aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Enderekkehus
Enderekkehus

STJØRDAL Soltunvegen 4D

Stjørdal - Enderekkehus på sentrale Stokmoen med 3 soverom og carport

 • kr 3 790 000
 • BRA 103 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 3 790 000
 • Omkostningerkr 107 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 897 792
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2011
 • Soverom3
 • ArealP-rom 103 m²
 • Tomt975.9 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt)   3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  
Plantegning 1. etg.
Aktiv Stjørdal har gleden av å presentere et meget godt vedlikehold og innholdsrik rekkehus med en beliggenhet som stort sett gjør bilen overflødig. Her er det veldig kort gangavstand til skoler, idrettsanlegg, kulturtilbud og sentrumskjernen. Eiendommen passer også til pendlere da det er kun 15 minutters gange til jernbanestasjon. Området betegnes som veldig barnevennlig. Av kvaliteter vil vi nevne: - Carport - Utvendig sportsbod - Lyst pent kjøkken med integrerte hvitevarer - 3 romslige soverom - Lyst flislagt bad - Vestvendt terrasse med kveldsol - Blindgate uten gjennomgangstrafikk
På stue er det en sofakrok og plass til spisestue

Soltunvegen 4D, Trøndelag

 • Tomt
  975.9m²

  Beskrivelse av tomt
  Asfaltert gårdstun og parkering. Gruslagt inngangspassasje med platting ved inngang. Sørvestvendt terrasse med hekk for å minimere innsyn. Plen mot øst.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger på populære Stokmoen, rett nord for sentrumsgatene med veldig kort gangavstand til skoler fra 1. klasse til og med videregående. I nærområdet har du også Stjørdals idrettsanlegg med bl.a. Stjørdalshallen og svømmehall. På 10 minutter er du i sentrum med butikker, parker, kulturtilbud og bevertningssteder.

  Adkomst
  Ta av E-6 mot Stjørdal. Kjør rett frem i første rundkjøring og til venstre i neste. Følg veien gjennom sentrum til du får 3. avkjøring på høyre hånd inn Sandskoggata. Ta så første vei til venstre inn Soltunvegen. Du vil da få eiendommen på høyre side.

  Bebyggelse
  Området består stort sett av eneboligbebyggelse.

  Barnehage/skole/fritid
  I nærområdet er det flere barnehager. Halsen Barneskole. Stokkan Ungdomsskole.

  Skolekrets
  Halsen

  Offentlig kommunikasjon
  Kort avstand til busser ved torget og jernbanestasjon.

  Byggemåte
  Selveier leilighet i småhus. Oppført med plate på mark og ringmur. Yttervegger av bindingsverk kledd med stående trepanel. Yttertak i saltakskonstruksjon tekket med betongstein. Vinduer og balkongdør med 2-lags glass fra byggeår. Entredør med glassfelt fra byggeår.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Entre, stue, kjøkken, teknisk rom/toalettrom. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. I tillegg har rekkehuset utvendig sportsbod og carport.

  Standard
  1.etg: Entre: Flis på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Teknisk rom/toalettrom: Belegg på gulv. MDF-plater på vegg. Takplater i himling. Vegghengt servant og gulvstående underskap. Varmtvannsbereder i hjørne. Vannfordelingsskap og inspeksjonsluke med stakepunkt på vegg. Stue: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Kjøkken: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Folierte skrog med slette fronter. Foliert benkeplate. Utslagsvask med ett-greps armatur. Integrert platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Flis på vegg over kjøkkenbenk. 2.etg: Gang: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Bad: Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Takplater i himling. kabinett med integrert blandebatteri. Vegghengt toalett. Innredning med servant og ett-greps armatur. Mekanisk avtrekk. Speil på vegg over servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverom 1: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Soverom 2: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Soverom 3: Parkett på gulv, MDF-plate på vegg. Takplater i himling. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 3 og TG 2.   Forhold som har fått TG3: Ingen Forhold som har fått TG2: Vinduer / dører: Det ble ikke registrert noen punkterte vindusglass under befaringsdagen. Det ble foretatt en enkel funksjonstest av tilfeldig valgte vinduer i boligen. Det registreres fuktskader i vindusforing på kjøkken, stue og soverom. Derfor TG2. Taktekking og beslag: Knekt mønestein fører til manglende tetting av tak ved pipe og pipebeslag. Dette kan over tid føre til lekkasje. Forholdet anbefales utbedret. Bad - Totalvurdering av overflater: Badet fungerer med dagens tilstand, men på grunn av påviste forhold bør det brukes med forsiktighet og jevnlig kontroll av overflater. Kjøkken : Det bemerkes at automatisk vannstopper og komfyrvakt ikke er etablert. Anbefales etablert som et sikkerhetstiltak. Det registreres en del slitasje på innredningen. VVS: Ingen skader eller lekkasjer avdekket på synlige rørføringer. Vannfordelingsskap er ikke tett, ved vannlekkasje vil det derfor være høy risiko for følgeskader. Derfor TG2.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.

  TV/Internett/bredbånd
  Eiendommen er tilknyttet fiber fra NTE.

  Parkering
  Carport samt gjesteparkering.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt)   3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

 • Oppvarming
  Peisovn på stue. Ellers elektrisk med gulvvarme i entre, på stue og på bad.

  Energiklasse
  C

 • Kommunale avgifter
  15059

  Kommunale avgifter år
  2023

  Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter dekker vann, kloakk og feiing.

  Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Andre utgifter
  Avgift til Innherred renovasjon kr. 5 379,- ved medium restdunk.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med Hegra Sparebank om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket mottar ikke provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/99/1057/3: 08.02.2023 - Dokumentnr: 144695 - Bestemmelse om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:135 Overført fra: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:1057 Gjelder denne registerenheten med flere 08.02.2023 - Dokumentnr: 144695 - Bruksrett Rettighetshaver: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:135 Overført fra: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:1057 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Ferdigattest foreligger.

  Vei, vann og avløp
  Kommunal vei til fellesareal. Kommunalt vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et regulert område og er godkjent utnyttet til boligformål. Regulering ligger vedlagt salgsoppgaven. Reguleringsbestemmelser fås ved henvendelse megler.

  Adgang til utleie
  Korttidsutleie er ikke tillat i følge vedtektene.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 790 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 790 000,00))   107 792,- (Omkostninger totalt)   3 897 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)  

  Omk. kjøper beløp
  107792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke kunnet tegne boligselgerforsikring på boligen i henhold til vilkår. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 10 000,-, oppgjørshonorar kr 4 375,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale ca. kr 14 000 ,-. Utleggene omfatter lovpålagte opplysninger, fotograf og tilstandsrapport. Alle beløp er inkl. mva. 

Jan Morten Svendsen

Megler

Jan Morten Svendsen

95 73 78 71

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev