandlet, og fremstår med et moderne og tidsriktig preg. To soverom er utstyrt med skyvedørsgarderober, et soverom med garderobeskap. Bad: Badet er er kombinert løsning med bad og vaskerom, totalt 8 kvadratmeter. Rommet ble oppusset så sent som i 2019. Overflatene er bestående av vinylbelegg på gulv (med gulvvarme) og baderomsplater på veggene. Badet har ingen tegn til fukt eller skader etter utført befaring av takstmann. Lagringsplass: Boligen har en utvendig sportsbod ved inngangspartiet. Utover dette finnes gode lagringsmuligheter på kaldloft samt i isolert bod ved garasje.

  Standard
  Stue: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Vedovn og varmepumpe. Utgang til terrasse. Kjøkken: Laminat på gulv, og malte plater på vegger. Takess i himling. Innredning med mekanisk avtrekksvifte over stekesonen og opplegg for oppvaskmaskin Stoppekrane for vann i benkeskap.. Det er integrert oppvaskmaskin, platetopp, mikroovn, stekovn, kjøleskap og fryseskap. Trapp til 2.etasje. Entre: Flis på gulv og malt panel på vegger. Takess i himling. Skyvedørsgarderobe. Bod: Støpt gulv og ubehandlet vegger. Ubehandlet himling. Bereder. 2. etasje Soverom 1: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Skyvedørsgarderobe. Soverom 2: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Soverom 3: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Panelovn. Skyvedørsgarderobe. Bad: Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Takess og downlights i himling. Gulvvarme. Utstyrt med badekar, mekanisk avtrekk, opplegg for vaskemaskin, servant og servantskap. Gang: Laminat på gulv og malte plater på vegger. Takess i himling. Trapp Takluke til kaldloft. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Vinduer/dører, yttervegger, renner/nedløp, taktekking, etasjeskille, trapp, avløpsrør, vannledninger, elektrisk, våtrom.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Utover vilkår i løsøre- og tilbehørsliste, gjelder følgende: Følgende gjenstander medfølger ikke i handelen: Taklamper på soverom. Følgdende gjenstander medfølger i handelen: Tv-benk, skap på stue, reol under trapp og skoskap.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer medfølger.

  Moderninseringer og påkostninger
  Boligen ble oppført i 1988, og er fom 2018 jevnlig oppusset med blant annet: - Nytt kjøkken 2018 - Nytt bad 2019 - Nye terrassebord på begge terrasser 2020 - Nye overflater med gips på vegger stue 2020 - Flislagt yttergang samt etablert skyvedørsgarderobe 2019 - Oppgradert el-anlegg 2018/19 - Gulvvarme stue og kjøkken 2018 - Ny peisovn fra Nordpeis 2018 - Innvendige dører byttet 2019 - Nytt laminatgulv på alle rom med unntak av to soverom, i 2018-2020 - Ny varmtvannsbereder 2019 - Nytt rekkverk terrasse 2020 - Ny garderobe soverom 2018 - Oppgradert garasjeanlegg 2019 - Innlagt fiber fra NTE (Altibox) - Overfaltebehandling utført i flere rom - Ny varmepumpe januar 2022

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen har innlagt NTE Fiber/Altibox. Dagens eier har kun benyttet internettjenester, men tilkobling til TV ligger tilgjengelig.

  Parkering
  Garasje i garasjeanlegg samt rikelig med biloppstillingsplasser på fellesareal.

  Forsikringsselskap
  Granne Forsikring

  Diverse
  Siste tilsyn på ildsted, skorstein og pipe ble utført i 2015. Siste feiing ble utført i 2022. Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten. Det er installert alarm i boligen tilknyttet Sector alarm. Årlig kostnad ca. kr. 6 800,-.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligens varmekilder består av varmepumpe og peisovn på stue. Utover dette elektrisk oppvarming.

  Info strømforbruk
  Årlig strømforbruk ca. 11 100 kwh iflg. selger.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  12470

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. De kommunale avgiftene er fordelt på to terminer per år.

  Formuesverdi primær
  881227

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3172417

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover de kommunale avgiftene må det påberegnes kostnader til renovasjon, eget strømforbuk, forsikring, tv/internett m.m. Kostnad for renovasjon er for 2023 kr. 5 154,- fordelt på to terminer.

  Årlig velavgift
  500

  Velforening
  Det er pliktig medlemskap i området velforening.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Stjørdal samarbeider med Hegra Sparebank i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/94/288: 30.09.1988 - Dokumentnr: 10790 - Erklæring/avtale PLIKTIG MEDLEMSKAP I HUSEIERFORENING/VELFORENING M.V. 30.09.1988 - Dokumentnr: 10790 - Rettigheter iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. 07.09.1988 - Dokumentnr: 9715 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:5035 Gnr:94 Bnr:107 01.01.2018 - Dokumentnr: 36183 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1714 Gnr:94 Bnr:288

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt brukstillatelse for eiendommen datert 07.01.1988. Det er ikke gitt ferdigattest. I saker hvor det er innhentet brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1988, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid ifølge Stjørdal kommune. Det er utstedt ferdigattest for garasjeanlegg datert 02.07.1991.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via felles private stikkledninger. Kostnad til evt. utskiftinger dekkes av eier.  

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan "Husbymarka". Reguleringsplan med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Det er kun en registrert bruksenhet. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 490 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  87 250 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000))

  104 292 (Omkostninger totalt)

  3 594 292 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  104292

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1 990, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket direkte utlegg.  Alle beløp er inkl. mva. 

Håvard Geving

Megler

Håvard Geving

93 42 63 63

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev