aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Eiendomsmegler Håvard Geving ønsker velkommen til Smedveien 3

STJØRDAL Smedveien 3

Stor 3-roms selveierleilighet i toppetasje - Solrik terrasse - P-kjeller og heis - Gangavstand til sentrum - Fjernvarme

 • kr 4 190 000
 • BRA 76 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 190 000
 • Omkostningerkr 117 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 307 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 012
 • Soverom2
 • ArealP-rom 72 m²
 • Felleskostnaderkr 3 597
 • Tomt1 965.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  117 792 (Omkostninger totalt)

  4 307 792 (Totalpris inkl. omkostninger)
Eiendomsmegler Håvard Geving presenterer Smedveien 3! Her kan du skaffe deg en romslig og lettstelt 3-roms selveierleilighet i sentrum. Leiligheten ligger fint til og her ligger alt til rette for en enkel og behagelig hverdag. Leiligheten besitter en rekke kvaliteter, blant annet: - Beliggenhet i toppetasje, skjermet for innsyn og støy - 2 romslige soverom på hhv 13,5 og 8 kvadratmeter - Endeplassering i parkeringskjeller med ekstra boltreplass for parkering - Heis i bygget, tørrskodd adkomst - Bodplass både i leiligheten og i kjelleranlegg - Stor solrik terrasse med gode solforhold - Leiligheten er nylig overflatebehandlet i flere rom, utover dette svært pent brukt - TG-1 vurdering eller bedre av takstmann på samtlige punkter - Gangavstand til sentrum - Tilknyttet fjernvarme Velkommen

Smedveien 3, Trøndelag

 • Tomt
  1965.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Selveiet eiendomstomt felles for sameiet. Pent opparbeidet med asfaltert gårdsplass og nedkjøring til p-kjeller, utover dette spredt grøntareal.

  Beliggenhet
  Leiligheten har en praktisk og pen beliggenhet rett utenfor Stjørdal sentrum med kort vei til nødvendige fasiliteter og servicefunksjoner. Herfra har du gangavstand til både dagligvarebutikk, kafèer, gågata, kjøpesenter, Kimen kulturhus, helsehus og øvrige sentrumsfasiliteter. Leiligheten ligger fint til i byggets toppetasje skjermet for innsyn med gode solforhold som kan nytes fra en stor terrasse. Leiligheten har heis og parkeringskjeller.

  Adkomst
  Med utgangspunkt i jernbanestasjonen, kan du kjøre rett østover Ole Vigs gate og forbi Halsen ungdomsskole på venstre side, over krysset med Stokkanvegen. Ta andre avkjøring til høyre etter Kimen kulturhus. Nå er du i Sigurd Jarls veg, ta deretter første til høyre. Du vil få leilighetskomplekset på din høyre siden. Det vil bli skiltet med Aktiv visningsskilt ved fellesvisninger

  Bebyggelse
  Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger, småhus og leilighetsbygg.

  Barnehage/skole/fritid
  Området sogner til Halsen barneskole, Stokkan ungdomsskole og Ole Vig videregående skole. Flere barnehager finnes innenfor kort avstand fra eiendommen.

  Skolekrets
  Området sogner til Halsen barneskole, Stokkan ungdomsskole og Ole Vig videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  I sentrum finnes flere punkt for offentlig transport, nærmeste busslomme ca. 200 meter unna. Leiligheten ligger ca. 1,3 kilometer fra Stjørdal stasjon. 6 minutters kjøring til Trondheim lufthavn Værnes.

  Byggemåte
  Leilighet som del av leilighetsbygg med beliggenhet i 3. etasje. Grunnmuren er oppført i støpt betong. Veggkonstruksjon i tre, og er utvendig kledd med fasadeplater/liggende trepanel. Taket er tilnærmet flatt, tekket med duk. Vindu med 2-lags isolerglass

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Innhold
  Leiligheten ligger i byggets 3. etasje. Leilighetens totale bruksareal (BRA): 76 kvm Primærrom: Entre, 2 soverom, bad, stue og kjøkken. 72 kvm. Sekundærrom: Bod. 4 kvm. Utover nevnte areal er det en kjellerbod på ca. 6 kvm samt parkeringsplass i kjelleranlegg.

  Standard
  Rombeskrivelse av leiligheten innvendig: Entre: Flis på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme. Sikringsskap og skyvedørsgarderobe. Gang: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Soverom 1: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Radiator. Skyvedørsgarderobe. Soverom 2: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Radiator. Garderobeskap. Bad: Flis på gulv og flis på vegger. Malte plater i himling. Gulvvarme. Utstyrt med mekanisk avtrekk, servant, servantskap, dusjhjørne, innfellbare dusjdører, opplegg for vaskemaskin, rørfordelingsskap, stoppekran og veggmontert wc. Bod: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Takess i himling. Ventilasjonsaggregat. Stue: Parkett på gulv og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Radiator. Utgang til terrasse. Kjøkken: Parkett på gulv, og flis på vegg over benkeplate og malt glassfiberstrie på vegger. Malte plater i himling. Radiator. Det er integrert oppvaskmaskin, platetopp, stekovn og kjøl/fryseskap. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Ingen.   Forhold som har fått TG3: Ingen.

  Innbo og løsøre
  Følgende gjenstander medfølger i handelen: Utemøbler bord, stoler og puter, vaskemaskin og tørketrommel på bad samt liten fryser på bod. I tillegg følger solskjerming i form av lamellgardiner innvendig med. Utover dette gjelder bransjens liste over løsøre og tilbehør. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Det gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse gjenstander som medfølger handelen. Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  Moderninseringer og påkostninger
  - Terrassebord oppgradert til komposittmateriale - Terrassedør byttet til skyvedør.

  TV/Internett/bredbånd
  Leiligheten er tilknyttet kollektivavtale med NTE/Altibox. Kostnadene til dette er dekket via de månedlige felleskostnadene.

  Parkering
  Leiligheten disponerer 1 plass i parkeringskjeller. Plassen har endebeliggenhet, som byr på litt ekstra plass for parkering og eventuelt lagring. Gjesteparkering på tomten.

  Diverse
  Det er i følge selger gitt muntlig tillatelse til naboleilighet mot øst for oppføring av le-/skillevegg på terrasse og avtale er inngått på dette. Dette er under planlegging og vil fullt og helt bekostes av naboleiligheten. Avtalen vil inngå som et avtalevilkår i denne handelen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  117 792 (Omkostninger totalt)

  4 307 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er tilknyttet fjernvarme og leiligheten varmes opp via felles anlegg for leilighetsbygget med vannbåren varme til radiatorer på stue, kjøkken og soverommene. Forbruksvann varmtvann fra samme anlegg.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser om ca. kr. 350-400,- i snittkostnad for strømforbruk det seneste året.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  De kommunale avgiftene inngår som en del av de månedlige felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det praktiseres ikke eiendomsskatt i Stjørdal kommune.

  Formuesverdi primær
  663144

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2387318

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover kostnader til felleskostnader må det påberegnes kostnader til eget strømforbruk, innboforsikring m.m. Selger opplyser om kostnad på strøm ca. kr. 350-400 per måned i snitt i den perioden leiligheten har vært bebodd av en person. Lave strømutgifter pga tilknytning til fjernvarmeanlegg.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Stjørdal AS samarbeider med Hegra Sparebank i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Sameiebrøk
  76/1436

  Felleskostnader pr. mnd
  3597

  Felleskostnader inkluderer
  De månedlige felleskostnadene dekker driftskostnader i form av husforsikring, brøyting/strøing, renovasjon, kommunale avgifter, strøm fellesareal og for øvrig drift og vedlikehold av sameiets felles interesser. I tillegg dekkes tv og internett samt kostnader til fjernvarme. Andel felleskostnader forfaller til betaling den 1. i hver måned. Sameiet har ingen fellesgjeld.

  Om sameiet
  Sameiet Rosenlund park er bestående av til sammen 18 boligseksjoner, sameiet ble opprettet i 2012. Sameiet oppleves som forsvarlig driftet med gode økonomiske forutsetninger for videre drift.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter. Godkjenning kan kun nektes med saklig grunn.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring Nuf

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er vedtatt forbud mot dyrehold. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan bruker av seksjonen holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukere av eiendommen.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/102/80/16: 03.09.1912 - Dokumentnr: 900229 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver: A/S Stjørdalens Elektrisitetsverk. Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 03.09.1912 - Dokumentnr: 900236 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver A/S Stjørdalens elektrisitetsverk Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 03.09.1912 - Dokumentnr: 900237 - Elektriske kraftlinjer Rettighetshaver A/S Stjørdalens elektrisitetsverk Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 27.01.1981 - Dokumentnr: 712 - Erklæring/avtale OVERENSKOMST OM SAMVIRKE VEDK. VERTIKALTDELT BOLIG. Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 27.01.1981 - Dokumentnr: 712 - Erklæring/avtale Bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.2012 - Dokumentnr: 136557 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Tensio Tn AS Org.nr: 988 807 648 Overenskomst om plassering av transformatoranlegg og tilhørende kabelanlegg Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:5035 Gnr:102 Bnr:80 Gjelder denne registerenheten med flere 07.03.2012 - Dokumentnr: 190523 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 76/1436

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest datert 17.12.2015. Det foreligger tillatelse for oppføring av takoverbygg datert 01.02.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via felles private stikkledninger. Siste stikkvei inn mot fellesareal og gjesteparkering er privat.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et sentrumsområde regulert til nåværende boligbebyggelse. Utover dette innbefattes området i kommuneplanens arealdel som område under omforming, byggeforbud rundt vei, bane og flyplass samt gul sone ihht. T-1442.

  Adgang til utleie
  Den enkelte sameier rår som en eier over seksjonen og har full rettslig råderett over sin seksjon, herunder rett til utleie med mindre noe annet følger av lov eller disse vedtektene. Av vedtektene fremkommer at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 190 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  104 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000))

  117 792 (Omkostninger totalt)

  4 307 792 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  117792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 15 900,-, oppgjørshonorar kr 4 375,- og visninger kr 1 990,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Håvard Geving

Megler

Håvard Geving

93 42 63 63

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev