aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkomen til Åsamyrvegen 46 - Presentert av Elisabeth Nonås Fylksnes i Aktiv Eiendomsmegling

STORD Åsamyrvegen 46

Kjekk og moderne del av tomannsbustad med 3 soverom og 2 bad | Barnevennleg område | Gode solforhald og usjenert hage |

 • kr 2 800 000
 • BRA 173 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostningerkr 87 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 2 887 042
 • ObjektstypeTomannsbolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 010
 • Soverom3
 • ArealP-rom 100 m²
 • Tomt603.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000))

  87 042 (Omkostninger totalt)

  2 887 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Åsamyrvegen 46 er ein kjekk og moderne del av tomannsbustad med 3 soverom, 2 bad, stor garasje og stor og solrik uteplass. Bustaden ligg i eit barnevennleg og populært område på Nysæter. Bustaden går over 2 etasjer og inneheld: 1.etg.: Entré, open stove- og kjøkenløysing, bad, vaskerom og soverom 2.etg.: Gang, 2 soverom, bad og bod. I tillegg er det ein stor garasje og innreia garasjeloft. Verdt å merke seg - 3 soverom - 2 bad - God planløysing - Garasje - Roleg og skjerma uteområde med gode solforhald - Kort veg til skule og idrettsanlegg

Åsamyrvegen 46, Vestland

 • Arealbeskrivelse
  Bustad
  Bruksareal
  1. etasje: 74 kvm
  2. etasje: 28 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 74 kvm Gang, vaskerom, bad, soverom og stue/kjøkken.
  2. etasje: 26 kvm Gang, bad og 2 soverom
  Sekundærrom
  2. etasje: 2 kvm Bod

  Garasje
  Bruksareal
  1. etasje: 48 kvm
  2. etasje: 23 kvm
  Sekundærrom
  1. etasje: 48 kvm Garasje
  2. etasje: 23 kvm Garasjeloft  Tomt
  603.1m²

  Beliggenhet
  Bustaden ligg fint til i eit populært og barnevenleg område. Det er fleire barnehagar i området. Nysæter Ungdsomsskule er ca. 500 meter får bustaden, med både idrettsplass og aktivitetsanlegg. Nærmaste busstopp er ca. 200 meter frå eigedommen, rett ved Solid idrettsbane. Området byr på mange flotte turmoglegheiter med bl.a Utslettefjellet og Bjødnahifjellet. Ikkje minst i umiddelbar nærleik til Hustrudalen idrettspark. Det er ei flott lysløype i Hustrudalen/Rødkleiv som starter frå idrettsbanen. Det er også kort veg til Storavatnet for bading og fiske. Det er også mogleg å leige kano nede ved vatnet og om vinteren er ofte isen tjukk nok til å gå på skøyter der. Det er kort veg til nærmaste daglegvarebutikk, entan Rema 1000 eller Kiwi Sagvåg. Sagvåg sentrum ligg knappe 5 minuttar unna i bil. Av servicetilbod kan det nemnast fleire daglegvarebutikkar, tannlege, fysioterapeut, restaurant, pub og frisør. Stord bibliotek har også ein filial på Samfunnshuset på Litlabø Heiane har eit stort utval av butikkar og servicetilbod, med tilbod innanfor bl.a. klede, mat, møblar, elektro, bil, bygg, gartneri osb. Det er ca. 7 km til Heiane Storsenter. Leirvik sentrum, Vikjo er ca. 8 km unna bustaden. Servicetilbodet på Leirvik er stort, og det kan mellom anna nemnast Amfi-senteret med over 35 butikkar, senteret Bytunet, TRIO-bygget og alle dei frittliggande butikkane. Her er noko for ein kvar smak.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Barnehage/skole/fritid
  Sagvåg barnehage Avd Nysæter 0.7 km Sagvåg Maritime Fus barnehage 1.3 km Sagvåg skule (1-7 kl.) 1.7 km Litlabø skule 2.1 km Nysæter ungdomsskule (8-10 kl.) 0.5 km Stord vgs avd. Vabakkjen 7.6 km

  Skolekrets
  Sagvåg/Nysæter

  Offentlig kommunikasjon
  Bussholdeplass: Solid idrettsbane 0.2 km Flyplass: Stord Lufthamn Sørstokken 7 min

  Byggemåte
  Bustaden Støpt plate og ringmur. Reisverk i tre. Saltak tekket med betongstein Garasje Støpt plate og ringmur. Reisverk i tre. Saltakkonstruksjon tekket med betongstein. Garasjeport i stål eller aluminium med elektrisk åpner. Garasjeloft er innredet med plater på vegger og i himlinger. På gulvet er det lagt laminatgulv. Listing mangler. Det lekker i en skjøt på takrenne garasje.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kommentar frå takstmann: Egenerklæringsskjema er ikke levert før oppstart av oppdraget. Det kan derfor være avvik mellom tilstandsrapporten og selgers opplysninger som kan være av stor betydning. Det er fremlagt godkjente tegninger av boligen. Det foreligger oppdaterte godkjente byggetegninger som samsvarer med boligen. Det er ingen avvik i forhold til rømming og romhøyde, ut ifra gjeldende forskrifter for da boligen/rommene ble byggemeldt. Innvendige rekkverk og håndrekker er i henhold til gjeldende forskrifter når bygningsdelen ble byggesøkt. Tilleggsopplysninger: Egenerklæringsskjema er ikke fremvist.

  Innhold
  Åsamyrvegen 46 er ein kjekk og moderne del av tomannsbustad med 3 soverom, 2 bad, stor garasje og stor og solrik uteplass. Bustaden ligg i eit barnevennleg og populært område på Nysæter. Bustaden går over 2 etasjer og inneheld: 1.etg.: Entré, open stove- og kjøkenløysing, bad, vaskerom og soverom 2.etg.: Gang, 2 soverom, bad og bod. Garasjen Stor garasje med innreia loftsetasje. Det er trapp opp på baksida av garasjen. Entré Eigedommen har ein stor og romsleg entré med god plass til å henge ifrå seg yttertøy og sko. Det er varmekablar i golvet og fliser på golvet. Stova Åsamyrvegen 46 har ein open stove- og kjøkenløysing. Fassongen på rommet er ein L. Det er god plass til både tv- og sofakrok og etestove. Det er store vindauge i front som gir godt med lysinnslepp og utsikt utover, samt terrassedør ut til uteområdet. Kjøkenet KJøkenet er eit romsleg kjøken med profilerte kvite kjøkeninnreiing. Det er integrert komfyr, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Dette følgjer med. Badet i 1.etasje Badet i 1.etasje er av god storleik, det er innreia med servant i møbel, toalett, dusj og skap. Vaskerom Til venstre for inngangspartiet så ligg vaskerom/teknisk rom. Det er opplegg for vaskemasking og tørketrommel, samt nedfelt vask i benkeplate. Soverom 1 Hovudsoverommet ligg til høgre for inngagspartiet. Det er eit romsleg soverom med god takhøgde som gir ekstra god romfølelse. Det er god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløysing. 2. etasje 2.etsje er innreia med 2 soverom, bad og bod. Soveromma i 2.etasje er romslege. Det er god plass til seng, seng, nattbord og garderobeløysing Soverom 2 og 3 er begge innreia med seng, nattbord og garderobeløysing. Badet i 2.etasje er innreia med enkel vask uten innreiing med spegel over, golvståande toalett og dusjnisje. Uteområdet Uteområdet er godt opparbeida. Innkøyrselen er asfaltert, med god plass til parkering i tillegg til garasjen. Garasje har automatisk garasjeport, og dør inn på sida. Det er trapp opp på baksida av garasjen opp til garasjeloftet. Hage og terrasse I front av eigedommen har ein ein stor og solrik terrasseplatting med god plass til sittegruppe, solstol og grill. Det er utgang frå stova til terrassen. Det er eit skjerma og fint uteområde med gode solforhald. Det er gjennomført med uteområde med plantekassar, grasplen og kvit grus. Uteområdet er inngjerda, og ein har eit roleg og skjerma uteområde. Velkomen til visning!

  Standard
  Beskrivelse av innvendige overflater: 1. etasje: Fliser i gang. Laminat i øvrige rom. Malte panelplater på alle veggflater. Malte plater i alle himlinger. 2. etasje: Laminat på alle gulvflater. Malte panelplater på alle veggflater. Malte plater i alle himlinger. Bad 1. etasje Golv: fliser Vegg: baderomsplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: vask med skuffeinnredning og speil, dusj med bua dusjdører i glass og gulvstående toalett Bad 2. etasje Golv: fliser Vegg: baderomsplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: enkel vask uten innredning men med speil, gulvstående toalett og dusjnisje uten vegg eller forheng Vaskerom Golv: våtromsbelegg Vegg: baderomsplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: benkeplate med nedfelt vask og opplegg for vaskemaskin. Kjøken Golv: laminat Vegg: malte panelplater Tak: malte plater i himling Utstyrt med: hvit profilert kjøkkeninnredning med laminat benkeplate, nedfelt vask i stål, komfyr, platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ein gjer merksam på at det som regel vil vera diverse mindre hol i overflater etter bilete/hyller osb, og noko misfarging/skjolder der bilete/hyller/ møblar osb. har vore plassert. På golv vil det som regel vera diverse slitasje, og noko misfarging/riper osb der møblar har vore plassert. Dette vert ansett som normalt for ein brukt bustad. Eigedommen er gjennomgått av ein bygningskyndig og det er utarbeida ein tilstandsrapport av Thomas Angel Langli. Denne er vedlagt salsoppgåva. Følgjande er gitt tilstandsgrad 2 i tlilstandsrapporten. 6.1 Balkonger, verandaer og lignende TG2 settes grunnet mangel på beslag i overgang terrasse-vegg. Dette kan føre til at fuktighet trekker inn bak kledning. 7.1.3 Bad 1. etasje Membran, tettesjiktet og sluk TG2 settes grunnet alder membran under fliser. Smøremembran under fliser har en forventet levetid på 10-15 år. 7.2.2 Bad 2. etasje Overflate gulv TG2 settes grunnet manglende fall etter forskrift. 7.2.3 Bad 2. etasje Membran, tettesjiktet og sluk TG2 settes grunnet alder på membran. Smøremembran under fliser har en forventet levetid på 10-15 år. 8.1 Kjøkken Kjøkken TG2 settes grunnet tilstand på benkeplate. Anbefaler utskifting av denne innen rimelig tid. 11.1 Elektrisk anlegg og samsvarserklæring Tg2 settes grunnet manglende dokumentasjon på den elektriske installasjonen i boligen. Det anbefales på generelt grunnlag å få en autorisert elektriker til å utføre en grundig gjennomgang av det elektriske anlegget.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000))

  87 042 (Omkostninger totalt)

  2 887 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming: Varmekabler i gang, vaskerom og begge bad. Vedomn i stove Kommunen opplyser at siste feeing er gjennomført 18.11.2020. Det er ikkje registrert avvik.

  Info strømforbruk
  Haugaland Kraft - ca. 1100kwh

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  18461

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Løpende gebyr brukes for å fordele en årlig kostnad på flere innbetalinger. Prognose kommunale gebyrer fakturert på eiendommen inneværende år (2023) kr 19 891,22,- inkl. eigedomsskatt.

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt er unntatt mva. Andre beløp er inkl. mva.

  Formuesverdi primær
  674239

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2427259

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Det er ingen tinglyste heftelser på eigedommen. Følgende er registrert som grunninformasjon: 4614/57/525: 02.02.1999 - Dokumentnr: 906 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:4614 Gnr:57 Bnr:311 01.01.2020 - Dokumentnr: 42944 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1221 Gnr:57 Bnr:525

  Ferdigattest/brukstillatelse
  57/525, 57/526 - Nybygg to-mannsbustad i Åsamyrvegen 44 og 46 - Ferdigattest - ferdigattest etter plan- og bygningslova § 99 nr. 1 (gamal lov) Det foreligger

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vann og avløp.  Det er kommunal veg.

  Regulerings- og arealplanner
  Reguleringsplaner Nysæter del I - Plantype Eldre reguleringsplan ID R103000. Arealføremål iht. reguleringsplanen er område for konsentrert busetnad.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  70 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 800 000))

  87 042 (Omkostninger totalt)

  2 887 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  87042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,5% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr  15.990,- oppgjørshonorar kr  7.500,- og visninger inkludert. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  42.000,-.  Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 11.385 ,-. Utleggene omfatter innhenting av opplysninger. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket .  Alle beløp er inkl. mva. 

Elisabeth Nonås Fylkesnes

Megler

Elisabeth Nonås Fylkesnes

97 06 16 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev