aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Peer Gynts vei 40C!

Lys og gjennomgående 2-R trygdeleilighet med alt på en flate. Terrasse på 10m2. Rett ved skogkanten og like ved sentrum!

 • BRA 54 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER1 311 145
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 973
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 49 m²
 • ANDEL FELLESGJELD2 213
 • FELLESKOST./MND2 983
 • TOMT4 780 m²
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • 1 300 000,- (Prisantydning)
  2 213,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  1 302 213,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  1 311 145,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Lys og gjennomgående 2-roms trygde-/rekkehusbolig på bakkeplan. Boligen er på en flate og inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom, bad, bod, gang og entré. Det er store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette sammen med den gjennomgående og praktiske løsningen sørger for en luftig atmosfære. Boligen blir forlenget med en solrik terrasse som er delvis overbygget på 10 m2. Denne er perfekt for å nyte varme dager. Boligen har en eldre standard hvor det er behov for oppussing.
Her vil du bo i skogkanten hvor det er rolig, men med kort vei både til sentrumskjernen så vel som natur, vann og sjø.

Bare personer som oppebærer trygd etter folketrygden kan være andelseiere, samt hatt folkeregistrert adresse i Sandefjord kommune de siste to årene.


Boligen inneholder stue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom, bad, bod, gang og entré.
Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen som er perfekt for sosiale sammenkomster.

Peer Gynts vei 40C, Vestfold og telemark

 • Stue | Med terrasse
  Stuen er lys og romslig, samt er gulvet belagt med parkett. Det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i boligen. Dette sammen med den praktiske løsningen, sørger for en luftig atmosfære. Vinduene er fra 2006. Her møter du et rom med gode møbleringsmuligheter. Her har du en naturlig plass til både sofagruppe, spisebord og TV med tilhørende møblement.

  På varme sommerdager blir det naturlig å åpne den store glassdøren fra 2006, så blir hele stuen forlenget med den herlige terrassen på ca. 10 m2. Her har du god plass til utemøblement og beplantning. I tillegg har terrassen videre adkomst til den grønne hagen. Terrassen er delvis overbygget, så denne kan brukes lengre enn de solrike dagene.

  Kjøkken | Lys innredning
  Eldre kjøkken som har lyse vegger og gulvet er belagt med parkett. Innredningen har lyse fronter og benkeplaten er av høytrykkslaminat med nedfelt oppvaskkum. Det er integrert kjøl/fryseskap (går ikke å lukke igjen), oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det er kjøkkenventilator over komfyr med avtrekk ut på veggen.

  Soverom | Godt med lagringsplass
  Soverommet er av god størrelse og har malte flater i lyse farger. Gulvet er belagt med laminat. Vinduet slipper inn naturlig med lys i rommet. Ettersom soverommet har en fin størrelse, er det plass til dobbeltseng, nattbord og øvrig møblement. For at man skal ha et ryddig soverom er garderobeløsning viktig. Her er det garderobeskap som sørger for gode oppbevaringsmuligheter til klær og det man måtte ønske.

  Bad | Skap ditt eget drømmebad
  Badet er av eldre standard, så her kan du skape ditt eget drømmebad etter dine behov. Ellers er det varme i gulvet for en fin temperatur. Det er baderomsplate på vegger, samt fliser på gulvet. Baderommet inneholder dusjkabinett med regn- og hånddusj, toalett, samt servantskap. Over servanten er det speilskap og belysning. I taket er det avtrekk.

  Entré | Velkommen inn
  Når du kommer inn i leiligheten møtes du av en lys entré. Gulvet er belagt med fliser i entréen. Du har naturlig plass til en smal kommode/skohylle og plass til knagger for å henge av deg yttertøy.


  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  - Overflater: Vurdering av avvik: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Løse fuger i gulv i vindfang. Slitt tapet på vegg som løsner enkelte steder. Merker i tak etter tidligere installasjoner.
  Tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes.
  - Overflater gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.
  - Radon: Radonmålinger er ikke foretatt, heller ikke andre tiltak mot radon, eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav"" aktsomhetsgrad. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.
  - Sluk, membran og tettesjikt: Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Kan ikke ta av sokkel på dusjkabinett, som gjør det vanskelig å inspisere og rengjøre sluk. Tiltak: Tilgang til sluk må bedres både for inspeksjon og rengjøring. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.
  - Ventilasjon: Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Det var ikke nok tilluft under dør. Tiltak: Det må foretas tiltak for å lukke avviket. Dør til bad må justeres litt opp for å tilfredsstille kravene til tilluft. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom er mot kjøkken.
  - Kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Slitt tapet over kjøkkenbenk. Går ikke å lukke igjen kjøleskap. Tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning.
  - Elektrisk anlegg: Basert på alder på anlegg/installasjoner og manglende tilsyn/dokumentasjon på tilsyn anbefales det at det gjøres en utvidet el-kontroll av anlegget.


  Forhold som har fått TG3:
  - Branntekniske forhold: Er det skader på brannslokkingsutstyr eller er apparatet eldre enn 10 år? Ja, Apparatet er over 10 år.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et attraktivt og etablert boligstrøk like ved Stokke sentrum i Sandefjord kommune. Herfra har du gangavstand til det du skulle trenger i hverdagen. Stokke sentrum byr på flere gode servicetilbud som butikker, cafeer, frisør, Vinmonopol, bensinstasjon for å nevne noe. Barne- og ungdomsskole og idrettsanlegg ligger i gangavstand fra boligen.

  Det er gode turmuligheter like i nærheten, med blant annet Bokmoa. Storås som er Stokkes skiarena ligger en liten biltur unna. Her bor du fredelig til ved skogkanten.

  Sandefjord og Tønsberg sentrum ligger ca. 15 minutter unna med svært gode handlemuligheter, restauranter og andre servicefunksjoner. Her finner du bylivet like i nærheten.

  Melsomvik småbåthavn ligger heller ikke lange kjøreturen unna med strand og badeplass.

  Vestfoldbanen gir gode forbindelser til Torp, byene i Vestfold og Telemark, samt inn til Drammen og Oslo. Ellers er det ca. 10 minutter til Vestfold Golfbane med 18-hulls golfbane.
 • Leiligheten ligger i et etablert boligområde med tett småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • BRL leilighet i 1. etasje i bygning fra 1973. Noe brukspreg innvendige overflater.
  Leilighetens tilstand anses sett i relasjon til alder som normal. Det kan påregnes noe kostnader til generelt vedlikehold over tid. Dette dreier seg stort sett om normal levetid på de enkelte bygningselementene. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Det presiseres at hovedkonstruksjon og utvendig forhold som berører bygningen er borettslagets ansvar og derfor ikke vurdert (kan allikevel være kommentert). Det er kun eventuelle lett synlige og åpenbare feil og / eller skader som er påpekt i innvendig leilighet.

  Rekkehus - Byggeår: 1973
  UTVENDIG:
  Malte trevinduer med 2-lags isolerglass fra 2006. Det ble ikke registrert punktert glass i vinduer ved befaring. Dette kan påregnes med tiden.
  Normal tid før utskifting av trevindu er 20 - 60 år.
  Normal tid før kontroll og justering av vinduer, hengslede er 2 - 8 år
  Isolert og formpresset ytterdør med glassfelt. Malt balkongdør i tre med 2-lags isolerglass fra 2006.
  Normal tid før utskifting av tredører er 20 - 40 år.
  Normal tid før kontroll og justering av tredører er 2 - 8 år.

  Delvis overbygget terrasse med utgang fra stue i trykkimpregnert tre med teppe, fundamentert på løsmasser. Arealet av terrassen er 10 m2.
  Bygningen er fundamentert på løsmasser av stein og grus. Støpt ringmur med betonggulv. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk, antatt isolert etter byggeårets krav og utvendig kledd med stående bordkledning. Taktypen består av saltak, tekket med stålplater med steingranulat. Takrenner og
  nedløpsrør av plastbelagte stål. Taket har ikke snøfangere. Det presiseres at hovedkonstruksjon og utvendig forhold som berører bygningen er borettslagets ansvar.

  INNVENDIG:
  Gulver har flis i vindfang, laminat på soverom, øvrige gulv tekket med parkett. Vegger har tapetserte flater. Tak har malte takessplater. Lysarmatur på bod mangler deksel. Det kan stedvis forekomme mindre overflateavvik da det var fullt av pappesker på gulv i stue. Gulv mot grunn av betong. Retningavvik er kontrollert. Det er generelt mindre retningsavvik/lokale svanker i gulvene innenfor +/- 5 mm - normalt iht. alder. Normal tid før reparasjon av etasjeskiller av betong og lettbetong er 40 - 80 år.
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendige fabrikkmalte 4-speils dører og dør med glassfelt. Dører kan påregnes noe småjusteringer/vedlikehold med tiden.
  Normal tid før utskifting av tredør er 30 - 50 år.

  VÅTROM:
  Bad/vaskerom:
  Flislagt bad med gulvvarme. For vurdering av våtrommet vil det være tekniske forskrifter i perioden 1997-2010 som legges til grunn. Ingen dokumentasjon på utførelsen er fremvist. Det er baderomsplate på vegg og malte takessplater i tak. Det ble ikke indikert / registrert noe unormalt med fukt i vegg ved befaring. Det er flislagt gulv med elektriske varmekabler. Det er svakt fall mot sluk, 1:200. Normal tid før utskifting av gulv i våtrom med keramiske fliser direkte på membran er 10 - 30 år. Det er antatt plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Inneholder innredning med nedfelt servant, vegghengt speilskap, gulvmontert toalett, dusjkabinett, varmtvannsbereder, rørskap og opplegg for vaskemaskin. Det er avtrekk i tak. Lite tilluft under dør. Avtrekk er ikke testet. Det er ingen tegn på skjolder eller skader, som er forårsaket av fuktig luft Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Tilstøtende rom er mot kjøkken.

  KJØKKEN:
  Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter og benkeplate i høytrykkslaminat med nedfelt oppvaskkum. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det ble ikke indikert/registrert noe unormalt med fukt ved befaring. Det er kjøkkenventilator over komfyr med avtrekk ut på vegg Ventilator er testet og har tilstrekkelig avtrekk.

  TEKNISKE INSTALLASJONER:
  Innvendige røropplegg består av plastrør (rør i rør) og det er besiktiget i rørskap. Stoppekran under kjøkkenbenk.
  Sanitærinstallasjonene fungerte normalt ved befaring. Vvs anlegget er ellers ikke kontrollert for feil eller mangler under befaring. Det er på generelt grunnlag anbefalt at vvs røropplegg regelmessig ettersees / kontroll av rørlegger. Det er avløpsrør av plast. Antatt normal levetid for plastrør er 25-50 år
  Leiligheten har naturlig ventilasjon.
  Leiligheten varmes opp av strøm. Gulvvarme på bad. Utstyr for oppvarming er ikke testet eller vurdert.
  Varmtvannsbereder på ca. 200 liter, plassert på bad.
  El-anlegget med skru og automatsikringer. Sikringsskap er plassert i bod. Hovedsikring på 35 amp. automatsikringer med 10 kurser.
  Leiligheten har røykvarslere og pulverapparat.

  Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er tegnet vegg fra stue til kjøkken på godkjente og byggemeldte tegninger. Åpen løsning i dagens bruk.

  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 07.07.2022 av Olav Rudland Kvilhaug.
 • P-rom: 49 m2.
  BRA: 54 m2.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue med utgang ut, kjøkken, soverom, bad, gang og entré.

  Romfordeling:
  Vindfang: 1,2 m2
  Gang: 3,9 m2
  Bad: 4 m2
  Soverom: 10,9 m2
  Stue: 20,9 m2
  Kjøkken 6 m2

  Arealangivelser er hentet fra vedlagt tilstandsrapport avholdt 07.07.2022 av Olav Rudland Kvilhaug.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er elektrisk oppvarmet. På badet er det gulvvarme. Utstyr for oppvarming er ikke testet eller vurdert.
 • Grunneier:
  Festeavgift kr:

  Beregnet areal er 4780,2 og oppgitt areal er 9710,5.
  Beregnet areal: Areal som baseres på eiendommens registrerte eiendomsgrenser i Matrikkelen. Dersom eiendomsgrenser ikke har latt seg registrere nøyaktig i Matrikkelen, vil det beregnede arealet ikke være korrekt.
  Oppgitt areal: For matrikkelenheter der det ikke er registrert eiendomsgrenser i Matrikkelen slik at areal ikke kan beregnes, angis Oppgitt areal dersom slike data er registrert. Oppgitt areal kan være hentet fra ulike forretningsdokumenter som f.eks. skylddelinger. Oppgitt areal oppdateres ikke når det f.eks. skjer delinger fra en matrikkelenhet.
 • Garasjer kan leies med søknad til styret svein.odeskaug@gmail.com eller stokketrygdeboliger@styrerommet.net , det er 1 mnd. oppsigelse på leieforholdet.
  • Engveien Senter: 6 stk. utendørsparkeringsplasser m/motorvarmer, leiepris ca. kr. 120,- pr mnd.
  • Per Gynts vei: 9 stk. garasjer, leiepris ca. kr. 650,- pr. mnd.
  • Per Gynts vei: 3 stk. garasjer, leiepris ca. kr. 350,- pr. mnd.
  • Huslyveien: 6 stk. garasjer, leiepris ca. kr. 500,- pr. mnd.
  • Huslyveien: 18 stk. carporter som følger andelen. Leiepris ca. 350,- pr. mnd.
  Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører etter gjeldende satser ved overdragelse eller bytting av garasjen/bruksrett til garasjen.

  Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.
 • Forretningsfører: Obos
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.  Stokke Trygdeboliger Borettslag, orgnr.: 963.939.973 består av 117 andelsleiligheter. Styreleder er Svein O. Ødeskaug. Borettslaget har følgende adresse:
  Per Gynts Vei 38-46
  Huslyveien 1-5
  Liaveien 7 A-D
  Liaveien 9 A-D
  Skåumsletta 11 A-D
  Engveien 4 A-B

  Bare personer som oppebærer trygd etter folketrygden kan være andelseiere. Enhver andelseier må være godkjent av styret. Enhver andelseier må ha hatt folkeregistrert adresse i Sandefjord kommune de siste to årene. Styret har mulighet til å fravike disse reglene i særskilte tilfeller. Nødvendig dokumentasjon som viser at kjøper er trygdet etter folketrygden skal fremvises.

  Stokke Trygdeboliger Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Henrik Erichsen.

  Regnskapet for 2021 viste et underskudd på kr. 169 594,-. I budsjett for 2022 er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 1 876 321,- i overskudd.

  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 9 362 481. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak arbeid med brannsikring, malerarbeid samt utvidet parkering i Huslyveien.

  I posten drift og vedlikehold for 2022 er det beregnet kr. 1 026 230,- til ordinær drift og vedlikehold.

  Styret har i 2021 behandlet 71 protokollførte saker. Av de viktigste sakene nevnes:
  - Fase to av brannsikringsprosjektet av boligmassen i form av brannvarsling. Engveien var ikke med i prosjektet da bygningsmassen er brannsikret i henhold til gjeldende forskrifter.
  - Det ble gjennomført fullstendig utvendig maiearbeid i Huslyveien, Liaveien og Skåumsletta.
  - Vi bygget om arealet utenfor inngangsdøra til Engveien 4B for å bedre adkomsten.
  - Utvidet og forbedret parkeringsmulighetene i Huslyveien.
  - I tillegg er det gjennomført forefallende vedlikeholdsarbeid.

  Styret fikk godkjenning av generalforsamlingen å bygge garasjer på Skåumsletta 11. Ellers er det planer om å selge Skåumsletta 13 som er en råtomt.


  Større vedlikehold og rehabilitering som er utført:
  2022: Det ble vedtatt å godta budet vedr salg av en del av tomten på gnr. 558 bnr. 26.
  2019: Nytt tak på Sandvikstorget. Gjennomført bygningsmessige reparasjoner og malt bygningene i Per Gyntsvei. Inngått avtale med Viken Fiber, hvor også Huslyveien nå har fått fibernett. Nå er alle adressene i laget tilkoblet Viken fiber, og Altiboks for TV, som er oppdatert med nytt teknisk utstyr for alle. Inngått avtale med ingeniørfirma Rolf Døvle for å gjennomgå brannsikkerheten i være boliger og hva som bør gjøres for å sikre en forsvarlig brannsikkerhet.
  2017: Utskifting av en del armatur i trappesjakt nord vest - Engveien 4B. Byttet lamper på utemaster og en del nødlys er fornyet - Engveien. Det ble montert komfyrvakt i alle leiligheter i Engveien 4 A og B. Ny carport i Huslyveien.
  2016: Ny kjølemaskin og ventilasjonsaggregat - Engveien. Utskifting av flere eldre armaturer + noen nye der det manglet - Engveien. Skiftet ut porttelefon i Engveien 4 B
  2015: Det er bygd 11 garasjer i Peer Gynts vei. Det er bygd 16 carporter i Åsly. Det er satt opp nye avfallsboder i Åsly og på Skåum. Ventilasjonsanlegget på Engveien senter er byttet ut. Ringeanlegget i Engveien 4B besluttet skiftet til nytt Videoanlegg med telefon.
  2014: Takomlegging på alle bygningene avd. Åsly. Montert ventilasjonsaggregater avd. Engveien. Montert vanntett kledning under alle balkonger avd. Åsly.
  2012 - 2013: Omkledning, etterisolering, bytting av vinduer, nye terrasser og nye plattinger ved inngangspartiet og dører. Avd. Skåum og Vear. Utbytting av vinduer og dører i kafeteriaen Engveien. 20 Stokke Trygdeboliger Borettslag. Utbytting av vinduer og dører i den gamle delen av Engveien, samt malt innerdører. Bygget avfallshus Liaveien Bygge bod til crossere.

  Vedtekter/Husordensregler:
  Bare personer som oppebærer trygd etter folketrygden kan være andelseiere. Enhver andelseier må være godkjent av styret. Enhver andelseier må ha hatt folkeregistrert adresse i Sandefjord kommune de siste to årene. Styret har mulighet til å fravike disse reglene i særskilte tilfeller. Nødvendig dokumentasjon som viser at kjøper er trygdet etter folketrygden skal fremvises.
  Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andel.
  Klesvask må taes inn for helgen lørdags ettermiddag og klesvask ute på helligdager må ikke forekomme.
  All beplantning eller annen bruk i form av faste konstruksjoner på utvendig fellesarealer skal godkjennes av styret.
  Vedtektene og husordensreglene ligger vedlagt salgsoppgaven.
 • Dersom andel skifter eier, har andelseierne i borettslaget og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS - forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett og godkjenning fra borettslagets styre skjer i etterkant av salget. Gebyr for å benytte seg av forkjøpsretten er på kr. 7.644,-.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er ikke tillatt å holde katt eller hund i laget. Engveiensenteret egner seg spesielt dårlig til slikt dyrehold. Man kan allikevel søke styret, en eventuell godkjenning vil allikevel betinge skriftlig samtykke fra nærmeste naboer eller de med samme inngang for Engveiens del. Se lagets husordensregler for mer informasjon.
 • If Skadeforsikring
  Polisenummer: 561598
 • Formuesverdi som primærbolig kr 458 392 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 1 650 209 per 31.12.20
 • 2 983 pr. mnd. Altibox fiberbredbånd, TV basis fra Viken Fiber, vaktmestertjeneste, snørydding fellesområde, festeavgift, felles byggforsikring, drivt av laget, kom. avg. m.m.

  Andel 1 - 20 Peer Gynts vei og Sandefjord kommune har inngått et utenomrettslig forlik ang festeavgiften for festene 225, 227 og 236.
  Inklusive i felleskostnadene er Altibox fiberbredbånd og TV basis fra Viken Fiber kunde nr. 09535526. Strøm inngår ikke i felleskostnadene.
  Strøm inngår i husleien uten undermåling for hver leilighet.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr. 2.213,- pr. 31.12.2021.
  Andel fellesformue kr. 37.618,- pr. 31.12.2021.

  Festetomt utgjør 0 kr av boligens formuesverdi og 2 213 kr av gjeld.

  Andel fellesgjeld kr 2 213,- pr. 22.06.22.
  Andel fellesformue kr 37 618,- pr. 22.06.22.
 • Laget har 2 lån:
  Lån 1, KOMBAS-20010126 utgjør totalt kr. 6.384.245,- pr. 22.06.2022, og er tatt opp i Kommunalbanken.
  Renten på lånet utgjør 3,.2 % pr. 22.06.2022 med flytende rente.
  Restløpetiden er 8 år og 10 mnd.

  Lån 2, 2KOMBA-20020880 utgjør totalt kr. 8.206.981,- pr. 22.06.2022, og er tatt opp i Kommunalbanken.
  Renten på lånet utgjør 3,.2 % pr. 22.06.2022 med flytende rente.
  Restløpetiden er 20 år.

  Lån nr. KOMBAS 20010126 og 2 KOMBA 20020880 er fordelt på disse andelene

  Sandefjord Kommune har garantert for og betaler renter og avdrag på lån nr. KOMBAS 20010126, dette belastes ikke andelseier. Låne er registrert og lignings rapporteres på andelseierne, det bokføres også som en fordring på Sandefjord Kommune slik at det på ligningsoppgaven fremkommer en sum på formue tilsvarende andel gjeld som dette låne representerer. Ca. 50% av oppgitt fellesgjeld er knyttet til dette låne.
 • Borettslaget har ingen IN-ordning.
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 tolv måneder regnet fra oppsigelsesdato.
 • Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
 • Det foreligger ferdigattest datert 1971 for nybygg med aldersboliger. Dokumentet ligger vedlagt salgsoppgaven.
  Det foreligger ferdigattest for Peer Gynts vei 38-46 garasjer, samt nye bygg gnr. 22 bnr. 1 fnr. 225 og gnr. 20 bnr. 28 datert 15.06.2015
  Dokumentene ligger vedlagt salgsoppgaven.
 • I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opptil tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig borettslagets vedtekter § 4-2 for utfyllende bestemmelser.
  I tillegg kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Ikke relevant for denne eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.


  Boligen vil ikke bli ytterligere utvasket eller ryddet til overtagelse.
 • Rettighetshavere til festerett
  1970/9000024-1/200 Hjemmel til festerett 28.12.1970
  Vederlag: NOK 0. KJØPER:SANDEFJORD KOMMUNE Org.nr: 916882807. Opprinnelig dok nr 906505/1970 fra TØNSBERG TINGRETT.

  Rettighetshavere til framfesterett
  1971/9000143-2/200 Hjemmel til framfeste 09.01.1971
  Vederlag: NOK 0. KJØPER:Stokke Trygdeboliger Borettslag Org.nr: 963939973. Opprinnelig dok nr 500109/1971 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder denne registerenheten med flere

  1963/9000236-294/200 Festekontrakt - vilkår 21.09.1963
  festetid: 99 år. ÅRLIG AVGIFT NOK 7,825. UTEN PANTSTILLELSE, SE KONTRAKTEN. Opprinnelig dok nr 503158/1963 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere
  1972/9000414-1/200 ** Diverse påtegning 05.06.1972
  AREALET UTVIDES MED 3712,8 M2. Opprinnelig dok nr 502743/1972 fra TØNSBERG TINGRETT

  1971/9000143-3/200 Best. om vann/kloakkledn. 09.01.1971
  Bestemmelser om telefon- og elektriske ledninger. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Opprinnelig dok nr 500109/1971 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder feste

  1971/9000143-4/200 Festekontrakt - vilkår 09.01.1971
  FRAMFESTEKONTRAKT. ÅRLIG AVGIFT NOK 795. BEST. OM VARIGHET. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. MED FLERE BESTEMMELSER. Opprinnelig dok nr 500109/1971 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder feste. Gjelder denne registerenheten med flere

  1971/9000143-4/200 Festekontrakt - vilkår 09.01.1971
  FRAMFESTEKONTRAKT. ÅRLIG AVGIFT NOK 795. BEST. OM VARIGHET. BESTEMMELSER OM REGULERING AV LEIEN. MED FLERE BESTEMMELSER. Opprinnelig dok nr 500109/1971 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder framfeste. Gjelder denne registerenheten med flere

  1991/9002273-2/200 Målebrev 13.12.1991
  F.nr. 236 er utgått fra f.nr. 225. Opprinnelig dok nr 15276/1991 fra TØNSBERG TINGRETT. Gjelder denne registerenheten med flere

  2020/423698-1/200 Omnummerering ved kommuneendring 01.01.2020 00:00

  Rettigheter på andre eiendommer
  Ingen rettigheter funnet.

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
  Boligbebyggelse - Nåværende. Plan: Kommuneplan (24.9.2019).
  Ligger eiendommen i et regulert område? Nei.

  Eiendommen er uregulert og kommuneplanens bestemmelser er gjeldende. Kommuneplanen med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.

  Det er en pågående regulering av et boligområde på Sundland mellom dagens industriområde og boligområdet ved Peer Gynts vei. Forslaget er planlagt å romme et prosjekt på til sammen ca. 400 boliger og mulig ny barnehage med tilhørende infrastruktur, lek og grøntarealer. Adkomst er tenkt lagt via en ny adkomst til Sagveien. Gående/syklende mot Stokke sentrum planlegges ført via ny gang-/sykkelløsning til Peer Gynts vei. Planområdet ligger ca. 30 meter nordvest for den aktuelle eiendommen.
 • Andelsnr. 6 Orgnr. 963939973 i Sandefjord kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger. Styrets godkjenning må foreligge og forkjøpsrett må være avklart før overtagelse kan gjennomføres.
 • Selger har tegnet boligsselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjemaet ligger vedlagt salgsoppgaven.
  Til info: "Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig".
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2,25 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 17.000. -, oppgjørshonorar kr. 4.900,- og visninger kr. 3.000,- pr. stykk. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr. 35.000,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket et rimelig vederlag samt utgifter til annonsering og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mette Lie-Haugen
  Tore Falck-Andersen
Charlotte Davidsen

Megler

Charlotte Davidsen

98 87 74 57

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev