aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen på visning i Kongstunet, midt i Stjørdal sentrum
Velkommen på visning i Kongstunet, midt i Stjørdal sentrum

STJØRDAL Stokmovegen 9D

Stjørdal - Sentrum. 3-roms selveierleilighet beliggende på bakkeplan i attraktive Kongstunet

 • kr 2 590 000
 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 590 000
 • Omkostningerkr 77 792
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 667 792
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 994
 • Soverom2
 • ArealP-rom 66 m²
 • Felleskostnaderkr 2 530
 • Tomt2 933.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   77 792,- (Omkostninger totalt)   2 667 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Planskisse
Vi har gleden av å tilby denne 3-roms selveierleiligheten i sameiet Kongstunet som ligger midt i Stjørdal sentrum. Leiligheten har flere gode kvaliteter som bl.a.: - 2 soverom - Sydvendt, innglasset balkong. - Trappefri adkomst - Gangavstand til alt av servicefunksjoner i sentrum Leiligheten er klar for snarlig overtakelse. Privat visning i forkant av annonsert fellesvisning er mulig om ønskelig. Velkommen på visning!
Pent opparbeidet fellesareal

Stokmovegen 9D, Trøndelag

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 74 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 66 kvm Entrè/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
  Sekundærrom
  1. etasje: 8 kvm Innebygd balkong  Tomt
  2933.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er på 2933,1m2 og er opparbeidet med parkeringsplasser og noe grøntareal

  Beliggenhet
  Boligsameiet Kongstunet ligger midt i Stjørdal sentrum og har gangavstand til alt av servicefunksjoner.

  Adkomst
  Ved kjøring fra Stjørdal stasjon følg Ole Vigs gate i retning sentrum. etter ca 800 meter ta avkjøring til venstre inn på Stokmovegen. Første avkjøring til venstre fører til sameiets parkeringsplass.

  Skolekrets
  Halsen barneskole Stokkan ungdomskole

  Offentlig kommunikasjon
  Gangavstand til offentlig kommunikasjon (buss og tog)

  Byggemåte
  Leiligheten er oppført i én etasje. Bygningen har støpt plate på mark. Veggkonstruksjon er oppført i betong kombinert med bindingsverk, og er utvendig kledd med stående panel. Taket er et saltak tekket med betongstein. Etasjeskillene er betongdekker. Vinduer med 2-lags glass.

  Innhold
  Primærrom: 1. etasje: Entre/gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad. Sekundærrom: 1. etasje: Innebygd balkong.

  Standard
  Entre/gang: Gulv belagt med laminat. Vegger av malt strie. Malt betong i himling. Stue: Gulv belagt med laminat. Vegger av malt strie. Malt betong i himling. Kjøkken: Gulv belagt med laminat. Vegger av malt strie. Malt betong i himling. Laminerte skrog med profilerte fronter. Laminert benkeplate med underlimt utslagsvask og ett-greps armatur. Plate på vegg over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn og platetopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøle/fryseskap. Soverom sør: Gulv belagt med laminat. Vegger av malt strie. Malt betong i himling. Soverom: Gulv belagt med laminat. Vegger av malt strie. Malt betong i himling. Bad: Flislagt gulv med varme og flislagte vegger. Malt slett himling. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Dusjhjørne med dører av glass og vegghengt armatur. Vegghengt servantskap med ett-greps armatur. Speil på vegg over servant. Vegghengt benkeskap. Varmtvannsbereder og stoppekran plassert i hjørne. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel på vegg

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Sameiet har tegnet kollektivavtale for tv/internett. Månedlige felleskostnader inkluderer grunnpakke.

  Parkering
  Mulighet for leie av garasjeplass/oppstillingsplass etter ansiennitet. Parkering på oppmerkede plasser på fellesareal

  Radonmåling
  Det er ikke utført radonmåling

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk.  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges ved fullmektig. Fullmaktshaver(e) (selger(e)) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   77 792,- (Omkostninger totalt)   2 667 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

  Info strømforbruk
  Strømforbruk er ikke oppgitt

  Energiklasse
  F

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkl. i månedlige fellesutgifter

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering.

  Sameiebrøk
  87/2175

  Felleskostnader pr. mnd
  2530

  Felleskostnader inkluderer
  Kommunale avgifter, renovasjon, felleshusforsikring, strøm i fellesareal, driftsutgifter sameiet, grunnpakke kabel-tv (Telia), snørydding på fellesareal m.m.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånets løpetid: 2027 november Långiver: Danske Bank Rentebetingelser: 7,61% Saldo pr. mai 2023: Kr. 483 020,- Fellesgjeld er ikke fordelt seksjonseierne iht. seksjonsbrøk. Fellesgjeldens avdrags- og rentekostander betjenes via seksjonseiernes månedlige fellesutgifter.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet

  Styregodkjennelse
  Overdragelse av seksjonen krever ikke styregodkjennelse

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Årsregnskapet for 2022 viser et positivt resultat på kr. 119 427,-. Boligsameiet har ved utgangen av 2022 begativ egenkapital, men sameiet har nå positive årsresultatert i 2021 0g 2022 som vil bedre egenkapitalen. For 2023 er det et budsjettert overskudd på kr. 108 554,-.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vedtekter/husordensregler følger vedlagt i salgsoppgaven

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt etter varsling til styret

  Eierskiftegebyr
  2500

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 5035/99/52/6: 22.12.1964 - Dokumentnr: 7187 - Bestemmelse om bebyggelse Byggetillatelse på nærmere angitt avstand.
  Overført fra: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:52
  Gjelder denne registerenheten med flere
  13.08.1993 - Dokumentnr: 7101 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:52
  Gjelder denne registerenheten med flere
  12.01.1994 - Dokumentnr: 421 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 6
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 87/2175
  14.02.1916 - Dokumentnr: 900139 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:49
  Rettighet hefter i: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:82
  Overført fra: Knr:5035 Gnr:99 Bnr:52
  Gjelder denne registerenheten med flere


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er ikke utstedt ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 590 000,- (Prisantydning) 0,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,00))   77 792,- (Omkostninger totalt)   2 667 792,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  77792

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 11 525,- oppgjørshonorar kr 4 375,- markedspakke kr. 14 900,- og visninger kr 1 900, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10 647,-. Alle beløp er inkl. mva. 

Lars Valstad

Megler

Lars Valstad

95 73 78 70

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev