aktiv-eiendomsmegling
Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med sørvendt balkong inn mot et rolig område av Stjørdal sentrum

STJØRDAL Søndregata 6A

Stjørdal sentrum - Pen og praktisk 3-roms selveierileilighet med smart planløsning og tiltalende standard

 • kr 4 350 000
 • BRA 90 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 350 000
 • Omkostningerkr 124 892
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 474 892
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 009
 • Soverom2
 • ArealP-rom 77 m²
 • Felleskostnaderkr 2 864
 • Tomt2 628.5 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 124 892 (Omkostninger totalt) 4 474 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten holder en god og meget tiltalende standard med praktisk og smart planløsning. Kvaliteter ved leiligheten som må fremheves: - Hovedsoverommet er på hele 17 kvm. og har adkomst fra både entrè og baderom. - Kjøkkenet er adskilt fra stua og har en innholdsrik innredning med smarte skuffeløsninger. - Praktisk plassert bod ved kjøkkenet. - Eget vaskerom i tilknytning til badet. - Meget stor balkong, 16 kvm. - sydvendt og takoverbygd - Parkeringsplass i p-kjeller. Egen bod i kjeller. - Gangavstand til alle servicefunksjoner i sentrum - Heis - Meget sentral beliggenhet i en rolig del av Stjørdal sentrum

Søndregata 6A, Trøndelag

 • Tomt
  2628.5m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesareal for sameiet opparbeidet med noe grøntareal og asfalterte gangveger og parkeringsplasser

  Beliggenhet
  Sameiet Rådhusparken ligger midt i Stjørdal sentrum, like ved rådhuset. Leiligheten ligger i byggets 2. etasje i boligfløyen som ligger langs Søndregata.

  Skolekrets
  Halsen barneskole Stokkan Ungdomskole

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til jernbanestasjon og Stjørdal torg med bussholdeplass

  Byggemåte
  Felles tomt for sameiet opparbeidet med asfalt, belegningsstein, plenareal, lekeplass, blomsterkasser og biloppstillingsplass. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Entrédør med sikkerhetslås. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon. Utgang fra stue til sørvest vendt balkong på ca. 16 m2.

  Innhold
  Primærrom: 2. etasje: Entre, stue/kjøkken, 2 soverom, og bad/vaskerom. Sekundærrom: 2. etasje: Teknisk bod

  Standard
  Entre: Parkett på gulv, malt strie på vegg. Malte flater i himling. Stue: Parkett på gulv, malt strie på vegg. Malte flater i himling. Kjøkken: Parkett på gulv, malt strie på vegg. Takplater i himling. Soverom: Parkett på gulv, malt strie på vegg. Malte flater i himling Soverom: Parkett på gulv, malt strie på vegg. Malte flater i himling Bad: Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Takplater i himling. Dusjnisje med garnityr på vegg og vegghengt blandebatteri. Veggmontert toalett. Innredning med servant og ett-greps armatur. Mekanisk avtrekk. Speil på vegg over servant. Vaskerom: Flislagt gulv. Baderomsplater på vegg. Malte flater i himling. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel Teknisk bod: Belegg på gulv. Malt strie på vegg. Malte flater i himling.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameieit har tenget felles avtale med NTE

  Parkering
  1 parkeringsplass i garasjekjeller

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 124 892 (Omkostninger totalt) 4 474 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i baderomsgulv

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  810002

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2916008

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  82/3357

  Felleskostnader pr. mnd
  2864

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, renovasjon, strømutgifter i fellesareal, renhold av fellesareal og generelle driftskostnader for sameiet.

  Andel fellesformue
  65171

  Andel fellesformue per dato
  2023-03-12T23:00:00Z

  Forkjøpsrett
  Sameiet praktiserer ikke forkjøpsrett

  Styregodkjennelse
  Sameiet praktiserer ikke styregodkjennelse av ny seksjonseier

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Driftsinntektne efor 2021 var kr. 1 288 511,- mot kr. 1 319 333,- 2020. Årsresultatet for 2021 var kr. 9 222,- mot kr. 231 349,- i 2020. Årsresultat overføres til egenkapital som pr. 31.12.2021 var kr. 2 117 001,-

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Vårrengjøring av fellesareal og parkeringskjeller gjennomføres som dugnad av seksjonseierne.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/84/150/8: 13.03.1964 - Dokumentnr: 1448 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Televerket
  Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
  Overført fra: Knr:5035 Gnr:84 Bnr:150
  Gjelder denne registerenheten med flere
  02.07.2008 - Dokumentnr: 542767 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Tensio Tn AS
  Org.nr: 988 807 648
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:5035 Gnr:84 Bnr:150
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.03.2009 - Dokumentnr: 178541 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 8
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 82/3357
  ----------
  Reseksjonering
  Omfordeling av tilleggsareal til snr. 33, 34, 35 og 36


  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  EIendommen ligger inn under sentrumsplanen for Stjørdal sentrum. Sentrumplanen er en omfattende reguleringsplan som kan bli tilsendt ved forespørsel til megler.

  Adgang til utleie
  Leieligheten kan fritt leies ut

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 350 000 (Prisantydning) Omkostninger 12 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585 (Tingl.gebyr pantedokument) 585 (Tingl.gebyr skjøte) 108 750 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 350 000)) 124 892 (Omkostninger totalt) 4 474 892 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  124892

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende kr. 50 000,- for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 11 525,- oppgjørshonorar kr 4 375,- markedsføring kr. 14 900,- og visninger kr 1 900, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 16 637,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Valstad

Megler

Lars Valstad

95 73 78 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev